ריאל מדריד 2017/18:: הסטוריה! ריאל זוכה בצ'מפיונס בפעם השלישית ברציפות! המלכים של אירופה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Aug 1, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Raulito Madridista

המצב היום לא שונה בכלל בגזרת אובאמיינג או לבאנדובסקי שכבר קיץ שני 'מפלרטט' עם קבוצות אחרות. אופציות על המדף הן לא הבעייה, אלא האמון העיוור ובנזמה ולראייה הארכת חוזהו עד 2021. בנזמה 'שרד' את כולם בזמן שהיגואין ומוראטה עזבו ואפילו ראול וצ'יצ'ריטו. אני גם מודאג מהבעייה של הגולים. ראמוס בשנה שעברה הבקיע בצורה לא שגרתית לבלם ואיבדנו עוד שני גולרים. לוקח בחשבון שאסנסיו יתרום העונה כמות משמעותית מאשתקד אבל יש לי סימן שאלה לגבי בייל ובנזמה. לגבי 'היוצרים' - מודריץ' וקרוס לא תורמים מספיק ליד השער. קרוס מבשל כמעט תמיד בזכות מצבים נייחים וזהו. מודריץ' דווקא מגיע לאיזורים המסוכנים אבל בדרך-כלל מפספס. בנזמה ביום סביר כן מסוגל 'ליצור' בעוד לגבי רונאלדו ובייל איבדתי את האמונה חוץ מקרוסים מהאגפים, ובייל שחקן אחר לגמריי בצד שמאל. בכל-מקרה המצב בליגה די גרוע.

2. Ohad_Glr Member

נזכרתי בדבר נוסף שרציתי לכתוב קודם- קסאמירו כל כך שדרג את המשחק שלו. וורלד קלאס לכל דבר. תנסו להסתכל על משחק שלו מלפני שנתיים/שלוש לעומת אתמול. כל העליות של ראמוס אתמול נבעו מהכיסוי שקסאמירו נתן לו. בנוסף לזה, חוץ מהיכולת שלו בהגנה הוא מתגלה גם כאופציה התקפית (אתמול היו לו שתי מסירות מעולות שהעמידו שחקן מול שוער).
    קאסמירו הוא לגמרי הברקה של זידאן וחלק גדול מהקרדיט על התפקוד שלו צריך ללכת אליו.

Last edited: Sep 27, 2017
    אלעד and yonmu like this.
  3. סיונרה Member

רונאלדו הוא לא חלוץ ובנזמה הוא מעפן ברוב המוחלט של המשחקים. רונאלדו חייב שיפנו לו שטחים, הוא לא שחקן של נגיעה ולא שחקן שמשחק עם הגב לשער.
    הצעיר אם יהיה ברמה של מוראטה אז בסדר גמור, כרגע נראה שהוא על תקן מריאנו. מוראטה ובנזמה ביחד היו כמו חלוץ נורמלי לרמות הללו.
    בסוף אתה מנצח עונה על ידי גולים קלים מול קבוצות קטנות. לריאל אין את זה. כשכולם באים עם רבאק למשחק חוץ מול מוליכת הבונדסליגה זה סבבה. אי אפשר לבוא ככה 38 משחקים בעונה.
    כולם שחקנים של פנים לשער והנעת כדור. השיטה שריאל משחקת בה דורשת מהמגינים להיות מושלמים. כשהם לא, כמו קרבחאל בליגה העונה, אז לא מנצחים את בטיס ולבאנטה בבית.

