ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. ManUtd Fan Member

מה יש פה לא להבין? ואן ניסטלרוי חלוץ מצוין. הוא חלוץ של 20 שערים ומעלה לעונה אחת, גם אם הוא היה באותה עונה בינוני (ראו מקרה עונה שעברה). אני מבטיח לך שהוא רק יועיל לכם, ואני מוכן להבטיח לך שהוא יבקיע הרבה מאוד שערים בעונה הבאה, אז אין לך מה לדאוג לגבי זה.

אגב, פרגוסון לראשונה אמר שואן ניסטלרוי יכול לעזוב, אבל הוא אמר שאם המחיר יהיה טוב (או אמר שהוא רוצה מחיר קרוב למחיר של שבצ'נקו כשבא לצ'לסי) הוא יעזוב. יופי, ואני מקווה מאוד שזה יתממש. סקורר ענק כמוהו לא צריך לתת ככה בכסף קטן. צריך לעשות עליו קופה, ואני מקווה שמנצ'סטר אכן תעשה זאת.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/06
  2. נדב מיכאלי Member

אם ריאל תחתים את קנבארו,זאמברוטה,אמרסון וואן ניסטלרוי אין ספק שהם יעשו חיזוק אדיר.
    קנבארו לטעמי הבלם הטוב ביותר בעולם והשחקן המצטיין של המונדיאל בגרמניה.
    זאמברוטה אחד המגינים הטובים בעולם
    אמרסון אחד הקשרים האחוריים הכי טובים שיש
    וואן ניסטלרוי הוא נכס לכל קבוצה,חלוץ מדהים ,פינישר גדול.
    אחלה חיזוק לריאל.

3. Raulito Madridista

אלירן, הכל טוב ויפה, אבל אז למה אתם משחררים אותו בעצם? הרי הוא סקורר, גם בעונה בינונית הוא גומר עם מעל עשרים שערים והוא גם היה על הספסל כמה מחזורים, מחליף ראוי לרוד אין לכם, למשל את פרגוסון שלדעתי ימשיך במנצ'סטר עד שלא יטכל לתפקד, לא חשבתם על להעיף מהמועדון. הוא היה צריך לעזוב לדעתי בכלל אחרי הטרבל הבלתי יאומן ב99, הוא מיצה את עצמו במנצ'סטר. הוא הספיק להסתכסך עם מספיק שחקנים.

על ואן ניסטלרוי אתם לא תקבלו 30 מליון ליש"ט כמו במקרה של צ'לסי ומילאן, ריאל סגרה עם מנצ'סטר על 14 מליון יורו שזה גם סכום לא רע בכלל. הבעייה היא ששבשנקו חלוץ הרבה יותר טוב מרוד.

http://img134.imageshack.us/img134/3451/1ky1.Xxx

* מירן, בעונת 03\2002 שיחקנו נגד מנצ'סטר יונייטד ברבע גמר האלופות, הזכייה הייתה בעונה שלפני כן ב02\2001 אחרי השער הוולה של זיזו בגמר נגד לברקוזן. ברבע הגמר באותה עונה עברנו את באיירן מינכן(2-0 בבית והפסד 2-1 בחוץ) ואת ברצלונה בחצי הגמר(2-0 בקאמפ נואו לנו ו1-1 בברנבאו).

עידכון לגבי שחקני יובנטוס:

אתר האס הספרדי מפרסם שיש התקדמות בין ריאל מדריד ליובנטוס, בנוגע לשלושת השחקנים שריאל רוצה לצרף לשורותיה: פאביו קנבארו(בלם), ג'יאנלוקה זאמברוטה(מגן) ואמרסון(קשר אחורי). ריאל מדריד הסכימה לשלם 30 מליון יורו על השלושה, והעלתה את ההצעה שלה ל35 מליון יורו. יובנטוס דורשת 40 מליון יורו. מחר מיאטוביץ' ובלאדיני יטוסו לטורינו כאשר המטרה העיקרית היא לסגור עם שלושת השחקנים היובנטוניים.
    בנוסף ייסעו מיאטוביץ ובלאדיני למילאנו לנסות לסגור את עיסקת קאקא, בה המו"מ יהיה ארוך מאוד...

