ריאל מדריד 2015/16:: La UnDecima! - זידאן אלוף אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

לא מסכים.
    ריאל מדריד צריכה להמשיך לפתח אותו, הוא לא וורלד קלאס כי אין לו עדיין את הגיל והנסיון לעמדה הזאת.
    אבל יש לו איכויות והוא לא הראה דבר אחד שגורם לך לחשוב שלא צריך להמשיך להאמין בו.
    הוא גם פייבוריט גדול אצל זידאן ולכן אני מאמין שזידאן ימשיך לפתח אותו כשחקן מרכזי מאוד בהרכב של ריאל ואם זה יקרה הרווח שלהם יהיה גדול מאוד.

זה לא שיש גם ככה שפע כל כך עצום על העמדה הזאת בשוק עצמו(כלומר שחקנים שהם וורלד קלאסים מוכחים ששווה לשבור את הבנק עליהם כאן ועכשיו).

בקשר לפוגבה? מתי ריאל מדריד קונה באמת את מה שהיא צריכה? ריאל מדריד קודם כל קונה את מה שהוא טרנד חם(בטח אחרי טורניר יורו ורק תדמיינו את המנייה של פוגבה אחרי מדליה מוזהבת על הצוואר) ומה שיכול לתרום לה ערך כספי שיתורגם ממכירת חולצות(שהיא המיוצגת הבכירה אצל אדידס שחתומה על חוזה שנותן לה אחוזים גדולים מכל מכירה של חולצה).
    פרז גם אוהב להבחר שוב ושוב ולהביא כל פעם צעצוע חדש ויקר רק מחזק את המעמד שלו בסופו של דבר.
    את דה חאה הם כנראה לא ישיגו בקיץ הזה כי יש בדיוק עוד 3 ימים לסעיף שחרור שלו לריאל ולא נראה שיהיה משהו באופק, אז הצעצוע הבא להרגעת האוהדים---> פוגבה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגדרה ל-WC לא רלבנטית. קאסמירו במתכונת הנוכחית הוא מה שריאל מדריד היו צריכים. מבחינה טקטית הוא המאקללה שנשאר מאחור ומספק איזון כאשר כולם יוצאים קדימה. אם ריאל רוצה לעשות קפיצת מדרגה אמיתית - זה צריך לקרות מבחינה מערכתית - ולא רק בשינוי הפרסונל.

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכול הקבוצות באירופה יש שחקן בעדמה הזאת שהוא מהטובים בעולם? איך אפשר לשים את קאסמירו באותה רשימה עם בוסקטס,צ'בי אלונסו,מאטווידי ואחרים?
    נכון שהוא השתלב יפה בהרכב של זידאן,אבל זה פלסטר,לא האיש שבאמת יכול לתת מענה במשחקים הגדולים.

k_700 אם פוגבה יגיע זה בשביל להרגיע את פרז,לא את האוהדים.

4. yonmu Member

קאסמירו טוב וריאל זכתה בצ'מפיונז איתו אבל כשאני מסתכל מהצד אני עדיין רואה קבוצה שנחותה מול ברצלונה, וגם הניצחון בקלסיקו לא משנה את זה. בשביל שריאל באמת תיתן פייט לברצלונה היא צריכה או ללכת למשחק טקטי (בסגנון מוריניו) או ללכת על קישור טכני יותר. בשביל קישור טכני יותר קאסמירו לא מספיק. פוגבה בהחלט משפר את המצב בתחום הזה אבל לדעתי עם קרוס-מודריץ'-פוגבה ההגנה פגיעה מדי. עם שחקן כמו וראטי מאחורה ההתקדמות תהיה עדיפה בהרבה.

5. k_700 Member

אתה רק מחזק את הטענה שלי.
    קודם כל מאטווידי לא משחק בתפקיד הזה, הרבה יותר בוקס טו בוקס או אפילו על כנף שמאל לעיתים.
    שנית, אם השמות הבולטים(ואולי הוורד קלאסים היחידים) הם צ'אבי אלונסו,בוסקטס, ואולי גם טיאגו מוטה אז מ.ש.ל.

