ריאל מדריד 2014/15:: רפא בניטס מגשים חלום ילדות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

דווקא הוא מתנהל יפה בסביבה צפופה, לא חושב שזאת הבעיה העיקרית שלו. הוא לא מספיק עקבי והוא חייב לשפר את המסירה האחרונה/בעיטה שלו, כלומר להיות יותר פרודוקטיבי. זה יגיע עם הגיל, כך גם הנטייה לא ללכת עם הראש בקיר במקרים מסוימים.

כמו שאתה אומר, הוא לא מתאים לריאל. קונדוגביה לעומת זאת באמת יכול להוסיף מימד קריטי למרכז הקישור שלכם ולדעתי זה חסר לכם כרגע. לגבי קון, צריך לזכור שהוא לא בהכרח יבוא על חשבון בנזמה, הוא גם מתפקד יופי לצד החלוץ המרכזי והורסטיליות שלו היא אחת התכונות הטובות ביותר בו, בניגוד לשחקנים אחרים שלעיתים נפגעים מכך שיש להם ריבוי תפקידים. לא שאני חושב שהוא מטרה ריאלית, אבל בנזמה הוא לא הסיבה לכך.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל להוציא את אגוארו מסיטי, ריאל יצטרכו לשלם סכומים דומים לאלה ששילמו על בייל, אחרת אני לא רואה סיבה לסיטי למכור את השחקן הכי טוב שלה, כאשר בוודאות אין עבורו תחליף בשוק שקרוב להיות ראוי. בקיצור, לא נראה סביר בכלל שזה יקרה.

3. yonmu Member

אגוארו יכול להיות השיוויון כנגד בארסה.
    אם אפשר עוד להשוות את מסי לרונאלדו ואת ניימאר לבייל (בתור השחקן שעוד לא נתן את הערך המוסף שמצפים ממנו), סוארז היה שובר השיוויון. שחקן וורלד קלאס שיותר קרוב לרמה של מסי ורונאלדו מאשר לרמה של השחקנים מסביב (חאמס, בייל, ניימאר). אגוארו הוא אולי השחקן היחיד בשוק (אם הוא בכלל בשוק) שיכול להיות קונטרה ראויה לסוארז.

אישית אני חושב שריאל תראה הכי טוב עם קשר אחורי-קרוס-מודריץ' ושלישייה קדמית של חאמס-אגוארו-רונאלדו (צ'רישב וחסה עושים רושם של מחליפים ראויים), אבל אני לא רואה את בייל הולך לשום מקום.
    גם את בנזמה אני עוד לא רואה אורז מזוודות, אבל אולי כן לבניטס עוד יש איזשהו סיכוי לבקש משהו.

4. Raulito Madridista

כותרות עיתוני הבוקר: אודגור במוקד

שער המארקה:
    http://estaticos03.marca.com/imagenes/2015/06/19/portada/marca_papel/g1906.41b68d5c593db513834dedebe90a3a26.Xxx

'החלום של הקיץ'

ריאל מדריד מתכננת שאודגור יהיה חלק מהקבוצה הראשונה למרות גילו הצעיר.

על הכישרון של השחקן אין עוררין אך יש מחלוקת לגבי נתוני גופו הפיזיים.

בעוד הילדים בני 16 יוצאים לחופשת הקיץ - אודגור אורז מזוודות ומתכנן לאחד הרגעים החשובים בחייו - מסע קדם העונה של ריאל מדריד בוא יצטרך להרשים את רפא בניטס. בעוד בקסטיליה הילד היה עם האף למעלה ולא הפגין מספיק רצינות - באימוני הקבוצה הבוגרת הוא הצליח להרשים ולהשאיר את השחקנים בפה פעור. הקיץ ריאל משחקת נגד יריבות ברמה גבוהה, גם אם לא כולן יהיו בסגל מלא, ובניטס רוצה לבחון האם אודגור מתאים. במידה ולא, הוא יושאל לקבוצה בספרד כך שיהיה קל לעקוב אחרי ביצועיו.

- נושא נוסף שעמד על הפרק: הפציעות שלא מרפות. שבעה שחקנים של ריאל נפצעו בפגרה עד עכשיו. קיילור נאבאס ספג את הפציעה החמורה מכולם כנראה; דנילו נפצע במהלך ההכנות לקופה-אמריקה ומרסלו עוד קודם לכן. גם פפה, בנזמה, מודריץ' שעדיין לא החלים וקונטראו, כמובן - ברשימה השחורה.

שער ה-AS:
    הפתעה בשפיץ?
    http://as.com/diarioas/imagenes/2015/06/15/portada/1434342643_274734_1434684459_portadadelperiodico_grande.Xxx
    גארת' בייל רוצה לשחק כ-'9'

