ריאל מדריד 2023/24: שבעה קשרים, חלוץ אחד. איך יסתיים הריקוד האחרון של קרלו?

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 14, 2023.

1. Ever Banega Member

איך הולך לראול בקסטיליה? איך קורה שארבלואה לפניו?

2. Raulito Madridista

ראול פספס העפלה לליגה השנייה ב-2023 ממש בהארכה אחרי שריאל מדריד עשתה רמונטדה נגד המילואים של ברצלונה. תראה קשה לשפוט מאמנים בקבוצת מילואים לפי תוצאות, והוא גם לא באמת יכול לקדם שחקנים לקבוצה הבוגרת אם במועדון לא מאמינים בצעירים. יש לו מניות בהצלחה של ראול אסנסיו, בהתקדמות שעשה ניקו פז. התוצאות בינוניות מאוד. שנה שעברה חרבנא, העונה הזו החלה לא טוב וקסטיליה מאוד רחוקה מהפלייאוף. אולי אם ראוליטו לא היה אגדה ודמות ענקית כזו אז היה מאמן אחר.

3. Raulito Madridista

שלוש שנים לרגע המטורף הזה - נס רודריגו על הפרצוף של מנצ’סטר סיטי. ויאללה לגמר. אחרי שבמשחק הראשון “היינו צריכים להפסיד להם 10:1” (טוני קרוס). וחשבנו שפריז סן ז’רמן זה היה נס.
    זה רגע שהוא שני רק לדסימה. מה שהכדורגל מוציא ממך, יא אלוהים. אני לא יודע אם כאוהד אוכל לחוות שוב את הצמרמורת הזו.
    ערב יום העצמאות. מנצ'סטר סיטי מובילה 0:1. המסך מראה את סיכויי ההעפלה לגמר - מנצ'סטר סיטי - 99%, ריאל מדריד - 1%. דקה לפני אבא נכנס וריאל משווה ל-1:1 בדקה ה-89 ואני צורח. - "אבל דור מה אתה מבסוט. הם חייבים עוד גול, לא?", הוא אומר. ואני, לא ידוע באופטימיות שלי בדרך כלל - “כן אבא אבל לך תדע, יש זמן”. הכרוז מודיע על שש דקות תוספת זמן והברנבאו שואג. אני לא זוכר איי פעם קהל אוהדים מתנהג ככה.
    היה הכל במהלך הזה. התחיל עם דריבל של ויניסיוס שעבר איזה 4-5 שחקנים ואז נתקע, נאצ'ו עצר מתפרצת שלהם. פרלאן מנדי הרים לקיבינימאט כמו תמיד. אדר מיליטאו עצר את הכדור, מסר לרודריגו שהעביר לדני קרבחאל. הטעייה אחת של דני שבשארית כוחותיו האחרונים אחרי שג'ק גריליש עשה לו סחרחורת - הרים כדור כל כך רך וטוב לרחבה, רודריגו שהוא לא איזה 1.90 או כריסטיאנו רונאלדו - נוגח למשקוף ופנימה. העולם עצר.
    הקסם של הברנבאו. הם האמינו, הם הרגישו, ידעו. ההיסטוריה, המיסטיקה. המיתוס. וזה בא. לא הצלחתי להירדם לאחר מכן. לא יצאתי לשום מסיבה, וחבר אוהד ריאל שהיה במסיבת עצמאות נדירה, אמרתי לו - 'מה אתה דפוק? לא מוותר על הערב הזה בשביל שום דבר שבעולם'. נרדמתי לקצת, אולי בחמש בבוקר, וקמתי בשבע לקרוא עוד, לכתוב עוד. לראות שזה לא היה חלום.
    היה איזה וידאו אדיר מיוטיוב עם השידור הספרדי - איזה מזל שהורדתי אותו למחשב לפני שנמחק. ראיתי אותו מיליון פעם, כאילו אני רודריגו או אבא שלו. הסתכלתי על כל שחקן ושחקן לראות איפה היה במהלך הזה. קאסמירו שהיה כבר על הספסל כמו כל שלישייתה קישור המיתולוגית - נכנס למגרש ועשה גליץ'. נאצ'ו דפק על הדשא מרוב אושר וכיסה את העיניים.
    מיד הלכתי להצטלם לבוש בחולצה של ריאל מדריד, מחזיק ביד אחת את הספר שלי וביד שנייה את הקאנבס שעשיתי של הספר. "המלכים של אירופה: סיפורה של ריאל מדריד". הספר יצא ב-2020. ולא צריך להגיד הרבה. כמו שכתב לי אוהד שהיו לי מלא כאסחים איתו: "זה בדיוק אבל בדיוק זה".
    אנחנו ריאל מדריד. גם אם העונה הזו מחורבנת ותסתיים כנראה הכי גרוע שיש. תודה על הכל, אלוהי הכדורגל, תודה שאתה תמיד-תמיד-תמיד איתי. מי שלא חלק מזה לעולם לא יבין. אנחנו עוד נחזור. בקרוב.