Captain Canada and אלעד like this.
  4. Raulito Madridista

קאסמירו אגב התחיל באמת את הדרך שלו בריאל מדריד במשחק באותו מגרש נגד אותה היריבה - בגומלין רבע הגמר נגד דורטמונד בעונת הדסימה. ריאל הרגישה את השער השלישי באוויר כזה שיקח את המשחק להארכה, אנצ'לוטי הביט לספסל, העלה את הגרזן - והשאר היסטוריה. גם קאסמירו עצמו מדבר לפני כל משחק נגד דורטמונד ונזכר בערגה באותו יום ואומר שמדובר במשחק מיוחד עבורו. קאסמירו נראה כבד ושמנמן אבל הוא משחרר לחץ לא רע בכלל ואשתקד כבש גם הרבה מאוד גולים כמו בגמר נגד יובה והעונה יש לו את הראשון נגד יונייטד בסופר-קאפ האירופי. אין ספק שלזידאן מגיע קרדיט.

מחזק לגבי החלק ההתקפי: ביותר מדי משחקים הקבוצה מתישה אותנו, אין לנו גולים בקלות, ממש לא. זה מזכיר את אמצע העונה שעברה. פתחנו מעולה, בסוף גם הכל היה חלק(כמו סרנגה) עם ה-4-4-2 והפציעה של בייל.

אגב אחרון: ואראן האריך את חוזהו עד 2022. מחר מסיבת עיתונאים חגיגית ב-15:00 שעון ישראל| בלתי-ניתנים לעצירה מחוץ לברנבאו. במארקה מפמפמים שוב את מאזן החוץ היפה של ריאל מדריד מתחילת העונה - חמישה נצחונות בחמישה משחקים כולל שלישיות בקאמפ-נואו, בסיגנאל אידונה-פארק ובאנואטה של סוסיאדד| במארקה כתבו שגם גארת' בייל נראה אחרת בברנבאו. כל שלושת שעריו הגיעו במשחקי חוץ.

5. Raulito Madridista

http://realmadrid.co.il/Images/topicVarane202228092017.Xxx

רפאל ואראן עד 2022.
    הוא רק בן 24 וכבר יש לרפאל ואראן שש עונות מלאות בריאל מדריד ועוד 13 תארים. הוא הגיע אחרי עונה אחת בלבד בקבוצה בוגרת - עונה מוצלחת בליגה הצרפתית, והשאר היסטוריה. הצרפתי, גבוה, חזק, מהיר וכבר היום אחד הבלמים הטובים בעולם - יסגור עשור בריאל מדריד אם הכל יתנהל כשורה. "לפרוש בריאל מדריד זה הדבר הטוב ביותר שאני יכול לחלום עליו. הגעתי לכאן כילד, התפתחתי ואני ממשיך להתקדם למרות שכבר חוויתי הרבה. אני מרגיש כמו קאנטרנו", אמר אתמול במסיבת העיתונאים ביום המיוחד שלו.

והיום: תורו של מרקו אסנסיו. באתר הרשמי הודיעו על הארכת חוזהו של הקשר הנפלא, הטוב ביותר בעולםU21 לפי ה-'לאקפי' הצרפתי. היופ תהיה גם מסיבת העיתונאים החגיגית. סעיף שחרור של חצי מיליארד יורו. את הדבר הגדול הבא בכדורגל העולמי אף-אחד לא יזיז מריאל מדריד.

כוכב העבר והאגדה אמרו אמנסיו - "רצף כזה שלילי בברנבאו לא יכול לחזור שוב, אסור שזה יקרה". על המשחק נגד דורטמונד - "אני זוכר את המאבקים נגד הגרמניות בעבר ותמיד היה לנו קשה שם אבל ריאל שינתה את הדינמיקה. ריאל שיחקה פנטסטי".

מרקוס יורנטה ענה לשאלות האוהדים בטוויטר. הנה דבריו בקצרה:
    - "זידאן הוא המאמן הטוב ביותר בשבילינו, זו פריבילגיה. הוא היה שחקן עבר ענק".
    - "כריסטיאנו רונאלדו יזכה בכדור הזהב, זה ברור".
    - הסוד לחילוץ הכדורים - "לקרוא את המהלך הבא, להתנפל, לדרבן את החברים לקבוצה ולהגן יחד".
    המצב הנוכחי - "זו אשליה. ריאל מדריד היא המועדון של החיים שלי". והשאיפה - "להגיע לסגל נבחרת ספרד". הטוב ביותר עוד לפניו, בקיצור..

