ריאל מדריד 2015/16:: La UnDecima! - זידאן אלוף אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

אפשר להגיד הרבה דברים על המשחק אתמול, כל מיני שיאים שנשברו.

- ריאל מפרקת 8:0 את מאלמו ורושמת את הניצחון הכי גבוה שלה בליגת האלופות. הניצחון הגבוה הקודם היה 6:0 על גנק בשלב הבתים ב-2002/03.- כריסטיאנו כובש רביעייה וקובע שיא חדש של 11 שערים בשלב הבתים! - בנזמה שכבש שלושער עקף את פאקו חנטו ונכנס לטופ 5 של כובשי ריאל מדריד בליגת האלופות עם 34 שערים. הוא נמצא בטופ 8 של ליגת האלופות אגב.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12369152_10153659385553190_5864947343086811961_n.Xxx?oh=7f61fa332aafad5debcf9b7dc7d2620c&oe=56D911F4

אבל בואו נדבר על משהו אחר. אלבארו ארבלואה אמנם היה שותף לשתי שמיניות וזה יפה. אבל יש משהו הרבה יותר מעניין. אתמול אחרי אחד הגולים של כריסטיאנו הוא דרש ממנו ומשאר החבר'ה ללכת לדניס צ'רישב ולחגוג יחד איתו את הגול. כריסטיאנו נענה למשימה ויחד כל השחקנים ניגשו וקפצו על דניס שעבר עליו שבוע קשה בעקבות ההדחה מהגביע. הנה הוידאו מבחינתי זה היה רגע קסום, הרגע הכי יפה שלנו העונה. מהות המדרידיסימו אפילו. גם הציטוט של ארבלואה אחרי המשחק - "את פיקה נמצא בקומדי קלאב", וגם "העונות האחרונות של ברצלונה לא שוות ערך להיסטוריה שלנו" - בהחלט היה חזק ומהדהד. שחקן ביצים, נראה יותר גרוע ממיצ'ל סאלגדו בימים חשוכים, צריך למנות אותו לשר התקשורת. תגידו עליו מה שאתם רוצים. מדרידיסימו. מנהיג שקט. נכס לכל קבוצה. חבל שאין עוד אלבארו ארבלואה.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אהבתי את מה שכתבת בגדול, אבל אני חייב להיתפס פה על הדבר הזה. ההרגשה שלי הייתה תמיד שבייל אוברייטד, אז עכשיו שהוא פחות בולט הביטוי של הערכת היתר הזו הוא בגעגועים ליכולת האדירה שלו, לכאורה, בעבר. אני בטוח שתהייה ירידה משמעותית ברמה של העמדה אם רונאלדו יעזוב, אבל יכול להסכים עם הקו שלך ולראות איך בעזרת רכש לעמדות אחרות יכול להיות שהאוברול ישתפר.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה בדיוק, אבל בדיוק מה שכתבתי כמה פעמים בדיון הזה, לפני שהיו כאלו שחלקו עליי וכתבו שכריסטיאנו אינו הבעיה של ריאל ואסור לגעת בו. אין ספק שהוא שחקן פנומן, אבל יש מקרים שבהם זה פוגע בשאר השחקנים ובמרקם הקבוצתי. למכור את כריסטיאנו לא אומר שהוא הבעיה, אלא שמנסים להפיק את המיטב משאר החב'ה שלכשעצמם שחקנים מעולים שכנראה באים פחות לידי ביטוי לצידו.
    אגב, דיברת על חאמס שהוא אינו בתפקיד של רונאלדו אבל זה לא נכון. הוא בדיוק בתפקיד של רונאלדו. התפקיד הטבעי שלו הוא הקשר ההתקפי השמאלי, תפקיד אותו מילא בהצלחה גם בנבחרת במוקדמות 2014. במונדיאל הוא עבר לשחק במרכז כשפקרמן עבר ל-4-2-3-1 ובריאל הוא מרכז כי יש את רונאלדו. אבל אם הוא יצטרך להכנס לנעליים של מספר 7 בצד שמאל, לא תהיה לו שום בעיה כי הוא רגיל למקום שם.