פרט לבוסקטס(עוד חודש בן 28) השניים האחרים חצו את גיל 30 מזמן.
    כלומר אין באמת היצע גדול בשוק על העמדה הזאת.

אפשר להמר על קאנטה שגם יש לו סעיף שחרור זול אבל לדעתי זה לא שווה את האפשרות להמשיך ולטפח את קאסמירו שכבר שם, אחרי עונת השתפשפות טובה וכשהוא צעיר ומבטיח מאוד.

לדעתי ריאל מדריד תמשיך להאמין בו ובצדק.

פוגבה יבוא על חשבון קרוס או מודריץ' בהרכב(קרוס לדעתי), אין שום סרט שקישור שלו של קרוס ומודריץ' יחזיק מעמד, זה לא סתם פגיע זה קישור בלי קשר אחורי.

פוגבה מהאנדר 16 של יונייטד לא שיחק באמת קשר אחורי.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

את טוני קרוס לא הייתי מוציר מהרכב בחיים. את מודריץ כן,למרות שהוא נותן שלוש שנים נהדרות.
    אני עדיין חושב שקסמירו לא מספיק טוב (לליגה הספרדית כן) אבל מול באיירן,בארסה ואנגליות זה לא יחזיק בעונה הבאה. קאטנה יהיה רכש מושלם שסוגר בדיוק את הפינה הזאת.

7. סיונרה Member

אני חושב שפוגבה זה אחד הרכשים המיותרים שריאל יכולה לעשות. ראיתי כבר די הרבה משחקים של יובנטוס ונבחרת צרפת, ובאף אחד מהם הוא לא הרשים אותי במיוחד. מזכיר לי את יאיא טורה ביכולת שלו להעלם בכל פעם שמתמודד עם קישור טוב באמת.
    מה שריאל צריכה זה שחקן שמספיק טכני ועקבי בשביל לבצע מהלכים קרוב לשער של היריבה. זה הצורך של ריאל החל מהעונות של מוריניו. יש לקבוצה את היכולת ללחוץ כל יריבה, אבל אין לה את היכולת לקדם את החזקת הכדור מ40 מטר משער היריבה ל20-30 כמו שברצלונה עושה עם מסי וניימאר.
    אם באיירן יחליטו שלא בא להם להחזיק את רובן אז מקבל אותו בחזרה בשמחה.
    קוטיניו, הזאר, פליפה אנדרסון (מודה שמעולם לא ראיתי אותו משחק) הם כולם שחקנים שלכאורה דריבליסטים לא רעים, אבל לא לרמה שריאל שואפת אליה כרגע. אולי אחד מהם יגיע ויעשה את קפיצת המדרגה.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך את איסיקו וחאמס.

9. סיונרה Member

איסקו לא התקפי מספיק, הוא יותר שחקן של הנעת כדור וכשל בשנה שעברה בלהחליף את מודריץ'. וחאמס לא דריבליסט.

10. Raulito Madridista

אריאן רובן? הבן-אדם כשיר לחצי עונה בלחץ. 30 ו-22 הם לא מספרי הלוטו של אראל'ה ממפעל הפיס אלא מספר המשחקים של רובן בשנתיים האחרונות בהתאמה. הוא לא ילד, הוא לא יחזור לריאל מדריד והוא לא רלוונטי. מה שכן, אם כבר פיסת נוסטלגיה - תמיד אמרתי לחברים בצחוק שהייתי זורק את בייל לכל הרוחות אם רובן היה צעיר בכמה שנים וחשוב מכך - בריא. כמה התאכזבתי שהוא נמכר בקיץ ההוא. ללא הפציעות הוא ממש ממש לא רחוק מכריסטיאנו ומסי, זו דעתי.