6. Raulito Madridista

כותרות העיתונים הבוקר::

- אחוז הנצ' של קאסמירו, לוקאס ונאצ'ו

http://e00-marca.uecdn.es/multimedia/graficos/futbol/2017/nacho-real-madrid/nacho.Xxx

במארקה החליטו לבדוק את אחוז הנצחונות של שחקני הסגל של ריאל מדריד. גולת הכותרת היא נאצ'ו שהניצחון הבא שלו בריאל מדריד יהיה מס' 100, איזה ציון דרך יפה. אם נתעלם נניח ממרקוס יורנטה שרשם בסה"כ חמש הופעות בקבוצה, אז הרי שנאצ'ו מדורג במקום השני המרשים אחרי קאסמירו לו 79.64% נצחונות בלבן - 90 נצ', 12 תוצאות תיקו ו-11 הפסדים, אלה המספרים שלו. ונאצ'ו? 99 נצ', 18 תוצאות תיקו ו-8 הפסדים, עם 79.2% נצחונות. 'אם היית עושה סקר לכל מאמני הכדורגל מי השחקן האידיאלי בסגל שלהם - רבים היו בוחרים בנאצ'ו בלי ספק. שם נרדף למחויבות, מלחמה וורסטיליות. נאצ'ו רשם 125 משחקים במדי ריאל מדריד מתוכם 88 בהרכב. בגרף למעלה במארקה מראים ששיחק 68 משחקים כבלם, 33 כמגן שמאלי, 19 כמגן ימני ועוד 5 פעמים עלה מהספסל. גם לוקאס ואסקס שלפרק זמן מסוים היה 'השחקן ה-12' של זיזו וכמובן שיאן ההופעות אשתקד עם 50 - מציג מספרים נפלאים. 77.41% אחוז נצחונות יש לו - 72 נצ', 16 תוצאות תיקו ו-5 הפסדים בסה"כ(אחד מהם נגד בטיס). גם ואסקס מאוד ורסטילי ושיחק אפילו כמגן בתקופת בניטס.

רק שלושה שחקנים מתחת ל-70% נצחונות בלבן, בין היתר תיאו שניצח בסופר-קופה הספרדי נגד בארסה וכן נגד סוסיאדד אולם נגד לבאנטה המשחק הסתיים בתיקו; טוני קרוס עם 109 נצ' ב-156 משחקים(69.87%) והקפטן סרחיו ראמוס שמדורג אחרון אבל יש לו את מס' המשחקים הגבוה ביותר בסגל הנוכחי כמובן. ראמוס מציג 66.35% נצחונות - 353 נצ', 84 תוצאות תיקו ו-95 הפסדים. ובצד ההפוך, מרקוס יורנטה הוא היחיד שעולה על 80% נצחונות בסגל. איסקו עם קצת יותר מ-75% נצחונות, כריסטיאנו עם 73.25% ומודריץ' עם 70.72%

- "מעולם לא איבדנו את האמון"| שחקני ריאל מדריד היו מרוצים מאוד מהניצחון הגדול וההיסטורי בדורטמונד והם בטוחים שזה הזמן לשחזר את היכולת ולהופיע בליגה. השחקנים השתתפו באירוע קידום מכירות קצר, בין היתר מדובר על איסקו, הקפטן ראמוס והשוער קיילור נאבאס. "המשחק נגד דורטמונד היה מרהיב, צריך לזכור שמעולם לא ניצחנו שם. האמת שמעולם לא איבדנו את הביטחון והאמון למרות שחלק חשבו". איסקו החמיא לאסנסיו ובהמשך לוקאס ואסקס אמר - "אנחנו ריאל מדריד ואסור להרשות לעצמינו נפילות כאלה בליגה". הקשר אמר שכך הקבוצה רוכשת מחדש את האמון של האוהדים. הקפטן ראמוס שלח כל מיני ציטוטים על האייקיו של פיקה ונושא הטוויטר בזמן שקיילור אמר - "ריאל מדריד הציגה בדורטמונד משחק כמו בשנה שעברה, היינו קרי רוח ולא מתוחים. ככה נזכה בתארים רבים".

