ריאל מדריד 2014/15:: רפא בניטס מגשים חלום ילדות

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    קאסיאס עוזב? דה חאה מגיע? שאלה שקשורה בשוער וריאל? בינתיים קיילור נאבאס ממשיך להציג יכולת שוט סטופינג גבוהה והפעם במשחק ידידות בינ"ל מול ספרד דווקא.



     
    idans10 likes this.
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    הוא שוער מצויין. אני הבנתי למה הוא הגיע לריאל. אתה לא אומר לא למועדון כמו ריאל, בטח אם אתה שוער שגדל בקוסטה ריקה, אבל הוא שוער שחייב לשחק, בין אם בריאל או במקום אחר. לא מבין למה ריאל לא רצים איתו ומביאים מישהו פחות טוב לעמדת השוער השני. זה שיביאו את דה חאה לא יבטיח להם דבר, מה גם שאני לא חושב שיש כזה פער גדול ביניהם.
     
  3. Roma מנהלים

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    12,083
    Likes Received:
    4,814
    אם האופציה היא קסיאס או קיילור הייתי בדיוק כמוך ורץ עם קיילור.
    אבל המצב הוא לא כזה, דה חאה טוב ממנו בהרבה וגם צעיר ובנוסף גם ספרדי ושוער לטווח ארוך יותר(למרות שזה לא כזה משנה לריאל, הרי עוד שנה יכול לפרוץ שוער אחר וריאל ייקנו אותו).
    אם ראית את דה חאה העונה בפריימר ליג היית מבין שמדובר בטופ 3 היום בקלות.
     
  4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    אין ספק שדה חאה טוב יותר ושוער מעולה, אבל זה לא אומר שריאל לא תוכל להסתדר עם קיילור כשוער ראשון או לחילופין תשיג משהו העונה רק כי יש לה שוער טוב יותר. גם בארסה הגדולה הסתדרה עם שוער בינוני כואלדס (שלדעתי קיילור עולה עליו). אלו לא קבוצות קטנות שבד"כ יאבדו נקודות בגלל השוערים שלהם, בטח לא בליגה המקומית.
     
  5. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    המארקה: איקר רוצה להישאר. השמועות סביב עתידו של איקר קסיאס לא מרפות. הבוקר המארקה יוצא בכותרת שונה לחלוטין ממה שדווח לפני יומיים ע"י ה-TVE וקנדה-סר. מכירים את המשפט של יגאל הנאצי בבורר - 'כן-כן, כן-כן' - כך גם איקר כשנשאל על עתידו בקבוצה. לפי המארקה, איקר נשאל 'אתה ממשיך בריאל מדריד?', וענה 'או שכן - או שכן'. עוד נאמר שבימים האחרונים כל הצדדים חושבים על הפיתרון הטוב לכולם. ריאל שוקלת לשלם לאיקר את מלוא שכרו או להשלים בהתאם למשכורת בקבוצה החדשה, כשקבוצות כמו אינטר ורומא מחזרות אחריו - אבל איקר לא מוכן לשמוע. חוסה אנחל סאנצ'ז, מנכ"ל המועדון, עידכן את איקר שדה-חאה מצטרף אוטוטו ויהיה לו מתחרה רצינית על אפודת השוער הראשון, ואיקר מוכן להילחם. איקר חושב רק לבן.

    http://estaticos02.marca.com/imagenes/2015/06/12/futbol/equipos/real_madrid/1434094928_extras_noticia_foton_7_2.Xxx

    אתם יודעים טוב מאוד מה זה אומר לגבי עתידו של קיילור נאבאס שרשם משחק גדול אתמול במהלך הניצחון 2:1 של ספרד על קוסטה-ריקה.

    - דנילו, המגן שמצטרף אלינו מפורטו - נפצע עוד לפני פתיחת הקופה אמריקה וייעדר שלושה שבועות. הנציגים של ריאל הם חאמס רודריגס וקאסמירו.
     
  6. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    האגדות חוזרות

    http://realmadrid.co.il/Images/topicClassicM12062015.Xxx

    חולמים לראות את זיזו ורוברטו קרלוס שוב מציתים את הדימיון בברנבאו? בראשון ריאל משחקת נגד ליברפול במשחק האגדות המסורתי כשכל ההכנסות הן לצדקה. קחו פסק זמן מעונת המלפפונים. על ההיסטוריה סביב ה-Corazon Classic ועל המשחק הקרוב(רמז: מייקל אואן).

    מאז קיץ 2010 זה קורה בכל שנה פעם אחת. אז, הקרן של מדריד החליטה לארגן תרומות לצדקה וחשבה על קיום משחק של אגדות העבר של ריאל מדריד נגד יריבה שמתחלפת שנה אחר שנה, וגם 'סגל השחקנים' עובר שינויים פה ושם. כל ההכנסות הן תרומות כמובן והמטרה הנעלה מושגת בדרך הכי טובה שאפשר - נוסטלגיה במיטבה. כל שחקן שמקבל זימון מתרגש לשוב הביתה ונענה בחיוב. אין סיבה שלא.

    משחק אגדות העבר הראשון יצא לדרך בשנת 2010 והיריבה הייתה מילאן האיטלקית. ריאל ניצחה 4:3 במשחק מותח מאוד והקהל קיבל תמורה מלאה. בויו פתח בין הקורות וצ'נדו בהמשך החליפו, סאנצ'יז ופרננדו סאנז את ההגנה מאחורה ובחלק הקדמי זה באמת היה חלום. קאפו בישל לסימונה את השער הראשון ורוי קוסטה הכפיל את היתרון עבור מילאן, אך זידאן ופיגו ניהלו את ההתקפה כמו בימים הטובים והפורטוגלי שם את הכדור על הפדחת של בוטראגיניו קשישה שצימק. אמויסקה כבש שער יפה מהצד עוד לפני ההפסקה והקבוצות ירדו למחצית בשיוויון. אלפונסו כבש שער יפה בבעיטה מחוץ לרחבה אך רוי קוסטה שהציג יכולת גבוהה - השווה בשער חביב. המילה האחרונה הייתה שייכת לאלפונסו שהשלים צמד. עוד אגדות בצד מילאן - פאולו מאלדיני הקפטן הכל-יכול, פראנקו בארזי, סרג'יניו ועוד.

    http://realmadrid.co.il/images/classicM2010.Xxx

    היריבה הבאה הייתה באיירן מינכן(2011). הגרמנים הגיעו עם כרס בירה עבה, קצת מבוגרים, ולמרות שפאולו סרג'יו כבש את השער היפה ביותר במשחק בבעיטת מספרת מטורפת - זו הייתה הצגה של ריאל מדריד, פסטיבל שערים שהסתיים בתוצאה 8:3, אבל הכל היה ברוח טובה. רובן דה לה-רד קיבל תשואות אדירות מהקהל כששב ללבוש את החולצה הלבנה. הקשר המבטיח נאלץ לפרוש בשל בעיות בליבו אחרי שהתמוטט ב-2009. הוא פתח את מסכת השערים. בוטראגיניו כבש בקלילות את השני אחרי מסירת קסם של זידאן ואת השער השלישי כבש עוד אקס אהוב, פרננדו רדונדו שהשתתף לראשונה במשחק. באיירן צימקה ל-3:1 אך זה היה הערב של ריאל. דאבל קובאץ' תרמו שער עצמי אחד כ"א, אלפונסו שוב השתתף בחגיגה וגם פרננדו סאנז, הבלם ובנו של הנשיא לשעבר - כבשו לזכות ריאל. בין אגדות העבר של באיירן - ווילי סניול ורוי מקאי הזכורים בעיקר לרעה.

    http://realmadrid.co.il/images/classicM2011.Xxx

    בדיוק כמו האצילות והכדורגל מהאגדות שהפגינו במשחקי רבע גמר הצ'מפיונס ב-2002/03 - כך גם הייתה ההתמודדות בין ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד בקיץ 2012. דיוויד בקהאם ורוד ואן-ניסטלרוי האקסים האהובים לא שיחקו כמובן כי היו עדיין שחקנים פעילים (רוד למעשה הודיע בסיום העונה על פרישה), אבל הקהל נהנה ופשוט ליקק את האצבעות בגלל כדורגל משובח. שחקנים רבים היו יחסית בטווח גילאים סבבה והקלאסה לעולם לא תעזוב אותם. ריאל מדריד ניצחה 2:1, כשכעבור כמה חודשים נערך עוד משחק חגיגי והפעם באולד-טראפורד.

