ריאל מדריד 2017/18:: הסטוריה! ריאל זוכה בצ'מפיונס בפעם השלישית ברציפות! המלכים של אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/8/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36545544_1481328948634781_1540697596203368448_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=2d5f76ae359b69561781c6e773028b81&oe=5BDB023E

האמירה המוכרת אומרת ‘הזמן טס כשנהנים’. בדיוק ברוח זו איסקו מסכם חמש שנים בלבן עם פוסט קצר וקולע ברשתות החברתיות אתמול, כש-ב-3 ביולי 2013 הקוסם ממאלגה הצטרף והוצג רשמית במדי ריאל מדריד. גולת הכותרת: 4 זכיות בליגת האלופות כשבשני הגמרים האחרונים הוא משמש כשחקן הרכב. בעונת הבכורה הוא אפילו התחיל בכל הכוח ופתח בהרכב כשגארת’ בייל עוד הגיע באיחור מטוטנהאם וסבל מפציעות. בעונה הבאה הריטואל חזר על עצמו והוא נהנה מהפציעה של בייל וריאל שיחקה ב-4-4-2 ברצף מיליון הניצחונות שלה. איבד את עצמו לדעת עם רפא בניטס, בערך, ולא היה שחקן חשוב בעונת הבכורה של זידאן, ובהמשך קיבל את זריקת העידוד אותה היה צריך ממי שיהיה המאמן שלו בעונה הבאה - ז’ולאן לופטגי.

בהתחשב במשפט האחרון, בתקווה אולי שהדיון ונק’ המבט ‘יתחדדו’ בעונה הבאה בה איסקו ייהנה מביטחון מלא מצד המאמן שחולה עליו, מעלה כאן את השאלה: האם איסקו עמד בהבטחה, כן או לא?
    אם ההשוואה היא ליירמאנדי שנעלם כלא-היה או קנאלס(איסקו הצליח להימנע מפציעות כמעט לאורך כל הדרך), אז התשובה היא שכן. וברצינות - יש דברים לשפר אבל אני אוהב אותו, רוצה לראות אותו יותר חד ומעורב כמו בחצי השני של 2017. כתבתי עליו פעם - איסקו לא יקבע האם ריאל מדריד תנצח. איסקו יקבע האם ריאל מדריד תשחק כדורגל יפה או לא. אני זוכר משפט אחד מאוד חזק שלו במעין סוג של רגע שפל ב-2016, זידאן כבר עמד על הקווים, זה היה במרץ, הוא טען שהתקשורת שוחטת אותו ואת חאמס לחינם והם בטח לא כל הבעיות של ריאל מדריד, וכמובן שהם יכולים לשחק יחד.

2. Raulito Madridista

https://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2018/07/04/primera/1530693395_326525_1530694003_portada_normal_recorte1.Xxx

טודו-בום? ב-AS יצאו בכותרת ענק: בצרפת מדברים על הסכם בין ריאל לפאריס - 272 מיליון יורו עבור אמבפה, ארבעה תשלומים ובלאגן. מדובר באותו עיתונאי צרפתי שדיווח ראשון על הארכת חוזהו של גריזמן באתלטיקו ועל המעבר הצפוי של לאמר לשורות הקולוצ’ונרוס - בפטיסטה ריפארט, הנה הציוץ בטוויטר. בטוויטר הוא כותב ‘בלעדי, יש הסכם’, וציינו בכתבה כן את ענייני הפייר-פליי מבחינת פאריס, ובין היתר - אם היו חילוקי דיעות בנוגע לשכרו של אמבפה - העונה הטובה בפאריס ובטח המונדיאל וההצגה נגד ארגנטינה הם עוד ‘טיעונים’ עבורו.

המארקה עוד דיווחו בשנה שעברה בכותרת ענק על אמבפה לריאל ב-180 מיליון יורו ושזה כמעט רשמי. הגיע הזמן להחתים כוכב ענק, גלאקטיקו אמיתי מאז בייל ויסלח לי חאמס. יאללה שיהיה קצת מעניין בקיץ הזה, מקווה שיש גרגיר של אמת בדבר.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שווה כל יורו. מחזיק אצבעות.
    לא איכפת לי אם גם נפרד מרונאלדו ונביא במקומו את הזארד (ולא את ניימאר הפרימדונה).

וזה עוד לפני שהגיע חלוץ במקום בנזמה..יהיה קיץ מרענן.

4. Raulito Madridista

החגיגה נגמרת בינתיים כשהמועדון, בדיוק כפי שעשה יממה אחרי הפרסומים על ניימאר - מיהר להכחיש באמצעות האתר הרישמי.