יא-יא טורה כבר זקן בעוד פוגבה רק ילד, אז איך אפשר להשוות? פוגבה מרהיב משום שהוא בעיקר כובש שערים ומציג פיזיות אדירה ובעצם יש לו מכל דבר. נניח מודריץ' לא מספיק מצטרף להתקפה וטוני קרוס לא באמת יודע לתקל. אני לא חושב שהוא יגיע, הוא לא שווה מאה מיליון יורו. בנוגע לקאסמירו - מבין את התשבוחות כלפיו והוא רשם עונה גדולה. ועדיין - זה לא תקין שהוא הקשר האחורי היחיד בסגל ולא יקרה כלום אם תהיה לו תחרות עם קאנטה למשל. אחרי היורו תמונת ההעברות תהיה יותר ברורה.

אגב, אין שום צורך בדה-חאה. קיילור שוער מצוין ואני מודה לאלוהים שהוא נשאר בריאל מדריד בעונה הזו. שחקן העונה שלנו לדעתי. לא נופל מדה-חאה לדעתי חוץ מעניין הגיל, אין מה לעשות. אין לו יחסי ציבור כאלה והוא לא ספרדי ופרס נתפס עליו. קיילור מבחינתי מס' 2 בעולם אחרי נוייר. יחד עם דה-חאה, שיהיה.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לי נראה שקצת מתעלמים ממושאלים שחוזרים בעונה הבאה לריאל מדריד - קואנטראו (שאני חושב שעדיף למכור ולהביא את ריקארדו רודריגז, אבל בכל זאת) ומרקו אסנסיו. אסנסיו היה מצוין העונה באספניול, ובהחלט ראוי להיכנס לרוטציה במדריד, לפני שמנחיתים על העמדה הזו רכש כפי שסיונרה הציע.

Fabio Junior ו-Die Werkself אוהבים את זה.
  12. Raulito Madridista

ריאל מדריד רצתה למכור את קונטראו בקיץ אבל אף קבוצה לא רצתה לקפוץ על המציאה. התכנון היה שמונאקו תיקח מאיתנו את העול הזה אבל פאביו הגדול נפצע, כרגיל. מרקו אסנסיו הפגין ניצוצות גדולים במדי אספניול אבל טוב ייעשה אם ימשיך שם עונה נוספת או יוכל לעשות קפיצה מדרגה מסוימת לקבוצה כמו ולנסיה, סביליה או ויאריאל - כמובן בהשאלה. לוקאס ואסקס שבקיץ הסתכלנו עליו בתור חייזר שמשום מה מועדף על פני דניס צ'רישב - סיים את העונה נהדר והרוויח את מקומו המשודרג בסגל, נקרא לזה ככה. הוא סיים את העונה כחילוף ראשון ואם מישהו לא כשיר בשלישייה הקדמית אז גם כשחקן הרכב(מסר גדול לחאמס). ויש גם את חסה רודריגס כמובן. כבר היו שחקנים שהבריקו בקבוצות קטנות ולא הצליחו להתקדם כמו סרחיו קנאלס למשל שאולי סבל מהרבה פציעות אבל אני מניח שגם בלי זה לא היה מגיע רחוק מידי כי משהו חסר שם. הקיץ של ריאל מדריד לא יקום ויפול על אסנסיו בכל-מקרה. המטרה היא מגן שמאלי, חלוץ מחליף ולגבי שאר הרכש(רק שדה-חאה לא יגיע) יש לי התלבטות קשה מאוד. נראה בהמשך מי יהיה כוכב היורו.

13. סיונרה Member

לא יודע מי זה אסנסיו, לכן לא אגיב לגביו.
    הנקודה היא שלריאל אין שחקן שעושה באופן קבוע ואפקטיבי דריבלים באיזור של היריבה, ולכן המשחק נראה תקוע הרבה פעמים. אם אסונסיו הוא השחקן שיכול לעשות את זה, תמיד עדיף ספרדי צעיר על רכש בעשרות מיליונים.