- הרקורד ההיסטורי בברנבאו נגד אספניול| ריאל מדריד מחפשת בשעה טובה ניצחון ליגה ראשונה העונה בברנבאו, ולפחות לפי ההיסטוריה נראה שהיריבה אספניול היא הירבה האידיאלית. אספניול לא שמרה על שער נקי בברנבאו כבר 39 שנה כלומר מאז עונת 1978/79, ומעבר לכך היא לא ניצחה 'במקדש' מאז 1995/96. ועכשיו היא פוגשת את כריסטיאנו רונאלדו שכל-כך רוצה לכבוש שערי ליגה ראשונים נגד היריבה אותה מוטט עם חמישייה(במשחק החוץ) ב-2016. אגב, ריאל תחפש את ניצחון הליגה המאה שלה על אספניול בליגה(בית וחוץ יחד). ריאל כבשה בממוצע כמעט 3 שערים למשחק נגד אספניול בבית וב-15 השנים האחרונות היא כבשה שישייה אחת, שתי מאניטות ושלוש רביעיות.

7. Raulito Madridista

אסנסיו עד 2023

מירוץ חידוש החוזים של ריאל מדריד נמשך והפעם אולי עם המסקרן ביותר: מרקו אסנסיו, ילד הפלא של הכדורגל העולמי, חתם רשמית עד 2023. אחרי עונת בכורה שפתחה את התיאבון והגולים שהספיק לכבוש באוגוסט - אפשר כבר לקבוע שעבור הילד השמיים הם הגבול.

בשנה שעברה עם הצגתו לתקשורת כשחקן ריאל מדריד, מרקו אסנסיו מירר בבכי. היום, 13 חודשים אחרי הוא עמד גאה 'על הפודיום' בברנבאו וזכה לאמון גדול של המערכת. חוזה חדש עד 2023 עם סעיף שחרור של 700 מיליארד יורו. 'אם אמבפה עלה 180 מיליון יורו - כמה שווה אסנסיו?', תהו לא מעט פרשנים בתקשורת. בכל-מקרה, . את היהלום הזה, השחקן הטוב ביותרU21 לפי הבחירה של 'לאקיפ'- אף קבוצה לא תוכל לקחת מריאל מדריד. "אני גאה להאריך את החוזה שלי במועדון הטוב בעולם, זה יום חשוב עבורי ואני קצת מתרגש. אני רוצה לזכות שוב בכל התארים כמו בעונה שעברה", אמר הילד שפירגן לכריסטיאנו רונאלדו וזידאן ואמר שהם המודלים לחיקוי עבורו בכדורגל. רק עצם השאלות על כדור הזהב מוכיחות עד כמה הילד ענק. עוד סימן אסנסיו מטרה את המונדיאל ברוסיה ובינתיים הוא בסגל הנבחרת.

"המאמן יודע מה צריך לעשות והוא שילב אותי בתבונה בעונה שעברה. התקדמתי שלב אחר שלב בריאל מדריד ויש לי את המטרות שלי(אסנסיו נשאל האם לדעתו הוא 'חייב' להיות שחקן הרכב והשיב שברור שהוא רוצה לשחק אבל טוב לו במקום שלו). אני נורא רגוע ושליו ובטוח בעצמי. שמחתי שהמועדון האמין בי ונתן לי את הצ'אנס כבר בשנה שעברה ולא הלכתי לשחק כמושאל בקבוצה אחרת". אסנסיו שוב אמר שהוא מבין שיש תחרות גדולה וזה לא מטריד אותו. המילה 'פחד' לא נמצאת בלקסיקון שלו. השער האהוב ביותר? - "אני אבחר בשער המרגש בגמר ליגת האלופות". הילד שוב חוזר ואומר שהכל קרה כל-כך מהר - וכמה הוא צודק. "אני עדיין צעיר ויכול להשתפר הרבה". "אני גאה להיות בסגל הנבחרת וזה חשוב עוד בשנת מונדיאל אבל יש עוד זמן רב".