-
    המארקה מציג: עשרת הדברות של רפא בניטס

רפא בניטס יורד עד לפרטים הקטנים ביותר ולא מוכן להתפשר. הנה חלק ממה שצפוי לפי הדיווחים:
    1. גוארדיולה וסאקיי. בניטס לא נשאר מקובע והוא משתפר ולומד בכל יום. סאקיי היה מורה הדרך מבחינתו מבחינת הארגון והשליטה בקבוצה, והכדורגל של גוארדיולה ששילב התקפה לצד הגנה מאוזנת - היה אידיאלי עבורו.
    2. הסדר - בראש סדר העדיפויות. בניטס רוצה לראות קבוצה שמשחקת כדורגל התקפי אבל גם יודעת להגן בצורה חכמה, כיחידה. הקבוצה תיצור לחץ והשחקנים ישחקו קרוב זה לזה כמה שניתן, מדובר על 25-30 מטר. כמוכן, בניטס דורש מכל השחקנים לנוע ללא הפסקה ולהיות ניידים. תמיד תהיה יותר מאופציית מסירה אחת.
    3. המערך: 4-2-3-1. בריאל מדריד של אנצ'לוטי בחלק מהזמן הרגשנו שיש שלישיית קישור שמנותקת מהשלישייה הקדמית, בעיקר כשמודריץ' היה פצוע ועם כל הכבוד לחאמס ואיסקו. אז ה-B-B-C אולי ימשיכו לשחק יחד אך המערך יהיה שונה. לא עוד 4-3-3 או 4-4-2. כריסטיאנו עשוי לשחק בחוד, מתחתיו שלישיית קשרים התקפית ומודריץ' וקרוס באמצע.
    4. מסתגל למסורת. רפא בניטס גדל במדריד ואימן את קבוצת המילואים. הוא מכיר את ההיסטוריה והלך הרוח בסנטיאגו ברנבאו. ובהתאם לכך סגנון המשחק יהיה התקפי, לא כמו שהיה בולנסיה למשל.
    5. הניסיון האירופי - בניטס אימן בהצלחה גם באנגליה, גם באיטליה(יש שיחלקו על כך) וגם בספרד. הוא העביר למעלה מעשור בליגות הטובות ביותר בעולם וצבר ניסיון. הוא רוצה לשלב בין סגנון המשחק הספרדי, האופי האיטלקי והקשיחות והפיזיות האנגלית. אלה חלק מהדברים שהיו חסרים לריאל מדריד אשתקד.
    6. לנצל את האגפים - רוב הקבוצות בעולם מתבנקרות נגד ריאל מדריד. בניטס יודע גם שבייל ורונאלדו בעיקר חותכים למרכז ופחות מתרוצצים על הקו. וכך, חשיבות המגנים עולים, בין אם זה דנילו\קרבחאל או מרסלו בצד השני. לפחות מהבחינה הזו, ריאל מדריד מרוצה ממה שיש.
    7. רוטציות. הטעות הגדולה ביותר של קרלו אנצ'לוטי לא תחזור אצל רפא בניטס שחובב שינויים בהרכב. בליברפול הוא החליף הרכב 99 פעמים ברציפות. בניטס לא יהסס לבצע רוטציות והמטרה היא ללמוד מהשנתיים הקודמות. הקבוצה רוצה להגיע לישורת האחרונה של העונה עם סגל בריא ורענן. הכל כמובן בהתחשב באפשרויות ובדברים בהם למאמן יש שליטה והשפעה.
    8. 'פארטידו אה-פארטידו'. משחק אחרי משחק. הפעם בניטס לוקח השראה מצ'ולו סימאונה מאתלטיקו מדריד. המשחק הקרוב הוא תמיד הכי חשוב. ריאל חייבת להגיע בשיא הריכוז והמוטיבציה ולא חשוב מה המסגרת ומה היריבה. לא מסתכלים קדימה מידי ולא מסתכלים הצידה על היריבות אלא מתמקדים רק בקבוצה שלנו.
    9. הכדור הוא הכוכב. בניגוד לסטיגמות בתקשורת. בניטס יודע שבלי הכדור אי-אפשר להבקיע. 80-85% מהאימונים שלו מתבססים על עבודה נכונה ותקיפה עם הכדור. בניטס רוצה שכל שחקני הקבוצה יקחו חלק.
    10. 'המאמן גם בבית'. בניטס לא יסתפק בפיקוח על השחקנים במהלך האימונים, ההכנות וכדומה אלא גם רוצה לדעת כל מה שקורה לעובי הקורה, בין היתר בשעות הפנאי ובבית ובעיקר מה אוכלים מחוץ למסגרת - מזון, וגם שעות המנוחה המדויקות.

ומה עם הרכש?

אף-אחד עדיין לא יודע מי יהיה שחקן הרכש הראשון של ריאל מדריד לעונה הקרובה ואם הוא יהיה גלאקטיקוס או 'שחקן משלים'. בכל-מקרה, בתקשורת הספרדית או יותר נכון במארקה - פתחו את הארכיון ועברו על רשימת כל השחקנים אותם צירף בניטס לקבוצות אותן אימן - 107 שחקנים במספר. בניטס בתקופתו בליברפול צירף לקבוצה לא מעט 'יצורים' כמו אנדריי וורונין, זנדן, פנאנט נ'גוג, ריאן באבל ועוד, אך היו לו גם הצלחות. בולנסיה למשל הוא פגע בול עם קרלוס מרצ'אנה ומיסטה, בליברפול היו אלה כמובן אלונסו, מסצ'ראנו, טורס וגם בניון ובנאפולי קבוצתו האחרונה הוא הימר על היגואין וקאייחון וקיבל תמורה מחאה.

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2015/06/18/futbol/equipos/real_madrid/1434644213_extras_ladillos_2_0.Xxx

5. Raulito Madridista

דנילו יוצג רשמית בריאל ב-6 או 7 ביולי

http://as02.epimg.net/videos/imagenes/2015/04/06/portada/1428353035_458485_1428355555_doscolumnas_normal.Xxx

המגן הברזילאי שהוחתם עוד לפני כמה חודשים יוצג רשמית בקבוצה ב-6(יום שני) או ב-7 ביולי(יום שלישי), כשהשורה התחתונה היא שזה יקרה עוד לפני ההמראה למסע המשחקים באוסטרליה וביפן. דנילו שנפצע במשחק הידידות של ברזיל נגד מקסיקו(נקע את הקרסול) ולכן הוא לא משחק בקופה אמריקה - כבר מטופל ונמצא במעקב ע"י רופאי המועדון. לאחר שהתגלה שהפציעה לא רצינית והוא יחלים תוך שבועיים - הוא המשיך לברזיל להמשיך שם את ההתאוששות ע"י קבוצת אתלטיקו מוניירו. בינתיים השחקן נמצא בחופשה עם חבריו כפי שהעלה לרשתות החברתיות.