4. ManUtd Fan Member

אולי אצלכם הכל טוב ויפה, אצלנו הכל חרא ומכוער, אין לנו אפילו רכש אחד, ואני מתחיל לדאוג. לגבי הדבר למה אנחנו משחררים את רוד, למיטב ידעתי, לא אנחנו אלה שרצינו לשחרר אותו, אלא הוא רצה לעזוב את הקבוצה, והסוכן שלו העביר את זה לתקשורת. גם יש את העניין הזה שהוא עזב את אולד טראפורד במשחק נגד צ'רלטון במחזור האחרון, וזה היה בהחלט לא יפה מצידו, הוא צריך לכבד את ההחלטות של המאמן. אם הוא לא היה הולך משם, אני כמעט בטוח שהוא היה נשאר אצלנו.
    מה לעשות שאתלטיקו מדריד עושה בעיות, אנחנו רוצים מאוד את טורס, ולדעתי הוא מחליף ראוי, אבל המדריד השנייה עושה פאקינג בעיות.
    אני מוכן להתערב איתך, שאם מאמן כמוהו היה מאמן בריאל מדריד, באותם שנים ומוביל אותך להישגים כמו שפרגוסון עשה, אני בטוח שלא היית אומר את הדברים האלו.
    מה? איזה שטויות. אחרי עונת הטרבל, הוא הביא לנו עוד 3 אליפויות, גביע אנגלי אחד וגביע הליגה (ובבקשה, תואר זה תואר ולא משנה מה החשיבות שלו), אז להגיד שהוא היה צריך ללכת אחרי עונת הטרבל אחרי כל התארים הללו זה ממש טיפשי. ותגיד לי אתה בבקשה איזה מועדון ישחרר מאמן אחרי שהוא הוביל אותה להצלחה כה גדולה?
    את זה אני יודע, זה מה שפרגוסון רוצה, ואני יודע שאין סיכוי בעולם שזה ייקרה. ונכון, שבצ'נקו חלוץ יותר טוב מרוד. חוץ מזה, לא ראיתי בשום אתר מלבד האס בו רשום שריאל סגרה את הסכום עם יונייטד. אולי הם סגרו על המעבר עם רוד, אבל עם יונייטד הם ממש לא.

5. פלג Member

משחקי הידידות השונים במסגרת מחנה האימונים שיערכו החל מסוף השבוע הקרוב:

ב21 לחודש מול פיימות.
    ב25 לחודש עם חזרתם של הספרדים הקבוצה תשחק נגד קבוצה מקומית מסוימת.
    ב29 לחודש יערך המשחק האחרון מול פולהאם מאנגליה.

לאחר המחנה הקצר הקבוצה תחזור לספרד ותתכונן למסע משחקים בארה"ב.

http://www.realmadrid.com/addon/img/113c1c6288entrenamientoirdningp.Xxx

6. Raulito Madridista

עיסקת העברה של רוד ואן ניסטלרוי לריאל מדריד נפלה

למרות שהכל היה נראה כסגור וחתום, שוב בעיות בעיסקת העברת רוד ואן ניסטלרוי לריאל מדריד. אחרי שההולנדי ביקש ממנצ'סטר לעזוב ולהיכנס לרשימת העברות של הקבוצה, וקיבל אישור, היה נראה שריאל מדריד תסגור עם מנצ'סטר על רכישת ההולנדי המעופף. ריאל ומנצ'סטר סגרו על 14 מליון כך לטענת מקורות בספרד, אך אתמול בערב נפלה העיסקה כאשר פרגוסון, לא מסכים למכור במחיר כזה את רוד, והוא רוצה לקבל מריאל סכום שמילאן קיבלה על שבשנקו מצ'לסי. מנצ'סטר מוכנה להתגמש על 22 מליון יורו. המועדון פירסם את ההודעה הבאה: "לא בטוח שרוד ואן ניסטלרוי יישאר במועדון, אבל במחיר של 14 מליון יורו אנחנו לא מוכרים אותו, וזו הייתה ההצעה של מדריד. לא נתגמש על פחות מ22 מליון".
    לפי דיווחים שונים, באתר הרשמי כבר היו בטוחים שרוד ואן ניסטלרוי בריאל מדריד, והכינו פרופיל עליו והעלו לעמוד סגל הקבוצה. הם מסרו בתגובה לאחר מכן"רוד עדיין לא בריאל. זו הייתה טעות מחשב".