http://www.realmadrid.com/img/galeria-marca/_1rm0288.Xxx

אירוע כזה לא יכול להתקיים בלי הפריויו של אמיליו בוטראגיניו 'העייט' האגדי שצריך להצדיק את התפקיד שלו במועדון ובעיקר את שכרו. וכך אמר בוטראגיניו על הילד: "המשפחה שלך תמכה בך ללא הפסקה ויחד עם הכישרון שלך והעבודה הקשה שלך - הצלחת להגיע לריאל מדריד. למרות שאתה מאוד צעיר יש לך אישיות יוצאת דופן מה שהופך אותו לשחקן חשוב מאוד בקבוצה כבר עכשיו. אנחנו סומכים עליו, תדע שזה הבית שלך ואנחנו בטוחים שתעזור לנו להגשים את המטרות שלנו".

בחלוף שנה להצגתו של אסנסיו לתקשורת, כתבתי כמה פיסקאות על ילד הפלא. עם כל הכבוד להבזקים קצרים של חסה ולגולים של מוראטה - אף ילד לא הדליק ככה את הברנבאו מאז המלך ראול, עד שבא אסנסיו. כמה הוא הספיק והכל בשנה אחת. כבש כמעט בכל משחק גדול והוכיח בגרות יוצאת דופן. קבלת החלטות, קרח במקום דם שזורם בורידים והכי כיף שאנחנו נהנה ממנו עוד הרבה שנים. הוא מבסוט מהמקום שלו ומודה על כל רגע בקבוצה. "ריאל מדריד יכולה לשחק 11 נגד 11 בגמר ליגת האלופות", אמר בראיון למחרת.

עם עזיבתם של חאמס ומוראטה - נראה שאסנסיו, גם בשל פתיחת עונה פנטסטית עכשיו(זוכרים את צמד הגולאסוס נגד בארסה?) - מקבל תפקיד עוד יותר חשוב ומצפים ממנו לעוד. ותחשבו על זה, מטורף: הוא עלה רק 4 מיליון יורו. אחת הרכישות הגדולות ביותר. הנשיא פלורנטינו פרס ידוע כאדם קר רוח ומחושב בגדול. שומר על ארשת פנים קרה גם בפנדלים בגמר ליגת האלופות. הצלמים שעוקבים אחריו באדיקות במעמדים הגדולים ראו אותו יוצא מגידרו רק פעמיים - בגול האל-מותי של ראמוס בדסימה זה קרה בפעם הראשונה כשמחא כאפיים בעליזות, ובפעם השנייה - עם הפצצה של אסנסיו בקאמפ-נואו, שער שהיה שווה 3:1. "ראיתי את התגובה של פלורנטינו כאשר כבשתי בקאמפ-נואו וזה היה מרגש", אמר אסנסיו, מרגש בעצמו.

הזכרנו את הראיון ההוא ואין דרך טובה יותר לסיים את הכתבה מעוד כמה פנינים. "בגילי יש לי יותר תארים מ-99% מיתר השחקנים? לא חשבתי על זה, אבל אם זה נכון אז כמובן שהסיבה היא - כי אני משחק בריאל מדריד"| "אני נהנה לקום כל בוקר וללכת לעבודה שלי, להתאמן בריאל מדריד, בגלל שני דברים: חברי הצוות שלי והמועדון הזה, והכדורגל. אני מרגיש נפלא ובר מזל"|. "זידאן הבהיר מהתחלה כי כולנו חשובים כאן. אני לא מבין למה התקשורת אובססיבית לגבי מי השחקן שיפתח בהרכב".| "אני במקום הטוב ביותר, המקום בו אני רוצה להיות - ריאל מדריד. אני תמיד אהיה אסיר תודה לריאל מדריד על הצ'אנס לשחק כאן ועל התמיכה בי".