    איבן הלגרה, האיש והנשמה, ערך את הפרמיירה שלו במשחקים מהסוג הזה. כשקיבל את הזימון לפניכן ממש התרגש - "זו תהיה עבורי צמרמורת לדרוך שוב בסנטיאגו ברנבאו ולשחק במקום שהיה בשבילי כמו משפחה". הלגרה סיפר על אותו ניצחון גדול של ריאל באולד-טראפורד ברבע הגמר בשנת 2000. הוא שיבח את ראול על אותו משחק ואמר שהוא כן שומר על כושר ומקווה לשחק טוב, וכך היה. זו הייתה ריאל מדריד במלוא הדרה כשרק ראול היה חסר, ואתם מבינים למה. ובחזרה למשחק: יונייטד העמידה סוללת כוכבים אף היא, אבל הפתיחה הייתה של ריאל, אחרי כל החיבוקים בין צ'נדו הקפטן ושאר השחקנים ומחיאות הכפיים. בוטראגיניו הרים מצד ימין, מורו בעט ו-ואן-דר סאר שנגע בכדור הוציא כדור מהרשת. דקה אחר-כך חלפה ואנדי קול ביצע מבצע אדיר ברחבה והרים לשארפ שנגח לרשת.

    הגולים המשיכו ליפול ובקצב וכבר בדקה העשירית פיגו הראה שיש לו את זה ושלח בעיטה אדירה לחיבור, 3:2 לריאל. טוב, נו, הפורטוגלי גם עשה את זה על הבמה האמיתית ברבע גמר ליגת האלופות ב-2003. זידאן היה זה שקיבל את כל התשואות כשהוחלף בדקה ה-83 אך פיגו ליהטט לא פחות. יונייטד, עם שחקנים מעולים כמו סתאם, סקולס וגם הצמד-חמד בחוד - הייתה מסוכנת. שרינגהאם הסופר-סאב עוד החמיץ פנדל כאשר בויו זיהה את הפינה, והאנגלי בעט לעננים את הריבאונד. רדונדו הנפלא יצא למבצע ענק ברחבה ו'זרק' שחקנים כמו מים וגילגל לרשת את השער השלישי. יונייטד צימקה לקראת הסיום בשער נאה משלה, הקפצה יפהפיה. ועוד לא הזכרנו את הקפטן פרננדו היירו שפתח בהרכב וגם את רוברטו קרלוס שהציג כרס עבה אך התזמון שלו בהצטרפות להתקפה יישאר הטוב בתבל.

    http://estaticos01.marca.com/albumes/2012/06/03/madrid_manchester_veteranos/1338758709_extras_albumes_0.Xxx

    פתחו בריאל - בויו; צ'נדו, היירו, סאנצ'יז, רוברטו קרלוס; פיגו, רדונדו, מארטין ואסקז, זידאן; בוטראגיניו ומוריינטס

    ביוני 2013, ביוזמת מנצ'סטר יונייטד הפעם - נפגשו שתי הקבוצות למעין 'משחק גומלין', והפעם באולד-טראפורד, כשריאל מדריד לובשת את החולצה השחורה, לא בדיוק כמו בשנת 2000 אבל דומה. רוד ואן-ניסטלרוי הנפלא שיחק הפעם מחצית בכל קבוצה(התחיל בריאל) ואף כבש בשורות האדומים שער שיוויון, אך זה לא עזר להם לנצח וריאל מדריד שוב ניצחה. את הנוהל אתם מכירים - מוריינטס קליל הרגליים כובש, כפי שקרה בדקה ה-40 בבעיטה מחוץ לרחבה. ואן-ניסטלרוי עוד בעט מחוץ למסגרת בדקה ה-61 אך בדקה ה-67 כבר איפס את הרגל אחרי שקיבל מסירת עומק לשטח, השאיר אבק להיירו ושלח פצצה לרשת העליונה - איזה גול! בכל-מקרה, את ההצגה גנב רובן דה לה-רד כשקיבל מסירה ממוריינטס ושלח הקפצה מדהימה לרשת. קלוד מקאללה השתלט על הקישור האחורי שלנו הפעם וסזאר סאנצ'ז שפתח בגמר ליגת האלופות בגלאזגו ב-2002 עמד בין הקורות.

    באותו קיץ(2013) הגיעה גם יובנטוס לביקור בסנטיאגו ברנבאו כשעל המשרוקית היה קולינה הגדול. הפעם זה היה הערב המרגש של פאביו קנבארו שהיה שותף לשתי אליפויות בלבן. הוא, בדומה לזידאן, שעשה בדיוק את אותה הדרך מיובה לריאל - שיחקו מחצית אחת בכל קבוצה. האיש של הביאנקונרי היה פאבל נדבד. גם אדגר דווידס הציג משחק מעולה במרכז השדה של הגברת הזקנה. ריאל שיחקה ב-4-3-3 הפעם עם הלגרה כקשר אחורי יחד עם רדונדו וזידאן אחריהם. אמוויסקה ופיגו, שכמו תמיד התעלה על עצמו - פתחו באגפים. פיגו העלה את ריאל ליתרון עם שער בבעיטה מחוץ לרחבה כבר בדקה השישית לפני ההפסקה הוא כמעט סגר עניין אך הצ'יפ שלו נעצר ע"י השוער טאקוני. "מי צריך את כריסטיאנו רונאלדו וגארת' בייל(היה מועמד לריאל) כשאתה צופה שוב באגדות כמו פיגו וזידאן?", תהו ב'דיילי-מיילי' האנגלי בסיקור המשחק. גם פאולו סוזה, מונטרו, שכבש את השיוויון אחרי כדור רוחב של נדבד ומהלך קבוצתי נהדר, פררה וסליהימידיץ' - שיחקו ביובה כשאיש המטרה היה ראבנלי. במחצית השנייה זידאן עבר לשחק בשורות יובה. ריאל השיגה את שער הניצחון(2:1) מרגלי איבן פרז אחרי שתי מסירות חותכות נהדרות, הראשונה שבהן מרגלי בוטראגיניו.