- ב-AS תוהים מדוע הארכת חוזהו של פפה, שסיכם עם המועדון בעל-פה עד 2018 - מתעכבת. עונת 2014/15 הסתיימה ופפה יוכל לנהל משא-ומתן עם כל קבוצה שתחפוץ בשירותיו בחודש ינואר הקרוב. הבלם בן ה-32 הוא גם הקפטן הרביעי ואחד השחקנים המוערכים בסגל הרבה מעבר לפן המקצועי. בתקשורת הזכירו שב-12 ביולי 2011 הודיעה ריאל במשותף על הארכת חוזיהם של פפה(עד 2016) וראמוס(2018). בנוגע לפפה לא מתרוצצות שמועות בלתי-פוסקות בניגוד לראמוס, ובריאל די רגועים. כמוכן, לאור היכולת של ואראן - לא באמת חוששים לאבד את פפה, למרות שהכיוון הוא לשמור על הבלם הפורטוגלי אלא אם כן תגיע הצעה מהליגה האנגלית שאי-אפשר לסרב לה.

- כותרות העיתונים מאוד משעממות הבוקר. ב-AS מדברים על השטויות לפיהן ראמוס הוצע לברצלונה ע"י גורם שלישי, מה שהוכחש כמובן ע"י אחיו וסוכנו רנה ראמוס. במארקה מדברים על משטר האימונים שמחכה לקבוצה תחת בניטס. המאמן יחזור למדריד ב-1 ביולי ובאמת יתחיל לעבוד. המאמן מתכנן לעבוד בצורה אינטנסיבית על הכושר הגופני ולקבוצה מחכים שני אימונים ביום.

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2015/06/20/futbol/equipos/real_madrid/1434788613_extras_noticia_foton_7_1.Xxx

- עוד בתקשורת: חסה יישאר בריאל מדריד. המארקה ו-הAS 'מצייצים' גם יחד. הקאנטרו היה שוקל את עתידו במידה ואנצ'לוטי היה ממשיך, אבל בניטס דאג לשוחח איתו ולהגיד לו שהוא בונה עליו כסופר-סאב בעונה הבאה ושחקן סגל משמעותי כפי שהיה בעונת הבכורה שלו במועדון. כל זאת בתקווה שחסה השאיר לחלוטין את הפציעה מאחוריו. "הגעתי לכאן בגיל 13, אני כעת בן 22 ואם זה תלוי בי אשאר כאן עד גיל 40", אמר חסה באפריל האחרון בפומבי.

- במארקה מפרסמים שוראטי נחוש לעזוב את פריז ורוצה לעזוב לספרד, או אלינו או לברצלונה. אחרי שלוש עונות נהדרות בפריז הוא מיצה את עצמו, כך לפי הכתבה. בכתבה פורסם שלמרות שהמועדון פירסם הודעה רשמית לפיה הוא מכחיש התעניינות בשחקן - ריאל בדקה 'מסביב' את העלויות, לאו דווקא עם סוכנו והוא כן נמצא ברשימת הקניות שלה. הודעת ההכחשה הגיעה כדי לשמור על היחסים התקינים עם השייח מפריז, בדיוק כמו אלה עם מנצ'סטר סיטי, וריאל בינתיים די רגועה בכל הקשור לרכש. בראש סדר העדיפויות נמצא דויד דה-חאה.

6. Raulito Madridista

כותרות העיתונים הבוקר: כריסטיאנו כועס אבל חולם על שיא השערים

שער המארקה

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2015/06/21/portada/marca_papel/g2106.7f22ff019a8ba098a4b2cacd52e8d329.Xxx

לא כל-כך מעניין. עוסק בעיקר באתלטיקו שקרובה להחתים את לוסיאנו וייטו חלוצה של ויאריאל.

- ליברפול מוכנה לשלם 22 מליון יורו על יירמאנדי ובניטס לא מתלהב להשאירו בקבוצה - לנו זה נראה תלוש מהמציאות.

דווח שהמועדון האנגלי העביר הצעה ראשונית על סך 15 מליון יורו, הצעה שנדחתה ע"י המועדון ואחר-כך שידרג אותה.

ייארה עצמו בילה בינתיים בחופשה בצרפת והירבה לרכוב על אופניים - התחביב האהוב עליו. הוא לא פוסל מעבר לאנגליה היות וראה איך ספרדים אחרים הצליחו שם כמו ארבלואה וארטטה, צ'אבי אלונסו, פברגאס, קאסורלה, מאטה ועוד.

שער ה-AS:

http://as.com/diarioas/imagenes/2015/06/15/portada/1434342643_274734_1434857889_portadadelperiodico_grande.Xxx

כריסטיאנו כועס

חמש החלטות של המועדון מאוד הרגיזו את כריסטיאנו, שיחד עם זאת דווח שהוא חולם להיות מלך השערים של ריאל מדריד בכל הזמנים והוא רחוק רק עשרה כיבושים מראול, אין ספק שהשיא יישבר תוך חודש-חודשיים בעונה הקרובה. לראול 0.43 שערים בממוצע למשחק(323 שערים ב-741 משחקים) וכריסטיאנו כבש 1.04 שערים במשחק(313 שערים ב-300 משחקים). דווח בכתבה שכריסטיאנו רוצה לסמן 'וי' על ההישג הזה ואחר-כך יוכל לעבור לתחנה הבאה בקריירה בראש שקט, אולי לפריז שמוכנה לשבור עבורו את השוק.

http://as02.epimg.net/videos/imagenes/2014/12/07/portada/1417981114_103129_1417991123_doscolumnas_normal.Xxx

בינתיים כריסטיאנו רוצה להתקדם גם בטבלה של כובשי השערים הגדולים בהיסטוריה של הליגה. 225 השערים שכבש מציבים אותו במקום החמישי. לפניו: מסי(286), תלמו סארה(251), הוגו סאנצ'ז(234), ראול(228) ודי-סטפאנו(227). בעונה שעברה הוא כבש 48 שערי ליגה שהם הכמות השנייה הכי גבוהה בהיסטוריה(רק מסי כבש יותר ממנו בעונה אחת), והצליח לעקוף אגדות כמו סנטיאנה, קיני וססאר. אם ישמור על הרקורד מהעונה, רק מסי יקדים אותו, וכנראה שככה זה יישאר..