4. Ohad_Glr Member

הסיבה העיקרית שאני בעד מכירה של כריסטיאנו רונאלדו היא שלדעתי העונה הוא התחיל את הירידה שלו ביכולת. המספרים שלו קצת משקרים (בגלל ההתפוצצות מול אספניול) ככה שמי שמסתכל על הסטטיסטיקה לא יבין את מה שאני אומר. אבל בתור אחד שצופה בקביעות במשחקים אני רואה את רונאלדו פחות טוב מפעם. יכול להיות שזה בגלל בניטז (שעל פי כל מיני דיווחים רונאלדו לא סובל) ויכול להיות שזאת ירידה טבעית ביכולת שבאה עם הגיל. השורה התחתונה היא שהוא פחות חד ומסוכן. לעומת זאת, כמובן שהוא ממשיך "לשאוב" אליו את רוב ההתקפות וההזדמנויות- אחרי הכול הוא עדיין רונאלדו.
    אני מאמין שזאת ההתחלה של הצד היורד של הקריירה שלו, יכול להיות שאני טועה (האמת שאני אהיה שמח מאוד אם אני טועה) אבל ככה זה נראה לי.

idans10,
    לגבי חאמס רודריגז- לא ידעתי שהעמדה המקורית שלו היא בצד שמאל, מודה שהחכמתי. לא כל כך ראיתי משחקים שלו בפורטו או מונאקו אלא בעיקר במונדיאל ובריאל מדריד, שם הוא שיחק באמצע.
    הוא שחקן שאני אוהב מאוד ואין לי ספק שישחק טוב גם אם יוצב באמצע וגם אם בצד שמאל. אין ספק שחאמס הוא "הבעיה האחרונה" של ריאל מדריד.,

Franco,
    גארת' בייל היה מדהים בעונה האחרונה שלו בטוטנאהם. הוא הסיבה העיקרית שהייתי מתיישב לראות משחקים שלהם. אין ספק בכלל שמאז שהוא הגיע לריאל מדריד היכולת שלו לא משכנעת (למרות שבלעדיו כנראה שלא היינו זוכים באלופות). השאלה היא האם העונה בטוטנאהם הייתה הבלחה חד פעמית שלא תחזור? או שהנסיבות בריאל מדריד לא מאפשרות לו לשחזר אותה?
    אני חושב שרונאלדו פשוט יושב על העמדה שלו- צד שמאל. אני לא יודע אם הוא יוכל לשחזר את היכולת מטוטנאהם אבל אין לי ספק שאם הוא יקבל כמה משחקים רצופים בעמדה שלו הוא יוכיח שהוא לא שכח לשחק כדורגל.

אגב, יש דבר מרכזי אחד שצריך לקחת בחשבון כשמדברים על (אולי) למכור את רונאלדו- יש בקיץ יורו.
    אם רונאלדו נותן טורניר טוב (הגעה לחצי גמר לפחות/מלך השערים) אין שום סרט בעולם שפלורנטינו פרז מוכר אותו.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא אוברייטד ביחס למה. ביחס למחיר ההיסטורי ששולם עליו? ביחס לרונאלדו? בפרמיירליג, בייל הגיע לרמה שהוא גיים-צ׳יינג׳ר לכל דבר, אבל החסרון המרכזי שלו ברור: אין לו מה להציע במשחק צפוף. עם זאת, אי אפשר לשכוח שעונת הבכורה שלו בריאל הסתיימה מצוין. במקום להמשיך בגרף הזה הוא הלך אחורה באופן דרמטי. לא הייתי פוסל שעם הזמן נוכחות של שחקן כמו רונאלדו יותר פגעה בו מאשר עזרה לו.

נוטים לשכוח את זה, אבל ריאל מדריד במרבית הזמן שיחקה כדורגל סופר אטרקטיבי תחת אנצ׳לוטי. כיום היא לא מרשימה בכלל, ולפני שמדברים על מהפך פרסונלי ברמת הרכש כאילו אנחנו מדברים על פתיחת שמירה בפוטבול מנג׳ר, כדי לראות איך היא חוזרת להיראות כמו קבוצה.