בקשר לקאקא: מילאן דורשת מריאל להפסיק את המגעים איתו, והיא לא מוכנה לדבר עם מיאטוביץ. הם רוצים להשאיר את קאקא אצלם בכל מחיר.

עדכון מזעיר בנוגע לסס פבראגס. לפי המארקה, ארסנל מוכנה לתת לריאל מדריד את פבראגס, אחד השחקנים האהובים על ראמון קאלדרון. אבל, בתנאי שרוביניו ובפטיסטה יעברו לאנגליה. חחחחחחחחח הגזימו קצת לא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :aaa021:

יובנטוס: הקבוצה מוכנה למכור את שלושת שחקניה ב38 מליון יורו, כעת המרחק בין ריאל ליובנטוס הוא של 3 מליון יורו, כי ריאל העלתה את ההצעה שלה מ30 - ל35 מליון. לפי פרסומים על קנבארו דורשת יובה שישה מליון, ועל אמרסון וזאבמרוטה 16 מליון כל אחד. תיערך פגישה בזמן הקרוב, בין יובנטוס למיאטוביץ.

7. Waters Member

יופי. ניסטלרוי לא מגיע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx.

לגבי ססק. הייתי רוצה אותו בקבוצה. בטח שלא בעד בפטיסטה ורוביניו.

לגבי יובה. אם ההבדל הוא רק שלוש מיליון ריאל צריכה כבר להסכים. זה לא כזה ביג דיל לריאל שלוש מיליון אירו.
    וזה שלושה שחקנים מעולים ומאוד נחוצים למדריד.
    שיסכימו וזהו.

8. Raulito Madridista

טוב לא אמרתי עדיין מה אני חושב עדיין על מה שרשמתי:

אני לא יודע אם זה כל-כך טוב שרוד לא יגיע. אני כן השכנעתי שחייבים חלוץ, מה ייקרה עם רונאלדו שוב ייפצע? בשלוש שנים הראשונות שלו בריאל מדריד הוא "בילה" מחוץ למגרשים רק חודשיים או חודשיים וחצי. הוא נפצע כל שני וחמישי ואי אפשר להמשיך ככה.
    קאסנו, מראה טיפה רצינות, הוא הראשון שמגיע לאימונים בריאל מדריד והוא נשאר אחרון לשוחח עם קאפלו. נשמע מעניין. אני כמעט בטוח שאנטוניו יהיה אחד הבולטים בריאל מדריד בעונה הבאה.
    ריאל חייבת חלוץ מטרה, טרזגה הוא אופצייה מצויינת. הוא גומר כל עונה עם מעל עשרים שערים.

בקשר לקאקא, זה נראה כבר פתטי. כמה כבר אפשר לשלם עליו? אני מעדיף שחקן אגף ימין כמו חואקין בכמעט מחצית מהמחיר - 28 מליון - והוא שלנו. אני בטוח שגם אם נשלם למילאן את ה50 מליון(אם אני לא טועה הסכום הזה גם נידחה), יהיו מלא בעיות, בניגוד לבטיס.

מסכים. הגזימו קצת הרבה בארסנל. כמה הם חושבים שהשחקנים שלהם שווים? גם אחד מהם לא הייתי נותן על ססק, בטח שלא את רוביניו. צריך להוריד את המחיר גם על דיארה, אי אפשר שכל שחקן יעלה כל-כך הרבה כסף.

זה נכון מה שאתה אומר, רק שאני לא בטוח שזאמברוטה רוצה להגיע לריאל מדריד, וגם יכול להיות שהמחיר המפריד בין השחקנים לבין יובה הוא 8 מליון יורו ולא 3, לכן זה יותר מורכב.