המהלכים שהרגיזו את כריסטיאנו:

1) אף-אחד במועדון לא יצא להגנתו אחרי התבוסה בדרבי. האשימו אותו במסיבת יום-הולדתו ה-30 שתוכננה לפני זמן רב וכללה משתתפים מכל מיני מקומות על הגלובוס. 'תעזבו אותי במנוחה', אמר כריסטיאנו, שאחרי המשחק נגד שאלקה גם אמר שהוא לא מצייץ עד לסיום העונה וניתק מגע עם התקשורת. במועדון לא גינו את דבריו של פיקה במהלך חגיגות הטרבל של בארסה.

2) כריסטיאנו מאוד רצה שקרלו אנצ'לוטי יישאר אבל הוא פוטר. כעת הוא מרגיש שכל 'הרעות החולות' של המועדון בעונה האחרונה מופנות אליו למרות שסיפק את העונה הטובה בקריירה שלו מבחינה מספרית.

3) אחרי הדרבי כריסטיאנו אמר גם שהקבוצה תשושה עייפית ופיזית. הוא לא אוהב את ההתנהלות של הצוות הרפואי של המועדון.

4) כריסטיאנו לא אוהב את היחס של המועדון כלפי איקר וראמוס, שתי הדמויות הדומיננטיות ביותר בחדר ההלבשה. אף-אחד לא הודיע מה יהיה עם איקר וחוזהו של ראמוס לא הוארך. ראמוס השלים עשור במדי ריאל ואיקר לבש את החולצה כבר 16 שנה. כריסטיאנו חושש שכאשר תהיה ירידה ביכולתו - יתעלמו גם ממנו. לפי הכתבה יש לו יחסים נהדרים עם השניים אגב.

5) כריסטיאנו 'למד מהתקשורת' שהוא עומד לשחק כ-'9'. בניטס כלל לא דיבר איתו בנושא. בצורה ילדותית גם נכתב שכריסטיאנו ראה שבניטס טס לראות את גארת' בייל משחק במדי הנבחרת ואולי הוא הופך להיות השחקן המרכזי בקבוצה.

7. Raulito Madridista

בניטס - "כריסטיאנו או בייל לא 'דורשים' לשחק בעמדה מסוימת. הם יתנו הכל"

רפא בניטז ניתח בראיון ל-Realmadrid.com את ימיו הראשונים כמאמן ריאל מדריד. אוסף קלישאות אם תרצו.

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2015/06/22/futbol/equipos/real_madrid/1434973911_extras_noticia_foton_7_1.Xxx

מסע המשחקים בקיץ. "יש בי התלהבות רבה ואחריות כשאני מייצג את המועדון הטוב בעולם. אנחנו יודעים מהי המשמעות של ריאל מדריד עבור מיליוני האוהדים והמעריצים לא רק בספרד אלא גם ביבשת, אני נרגש להתחיל. המפתח הוא בארגון ובקדם העונה נעשה את תיאום הציפיות הראשוני. המתקנים ותנאי האימון הם אבן היסוד והמפתח עבורינו. ננסה למקסם את הזמן שיש לנו כדי להכיר בצורה טובה יותר וגם להתחיל לתרגל את הכדורגל שאני רוצה. אני מקווה שלא יהיו נסיעות ארוכות מדי ושנמצא גם קצת שקט מהלחץ התקשורתי".

התפקוד של כריסטיאנו ובייל. "הנכונות שלי היא לעבוד עם כולם. עם ראמוס, איקר, כריסטיאנו, בייל, פפה, ואראן. הדבר הראשון שהייתי צריך לעשות הוא להקשיב. לעת מה הלך טוב ומה לא הסתדר בעונה שעברה. לשמוע את הרגשות של השחקנים, איך הם חושבים שהם יכולים להשתפר ברמה האישית ולהגיע למקסימום. ובאשר למי ישחק והיכן, אמרתי שאנחנו צריכים להיות ביחד במשחקי ההכנה, לגבש הרכב מנצח ולראות ביחד. בניגוד למה שאתם חושבים, איקר, ראמוס, כריסטיאנו, איסקו בייל ואחרים לא 'דורשים' לשחק כאן או שם, ולא רק משום שאנחנו צריכים למצוא את המערך המתאים ביותר עבורינו כדי למצות את הפוטנציאל של כל שחקן ושחקן ויחד עם זאת את פוטנציאל הקבוצה. לא חשוב היכן ישחקו - השחקנים צריכים לתת הכל".