8. Raulito Madridista

כותרות העיתונים הבוקר:: אסנסיו-מאניה

שער ה-AS::

https://as01.epimg.net/portada/imagenes/2016/07/08/portada/1467970161_642308_1506742652_portadadelperiodico_grande.Xxx

'אני מרגיש כאן חשוב'| אסנסיו מאושר מהארכת חוזהו בקבוצה יחד עם סעיף שחרור עצום של 700 מיליון יורו|"אני לא חושב על זכייה בכדור הזהב". עוד אומר:"אני אוהב במיוחד את השעק שכבש בגמר ליגת האלופות נגד יובנטוס"| אסנסיו-מאניה, כתבו במארקה - "כוכב חדש נולד". 'הוא שם נרדף למהפכה' - מאז הגיע ממאיורקה הוא פשוט לא עוצר. מדברים על כך שאסנסיו נבחר לשחקן הצעיר הטוב ביותר עד גיל 21 לפי 'הלאקיפ' הצרפתי, שהאתר החדש שהעלה לרשת קרס כבר אחרי עשר דקות בגלל העומס מצד הגולשים. החולצה שלו היא השנייה הכי נמכרת השנה בחנות הרשמית - חוץ מזו של כריסטיאנו רונאלדו. 'מאז ראול אף-אחד לא העיף ככה באוויר את הברנבאו, ולכן פרס מיהר להאריך את חוזהו', נכתב. 'הוא בונה את האימפריה של ריאל מדריד יחד איתו'| טור דיעה במארקה: 'שווה יותר מבייל', כותב פיליפ דה קאמפו. 'אי-אפשר להתעלם מאסנסיו. תג המחיר שלו לא מעניין וכך גם לא גילו הצעיר".

http://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2017/09/29/15067071937394.Xxx

ובנושא אחר: דווקא כשגארת' בייל בתקופה טובה הוא נפצע, וזה לא ממש חדש. הוא לא ישחק מחר נגד אספניול וב-AS שלפו מהאוב את הנתונים העצובים שלו - מאז 2013 כשנחת במדריד הוא שיחק רק 57% מהדקות. 9346 דקות בייל הפסיד בגלל פציעות וסיבות אחרות - נורא. העונה בינתיים הוא כבש שלושה שערים ובישל ארבעה אך הוא חייב המשכיות. הוא סבל מ-18 פציעות מאז הגיע למדריד והפסיד 53 משחקים| ומזה שלא כשיר אף-פעם לזה שתמיד משחק: איסקו השחקן ששיחק הכי הרבה משחקים בריאל מאז הגיע אליה ב-2013. כן, הוא עקף את כריסטיאנו רונאלדו לאור השעייתו של הפורטוגלי. איסקו הגיע ל-201 הופעות לעומת 197 של כריסטיאנו, ולהלן המאזן: 53 משחקים בעונת הדסימה וזו שאחריה, 43 משחקים בעונת 2015/16 ו-42 משחקים אשתקד. איסקו פתח בהרכב ב-143 משחקים ויש לו 152 נצחונות.

ולסיום: תתחילו להרגיש בבית. במארקה כבר מדברים על לו"ז אוקטובר. לאחר המשחק הקרוב נגד אספניול מחר(1/10), השחקנים יוצאים לפגרת הנבחרות ויקוו לחזור שלמים ובריאים בלי וירוס פיפ"א האיום. משחק הליגה הבא יהיה גם במדריד והפעם נגד חטאפה בחוץ, ולאחר-מכן ריאל תארח את טוטנהאם בצ'מפיונס-ליג במחזור השלישי ואז את אייבר בליגה. ריאל תתארח בפונבלאברדה מהליגות הנמוכות במסגרת הגביע. והגיע הזמן לרשום ניצחון בברנבאו...