9. ManUtd Fan Member

אל תהיה כל-כך בטוח. אני שמח שהוא לא נמכר במחיר המצחיק הזה, אבל אני מאמין שריאל תעלה את ההצעה, למרות שעכשיו נותרה לי טיפת תקווה לכך שהוא ישאר ביונייטד.
    במידה ולא יגיע לריאל, יש את באיירן מינכן ואינטר שרוצה אותו, ואני לא יודע כמה הם מוכנים לשלם עבורו, אבל אם הם מוכנים לשלם 22 מיליון ומעלה אז רוד שלהם, עד אז, רוד בינתיים שלנו. בכל זאת, אני כמעט בטוח שהוא יהיה בריאל מדריד שנה הבאה. אני מאמין שמדריד תעלה את ההצעה.
    הם אמרו את התשובה שלהם, רק במילים אחרות. בקיצור, ההצעה המגוחכת הזאת אומרת שאין שום סיכוי שפבריגאס יגיע למדריד, כי אין שום סיכוי שריאל תשחרר את רוביניו ובאפטיסטה.
    אגב, נניח וההצעה הזאת תצא לפועל (ואני מדגיש את הנניח), למה יש לי הרגשה שרוביניו ובאפטיסטה יחשבו ככשלונות בארסנל?
    עלק רוצים על כל שחקן מחיר מלא. 38 מיליון יורו על שלושתם זה מחיר מצחיק, ואם ריאל לא הולכת על זה היא פראיירת בצורה שאין אפשרות לתאר אותה. שני שחקנים שם בנפרד שווים לפחות 30 מיליון (קנאברו וזאמברוטה), השלישי לא פחות מ-20 מיליון (אמרסון). בחיי, יובה תצא פראיירית מהעסקה הזו במידה ותצא לפועל.

10. Zizou10 Member

Manutd Fan לפי מה שקראתי יונייטד סירבה רישמית להצעה של מדריד עבור ואן ניסטלרוי ולא נראה לי שהם יעלו את המחיר, לי נראה בכלל שואן ניסטלרוי ילך לבאיירן מינכן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

11. ManUtd Fan Member

לא, פרגוסון אמר שיעלו את ההצעה שלהם (וכפי שנכתב הוא רוצה 22 ומעלה), ובמידה ולא יעלו את ההצעה שלהם, הם יכולים לשכוח ממנו, ככה שאם הם יעלו את ההצעה, כפי שיונייטד רוצה, אז הוא יהיה שלהם.

12. Raulito Madridista

אלירן:

אני מאוד מקווה שלא נעלה את ההצעה שלנו ולא נשלם יורו אחד יותר מה-14 מליון שהצענו לכם. בכמה אתם קניתם את רוד ואן ניסטלרוי? וזה היה שהוא היה עדיין בשיאו, מפ.ס.וו איינדהובן, ולא שהוא היה בן 30.
    אני מקווה מאוד שהוא לא יישאר במנצ'סטר, המאמן שלכם מסתכסך עם כולם, הוא מיצה את עצמו שם אחרי האליפות ב03\2002, אני חוזר בי.
    באיירן מינכן ואינטר מעוניינות בואן ניסטלרוי? מעונינות זה יפה. אבל יש שאלה כמה אתה מעוניין, כי ריאל הייתה מעבר למעוניינת בשירות של ההולנדי.
    באיירן מינכן קנתה את רוי מקאיי שזו העברה היקרה בתולדותיה, בסכום צנוע של 15 מליון יורו(האמת אני לא בטוח אל תתפסו אותי במילה), וזה היה שהוא היה בשיאו. יש את פודולסקי ורוי מקאיי, סנטה קרוז וגם פיזארו אם אני לא טועה. באיירן ממש לא קבוצה שתשפוך הרבה כסף על שחקנים. הבעייה שלהם בקישור לא בהתקפה.
    אינטר יכולה לרכוש את לוקה טוני שעדיף על רוד ואן ניסטלרוי, בטיפה יותר יקר ממה שיונייטד דורשת.

גם אני חושב שזה ככה. יש עוד אופציות חוץ מססק, מקווה שעם דיארה ואמרסון נצליח יותר.