ריאל מדריד. "כפי שאמרתי ביום בו הוצגתי רשמית כמאמן, אנחנו הולכים לשחק כדורגל התקפי, זה המודל. אנשים רבים חושבים שעמדת השחקנים על המגרש, 4-4-2 או 4-3-3 היא העניין, אבל זה לא מודל המשחק. המודל שלנו מבוסס על משחק התקפי מהיסוד והמערך לא חשוב. אנחנו רוצים להזיז את הכדור במהירות תוך שמירה על איזון בין הגנה להתקפה. אני רוצה שהקבוצה תדע להסתגל לכמה מערכים וכמה שיטות במידת הצורך. נגיע בכל משחק במטרה לכפות על היריב את הכדורגל שלנו, אבל יש לפעמים דברים בלתי-צפויים ואנחנו חייבים לחשוב על תוכנית מגירה בעת הצורך. זה ההבדל בין קבוצה גדולה לבין קבוצה לא גדולה. השחקנים יידעו בכל רגע מה אני רוצה מהם על המגרש".

ההחתמות. "אנשים לא מעריכים אותם ברמה הנכונה אולי אך דנילו או קאסמירו למשל הם שחקנים שהולכים להיות חשובים מאוד בפרוייקט. המועדון עובד בכל יום כדי להעלות עוד יותר את רמת הקבוצה הזו כדי שנוכל לעמוד בכל האתגרים בעונה הבאה. אבל תן לי להגיד לך משהו - לשפר את ריאל מדריד הנוכחית זה קשה מאוד. הקבוצה הזו זכתה בהכל כבר והציגה את הרמה הגבוהה ביותר. האוהדםי יכולים להיות בטוחים מאוד בסגל השחקנים הנוכחי. רמת המחוייבות של השחקנים תהיה מקסימלית, אני מבטיח".

אופטימיות לגבי העתיד .. "לאורך כל הקריירה שלי היה לי את המזל להיות סביב אנשים שהיה לי איתם תיאום עיוור, הם יודעים מה אנחנו רוצים ואיך להסתגל למצבים שונים. בריאל מדריד שהיא מועדון ענק יש צוות גדול. היא מושכת תמיד את מרבית תשומת הלב. יש כאן הרבה לחץ אבל גם תנאי עבודה אופטימליים, לא חסר כלום. אני לוקח אחריות ולא בורח, יודע שאמדד במבחן התוצאה ואני מנסה בשלב הראשון ליצור את סביבת העבודה הטובה ביותר שאפשר וכך נוכל להשיג את התוצאות. אני אופטימי מאוד כי יש לנו את האמצעים - היכולת, המחויבות והמסירות שיעזרו לנו להשיג את המטרות".

מכת הפציעות. "אני דואג שכל סגל השחקנים יעמוד לרשות המאמנים מהרגע הראשון. אנחנו חייבים לעשות הכל כדי שהשחקנים יהיו במצב הפיזי הטוב ביותר זמן ארוך ככל האפשרי ובטח ברגעים המכריעים. זה חיוני שתהיה תקשורת ותיאום בין הצוות הרפואי העצום שלנו - הרופאים, פיזיותרפיסטים וגם המאמנים והשחקנים. המאמנים יעבדו בדיאלוג קבוע עם הצוות הרפואי והידאלוג יהיה יומי. כולם ישתפו את כולם במידע ויתקבלו החלטות ביחד, זה הדבר הראשון שהיה לי ברור מראש. נספק לשחקנים את התנאים הטובים ביותר ככל האפשר. רבים לא אוהבים שינויים אבל מה שנמצא לנגד עינינו היא טובת המועדון בלבד, כך שהכל עובד כמו שצריך. השחקנים צריכים לעשות את הנדרש מבחינתם על הצד הטוב ביותר במגבלת מה שאפשר למנוע. זה המפתח".

כותרות העיתונים הבוקר: בייל במוטיבציית שיא

שער המארקה:

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2015/06/22/portada/marca_papel/g2206.444fd211fd6962e6476a3aa4ac2acbca.Xxx

גארת' בייל האחר

אחרי עונה חלשה, בייל חזר עם סופר-מוטיבציה לקראת בואו של המאמן החדש.
    הוא מרגיש את תמיכת המאמן שטס במיוחד לצפות בו במדי הנבחרת ונחוש להחזיר. בניטס יודע למה בייל מסוגל.
    עוד נכתב שהוולשי הרגיש שלא זכה לגב מתאים מאנצ'לוטי למרות שכן היה שחקן הרכב בעונה שעברה והיה ברור לו שהוא 'כינור שני' לכריסטיאנו רונאלדו בעוד הפעם הוא חש שמעמדם שווה.

- כמוכן, זה אמור להיות 'שבוע דה-חאה' - ריאל רוצה לסגור את צירופו.

כדורסל: ריאל ניצחה את בארסה 100:80, עלתה ל-2:0 בסידרה והיא ניצחון אחד מאליפות.

בשער ה-AS תופסים טרמפ על השמועות האחרונות:

http://as.com/diarioas/imagenes/2015/06/15/portada/1434342643_274734_1434942830_portadadelperiodico_grande.Xxx

סרחיו ראמוס רוצה לעזוב

לפי הדיווחים לגיבור הדסימה נמאס מהסחבת במשא-ומתן. יונייטד חולמת לצרפו.
    כמובן שצריך לקחת את הפרסומים בעירבון מוגבל

8. Raulito Madridista

כותרות עיתוני הבוקר: קסיאס בדרך החוצה

שער המארקה:
    http://estaticos03.marca.com/imagenes/2015/06/23/portada/marca_papel/g2306.759f68e60c27ef737e9a93a3cd2313e8.Xxx

קסיאס בדרך החוצה

ריאל מאיצה את רכישת דויד דה-חאה ומעדיף במצב כזה להיפרד מהקפטן גם אם הוא רוצה להישאר.