6. Bon Argumentum Ad Hóminem

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CVz0r3rWoAAJxeJ.mp4

במשחק האחרון של בארסה מול לברקוזן, מסי רץ לעבר הכדור יחד עם קאפטום, ילד אקדמיה בן 19, מסי בעט בעוד קאפטום היה בתנועה נוחה יותר לבעיטה לשער. מסי החמיץ וישר התנצל בפני הילד בן ה-19 שאנחנו בקושי יודעים להגות את שמו. המחווה הזאת לא נעשתה בכמעט 7 שנים של רונאלדו בריאל מדריד. שהוא יתנצל בפני איזה ילד שאפילו חולצות לא מוכר? פ'ח, לא לכבוד שלו. ריאל מדריד בשנים האחרונות היא ההפך המקצועי הגמור מבארסה. הפירגון הבלתי-נגמר בבארסה לעומת מפלצות האגו במדריד, שאם היו מתרכזים בלשחק כדורגל כמו שהם יודעים לעצב את השיער שלהם באותה סינרגיה ודיוק - המצב שלהם היה מביך פחות על הדשא. זה ההבדל, בבארסה השחקנים נהנים מכל שניה של כדורגל ומשחקים אותו עד הסוף, אצלנו יש דוגמנים שאילולא הפרסום והמעמד אני בספק אם היו ממשיכים במקצוע הזה, דבר שפחות ניתן לומר על הדרום אמריקאים שיש בצד השני.

בייל חי תחת צילו של הגביר מפונשל, פורטוגל. לשחק באותה קבוצה של רונאלדו זה הרבה יותר קשה ממה שיכול להיראות. זה לשחק כשאם אתה לא מחפש קודם כל אותו או לחילופין - מהלך שישרת אותו במשחק, אתה צריך להתכונן להיות מנודה חברתית. ואם המסירה לא-אליו הייתה לא מדוייקת בזמן שהוא היה פנוי? אז גם עם המאמן יש לך חשבון. (מעט)הגזמה למען המחשה, כמובן. נגמרו הימים בהם בארסה(או כל קבוצה אחרת) מקדשת אחזקת כדור ולכן ריאל מדריד נדרשת לדעת לשחק גם מול משחק עומד, שם רונאלדו לא עוזר. הוא איבד מהמהירות ולשחק על שטחים קטנים מעולם לא היה התחום שלו. פרס לא מוכר אותו כי הוא נכס שיווקי, לא כי פרס קשור אליו כסמל במועדון. אי אפשר להבטיח שעם מכירה של רונאלדו, בייל יפרח ופתאום יהיה יותר קבוצתיות ופירגון, אבל זה צעד אחד בדרך הנכונה. סיכון ששווה לקחת. ריאל מדריד צריכה לפתוח עידן חדש, העידן הקודם שרונאלדו הוא הפנים שלו כשל. הוא עזר לאליפות, גביע והלה-דסימה, ועדיין בגדול ריאל מדריד יותר שירתה אותו מאשר הוא שירת את ריאל מדריד.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/15
    doundoun, Civil, Gianzola ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. Raulito Madridista

אני לא אציג כאן את כתב ההגנה של כריסטיאנו רונאלדו, זה לא הזמן ולא המקום. בכל-מקרה זו צורה נורא צרה להסתכל על הדברים. שמעתם את הדברים שהוא אמר על בנזמה למשל אחרי השלושער שלו מול מאלמו? בכל-אופן, לגבי בייל: בעונה הראשונה שלו בקבוצה הוא שיחק מצוין בעמדה בכנף ימין גם אם זו לא העמדה בה עשה צחוק מהפריימרליג במדי טוטנהאם. הוא בישל הרבה שערים, חתך למרכז ובעט וכמובן גם היה כלי קטלני במתפרצות והבקיע בלה-דסימה וגם את השער הנפלא בגמר גביע המלך. בייל בשנה שעברה נכשל בפעולות מאוד-מאוד פשוטות. כשמתרצים את היכולת של בייל בחוסר הפרגון מצידו של כריסטיאנו רונאלדו - בצעם עושים לבייל הנחה מאוד-מאוד-מאוד גדולה. כמו לתלות את הכישלון של ראול בסגנון המשחק האגואיסטי של רונאלדו השמן בזמנו. וכמובן שאהבתי את ראול, תמיד אמרתי שזה לא הוגן. שחקן ברמה הזו חייב לשחק טוב יותר(מדבר על היכולת של ראול בין 2004 עד 2006).