אמבפה נראה לי אפילו יותר רחוק מניימאר, הוא לא ילד חרא כמו הברזילאי, הוא שחקן צרפתי וצעיר יותר ושקול וקר-רוח. האזרד נשמע לי הרבה יותר ריאלי והוא צריך להגיע בלי שום קשר אליהם. קיבלתי את הרושם שאסנסיו לא יוכל להיות מוביל, הוא לא מספיק דורש את הכדור, הוא נעלם. יש הרבה סימני שאלה ולגבי ההתקפה החלום הוא שבנזמה הולך ובייל נמכר בסכום גבוה גם כן.
    ייתכן שדני סבאיוס ימשיך בקבוצה, הוא העלה איזה פוסט ברוח הזו, צייץ בטוויטר שהוא מחכה כבר 'לעונה החדשה', המאמן לופטגי מכיר אותו היטב ואולי הוא קשור גם למה שיקרה עם קובא.

5. סיונרה Member

רונאלדו מיצה עצמו בריאל, הגיע הזמן להפרד כשעוד אפשר להרוויח עליו סכום שיספיק לשחקן שאולי יתקרב אליו בעתיד.
    קיוויתי לבוננזה, עושה רושם שאם הדיבורים נכונים אז מדובר פה בסכומים די נמוכים ביחס למה שאולי מועדונים אחרים היו מוכנים לשלם.

6. orelh94 Member

כן, אבל זו עסקה שמכניסה למועדון 100 מליון יורו על שחקן בן 33 (!) ומפנה סכומים אסטרונומיים בתקציב השכר. בסכומים שמתפנים אפשר להביא שני שחקני וורלד קלאס. מה גם שכנראה נמאס למועדון שמחזיקים אותו בביצים ומבינים שהולכים לקראת בנייה מחדש, שכן הסגל הזה כבר לא צעיר וכפי שראינו לאחרונה, נמצא על אדי הדלק האחרונים.

אם זה אומר שהולכים על שחקנים ברמת ניימאר, אמבפה או האזרד אני לוקח את העסקה בשתי ידיים ואורז את בנזמה יפה יפה באריזת כריסמס, ומשחרר להם אותו יחד עם כריס.

7. סמואל אטו Member

אפילו שהוא רונאלדו, הוא כבר בן 33.
    100 מיליון יורו זה סכום יפה.

8. סיונרה Member

הבנתי שיובנטוס הציעו 100 מיליון על רונאלדו ו90 על שניהם ביחד.

9. Raulito Madridista

שער המארקה הבוקר: "אם הם רוצים עליי מאה מיליון יורו(זה המחיר שלי) אז הם לא רוצים אותי"

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2018/07/05/portada/marca_papel/g0507.c24f20febc1777c332f7fe57b902e71d.Xxx

מעבר לכך אתמול דווח בשעת לילה מאוחרת על פגישה בהולה שתתקיים תוך יום, מקסימום יומיים, בין פלורנטינו פרס לחורחה מנדש הסוכן של כריסטיאנו כדי לראות מה ניתן לעשות, האם יש אפשרות להשאירו בקבוצה, ובכל-מקרה להכריע את הסוגייה במהירות. גם המנכ"ל אנחל סאנצ'ז יהיה שם. ריאל לא תהיה מוכנה להציע את הסכומים שכריסטיאנו רוצה.

חדשות נוספות, בקצרה:
    - אשרף נמצא כפסע מהשאלה לבורוסיה דורטמונד, ההסכם יהיה לשנתיים| אודריוזולה מריאל סוסיאדד, המגן הימני המצוין - בדרך להיות המחליף של קרבחאל בתמורה ל-40 מיליון יורו.
    - גוטי ויתר על המשך דרכו כמאמן הקבוצה הצעירה, זו שמתחת לקסטיליה, והוא יהיה עוזר מאמן בבשיקטאש התורכית שם סיים את הקריירה כשחקן.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/18
  10. Raulito Madridista

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36627161_1484043198363356_3273800806620463104_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=afb3f60a73e74eb2e7ec527e765592c7&oe=5BE53B7B

אז שלשום היה זה איסקו והיום תורו של דני קרבחאל שסופר גם הוא עד חמש. חמש שנים מאז המגן הטוב בעולם חזר הביתה למדריד אחרי עונת השאלה מעולה בלברקוזן. “בתקווה לעוד חמש שנים לפחות”, כתב הילד שנפצע כמעט בכל גמר צ’מפיונס, והגיע כבר למאתיים הופעות בריאל מדריד, ובשעה טובה גם פרץ דרך בנבחרת ספרד.
    אני זוכר שתי תמונות גדולות מצד קרבחאל. ראשית, הבכי שלו בעונת הדסימה, זה היה הגיף-חתימה שלי בפורום הקודם. התמונה השנייה היא מהעונה, לצערי לא מצאתי את זה ביוטיוב אלא רק בטוויטר\אינסטגרם - קרבחאל מפנה את מבטו לאחור ולא מסוגל להסתכל על הפנדל של כריסטיאנו נגד יובה, המתח הרג אותו. כמובן שאני גם זוכר את שער הניצחון המרגש שלו נגד סביליה בסופר-קאפ האירופי.