לשני הצדדים לא נעימים מהמצב החדש ואף-אחד כנראה לא רוצה 'ליזום' את הפרידה אך כולם יודעים שזה המצב האידיאלי. הבעייה מבחינת ריאל, לפי העיתון, היא שככל שהזמן חולף מחירו של דה-חאה רק עולה. יונייטד עם גב כלכלי רחב ולא באמת צריכה את הכסף. בריאל מבינים שהצעה של 20 מליון יורו לא תתקבל והכיוון הוא 30 מליון. בניטס מצידו לוחץ להחתים את דה-חאה עד ה-10 ביולי מועד פתיחת האימונים. אין אדם אחד שמאמין שדה-חאה יצטרף ואיקר יישאר, זה מצב בלתי-אפשרי ומעמדו של קיילור כשוער שני הוא איתן. שני הצדדים שומרים את הקלפים קרוב לחזה

איקר בינתיים מתכנן אלטרנטיבות. הוא ישלול לחלוטין את אופציית תורכיה משום שמדובר בליגה לא אטרקטיבית. ארסנל הייתה אופציה טובה עבורו אך היא החתימה את צ'ך כך שרומא ואינטר הן הפייבוריטיות שלו. בכתבה נאמר שגם ולנסיה גיששה לגבי איקר אך הוא ישמור אמונים לריאל ולא ישחק באף קבוצה אחרת בספרד. אוטוטו יתנהל משא-ומתן לגבי העניין הכספי והתרת חוזהו של איקר שדורש 6.5 מליון יורו לעונה כלומר את שכרו המלא. הכתבה מסתיימת באפיק דרמטי - 'אם לא די בך, טוטנהאם ורומא שעשויות לקלוט את איקר - יפגשו את ריאל בקדם העונה בקיץ'. אתם מבינים..

- וגם: אזכורים(צד ימין) לראמוס שלא שפך אור על עתידו. "אני תמיד רגוע", ענה כשנשאל ע"י המארקה אם הוא עוזב.

שער ה-AS ממשיך לחמם את הגיזרה סביב ראמוס:

http://as.com/diarioas/imagenes/2015/06/15/portada/1434342643_274734_1435029106_portadadelperiodico_grande.Xxx

יונייטד מציעה לריאל את דויד דה-חאה ו-30 ליון יורו בתמורה לבלם.
    בשער העיתון כתוב שאחיו של ראמוס כבר שהה בלונדון באפריל ובדק את אופציית יונייטד.

9. Civil Anti Madridista

ריאל מדריד תאבד בקיץ אחד שניים מהסמלים שלה? לא רואה את זה קורה.

10. Raulito Madridista

אגדת הכדורגל זינדין זידאן, חוגג היום 43. מאמן קסטיליה היום, שחקן ענק בהווה.
    5 עונות בלבן, 225 משחקים, 49 שערים, גביע אירופה שרשום על שמו ועוד מליון רגעים מדהימים.

http://foxesfc.com/wp-content/uploads/2013/08/zidane-roulette.Xxx

זה זמן טוב לכתוב כמה מילים על זידאן, ולא בטוח שאני אחדש משהו.

* בכוונה אני מצרף רק וידאו אחד. כי אם נתחיל זה פשוט לא ייגמר.

1. לאחר שריקת הסיום בגלאזגו, כשזידאן זכה סוף-סוף בגביע אירופה אחרי שני הפסדים רצופים בגמר - הוא היה באותו הרגע, במאי 2002 - אלוף אירופה עם ריאל מדריד, אלוף העולם עם נבחרת צרפת(1998) ואלוף אירופה עם צרפת(2000). באותו רגע הוא גם היה השחקן היקר ביותר בעולם. וזה אומר הכל.

2. כשמדברים על 'שחקן שאת התרומה שלו לא רואים בסטט' - מדברים על זידאן. הוא כבש שערים חשובים ואסתטיים אבל זה לא הכל. הוא לא כבש בכמויות, גם לא בישל הכי הרבה, ולאף-אחד זה לא אכפת.

3. זידאן הגיע לרמה מקסימלית של מיצוי הפוטנציאל הן בנבחרת והן במדי הקבוצות וזה לא מובן מאליו. מנהיג במלוא מובן המילה. תיזכרו בנבחרת צרפת בלעדיו, בקמפיין המוקדמות הצולע אם דומנק. אז מה אם שיחקו שם הנרי, ויירה, מקאללה ועוד תותחים.

4. זידאן היה שחקן שהמציא מחדש את רמת האסתטיקה. השחקן שבגללו אוהדים קונים כרטיס. לא רוצה שוב למפמפם לכם את הגול המדהים בגמר ליגת האלופות, אתם מכירים את זה בעל-פה. אני רוצה לקחת אתכם לשער אחר: נגד דפורטיבו לה-קורוניה ב-2001/02. כדורגל הוא משחק ששיחקו אותו מיליונים, ואתה חושב שראית הכל. וזידאן פשוט המציא משהו חדש. אני לא יודע לתאר את הגול הזה נגד דפור חוץ ממילה אחת: גאונות.

5. עוד גולים גדולים של זידאן במדי ריאל:
    - ההקפצה לרשת של בונאנו נגד בארסה בקאמפ-נואו, 2001-02.
    - הוולה נגד לברקוזן, 2002.
    - הוולה נגד ויאדוליד מהאוויר, 2003-04
    - הוולה נגד סנטאנדר, 2003-04.
    - הפצצה לחיבורים של סביליה בפיחואן, 2004-05

6. והיו גם משחקים עוצרי נשימה. הוא לא היה מתעורר בכלל נגד כל האוססונות למיניהן. תנו לו משחק גדול והוא מספר 1.
    כמה ממשחקי 'השירה בתנועה' של זידאן:
    - באיירן מינכן בברנבאו, גומלין רבע הגמר 2001-02 - 'כשהוא בשיאו אי-אפשר לעצור אותו', נאנח היצפלד מאמן היריבה בסיום.
    - ולנסיה בברנבאו, 2002-03, האלופה הנכנסת נגד האלופה היוצאת. גול, שני בישולים - כדור עומק לרונאלדו ובישול נפלא לפורטיו!
    - מנצ'סטר יונייטד בברנבאו, רבע הגמר 2002-03 - שני בישולים, כדורגל מהאגדות.
    - הגומלין באולד-טראפורד. ניהול משחק מושלם, אין דברים כאלה.
    - שמינית גמר האלופות נגד יובה, 2004-05 - המשחק האחרון הקסום של זידאן במלוא הדרו, זה הספיק רק ל-1:0 לצערנו.