    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/06/09/article-0-1A3AB241000005DC-128_634x395.Xxx

    גם היריבה האחרונה הייתה יריבה איטלקית, אינטר. לואיס פיגו ואיבן זאמורנו שעשו את הדרך מריאל מדריד לאינטר - שיחקו מחצית אחת במדי כל קבוצה. זה היה המשחק היחיד בו ריאל מדריד לא ניצחה על-אף שהוליכה פעמיים והמשחק הסתיים בתיקו 2:2. גוטי היה השחקן המרגש ביותר שלבש את החולצה הלבנה באותו ערב, בפרמיירה שלו בקבוצת הוותיקים. הוא זה שמסר לזידאן את הכדור במהלך השער הראשון. הצרפתי רקד על המגרש לאורך כל הערב ובדקה ה-18 קיבל מסירה, ביצע הטעייה אחת ובעט שטוח לרשת של טולדו שהציג משחק נפלא. כמה דקות חלפו וחאבייר זאנטי הקפטן האגדי של אינטר שיחרר פצצה מחוץ לרחבה והשווה. סאלגדו שנראה בכושר מצוין בישל לבוטראגיניו את השער השני של ריאל אך המילה האחרונה הייתה שייכת לצ'וטוס שנגח מדויק אחרי הרמה של זאנטי. סולארי שותף במחצית השנייה במדי ריאל. ואצל אינטר ניתן היה למצוא את קורדובה, דג'ורקוף, כריסטיאנו זאנטי ואוליבייה דאקורט. מה עם רונאלדו אתם שואלים? אולי היה רוצה לשחק. אין לו בירכיים.

    http://estaticos.marca.com/imagenes/2014/06/09/en/football/real_madrid/1402332064_extras_noticia_foton_7_2.Xxx

    ועכשיו: ליברפול ביום ראשון

    המסורת החשובה נמשכת והפעם הברנבאו 'ילבש חג' ביום ראשון הקרוב ב-18:30 כשריאל מדריד תפגוש את ליברפול. שיחזור גמר ליגת האלופות ב-1981 אם תרצו. העונה ריאל החזירה את החוב בצורה מסוימת עם ה-3:0 באנפילד ו-ה1:0 בברנבאו. ונחזור לנושא - גם הפעם המשחק מושך עניין רב ונכון לכתיבת שורות אלה נשארו פחות מ-4000 כרטיסים, ככה זה עם מטרה נעלה כאמור וגם מחירי ריצפה של 5 או 10 יורו. באמת שהיינו נוסעים אם זה היה מתאפשר. "יש לכם הזדמנות ייחודי לצפות שוב בשחקנים קסומים שהגדירו את העידן הקודם ולהתרפק על הנוסטלגיה", נכתב בכתבות הדוחפות לקראת המשחק. לא פחות מ-25 שחקנים שזכו בגביע אירופה ויש להם יחד 38 זכיות - בצד של ריאל מדריד 16 שחקנים זכו במפעל(25 פעמים סה"כ), ובליברפול יש סה"כ 9 זכיות.

    http://www.101greatgoals.com/wp-content/uploads/2015/06/Screen-Shot-2015-06-09-at-15.05.25.Xxx

    השינוי המרענן יהיה שיתופו של מייקל אואן, אגדה בליברפול ושחקן שהעביר עונה אחת סבירה בריאל מדריד ב-2004/05. אואן כיום משמש פרשן בתקשורת האנגלית אך הוא עדיין צעיר וכנראה מהיר יותר מהשאר. בכל-מקרה, אואן ישחק מחצית אחת בשורותינו ומחצית אחת בליברפול, כמו סטיב מקמנמן לא זו לא הופעה ראשונה במשחק מסוג זה, והוא היה שחקן קצת יותר משמעותי עבורינו בלבן עם שתי זכיות בליגת האלופות(הגול מול ולנסיה בגמר ב-2000 וההקפצה הנהדרת בקאמפ-נואו ב-2002) ועוד שתי אליפויות ספרד. עוד חידוש מרענן יהיה שילובו של קלארנס סיידורף שזכה בארבעה גביעי אירופה, אחד מתוכם כשחקן ריאל בגמר נגד יובה ב-1998. בחלון ההעברות בחורף 2000 הוא עבר לאינטר. מייד נגיד את שאר שמות האגדות שיגרמו לכם לצמרמורת.

    הסגל של ריאל מדריד מונה את השחקנים הבאים. בהגנה - מיצ'ל סאלגדו, פאבון, מנואל סאנצ'יז, רוברטו קרלוס; בקישור - קלוד מקאללה, סאביו, זידאן, סנטיאגו סולארי, אמויסקה, קארמבו. מי שיבלוט בהיעדרו יהיה פיגו שהפעם יחמיץ את המשחק(הוא 'רץ' לנשיאות פיפ"א או לפחות מנסה). בהתקפה האיש המרכזי יהיו פרננדו מוריינטס ואמיליו בוטראגיניו. ומה בליברפול? על מייקל אואן דיברנו. איאן ראש מוביל את טבלת הזכיות של ליברפול עם שני גביעי אירופה. הנציגים עם זכייה אחת הינם - האקס ירז'י דודק, קארגר, לואיס גארסיה, ולדימיר שמיצר, הארי קיואל, פארטריג ודיאו.
     
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    זה אמנם קשור יותר למשחקי הנבחרות אבל הגיע זמן כריסטיאנו רונאלדו.

    דבר ראשון:

    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/11231029_839566279466441_3834172864178224385_n.Xxx?oh=1addf23505b3826741fb65fa6ee5fd91&oe=55F3D842&__gda__=1442013683_9a1d989ef686c78ff1fd825dbff3eb6c

    רונאלדו עבר את פלה ורונאלדו במספר השערים במדי הנבחרת במסגרת רשמית(להוציא משחקי ידידות). עם השלושער הנהדר אתמול(הראשון בפנדל, השני אחרי שגיאה בהגנה והשלישי בגולאסו אמיתי בבעיטה לחיבור) - הוא הגיע ל-55 שערים במדי פורטוגל ב-121 הופעות והוא זקוק רק לשבעה משחקים כדי לעבור את לואיס פיגו ולהפוך לא רק לשיאן השערים של הנבחרת אלא גם לשיאן ההופעות של פורטוגל בכל הזמנים.

    דבר שני:

    https://pbs.twimg.com/media/CG1wqIRU8AE7EUc.Xxx

    רונאלדו כבש 112 שערים בשנתיים של קרלו אנצ'לוטי כמאמן. שלושער במשחק הראשון בצ'מפיונס, שלושער במשחק המאה וגם שלושער במשחק האחרון שחתם את השנתיים. הוא זכה עם ריאל כמובן בארבעה תארים ב-2014 וגם פעמיים בכדור הזהב ובנעל הזהב האירופית.