- והערה: כדורגל-הוא-לא-משחק-טניס-רונאלדו-התמודד-נגד-הקבוצה-הטובה-בהיסטוריה.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק מה שהוא עשה בעונה האחרונה שלו בטוטנהאם שגם הייתה עונת השיא שלו בקבוצה.

9. Raulito Madridista

אם זה היה ככה אתה רק מחזק את הדעה שלי לגבי גארת' בייל שהיה חייב לשחק טוב יותר. בעונת הבכורה שלו בקבוצה הוא שיחק 44 משחקים בהם כבש 22 שערים ובישל עוד 17 - כמות מצויינת. היו פציעות שמנעו ממנו לשחק יותר פה ושם והציפייה הייתה שהעונה השנייה שלו הייתה מצוינת, השלב שאחרי עונת ההתאקלמות מכל הבחינות - שפה, תרבות וגם הכדורגל - סגנון המשחק - כמו שקרה אצל ניימאר בברצלונה. המנטרה שלי היא שבייל תמיד אומר בתקשורת שהוא אוהב לשחק כשחקן חופשי, מתחת לחלוץ. בניטס ניסה את זה העונה גם בקיץ וגם במשחקי הפתיחה ולא ראינו שינוי גדול מדי. לבייל אין חוכמת משחק כדי לשחק באמצע, זו דעתי. אני חושב שרגל ימין שלו אגב בניגוד לאריאן רובן היא לא רעה בכלל ככה שהוא יכול בהחלט לבשל הרבה שערים מצד ימין וגם לחתוך לאמצע ולבעוט כמו שצריך. אבל אלה דברים שלא ראינו ממנו הרבה זמן.
    הרושם שלי היה שבייל שיחק בטוטנהאם כשחקן חופשי בעונת הבכורה שלו בקבוצה. לא ראיתי משחקים מלאים באמת. כמעט כל תקציר אפשרי ופה ושם מחציות אבל לא 90 דקות שבוע אחרי שבוע. אגב, אוהדי טוטנהאם אחרים טוענים אחרת בפורום של ריאל.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Raulito,

בייל התחיל את הקריירה שלו כמגן שמאלי, עבר להיות קיצוני שמאלי ולאחר מכן נקודת המוצא שלו הייתה קיצוני ימני שהוא מקבל חופש מוחלט במגרש.

אין לי הסבר חד משמעי למה שקורה איתו בריאל מדריד. אין לי גם תירוץ מוצדק ליכולת שלו, עם כל הכבוד לנוכחות של רונאלדו שאולי משפיעה עליו לרעה ואולי לא (בכל זאת, היה להם שת״פ מצוין בעונה הראשונה של אנצ׳לוטי). ייתכן ויש מידע נוסף שפשוט אין לנו גישה אליו.

הדרישות מקבוצה כמו ריאל מדריד שמשחקת בלה-ליגה באופן טבעי שונות מהדרישות מקבוצה כמו טוטנהאם שמשחקת בפרמיירליג. אני לא חושב ש״אין לו חוכמת משחק כדי לשחק באמצע״ כמו שאין לו את היכולת הטכנית להצליח במשחק צפוף, להבדיל מאותו רובן, למשל.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/15
  11. Pachuceño Member

וואו, איזה דיון ער יצרתי כאן. איזה כיף!

כתבתי לכלכליסט גם על כדורגל מקסיקני ואין לי בעיה להביא את הכתבה אם זה יעורר דיונים יפים גם בפורום המקסיקני...
    :p

12. yonmu Member

לי מרגיש שהבעיה של ריאל היא בחוסר האיזון בין שחקנים יוצרים לשחקנים מסיימים.