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מום בלב לדני קרבאחל, יותר פרטים מישהו?

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

10. Raulito Madridista

קרבחאל סובל מבעיה בליבו ולא ישחק עד להודעה חדשה

https://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2017/09/30/primera/1506798754_118305_1506799273_portada_normal_recorte1.Xxx

הלוואי והיה מדובר במתיחה של אחד באפריל אלא שהאתר הרישמי אישר את הידיעה ונכתב שמחכים להתפתחויות. 'קרבחאל סובל ממצב לא טוב בקרום הלב והוא חייב לחכות שהוירוס יעבור', נכתב שם. השחקן שהצטיין נגד דורטמונד רק בשלישי האחרון ועד היום שיחק את כל הדקות העונה - 990, היה נסער בימים האחרונים ועבר בדיקות רפואיות מקיפות. אם קרבחאל ימשיך לשחק המצב עלול להחמיר והוא חייב מנוחה מוחלטת וטיפול תרופתי.

11. סיונרה Member

איפה דנילו שצריכים אותו.
    ממה שזכור לי אופ"א לפעמים כן מקלה עם הקבוצה ומאפשרת לה להביא שחקן במקרה כזה.

12. zivmay Member

מכה עצומה לריאל, מי התחליף?

13. Ohad_Glr Member

גם אם יהיה אפשר לרכוש שחקן (למרות שלא נראה לי שריאל תקבל אישור) הקבוצה לא תצליח למצוא כרגע משהו יותר טוב מנאצ'ו. לדעתי הוא צריך לשחק שם.

התקשורת בספרד משוכנעת שאשרף (מגן ימני בן 18 מהקאנטרה, נחשב לכישרון גדול) יפתח מול אספניול. אין לי בעיה עם זה אבל באופן כללי עד שקרבאחל חוזר אני מקווה שנאצ'ו ישחק שם.

14. Raulito Madridista

נאצ'ו כל יכול, תודה לאל שיש אותו. הבעיה היא עם יתר השחקנים. גם מרסלו וגם תיאו הרננדס פצועים ולכן הוא משחק לרוב כמגן שמאלי העונה. מעבר לכך, חסוס ואייחו שאמור היה להיות על תקן הבלם הרביעי - עדיין לא הגיע לעונה הזו ופציעה קלה על הנייר הסתבכה. שימו לב לגרף של נאצ'ו שכבר פירסמתי אותו כאן:: 68 משחקים כבלם - 33 משחקים כמגן שמאלי - 19 משחקים כמגן ימני. מכת הפציעות שלנו היא קטסטרופה. העונה הזו לא התפתחה כמו שציפינו ולכן היה בעייתי לשלב את אשרף עד עכשיו. בכל-מקרה, לא מתחרט ולו לרגע על מכירת דנילו. הגיע מגן שנחשב כפוטנציאל גדול, היה גרוע במשך שנתיים וכל משחק ששיחק היה חצי התקף לב - וקיבלנו עליו חזרה את מלוא הסכום.\\החלמה מהירה לקרבחאל, אני בשוק שבתקשורת לא הרחיבו על זה יותר מדי

15. Ohad_Glr Member

אתה צודק, שכחתי שתיאו עדיין לא חזר מהפציעה ככה שנאצ'ו באמת נחוץ כרגע יותר בצד שמאל.

בדקתי כרגע את הסגל למשחק וואייחו כן נרשם, עושה רושם שהוא חזר מהפציעה. נראה שזידאן מעדיף לפתוח עם אשרף אבל עוד אופציה למשחקים הבאים (אם אשרף לא יראה יכולת טובה) היא לשחק עם ואייחו כבלם וראמוס כמגן ימני.

Thread Status:
Not open for further replies.