    הטעייה יפה מאתמול:

    https://31.media.tumblr.com/872ff50e343494abe8085e23a306dc2b/tumblr_npw9xy6KbV1r86eggo2_250.Xxx

    העיקר שהפרשנים ימשיכו לקטול ולבלבל את המוח. רונאלדו סוחב על הגב את פורטוגל חד וחלק. אין לו עם מי לשחק שם, איזה שחקן על יש מהקישור והלאה, מאוטיניו? זה הכל. בהגנה עוד הסיפור אחר עם פפה וקונטראו וגם הם לא יציבים מספיק. פורטוגל הייתה נבחרת חזקה מאוד ביורו הביתי(2004) ופיספסה צ'אנס שאולי לא יחזור. גם ב-2006 היא הייתה נבחרת חזקה עם שארית הכוחות של פאולטה, כדורגל מצויין מפיגו, הגנת ברזל ברשות קרבאליו והשוער ריקרדו וגם קישור אחורי מעולה בהנהגת מאניש. היא הודחה ע"י צרפת כרגיל בחצי הגמר, וכריסטיאנו אז היה רחוק מלהיות 'שחקן שלם'. מאז? נאני עדיין באנקר בהרכב וזה אומר הכל, ואל תצחיקו אותי עם קווארסמה. מוכן לעבור עם כל אחד 'קמפיין-קמפיין'. היו הגרלות אכזריות כמו ספרד במונדיאל 2010 שהייתה בועטת כל נבחרת, כנ"ל ב-2012. רק המונדיאל האחרון היה באמת כושל. פורטוגל לא נבחרת על, היא דרג ב'. יש לה שחקן על, זה כן. לא רוצה להזכיר את המילה 'מסי' אבל כריסטיאנו היה מתחנן לפרטנר כמו די-מאריה או היגואין.

    - גם גארת' בייל אגב עושה חייל בנבחרת עם שער קטן-גדול מול בלגיה. אחלה ערב מצד גארת' בהופעתו ה-50 במדי הנבחרת (17 שערים). בייל חיכה לטרף ובדקה ה-25 ניצל שגיאה קשה של נייגולאן (נגיחה אחורה חסרת אחריות) כדי לכבוש שער ניצחון קל מבחינתו - עצר על החזה ובעט לרשת באין מפריע. זהו השער החמישי של בייל במוקדמות היורו! ווילס חולפת על פני בלגיה והיא במקום הראשון בבית עם 14 נקודות לאחר שישה משחקים. מה עוד נותר לה? לפני המשחק בייל נפגש עם רפא בניטס שבא לצפות בו במשחק בקארדיף. מה נותר להם? המשחק הבא הוא נגד קפריסין בחוץ ומייד אחר-כך משחק ביתי מול ישראל בספטמבר. במחזור הלפני אחרון ווילס תצא לבוסניה שחזרה לעניינים הערב, ותסיים את הקמפיין במשחק בית נגד אנדורה.

    - אתמול לפני 60 שנה: ריאל מדריד מתחילה את השושלת וזוכה בגביע אירופה הראשון שלה אחרי ניצחון על ריימס בגמר 4:3.

    http://srv2.Xxx.co.il/6/54267fc929a15.Xxx

    - המארקה: פרז ייפגש עם ראמוס בקרוב בנוגע לחוזה החדש נשיא ריאל מדריד וסגן הקפטן ייפגשו בקרוב למען תיאום ציפיות ודיבורים על הארכת חוזהו של הבלם שמסתיים ב-2017. כל הקבוצות הגדולות באירופה כבר 'דופקות על הדלת', אבל ראמוס נותן עדיפות לריאל מדריד. בתקשורת היו לא מעט פרסומים על משכורת עתק שראמוס דורש. רנה ראמוס, אחיו של השחקן שמשמש גם כסוכנו, אמר בראיון בשבוע שעבר שריאל מדריד לא קראה לו כדי לדון עם ראמוס על חוזה חדש וככה הדברים לא יתקדמו, אך בתקשורת אומרים שפרז תיכנן בכל-מקרה להיפגש עם הבלם ואין קשר ל'שליחת המסרים דרך התקשורת'. פרז נוהג להאריך את החוזה של השחקן כשנתיים לפי סיומו. אחרי שטיפל בכריסטיאנו רונאלדו וגם האריך את חוזיהם של ואראן - הגיע הזמן לראמוס.

    http://estaticos02.marca.com/imagenes/2015/06/14/futbol/equipos/real_madrid/1434240738_extras_noticia_foton_7_1.Xxx

    היחסים של השחקן והנשיא הם כמו רכבת הרים בעת האחרונה לפי מה שנאמר, והנשיא לא מרוצה מההשפעה היותר מדי גדולה של השחקן בחדר ההלבשה אם כי גם זוקף זאת לזכותו. ראמוס מצידו לא מבין את חלק מההחלטות של המועדון כמו למשל פיטורי אנצ'לוטי אך כמובן שיתייצב 'למלחמה' ולא חשוב מי יהיה המאמן, הוא ייתן הכל עבור בניטס כרגע. ראמוס רוצה 'להמשיך לכתוב את ההיסטוריה שלו בלבן' ואחרי עשור בקבוצה הוא מעוניין להמשיך. אחרי הזכייה בלה-דסימה בעונה שעברה אמר ראמוס בפה מלא במהלך החגיגות - "אני אומר בצורה הכי ברורה שיש - הלוואי שהייתי יכול להמשיך בקבוצה שנים רבות ולפרוש כאן".
     
  8. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    ריאל פירסמה את התלבושת לעונה הבאה 2015/16

    http://realmadrid.co.il/images/equipacion.Xxx

    ריאל מדריד השיקה ופירסמה היום יחד עם החברת המאמצת אדידס את המדים החדשים לעונה הקרובה 2015/16 בהם הצבעים הדומיננטיים הם לבן ואפור. על הצווארון כתוב 'Hala Madrid Y Nada Mas'. בחולצה הלבנה יש נגיעות של אפור והשרוול מורכב משלושה חומרים שונים. המכנסיים הם שילוב של אפור ולבן ובעצם שילוב של מסורת ועיצוב חדשני. האפור יהיה הצבע הדומיננטי בחולצה השניה ויהיה גם צבע הסמל בשילוב עם לבן. ליד הזרועות יהיו פסים ירוקים חביבים. הכסף בעצם מסמל את ההיסטוריה הענפה של ריאל מדריד ואדידס 'עושה כבוד' לארון התארים. יש רקמת רומן וגם כותנה עדינה שנוחה מאוד לשחקנים. המועדון השיק וידאו מיוחד לכבוד התלבושת אותו תוכלו למצוא באתר הרישמי.

    בתקשורת מתנהלים שאיקר נמצא בפרסום המדים החדשים של המועדון מה שאולי מעיד על משהו לדבריהם. גם כריסטיאנו רונאלדו, ראמוס, בנזמה, מרסלו. בייל וחאמס לא מופיעים בתמונה שפורסמה בטוויטר אך מככבים בתמונות אחרות וגם בסירטון. התלבושת הראשונה והשנייה כבר עומדות למכירה בסניאגו ברנבאו.


    - 4:2 לאגדות ריאל על אגדות ליברפול ריאל נכנסה לברוך כשפיגרה 2:0 מול ליברפול שכבשה צמד תוך 4 דקות, פעמיים בנגיחה: הארי קיואל(17') הפציץ לרשת ובהמשך האקס מייקל אואן(21') הקדים את סאלגדו שכשל בסגירה, אך לא הרימה ידיים וביצעה רמונטדה במשחק נפלא שחבל שלא שודר בארץ הקודש. רוברטו קרלוס צימק בפנדל לפני המחצית(42') בפצצה במהירות האור, ליהטט לאורך כל דקות המשחק והוכיח שכוחו עדיין במותניו וברגליו, וכבש גם את השיוויון בפנדל נוסף בדקה ה-50 ושוב לא השאיר סיכוי לשוער. הוא כן השאיר את הבמה לאמוויסקה שכבש את ה-3:2 בדקה ה-66 בין רגליו של שחקן ההגנה, ואיבן פרז המחליף חתם את התוצאה בדקה ה-81 בדחיקה לרשת, 4:2 במשחק בו כולם ניצחו. תקציר מורחב של המשחק - לחצו כאן!