7. כדי שתבינו עד כמה זידאן היה גדול - את כל הקסמים האלה על כר הדשא הוא ביצע למרות מבנה פיזי גרוע, כושר גופני עלוב ומהירות של צב. אבל מהירות המחשבה, אוי, מהירות המחשבה. תארו לכם שזידאן היה שחקן מהיר?

8. דיון סרק: מקומו בין הגדולים ביותר. זידאן הפך את השחקנים לידו לטובים יותר. והוא נשאר בטופ לאורך זמן, בניגוד לרונאלדיניו למשל. אין עוררין על מיקומו של זידאן בין חמשת הכדורגלנים הגדולים בהיסטוריה.

9. הפרידה מהסנטיאגו ברנבאו - המשחק ההוא נגד ויאריאל ב-2005/06. התפאורה המדהימה, העידוד, סבתות בנות 70 ממררות בבכי ולא מאמינות שזה סוף האגדה. גם זידאן עצמו, שתמיד שמר על תווי פנים קבועים - הזיל דמעה כשנפרד.

10. הפרישה. בעולם מושלם, זידאן נותן בראש וכובש במהלך המחצית השנייה נגד איטליה, מוביל את הטריקולור לזכייה שנייה במונדיאל ופורש כמו מלך. אבל בופון עצר הכל יחד עם קנבארו והבונקר האיטלקי, מטראצי התגרה, הדם עלה לראש, הראש ירד לחזהו של מטראצי והקריירה של אחד השחקנים הטובים בתבל הסתיימה בטונים צורמים. מטופש, מפגר, לא ברור. כמו כל הגאונים.

תודה על הכל זידאן.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/15
  11. Roma מנהלים

את איקר אני מאמין שריאל תאבד, אלא אם כן הוא נדפק על כל הראש. עדיף לו לשחק מאשר להתבייש על הספסל.
    בנוסף לזה שיש הרבה קבוצות עם שאיפות שמעוניינות בו לפי התקשורת(טוטנהאם בתור מחליף ללוריס אם וכאשר או רומא)

ראמוס זה סתם סחבת במשא ומתן לחוזה חדש. הוא סמל ואוהב את ריאל וגם לריאל אין הרבה אופציות בשוק הבלמים. זה ספקולציות בשקל.

12. Raulito Madridista

כותרות עיתוני הבוקר: עתידו של ראמוס

שער המארקה:

דרמטי משהו

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2015/06/24/portada/marca_papel/g2406.e63288e60b9ada7fa917ffc1c36f9cdd.Xxx

הכעס של סרחיו ראמוס
    תופי מלחמה

ראמוס מאוכזב מכך שהמועדון לא קיבל את דרישותיו ל-10 מליון יורו לעונה אך המועדון והוא ימשיכו במשא-ומתן.

הרכש הספרדי הראשון של פלורנטינו וגיבור הלה-דסימה 'על סף התמוטות עצבים', נכתב בסיום.

בכתבה עצמה נכתב שראמוס זוכר היטב את מקרה פרננדו היירו. ב-31 בינואר אחרי המשחק נגד סוסיאדד ראמוס הצהיר שהוא לא ביקש שום חוזה חדש ושטוב לו בריאל. 5 חודשים אח"כ ואפשר לומר שיחסיו עם הנשיא התערערו והוא לא מבין איך אפשר לפקפק במחויבות שלו לריאל. הבעיה היא שאין תקשורת ישירה ביניהם אלא רק דרך 'צד שלישי' והעברת מסרים גם דרך התקשורת. פדרו ריאסגו שעובד בשיתוף פעולה עם אחיו רנה ראמוס שאולי דוחף את ראמוס החוצה, אמר למארקה - "נכון לעכשיו קשה לראות את ראמוס ממשיך בריאל. מתנהגים אליו כמו בובה". הכתבה מסתיימת באופטימיות - "מילה טובה או צעד של הנשיא יכולות להיות שוות מליון יורו במשא ומתן"

- לפחות במארקה הוגנים ובכתבה שעלתה אתמול בערב דיברו על כך שזו לא הפעם הראשונה שיש סחבת בחידוש חוזה של שחקנים ובסוף תמיד הדברים מסתדרים על הצד הטוב ביותר - ראו מקרה כריסטיאנו רונאלדו('אני עצוב') וגם צ'אבי אלונסו שהשהה את החלטתו. אפילו סנטיאגו סולארי שהאריך חוזה ב-2005 וכמה חודשים אח"כ עבר לאינטר.

ועוד בנושא זה: העיתוני חורחה קאברס מברנבאו-דיגיטל תוקף את ראמוס על התנהגותו. לפיו, השתיקה של ראמוס מביכה וחבל על משחקי האגו. הוא צריך לדרוש קיום שיחה עם הנשיא. כל השקט וחוסר ההתבטאות של ראמוס בנושא רק מעלים את לחץ הדם של הנשיא פרז, שלא נדבר על התנהגותו של סוכנו ואחיו. עצם זה שרנה ראמוס הציע את סרחיו 'לכל אירופה' הם בגידה בפלורנטינו ששם על השולחן של סביליה 30 מליון יורו והימר על הילד בן ה-19 מסביליה. שנתיים נותרו לראמוס בחוזה וזה עוד לא היה הזמן לחדש אותו. כסף הוא לא הכל בחיים וגם גיבור הדסימה צריך להבין את זה. למעשים של ראמוס יש השלכות.