אם בבארסה יש את מסי וניימאר שהם גם פינישרים מעולים וגם שחקנים שבונים מצבים (לעצמם ולאחרים), בעוד סוארז הוא השחקן היחיד שאפשר להגיד עליו ש'צריך לחפש אותו', בריאל המצב שונה לגמרי. רונאלדו כבר מזמן לא הווינגר היצירתי ובסופו של דבר הוא חלוץ שממוקם באגף. בייל שחקן מושלם למתפרצות אבל גם הוא לא חכם מספיק כדי להיות פליימייקר כמו מסי ולא דריבליסט מספיק כדי ליצור מצבים כמו ניימאר. הוא מהיר-חזק-סקורר, וזה שחקן שמסיים מצבים. בנזמה הוא פחות חלוץ-נטו מאשר סוארז ולכן המצב אמור להתקזז, אבל בפועל הבעיה רק מחמירה - זה שאמור לסיים לא סקורר מספיק (נכון שלבנזמה יש מספרים לא רעים, אבל בתוך הרחבה הוא לא בליגה של מסי-רונאלדו-ניימאר-סוארז) ואלה שמאחוריו לא יצירתיים מספיק.

יש כמה אפשרויות מה לעשות עם זה, אבל בהתחשב בסגל של ריאל כרגע לדעתי כדאי לנסות לעבור למודל של ברצלונה של פפ, כלומר שליטה כמעט-מוגזמת בכדור. עם מצבת קשרים יצירתיים של מודריץ'-קרוס-איסקו-קובאצ'יץ-חאמס יש לריאל סיכוי להתעלות על בארסה דווקא בתחום הקישור. השאלה היא מי יהיו שני השחקנים הקדמיים יותר במערך, והבעיה היא ששלושת הכוכבים - רונאלדו, בייל, בנזמה - כבר לא באנקרים. העונה הזאת צריכה להיות עונת המבחן של כל אחד מהם (אצל בנזמה זה גם תלוי במצב האישי שלו) בתור פינישר.
    כמובן יש עוד אפשרויות בשוק, במקרה שרונאלדו דועך, בייל ממשיך בהתדרדרות ובנזמה נכנס לכלא - רויס, אגוארו, לבאנדובסקי. הם אמנם שחקנים שונים וזה תלוי במי יעזוב ומי יישאר, אבל אלה השחקנים שריאל צריכה לכוון אליהם אם היא רוצה להתחרות עם בארסה (גם וראטי או פוגבה אופציות, אבל לא בתחום המדובר).

לסיכום, זה צריך להיראות משהו כזה -
    ---בנזמה\אגוארו\לבאנדובסקי---
    ---חאמס-------בייל\רונאלדו\רויס
    -------איסקו-------מודריץ'------
    --------------קרוס----------------

עם הגנה חזקה (שכבר קיימת) וספסל טוב (שכבר קיים - קאסייה-ואראן-קרבחאל-קאסמירו-קובאצ'יץ-חסה) יכולה להתגבש כאן קבוצה שתיתן פייט לשלישייה המפלצתית של ברצלונה, אבל בשביל זה הגיע הזמן להבין שהBBC לא עובד כרגע (וכמובן, כדאי גם להחליף את בניטז).

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בתקופת המעבר שלו לריאל אנשים דיברו עליו כאחד השחקנים הטובים בעולם, והרי כולנו יודעים שהוא בריטי אז זה לא יכול להיות */aaa031 ויותר ברצינות, זו גם התפיסה הנ"ל שהוא ברמה הכי גבוהה של השחקנים בעולם, ממש ממש בטופ, וגם המחיר משפיע כנראה. לא חושב שהוא רמה מעל די מריה, שחקן שגם הוא ידע ימים טובים יותר ופחות בריאל. כמו שציינת בייל שחקן לא כל כך מגוון, ואני אוסיף שביותר מדי משחקים שאני רואה אותו פשוט "לא מופיע" כולל בעונה הטובה יותר שהייתה לו בריאל.

אני גם לא הייתי פוסל שהוא ישתפר בלי רונאלדו, אבל מה שהתכוונתי היה לעלות את השאלה "עד כמה הוא ישתפר" ולציין שלדעתי הגג שלו להשתפרות נמוך יותר ממה שמצפים אלו שכן מעריכים אותו.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה הכי גדולה היא שאין יציבות בסגל,אין המשכיות והכי גורע שאין דרך,הקבוצה נבנת עקום ובגלל זה כל שנה רואים את הגב של בארסה.