    [​IMG]

    http://futbol.as.com/futbol/imagenes/2015/06/14/album/1434299794_313236_1434304295_album_grande.Xxx

    http://futbol.as.com/futbol/imagenes/2015/06/14/album/1434299794_313236_1434304575_album_grande.Xxx

    http://futbol.as.com/futbol/imagenes/2015/06/14/album/1434299794_313236_1434304578_album_grande.Xxx

    התחילו בריאל: בויו; סאלגדו, פרננדו סאנז, סאנצ'יז, רוברטו קרלוס; סולארי, מקאללה, קראמבו, סיידורף, זידאן; מוריינטס.

    שולבו בהמשך: קונגו, אמוויסקה, אואן, מקמנמן, פאבון, רוחאס, איבן פרז, דודק, בוטראגיניו, ולאסקו, גארסיה קורס.

    קצת תגובות:

    רוברטו קרלוס - "הכי חשוב שכל האוהדים הגיעו במטרה לתרום לנזקקים ויצאו מרוצים מהמשחק. היה לנו כיף ומרגש לחזור לברנבאו המדהים למטרה כה חשובה".

    זידאן - "אנחנו שמחים לעזור לנזקקים ולמטרה כזו לעולם לא נסרב, מעבר לכך שכיף לשחק עם החבר'ה הישנים".

    אמיליו בוטראגיניו - "זה היה המקום האידיאלי לבוא עם המשפחה אחר-הצהריים ופשוט ליהנות מהאגדות של ריאל וליברפול, מודה לכולם"

    סיידורף - "ספרד נתנה לי הרבה ככדורגלן וגם בחיים האישיים וכך גם ריאל מדריד, שמחתי לחזור"

    מיצ'ל סאלגדו - "זה מדהים להרגיש שוב את האווירה שבברנבאו. גם פגשתי חברים מהקבוצה וגם עזרנו לנזקקים, אין טוב מזה. בייחוד נהנתי עם רוברטו קרלוס, שיתפנו פעולה באגפים שנים רבות".

    מוריינטס - "אנחנו תמיד מוכנים לעזור ולהירתם למשימות כאלה. כמובן שזו חוויה בלתי-רגילה לחזור ולשחק בברנבאו"

    קראמבו - "הכדורגל הוא נדיב, זה סימן האחדות. המשחק היום הוא דרך נפלאה לגשר על הפערים. כולם יצאו מרוצים. זה תמיד נחמד לשחק בברנבאו ובטח לעזור לאנשים במצוקה. תודה לאנשי הקרן".

    - גלריית תמונות מהמשחק - לחצו כאן


    רוברטו קרלוס - "בניטס הוא בחירה טובה. מצפה לו עבודה קשה" המגן השמאלי הוותיק היה האטרקצייה המרכזית במשחק האגדות הערב נגד ליברפול. כתב המארקה ניצל זאת כדי לראיין אותו אודות כל החדשות המקיפות את הקבוצה הלבנה. החל מפיטורי המאמנים, שאלת המגנים - קרבחאל ודנילו ומרסלו, וגם על המקצועות של בקהאם והתרומה של חאמס.

    הדברים המלאים:

    http://estaticos02.marca.com/imagenes/2015/06/14/futbol/equipos/real_madrid/1434282073_extras_noticia_foton_7_0.Xxx

    "אני לא אוהב את עזיבתו של קרלו אנצ'לוטי, ולא את עזיבתו של דל-בוסקה בזמנו או יופ היינקס. חייבים לתת למאמנים לעבוד, אבל ההחלטה היא של פלורנטינו, הוא האחראי". על הגעתו של בניטס - "הוא חווה רגע גדול עכשיו, זו בחירה טובה מצד ריאל מדריד. הוא גדל כאן במועדון והוא יודע מהי מדריד. אני מאחל לו בהצלחה, לא מצפה לו עבודה קלה, אין ספק". רוברטו קרלוס טוען שלמרות הכיסאות המוזיקלים בריאל מדריד, אין הדבר שונה מקבוצות מובילות אחרות בכדורגל האירופאי - "בריאל מדריד יש תרבות של נצחון, כל עוד אתה לא זוכה בתארים לפרק זמן ארוך יש משבר. זה אותו הדבר כמו בצ'לסי, ברצלונה ומנצ'סטר יונייטד, זה לא קורה רק בריאל מדריד".

    נקפוץ הלאה לנושא המגנים - אף-אחד לא יגיד שקרבחאל שיחק רע העונה, וריאל מדריד מנחיתה לו על הראש את דנילו מפורטו כדי ליצור תחרות. רוברטו קרלוס מספק זווית מפתיעה, בעוד את דעתו על מרסלו אתם כבר מכירים בעל-פה - "קרבחאל עשה עבודה טובה מאוד והוא הולך להקשות על דנילו, אף-אחד לא מבטיח לדנילו שישחק בהרכב, הוא יצטרך להרוויח את מקומו ביושר. כל שחקן חדש שמגיע לריאל מדריד צריך זמן. אין לי ספק לגבי האיכויות של דנילו. לגבי המגן השמאלי - מרסלו היה המגן הכי טוב בעולם והוא חזר להיות הכי טוב בעולם".

    רוברטו קרלוס דיבר גם על גארת' בייל ולא מצא שום פגם במחויבות שלו - "אני מאוד מקווה שהוא יישאר במועדון וקשה לי להאמין שיוותרו עליו. בייל משחק נהדר במדי ווילס וגם בריאל מדריד היו לו רגעים פנטסטיים. לפעמים שחקנים מתנהגים בצורה קיצונית או מגיבים כשיש משהו ששמשפיע עליהם לרעה, אבל בשבילי הוא שחקן פנטסטי ואם קיימת בעיה אפשר לפתור אותה בקלות".

    הנושא הבא היה השוואה מרתקת בין אודגור לדיוויד בקהאם. רוברטו קרלוס טוען שריאל מדריד ראתה את אודגור מעט מאוד פעמים והחליטה מהר מידי שהוא יהיה משהו גדול ויהפוך לאחד הטובים ביותר. "האמת היא שהוא עושה רושם של שחקן מאוד מוכשר", אומר רוברטו קרלוס, "אבל לפעמים ריאל מדריד קונה שחקנים מסיבות אחרות ולא רק בגלל הכדורגל". המגן מדבר על כך שחאמס רודריגס נקנה גם בשל העניין המסרחי והצפת האהדה מקולומביה, וכך גם בקהאם, אך מייד מסייג ואומר שכמובן שיש להם המון כדורגל ולא מדובר רק בערך מסחרי גבוה - "התרשמתי מהמקצוענות של בקהאם, הוא היה עובד הכי קשה מכולם", סיפר רוברטו קרלוס. "הוא היה הטוב ביותר בעולם בבעיטות החופשיות והמצבים הנייחים, אחד הטובים ביותר איי-פעם. היו לנו משחקים מאתגרים אחד נגד השני כשהיה במדי מנצ'סטר יונייטד וגם שיחק נגדי באנגליה, ולפעמים היינו מתחלקים בבעיטות החופשיות במדי ריאל מדריד. היום הטוב ביותר לדעתי הוא כריסטיאנו רונאלדו".