14. Raulito Madridista

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13432186_10154140015478190_8060858948795500560_n.Xxx?oh=3c4d5d51c87973a37cbde656dfd3b585&oe=57C40B8F

אלבארו מוראטה מתקרב לריאל מדריד? הסוכן חואנמה לופז נמצא עכשיו בסנטיאגו ברנבאו ודן עם חברי ההנהלה לגבי העתידו של החלוץ. חואנמה שמייצג גם את דייגו יורנטה ששיחק בראיו וייקאנו, לא הסכים לומר שום מילה לתקשורת("יש משחק גדול היום" - ביורו) ואמר שהוא מוכן לדבר רק על יורנטה שכנראה יושאל לקבוצה אחרת". מוראטה עצמו ששוהה עם נבחרת ספרד ביורו ואמור לפתוח בהרכב גם הערב, אמר לפני תחילת המשחק שהמטרה שלו היא לחזור לריאל מדריד אבל כעת אמר שהוא לא מתעסק בעתידו.

בתקשורת מדברים הרבה בימים האחרונים על 'רשימת ההמתנה' - שחקנים שנמצאים בדרך החוצה מלבד חאמס ואיסקו. מדובר בקובאצ'יץ' שמבוקש באיטליה כמו גם נאצ'ו שנמצא על הכוונת של נאפולי, מרטין אודגור שלא ימשיך בריאל מדריד קסטיליה וכנראה לא ימצא את מקומו בקבוצה הבוגרת, בחסה רודריגס שיעדיף להיות מושאל לקבוצת צמרת ספרדית כדי לקבל דקות משחק וכן בורחה מאיורל בהקשרו נאמר שפרננדו היירו שמונה למאמן ריאל אוביידו מעוניין להשאיל את החלוץ שיהיה תחת זכוכית מגדלת של ריאל מדריד. הצעירים מרקו אסנסיו וחסוס ואייחו אמורים לצאת עם ריאל מדריד למסע המשחקים הקצר בקיץ ואחר-כך ייקבע עתידם.

http://e02-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2016/06/16/14660680154153.Xxx

- אסטבן גראנרו התראיין למארקה ודיבר על האקסית ריאל מדריד - "המודל של ריאל מדריד? - שלוש עונות - שתי זכיות בליגת האלופות".

- עוד דווח שפפה צפוי לקבל הארכת חוזה בשנה נוספת קרי עד 2018. גם בייל וכריסטיאנו אמורים להאריך חוזה בסיום היורו.

15. yonmu Member

לדעתי מוראטה צריך לחזור לריאל. הוא כנראה הבין שהוא כבר לא יהיה באנקר בהרכב של שום קבוצת טופ אירופאית אז אם כבר מחליף\רוטציה - הכי טוב לו בריאל מדריד. ביחד עם חסה וואסקז הוא משלים שלישיית מחליפים מעולה - צעירים, מוכשרים, רעבים וכאלה שנותנים הכל על המגרש (וכמובן, שחקני בית ספרדים).

לא ברור לי מי זידאן מנסה לעשות ממרכז המגרש. עם כל הכבוד לזכייה בצ'מפיונז, אם הוא מתכוון להמשיך ללכת על קישור אחורי-מרכזי ושלושה (כמעט) חלוצים אני לא חושב שזה יעבוד לטווח הארוך. יש לו אפשרות לפתח מרכז שדה מפלצתי (ובשביל זה הוא צריך לעבוד ולתת הזדמנויות - והרבה - לקובאצ'יץ', איסקו וחאמס) שיזכיר את בארסה של צ'אבי ואינייסטה. הדעיכה של רונאלדו תגיע (או הגיעה כבר) ולבנזמה יש מספיק חסרונות, ולכן מרכז הכובד צריך לעבור לקישור.

מצב נושא:
הנושא נעול.