שער ה-AS:

http://as.com/diarioas/imagenes/2015/06/24/portada/1435119130_876590_1435119233_portadadelperiodico_grande.Xxx
    עוסקים בזידאן שחגג אתמול 43 והתראיין לפראנס-פוטבול:

"אני הייתי מסכים להחליף את אנצ'לוטי" בהמשך אמר שהוא לעולם לא מסרב לאתגרים כאלה ושיש לו את הביטחון והמקצועיות.

- וכמובן איזה משפט ששלפו מהארכיון - ראמוס אמר ב-2013 שיונייטד בפריימרליג היא כמו ריאל מדריד בספרד.
    באותו נושא, הנשיר לשעבר ראמון קאלדרון ממשיך לטפטף רעל - "ראמוס לא מאושר בריאל". לדבריו סיכוי טוב שהוא ימכר. שיהיה..

13. Bon Argumentum Ad Hóminem

https://pbs.twimg.com/media/CIQku4GWoAErQGC.Xxx

בקנבאואר קפץ לבקר.
    פלורנטינו - Take notes, ככה מנהלים מועדון כדורגל.

14. Raulito Madridista

כותרות העיתונים: גרסאות סותרות בנוגע לראמוס| ומחמאות לקבוצת הכדורסל

שער המארקה:הפוקוס עובר ובצדק לקבוצת הכדורסל
    http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/44d6c762cd1b6665a6477557f994428d-27901-1435186573.Xxx
    "אלופי הכל"

הקבוצה של לאסו ניצחה את בארסה במשחק השלישי וסיימה עונה מושלמת עם 'פוקר'.

- ומה עם ראמוס? 'הפסקת אש', נכתב, הצדדים הפסיקו עם האשמות הדדיות והראו נכונות ללבן את הדברים, זו 'הבשורה'.במארקה שכאמור מציגים גישה אחרת מה-AS, נכתב שלריאל מדריד וראמוס יש שבועיים חשובים, 15 ימים להסדיר את העניינים ולמנוע את המצב הלא נעים, כל זאת עד שהקבוצה תחזור לאימונים ב-10 ביולי ואח"כ תמריא למסע המשחקים באוסטרליה. בניטס רוצה לפתוח ברגל ימין את הקדנצייה שלו בריאל מדריד, עם סרחיו ראמוס, כמובן.
    האלטרנטיבה: אוטמאנדי שהצטיין בולנסיה אשתקד ונחוש לעזוב

שער ה-AS:פסימי בנוגע לעתידו של ראמוס

http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/3350472bf931906e17716c033bd7f623-93333-1435186577.Xxx

רוצה לעזוב

ראמוס נפגש עם המועדון אתמול אבל אין התקדמות. הוא ביקש מריאל להקשיב להצעות לגביו
    הדיווח הוא של העיתונאי מרקו רואיס. לדבריו ראמוס היה חד בפגישה מול ההנהלה ואמר את הדברים הבאים - "אני רוצה לעזוב, תנו לי ללכת. אני לא מרגיש מוערך. קרו יותר מדי דברים בחודשים האחרונים". לפי הכתבה ראמוס מרגישה מדרידיסטה בדם, 'מזוהה באופן מלא' עם ריאל מדריד למרות שגדל בסביליה והוא מאושר על העשור הלבן, אך הבעיה מול הנשיא פלורנטינו פרס לא ניתנת לגישור. ראמוס מאוכזב ממידע שדלף כביכול החוצה - דרישותיו הכספיות, ועל כך שהמועדון מוציא אותו כרודף בצע מול האוהדים. הוא לא מרוצה מהעובדה שלא תמכו בו אחרי המשחק המאכזב שלו בטורינו בעמדת הקשר, וגם 'מההתעלמות' לדבריו מהשער בלה-דסימה.
    כאמור, ראמוס שמרוויח 6 מליון יורו לעונה דורש שכר כמו של בייל, 10 מליון יורו נקי. כמוכן, הוא מציג כדוגמא את טיאגו סילבה ודויד לואיס שמרוויחים יותר ממנו בפריס. לראמוס הוצע שכר דומה לבנזמה - 7.5 מליון יורו, אך זה לא מספק אותו. ראמוס לא רוצה שום קשר לעסקת דויד דה-חאה. ריאל מדריד עשויה לדרוש עליו 100 מליון יורו. בריאל מנגד לא מרוצים מההתנהלות של ראמוס כאשר אחיו 'משווק אותו' לכל קבוצה למרות שהוא תחת חוזה.

בינתיים יונייטד מציעה לו שכר כמעט כפול מריאל - 55 מליון יורו לחמש עונות(11 מיליון לעונה).

באתר מדברים על האפשרות שריאל מאבדת הקיץ גם את קסיאס וגם את ראמוס וכך גם את הזהות הספרדית שלה.

- אזכורים להישג הנפלא של קבוצת הכדורסל מאמש - עונת הפוקר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/15
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותו סיפור כמו עם רונאלדו שהיה "עצוב" בריאל. עד שחידשו לו את החוזה לחוזה כמו של מסי ואטו בזמנו באנז'י.
    לא רואה את ריאל מוותרת על ראמוס,הוא עושה שרירים ובצדק מבחינתו,הוא שחקן ההגנה הטוב בקבוצה ומגיע לו להרוויח בהתאם. בסוף יחתום וכולם מרוצים.

מצב נושא:
הנושא נעול.