    האירועים סביב פיפ"א לא נעלמים מעיניו של המגן והוא מתריע - "הארגון חייב פנים חדשות, רעננות וצעירות עם רעיונות חדשים. חייבים לשנות את התפיסה". רוברטו קרלוס תומך ברעיונות של פיגו לו הוא מחמיא - אחד השחקנים שהיה הכי קשה לי לשמור עליו יחד עם קאפו ואריאן רובן". מבחינתו השחקן המהיר ביותר והמסוכן ביותר הוא ליאו מסי.

    - פאקו בויו גם ניתח את המצב בריאל מדריד - "אני משוכנע שבניטס יותיר חותם. "אני מכיר את בניטס, פגשתי אותו כשהחל את קריירת האימון שלו ועשה את צעדיו הראשונים, הוא היה מאמן מאוד 'מודרני' כבר אז. ריאל מדריד של בניטס תהיה שונה ממה שהכרנו, הוא ישים דגש על היבטים חשובים. עם הסגל המוכשר והאינטיליגנטי זה יהיה לו פשוט". בויו סיפק את הזווית המעניין שלו - "רפא יישא בכל האחריות. ריאל מדריד מחתימה שחקנים אבל זוללת ומפטרת מאמנים, זה המצב". השוער שעמד בין הקורות בין 1986 עד 1997 מתעצבן לנוכח השאלות הבלתי-פוסקות על דה-חאה וקסיאס ואומר שנעשה עוול לקיילור נאבאס - "דה-חאה עדיין לא שחקן ריאל מדריד וקיילור נאבאס בהחלט כן והוא שוער מצוין, מדוע לא מתייחסים אליו? איקר שוער גדול".
     
  9. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    המשא-ומתן עם דה-חאה ייעצר? "ופתאום בלימה". ה-SoyMadridista מדווח בצורה דרמטית על המבוי הסתום בין ריאל מדריד ודויד דה-חאה. לפי האתר, ריאל ויונייטד כבר כמעט סגרו על סכום ההעברה, השוער הסכים לחוזה של חמישה מליון יורו לשש עונות והציפייה הייתה שדה-חאה יוצג בקבוצה עד יום שישי. אולם דווקא סביבתו הקרובה של דה-חאה עצרה את המגעים לפחות עד לשבוע הבא. הסיבה, כצפוי, היא עתידו של איקר קסיאס, שאלה שמעסיקה את כל הכדורגל האירופי מאז סוף אפריל. בתקשורת דווחו על יחסים קרירים ביניהם בנבחרת. דה-חאה לא מוכן להגיע במידה ואיקר נשאר. חורחה מנדס, סוכן של דה-חאה, נפגש עם אביו של השוער ביום ראשון. האב הביע ספקות רציניים לגבי האפשרות שקסיאס יעזוב ואמר שבמקרה כזה אין עיסקה.

    http://static.goal.com/468600/468652_heroa.Xxx

    דה-חאה מסיים את חוזהו בקבוצה בקיץ הבא, ואופצייה שבינתיים לא עולה על הפרק היא שאיקר יישאר בקבוצה עונה אחת ולא שנתיים לפי חוזהו המקורי(עד 2017) ודה-חאה יוכל להצטרף בחינם. כמובן שזה לא סוף הסאגה.

    כותרות עיתוני הבוקר:

    המארקה:

    http://estaticos.marca.com/imagenes/2015/06/16/portadas-periodicos-deportivos/1434414419_extras_mosaico_noticia_1_g_0.Xxx

    "הכיתה של בניטס"

    היצירתיות של המארקה בשיאה עם תמונות של שחקנינו כילדים. ההרכב של ריאל כולל את ממוצע הגילאים הצעיר ביותר בליגה - 26.7, והוא מתייחס לאיקר עדיין כשוער ראשון. הגיל הממוצע אצל בארסה הוא 28.3 ושל אתלטיקו 28.1. אם דה-חאה יחליף את איקר, ממוצע הגילאים יהיה 25.8. כריסטיאנו יהיה השחקן היחיד בהרכב שחצה את גיל 30.

    http://estaticos02.marca.com/imagenes/2015/06/16/futbol/equipos/real_madrid/1434449144_0.Xxx


    לפי הכתבה, בניטס לא מתכנן שינויים גדולים והוא מרוצה מהקיים. "זה הסגל הטוב ביותר שהיה לי איי-פעם", אמר בניטס בדלתיים סגורות. עוד נכתב שריאל עשתה שינויים בכל נושא הכושר הגופני שם התחלפו המאמנים כדי למנוע שחיקה כפי שקרה בסיום העונה הראשונה של אנצ'לוטי, כשהשחקנים הגיעו עייפים לישורת האחרונה של העונה וכמעט פיקששו בגמר בליסבון. 'החלום של ריאל מדריד הוא לראות את כריסטיאנו בטירוף כל העונה ולא רק מספטמבר עד ינואר', נכתב.

    שער ה-AS:

    http://as.com/diarioas/imagenes/2015/06/15/portada/1434342643_274734_1434421848_portadadelperiodico_grande.Xxx

    איקר מוכר חולצות

    בעיתון תוהים האם יש קשר בין כך שאיקר(עתידו לא ברור) מופיע 'כפרזנטור' של התלבושת החדשה שפורסמה - לבין הישארותו במועדון?

    - בכתבה באתר נכתב שעתידו של השוער לא הוכרע עדיין ואיקר ממתין לבניטס אך הקבוצה חושבת כבר על הפן השיווקי. ב-AS מזכירים מנגד שגם צ'אבי אלונסו הופיע בפרסומת התלבושת החדשה בעונת 2014/15 אך לפתע עזב לבאיירן מינכן.

    - השוער עצמו פירסם כמו חבריו תמונה של המדים החדשים ברשתות החברתיות ואמר - 'אני כבר 25 שנה במדי ריאל מדריד, ומה שנודע לי ביום הראשון הוא - אם אתה רוצה לנצח אתה חייב להילחם עד הסוף'.

    - כמוכן, זידאן נלהב מהרעיון שפוגבה יגיע לריאל מדריד.
     
    Last edited: Jun 16, 2015
  10. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    כותרות עיתוני הבוקר

    שער המארקה:

    http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/21b2bd7783a1e5208cf8899c6416d393-06030-1434494361.Xxx

    פותח ולא ניתן להעברה.

    המועדון רוצה 'להריץ' את ואראן כשחקן הרכב מפתיחת העונה יחד עם ראמוס בהגנה אך לבניטס תהיה המילה האחרונה.

    - כמוכן בריאל מודעים שיונייטד מחזרת אחרי ואראן ולא רק היא והוא 'בלתי-ניתן להעברה'. דווח שיונייטד מוכנה אפילו 'לשבור את השוק' ולהציע סכום עתק עבור הבלם הצרפתי.

    רק נציין שאשתקד ואראן היה הבלם ששיחק את כמות המשחקים הגבוהה ביותר - 46, לעומת 42 של ראמוס ו-38 של פפה.

    שער ה-AS:

    http://as02.epimg.net/videos/imagenes/2015/06/04/portada/1433449734_102223_1433449864_doscolumnas_normal.Xxx

    מתרכז במשחק הגביע של ראוליטו נגד הקבוצה של דויד ויאה.