לא ראיתי את צ’נדו ואני יודע שהוא היה מגן גדול בשנות ה-80, אבל אני מניח שקרבחאל עולה עליו ואת מיצ’ל סאלגדו הוא עבר מזמן. המגן הימני הטוב בהיסטוריה של ריאל מדריד ורק הפציעות עוצרות אותו. יש שחקנים שהיה לגביהם ספק אבל ראו מהרגע הראשון שהילד הזה תותח, אי של שקט הגנתית - בעונת הדסימה עצר את רובן וריברי בקלילות כשהם בערך בשיא הקריירה, וכמובן תרומה התקפית, הוא שווה עשרה בישולים בכל עונה. שחקן מרגש ורק שיהיה בריא, לי יש כבר חולצה שלו אגב.

11. Ohad_Glr Member

אני לא יודע כמה כסף יתפנה בתקציב באמת עם מכירה של רונאלדו.
    סכום של מאה מיליון יורו וחיסכון של המשכורת שלו זה יפה, אבל כולכם שוכחים שהוא גם מכניס המון כסף לריאל. זה גם כן שיקול כלכלי.
    השחקן היחיד שאולי יכול להגיע וגם להתקרב להכנסות האלה הוא ניימאר.

12. orelh94 Member

צודק. אבל פלורנטינו נתן לי הרגשה שאפשר לסמוך עליו בקטע הזה. נראה לאן הקיץ הזה מתקדם. אם רונאלדו אכן ימכר אין לי ספק שנראה פה איזה כוכב על, אני לפחות רוצה להאמין בזה.

13. avicii Member

תשמע לא הייתי ממהר לומר את זה.המחירים של שחקנים עלה פלאים בעקבות מקרה ניימאר ודמבלה.מה שפעם עלה 70,יעלה היום 100+

14. orelh94 Member

אל תשכח שהרבה זמן לא הוצאנו סכומים רציניים. אנחנו לפני הרכש של אודריוסולה היינו במאזן חיובי בנט ספנד, ולקבוצה יש מספיק כסף. אם אתה מנקה נתח משמעותי מהשכר (שזו הדאגה האמיתית - לא הסכום העברה) אז הנתח הזה מתפנה להבאת כוכבים. אלא אם כן ינחת באורח פלא ניימאר ואז כל מה שאמרתי הולך לפח.

15. Raulito Madridista

http://realmadrid.co.il/Images/topic-Odriozola05072018.Xxx

אודריוסולה מצטרף. 'כדורגלן מחשמל', מגדירים את אודריוסולה במארקה, אבל גם מי שלא נחשב ל-'עכבר כדורגל ספרדי' מכיר את המגן הימני של ריאל סוסיאדד שפרץ בעונה האחרונה, ובעצם יש לו הכל - הוא ספרדי, הוא שחקן צעיר, הוא משחק עם תעוזה וחוצפה התקפית והוא לא מפחד מאף-אחד. לפני שנה וחצי הוא עוד הפסיד לקסטיליה עם קבוצת המילואים של סוסיאדד, אבל זה עניין של גורל והילד שמחוזר ע"י ריאל מדריד עוד מינואר ואפילו אוקטובר - יילבש לבן. ריאל שילמה את סעיף השחרור שלו, 40 מיליון יורו, והוא יהיה יותר יקר מאסייר יירמאנדי בזמנו(נאחל לו הצלחה גדולה יותר), והילד חתום לשש עונות. ריאל מיהרה להודיע על כך רשמית באתר הרישמי.

ב-2015/16 עוד היה חלק מריאל סוסיאדדB, בעונה אחר-כך כבר התנדנד בין הקבוצה הצעירה לבין הקבוצה הבוגרת ורשם 15 הופעות(כשמרטינס וזאלודה היו פצועים הוא שיחק נגד מאלגה בחוץ ורשם את הופעת הבכורה), והפריצה הגיעה העונה(למרות שבאופ"א בחרו בו כחלק מנבחרת התגליות עוד ב-2017), במקביל עם השתלבותו בנבחרות הצעירות של ספרד. כבר בהופעת הבכורה שלו בנבחרת הצעירה עם סלאדס, באוקטובר השנה, הוא בישל פעמיים נגד אלבניה, והגיע הרגע הגדול שלו גם בנבחרת הלאומית נגד שוויץ לפני המונדיאל(1:1) כשבהופעת הבכורה שלו כבש שער נהדר. הוא נכלל בסגל 23 השחקנים של ספרד למונדיאל ומהירות השיא שלו העונה הייתה 35 קמ"ש. אודריוסולה רשם 35 הופעות ליגה(4 בישולים) ו-6 משחקים באירופה, כולל שער נגד זלצבורג. כאן תוכלו לראות חלק מהביצועים שלו.

כעת לדני קרבחאל הנפלא תהיה תחרות כאשר אשרף צפוי לעזוב בקרוב לבורוסיה דורטמונד - מדברים על השאלה לשנתיים, ושאלות נוספות לגבי הסגל יתבהרו אט-אט. נקווה שהוא יצליח יותר בהשוואה לשחקנים צעירים שהצטרפו בקיץ הקודם. טרם פורסם מתי יוצג רשמית במדי הקבוצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.