אני חושב, שאם היינו מסכימים לזה, הם היו דורשים גם את ראול ואיקר בעיסקה. בקיצור סתם להרוס וזהו. בקשר לרוביניו אני לא חושב, הוא מתאים למשחק המהיר באנגליה. בקשר לבפטיסטה... אם זה בעמדת הקשר המרכזי, אז כן נראה לי שהוא היה כישלון שם.

אמרסון לא שווה 20 מליון, ממש לא. גם הגיל משחק תפקיד ושכחת. אמרסון לא בן 20, הוא עבר את השלושים, וזה להסתגל למשחק שונה בליגה הספרדית מאשר באנגלית. את ווירה יובנטוס גם קנתה במחיר מציאה, אז מה?
    יובנטוס קיבלה מאיתנו בומבה של כסף על זיזו, שהיה שווה לשלם את זה עליו, אבל השיא של העברות שלו עדיין לא נשבר. הם הביאו שוער, בלם וקשר מרכזי, בכסף שהם קיבלו. שייתנו לנו בקטנה.

13. Yeste Member

http://www.as.com/articulo/futbol/betico/I...sdaiftb_39/Tes/

ישראל בשקוין, הקיצוני ימני בן ה19 של בטיס והנבחרת הצעירה של ספרד, חתם בריאל מדריד ב'. מדובר בשחקן מוכשר ביותר שעד כה היה מיועד להיות היורש של חואקין. אם לא הבאתם אותו, אז לפחות את היורש..

14. ManUtd Fan Member

אני גם מקווה, ככה יש סיכוי שהוא ישאר ביונייטד, ככה ששנינו מקווים לאותו דבר - שריאל לא תעלה את ההצעה. אבל אם ריאל באמת רוצים אותו, הם יעלו את ההצעה שלהם, כפי שדורש פרגי. אגב, בקשר לשאלה שלך, כשהוא הגיע ליונייטד זה היה סכום שיא אז בהעברות. אתה שואל כמה? 19 מיליון ליש"ט. לפי וואן זה 34 מיליון דולר, אבל אני לא יודע אם להקשיב להם, ואין לי כוח לחשב.
    אז אם כך, גם קנאברו בן ה-33 שווה פחות מ-20 מיליון, וכך גם זאמברוטה בן ה-29 שווה פחות מ-20 מיליון. אמרסון בן 30 אגב.

15. Raulito Madridista

אל תדאג, הוא יצליח להיהרס על ידי ריאל מדריד עד שיהפוך לשחקן בוגר יותר. כמובן שאת הפריצה הוא לא יעשה אצלינו ובסוף נפסיד אותו, והוא יהיה אחד מעוכרי ריאל מדריד כמו כל-כך הרבה שחקנים. אני עדיין מקווה שתיהיה לנו הצלחה גם עם חואקין, למרות שלי זה לא נראה ככה....
    קסטיליה מתחזקת מצד אחד בקיצוני הזה, מצד שני סולדאדו כבר לא יישחק בשורותיה...

אלירן, אתה מקווה שואן ניסטלרוי יישאר, אני מקווה שהוא יבוא אם לא טרזגה שהוא בגדר פנטזייה, פשוט שריאל לא תצא פרייארית לטעמי בנוגע אליו.

אז, רוד ואן ניסטלרוי היה חלוץ מבטיח, הרבה קבוצות רדפו אחריו ואחרי שירותיו, והוא לא היה בן 30. מנצ'סטר יונייטד דורשת עבור ואן ניסטלרוי 22 מליון יורו. יורו זה בערך 5.5 שקל ודולר זה 4.5, אז בוא נניח ש22 מליון יורו זה כמו 28.5 מליון דולר(חישבתי) אהה ועוד דבר: נניח קבוצה קונה שחקן בסכום מסויים, אז היא מוכרת אותו פחות בדר"כ.

אתה לא מקשיב לי, אתה בוחר לרשום מה שבא לך. אמרתי שגם את הגיל צריך לקחת בחשבון. קנבארו הוא פשוט ענק זה משהו אחר. אמרסון לא הוכיח יכולת כמו קנבארו. אהה ובתור קשר אחורי הגיל יותר משפיע מאצל בלם, שאם הוא לא מאבד הרבה מהירות הוא יכול לשחק עד גיל קרוב ל40.