    איקר נחוש להישאר בריאל מדריד אבל צירופו של דה-חאה יזיז אותו הצידה. במידה ויעזוב היעד הוא לונדון שם טוטנהאם וארסנל בעקבותיו. התרנגולים אף מציעים לו את סרט הקפטן. היתרון של ארסנל כמובן - היא תשחק בליגת האלופות. גם רומא או פ.ס.ז נלקחות בחשבון


    - בקהאם נזכר: 8 שנים לאליפות נגד מאיורקה

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/s720x720/10428208_10153295866513190_8036012924150404619_o.Xxx


    מי שלא זוכר את המשמעות של התאריך ה-17/6 קיבל אחלה תזכורת מהאינסטגרם של דיוויד בקהאם. האקס האנגלי העלה תמונה מרגשת מסיום משחק האליפות נגד מאיורקה ב-2007 לאחריו עזב לארה"ב וכתב 'היום לפני 8 שנים זכיתי באליפות ספרד עם ריאל מדריד, זה היה מרגש מאוד עבורי. אני מודה לכולם על התמיכה והזכרונות הנעימים'.

    http://www.realmadrid.co.il/images/beckham-mallorca2007.Xxx

    זו לא הייתה האליפות הכי מרשימה, זו לא הייתה אליפות של כדורגל גדול. אבל זו הייתה אחת האליפויות הגדולות ביותר בהיסטוריה של ריאל מדריד. אליפות של אופי, אליפות של מדרידיסמו. פאביו קאפלו ניקה את כל 'השומן' בסגל והצליח ליצור תלכיד מנצח. שמונה מחזורים לסיום כבר עמד הפער על 4 נקודות לזכות ברצלונה וריאל הייתה גם שבורה מההדחה מליגת האלופות והשיוויון האכזרי של מסי בקלאסיקו, אבל באותה עונה שום דבר לא היה יכול לעצור אותה. שבוע אחד אחרי 'נס סראגוסה' - 'ועכשיו אספניול משווה ל-2-2...' - היא אירחה את מאיורקה בברנבאו ובדיוק כמו לפני ארבע עונות(אז היריבה הייתה בילבאו), המשוואה הייתה פשוטה - ניצחון=אליפות.

    אבל זה הלך לא פשוט. המשחק היה מלא אמוציות לאור הופעתו האחרונה של בקס בלבן, וגם חצי העונה השני שלו היה סיפור מהאגדות בפני עצמו, חזר מהיציע היישר לעמדה חשובה בקישור של ריאל, וכך גם רוברטו קרלוס שהודיע לפניכן על עזיבה אחרי 11 שנים פנטסטיות בלבן. הפיצ'יצ'י ואן-ניסטלרוי נפצע כבר בשלב מוקדם ונאלץ לנטוש וריאל מדריד ירדה למחצית בפיגור אחרי של שער וארלה.

    הדקות הלכו וחלפו והלחץ על השער של מאיורקה היה די עקר. בדקה ה-67 קאפלו לקח הימור ענק והוציא את קינג-דיוויד שהיה די חלש וניכר שההתרגשות השפיעה עליו והוא גם לא היה כשיר במאה אחוז. במקומו נכנס רייס שכבר בפעולה הראשונה שלו הצליח לכבוש אחרי בישול של היגואין, או-והו כמה לחץ השתחרר. רוביניו שלח בעיטה חזקה מחוץ לרחבה ושוער מאיורקה הדף לקרן. רייס הרים את הכדור בידיוק לראש של מהמאדו שנגח לרשת עם כל הלב! 2:1 לריאל מדריד, אפשר לנשום לרווחה. ארבע דקות אחר-כך המשחק נגמר. רייס השלים צמד חלומי במשחק האליפות עם בעיטה מסובבת לרשת ופתח את חגיגות האליפות בברנבאו. בקהאם התהלך עם דגל אנגליה, רוברטו קרלוס עם דגל ברזיל והיה מאוד שמייח. הוידאו מהמשחק האחרון - לחצו כאן

    "זה היה סיום מדהים, אף-אחד לא היה יכול לכתוב תסריט כזה בהוליווד", אמר בקהאם. "זו הייתה תקופה נפלאה בריאל ואני שמח שהייתי כאן בארבע השנים האחרונות. והכי חשוב שנפרדתי עם תואר". 4 עונות, 155 משחקים, 20 שערים, חולצה מס' 23, מליון חולצות שנמכרו, אליפות אחת וגם סופר-קופה ספרדי. כך היה עידן דיוויד בקהאם בריאל מדריד. עוד על אליפות מס' 30 שלנו - לחצו כאן

    - מלפפוני הקיץ

    http://realmadrid.co.il/Images/fichajes17062015.Xxx


    נמאס לכם לפנטז על אגווארו(נראה שבנזמה יהיה ה-'9' לנצח) או פוגבה(יקר מידי)? הנה חמישה מלפפונים הרבה יותר ריאליים עבור ריאל מדריד העונה.כבר שבועיים שרפא בניטס מאמן ריאל מדריד ועדיין לא פצה פה באמת. המיסתורין סביב תוכניותיו המקצועיות עדיין

    נמאס לכם לפנטז על אגווארו(נראה שבנזמה יהיה ה-'9' לנצח) או פוגבה(יקר מידי)? הנה חמישה מלפפונים הרבה יותר ריאליים עבור ריאל מדריד העונה.כבר שבועיים שרפא בניטס מאמן ריאל מדריד ועדיין לא פצה פה באמת. המיסתורין סביב תוכניותיו המקצועיות עדיין כאן. עושה רושם שהכל ספקולציות של התקשורת. כריסטיאנו ישחק כחלוץ, בייל בשמאל, חסה יישאר, קונטראו יילך. הרבה דברים נכתבו, מעט מידי טעם. מצד שני, לאור הדחף של פרז לפטר את המאמן שרק שנה קודם לכן הביא לריאל מדריד את הלה-דסימה, וההתבטאויות של בניטס 'בדלתיים סגורות' על כך שזה הסגל הטוב ביותר שהיה לו איי-פעם - נראה שבהחלט ייתכן שריאל מדריד תחרוג ממנהגה הקיץ ולא תשתולל. לא עוד גלאקטיקוס כמו בייל(2013) או חאמס(2014). הנה חמשת השחקנים שיעסיקו אותנו בעיקר הקיץ, דויד דה-חאה אחד שכבר היה אמור לחתום לפי הדיווחים ועוד ארבעה שמות נוספים, לא בדיוק גלאקטיקוס.

    ואלה שמות:

    - דויד דה-חאה
    - מרקו וראטי
    - דניס צ'רישב
    - ג'פרי קונדוגוביה
    - ראחים סטרלינג

    אני פשוט מסרב לקבל את העובדה שבנזמה משתלט על עמדת החלוץ של המועדון הטוב בתבל כל-כך הרבה זמן, בחיים לא רציתי שחקן נראה לי כפי שאני מפנטז על קון אגווארו אך זה לא יקרה. גם פוגבה מאוד יקרה. אני אהיה מאוד מרוצה אם יגיע מגן שמאלי מחליף במקום קונטראו ממנו צריך להיפטר לכל המרבה במחיר(בקושי 100 משחקים בארבע עונות, נו באמת), אם יתנו צ'אנס לצ'רישב שהוא קשר קו בסגנון אחר ממה שיש לנו, ישאירו את חסה ושיצרפו את וראטי או קונדוגוביה. לגבי דה-חאה - שוער אדיר אך ליבי נחצה בגלל סאן-איקר. ברור שטובת הקבוצה מעל טובתו של איקר.
     
  11. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,504
    Likes Received:
    2,686
    אם בניטס לא בונה על צ'רישב עדיף לשני הצדדים להיפרד. הרוסי עשה התקדמות נהדרת בויאריאל וחבל אם ישרוף את העונה הקרובה בספסל.
     