15. Raulito Madridista

סרחיו ראמוס:"אנחנו דפוקים, היינו יכולים לצאת לחג המולד בהרגשה טובה"

הקפטן ראמוס שהציג משחק זוועתי דיבר על מחצית שנייה טובה ומעודדת בה הכדורים לא נכנסו אבל על גישה מחורבנת במחצית הראשונה, ככה לא מנצחים משחק גדול הוא אמר וצדק. "אני מקווה שנלמד ממה שקרה היום ונמשיך לעבוד קשה ונצליח לצמצם את הפער". חבל שהקבוצה הזו טובה רק בדיבורים. על פיקה - "אני כקפטן ריאל מדריד למדתי לכבד את היריבים שלי. בשנים האחרונות היו קפטנים למופת כמו ראול ואיקר מצד אחד ופויול וצ'אבי מצד שני". ראמוס הכחיש שדיבר עם פיקה בטלפון אגב על הציוצים בטוויטר.

http://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2015/12/13/primera/1450046992_125487_1450047031_noticia_normal.Xxx

מודריץ
    ':"אנחנו יכולים להאשים רק את עצמינו. אנחנו מכבדים קבוצה כמו מאלמו אבל נגד ויאריאל אנחנו חייבים להראות את האיכות שלנו".

קיילור נאבאס:"אנחנו צריכים להילחם עם החזה והגאווה על כל כדור ולתת הרבה יותר".

מרסלו:"זה מאוד מתסכל אבל הליגה עדיין בחיים היא לא אבודה"

בתקשורת כמובן לא מתרשמים מהציטוטים היפים. על כך שזה אחוז הנקודות הנמוך ביותר של ריאל מדריד מאז 2008/09 - תוכלו לקרוא בכתבה נפרדת. שחקנים הודו בחדר ההלבשה שהם פתחו את המשחק רע מאוד ובניטס גם אמר "אין הסבר למה שקרה במחצית הראשונה". הגיע הזמן שמישהו יתחיל לתת הסברים. במארקה כתבו 'ללא מטרה', ובאתר עצמו - "איבדו את הליגה". ב-AS שחטו - "לויאריאל הספיקה רבע שעה טובה בפתיחה בה ריאל מדריד הייתה בהלם ומשחק הגנה סביר כדי לנצח את הקבוצה של בניטס".

- מס' הנקודות הנמוך ביותר מאז עונת 2008/09.
    30 נקודות מתוך 45, זה ההישג המפוקפק של רפא בניטס, כלומר 67% הצלחה. שלא נדבר על 23 שערי זכות פחות מאשר בעונה שעברה עם אנצ'לוטי, אז ריאל מדריד ניצחה 13 משחקים(כולל הקלאסיקו הביתי), הפסידה בשניים והובילה ב-4 נק' יתרון על פני ברצלונה. ריאל מדריד של בניטס כבשה את מס' השערים הנמוך ביותר בשלב הזה של העונה. בעונת השוסטר, 2008/09, ריאל מדריד סבלה מפתיחה מגמגמת. היא השיגה 8 נצחונות, 2 תוצאות תיקו ו-5 הפסדים ודורגה במקום השישי בלבד בפער אסטרונומי מברצלונה המוליכה(12 נק'). אחרי ההפסד לברצלונה בקלאסיקו במשחק הבכורה של חואנדה ראמוס - היא הצליחה לצאת לדרך חדשה ורצף נצחונות גדול שקירב אותה מאוד-מאוד לברצלונה עד 6 נק' ערב הקלאסיקו השני של העונה.

עונה משחקים נצחונות תיקו הפסדים יחס שערים נקודות מיקום בסיום העונה
    2008/09 15 8 2 5 26:33 26 2
    2009/10 15 12 1 2 13:40 37 2
    2010/11 15 12 2 1 12:38 38 2
    2011/12 15 12 1 2 13:50 37 1
    2012/13 15 10 2 3 12:37 32 2
    2013/14 15 12 1 2 17:44 37 3
    2014/15 15 13 - 2 13:55 39 2
    2015/16 15 9 3 3 13:32 30 ?

מצב נושא:
הנושא נעול.