  12. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    ריאל מדריד צריכה לחשוב על טובתה ולא על טובתו האישית של צ'רישב, כנ"ל לגבי חסה. ריאל מדריד זקוקה לספסל חזק בתקווה שבניטס יידע להשתמש בו. במקום לזרוק מיליונים אפשר להשתמש בשחקנים מהקאנטרה בתבונה. צ'רישב חייב להישאר כשחקן ספסל. כולם יודעים מה הוא מסוגל לתת. הוא לא הולך לשער ולא נע לעומק אבל מוסיף הרבה מהירות וערמומיות מהאגף, הוא יוכל לשים הרבה כדורים על הפדחת של כריסטיאנו. צ'רישב עצמו כן חולם לחזור לריאל מדריד והוא יילחם לפחות בעונה הראשונה שלו. לגבי חסה אני יותר מודאג. סתם אשלייה: ספסל שמורכב מנאצ'ו, צ'רישב, חסה ומוראטה. מדרידיסטות!
     
  13. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,504
    Likes Received:
    2,686
    טובה אישית זה אם השחקן לא ראוי לכך מקצועית - ראה מקרה קסיאס.
    במקרה של צ'רישב שני הצדדים ירוויחו אם הוא יצא לעונת השאלה נוספת כי במדריד הוא יקבל הזדמנות אולי רק פעמיים-שלוש מקסימום
    בבחור הזה יש הרבה מאוד פוטנציאל וחבל מאוד שהוא יתבזבז.
     
  14. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male

    פניית ארגון האוהדים: המשיכו את מסורת גביע הברנבאו.
    אגודת האוהדים 'Valores por el Madridismo'(ערכי המדרידיסמו) העבירה מסר למועדון דרך העיתונות לפיו היא דורשת לקיים גם השנה את טורניר גביע הברנבאו המסורתי. אשתקד הטורניר נדחק לשוליים ולא נערך בשל קיץ עמוס במיוחד - זו הייתה התקופה שאחרי המונדיאל והשחקנים קיבלו מנוחה ארוכה יותר וכמובן לריאל היה על סדר היום את הסופר-קופה האירופי בקארדיף נגד סביליה וכן את הסופר-קופה הספרדי נגד אתלטיקו מדריד - 2 משחקים. גם בדצמבר היה בלתי-אפשרי לקיים את הטורניר בשל שני המשחקים באליפות העולם לקבוצות. כעת זה לא המצב, עדיין לא חלה שום התקדמות בנושא והאוהדים בלחץ.בפתיחת ההודעה נכתב שהאוהדים מבינים את מה שקרה אשתקד אך הפעם זה לא המצב. 'האגודה קוראת לנשיא האהוב למצוא את הזמן ולקיים את הטורניר ולא לזנוח את המסורת', נכתב. הארגון שמנוהל ע"י אוהדים כמובן לא היסס להיות גם תקיף כלפי הנשיא. נכתב שם שמטרת קדם העונה היא התקדמותה קבוצה מבחינה טקטית ועבודה על המרקם הקבוצתי, שהן מטרות ביניים בדרך להגשמת השאיפות של המועדון - העמדת הקבוצה הטובה ביותר בפתיחת העונה וזכייה בתארים, ולא מטרות אחרות להן חשיבות משנית יותר כמו שיווק. האוהדים תקפו את פרז על משחק הידידות המיותר בדובאי נגד מילאן בחורף:

    "קריטריונים אלה לא נלקחו בחשבון בחודש דצמבר בשנה שעברה בעת הביקור בדובאי שלא היה שייך לספורט בשום צורה. הטיול הזה שבר את רצף הנצחונות של הקבוצה ואחר-כך החלה תקופת חוסר היצייבות, זה השפיע לרעה על שאר העונה. אנחנו מקווה שהמועדון יימנע מלחזור על טעויות העבר ומציעים בפוומבי לדריקטוריון של ריאל מדריד לשקול מחדש את ההחלטה שקבוצה תקיים את קדם העונה באוסטרליה, גרמניה ובסין(יותר מידי טיסות והתרוצצויות), ובנוסף לשחזר את טורניר גביע הברנבאו.

    *******

    לגבי צ'רישב: אין שום טעם בעוד עונת השאלה, הבחור מוכן ואני מקווה שייקח חלק ברוטציה ולא יהיה מביא מגבות. שחקן הרכב? זה לא יקרה. גם אם הוא היה כובש בויאריאל 15 שערים ומבשל עוד 25. מה לעשות שעל הבלטה שלו יש את בייל ואם לא הוא אז בנזמה או חאמס. הוא לא מספיק טוב כדי להשתלב גם בשאר הקבוצות באירופה כמו צ'לסי, פריז, יובנטוס, גם מנצ'סטר סיטי וכן-הלאה, אולי רק בקבוצה דרג ב' שהיא פחות או יותר ברמה של ויאריאל.
     
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    מובן לאנשים פה שמקרה צ'אבי לא דומה למקרה איקר, נכון, הרי שחקן שדה הוא לא כמו שוער. וצ'אבי שיחק בעונה שעברה 44 משחקים בכל המסגרות ולא משנה אם נכנס כמחליף במחציתם. ברור שצריך לעשות סוף לסאגה ומבחינה מקצועית נטו - איקר צריך ללכת. הייתי מעדיף שיגמרו עם הסאגה הזו מהר ככל הניתן.

    ב-AS מדברים על אגווארו כגלאקטיקו של הקיץ אבל אני חושב שאלה לא יותר מסיפורי סבתא, עם כל הכבוד לתת קונטרה לשלישייה המפחידה של ברצלונה. הייתי שם 60 מליון יורו על קון ואם הוא כשיר רוב העונה אז חבל על הזמן, אבל אנחנו תקועים עם הבטט הצרפתי.

    ובחזרה לשחקנים יותר ריאליים - קונדוגוביה לא מנהל משחק ברמה של וראטי אבל הוא קשר שמוסיף המון בלאנס, פיזי בצורה בלתי-רגילה ושונה בסגנון שלו ממודריץ' או קרוס וגם מצ'אבי אלונסו שהתבססו בעיקר על ראיית משחק וחוכמה. אלונסו גם מתקל בחסד, זה נכון. יש דימיון בין קונדוגוביה לפטריק ויירה וגם למקאללה, לא היה לנו קשר כזה כבר שנים וגם המחיר סביר, אפשר להוציא אותו ממונאקו וזה או אנחנו או האיטלקיות אינטר ומילאן. אבל אף-אחד לא פועל בנושא.

    לא הייתי רוצה את סטרלינג(מקושר אלינו פה ושם, בעיקר ע"י התקשורת האנגלית, אבל אני בוחר לדבר עליו בשל הכתבה שהכנתי על 'מלפפוני הקיץ' היותר ריאליים עבור ריאל מדריד), אני חושב שהוא יכול לעשות הרבה רוח ובלאגן בצד ימין אבל הוא מחמיצן כרוני וקשה לו לשחק מול הגנה צפופה, ויש לנו מספיק שחקנים כאלה כמו בייל למשל. ברור שהילד רק בן 20 והוא כישרון ענק אך נראה לי מיותר להיכנס לזה. מקווה לראות את צ'רישב נשאר בקבוצה ומקבל צ'אנסים במידת הצורך.
     
Thread Status:
Not open for further replies.