ריאל מדריד 2014/15:: רפא בניטס מגשים חלום ילדות

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. golding מנהלים

אם אני לא טועה היא גם רצתה את ניימאר. כמו שאתה רואה, היחידה שהיא מפסידה לה זאת ברצלונה (וגם ההפך הוא נכון).

2. Civil Anti Madridista

אני לא יודע מה עובר לבניטס בראש אבל רונאלדו הוא לא מסי, ולהציב אותו בשפיץ זה לירות לעצמך ברגליים
    הכוח העיקרי שלו מגיע מהאגף כשהוא מבודד יחסית, ולבנות עליו כחלוץ מרכזי יוריד בצורה משמעותית את התפוקה והמספרים שלו.
    אגב, ראינו אותנו בנבחרת מוצב בשפיץ ואפילו שפורטוגל היא לא ריאל מדריד מבחינת איכות השחקנים - זה לא המיקום שלו.

3. Raulito Madridista

http://realmadrid.co.il/Images/topicCasemiro05062015.Xxx

הראשון של בניטס: קאסמירו חוזר הביתה. אחרי עונת השאלה מוצלחת מאוד בפורטו שעשתה כל שביכולתה כדי להשאירו - קאסמירו חוזר 'לליגה של הגדולים'. ריאל מדריד הודיעה רשמית באתר האינטרנט שלה שמימשה עליו את האופצייה. בזמן שאתם מחכים לתותח על כמו פוגבה או וראטי, ריאל מדריד התחילה בקטן ולא חיפשה בשדות זרים. הרכש הראשון של בניטס לעונה הבאה הוא קאסמירו שחוזר הביתה אחרי עונה מוצלחת מאוד במדי פורטו. ריאל מימשה את האופצייה להחזיר את הקשר אליה ותשלם לפורטו 7.5 מליון יורו עבור הברזילאי, שימלא את מקומו של סמי קדירה שסיים את חוזהו. לפני שבוע ערך אתר ה-AS סקר וכמעט 80% הצביעו בעד החזרתו של הקשר הצעיר. בסיום העונה שעברה קאסמירו עזב את ריאל כשפורטו שילמה עבורו מליון יורו עם אופצייה לרכישתו ב-15 מליון יורו, אך ריאל הכניסה סעיף מיוחד בחוזה לפיו היא יכולה לבטל את אופציית הרכישה של פורטו ולהחזיר את הקשר אליה. קאסמירו רשם העונה 36 הופעות במדי פורטו והגיעה איתה עד לרבע גמר ליגת האלופות שם הקבוצה נעצרה ע"י באיירן מינכן, במהלכן כבש ארבעה שערים. אחד מהם היה יפה במיוחד נגד באזל בבעיטה חופשית אדירה ממרחק.
    כבר בחודש מרץ דיווח עיתונאי ה-AS אגוסטין מארטין שקאסמירו יחזור לריאל('קאסמירו ממשיך לדבר...על המגרש') במקום קדירה שיעזוב וסיפר שהקבוצה רצתה להחזירו כבר בינואר לאחר פציעת מודריץ' אך פורטו סירבה בתוקף. כעת בסגל ריאל יש ארבעה שחקנים דרום אמריקאים: דנילו, לוקאס סילבה, חאמס רודריגס וגם קאסמירו, ומישהו יצטרך לעזוב. קיילור נאבאס, אגב, נחשב לספרדי לכל דבר מאז דצמבר כשקיבל אזרחות ספרדית.

בינתיים אתם יכולים לראות באתר הרשמי את המיטב של קאסמירו.מהעונה האחרונה.

- לוקה מודריץ' נבחר בפעם השלישית ברציפות לשחקן הקרואטי המצטיין של השנה(168 קולות), כשהוא מקדים ב-16 קולות את איבן ראקיטיץ' מברצלונה. סיום מתוק לעונה חמוצה מבחינתו. "זו גאווה גדולה עבורי להיבחר לשחקן הקרואטי הטוב ביותר שוב ולקבל את הפרס מהאליל שלי, בובאן", אמר מודריץ'. לצד משחקים נהדרים הוא סבל מלא מעט פציעות וזו הייתה העונה הקשה בקריירה שלו, לדבריו. מה הכי איכזב אותו? - "כל-כך רציתי לעזור לקבוצה במשחקי חצאי הגמר נגד יובנטוס ופשוט לא יכולתי, היה קשה לראות את משחקי המפתח האלה מהיציע, אבל אין מה לעשות"..."זה רק מגביר אצלי את המוטיבצייה לקראת העונה הבאה", אמר מודריץ' שסיפר שלא יוכל לקחת חלק במשחקה של נבחרת קרואטיה נגד איטליה בעוד שבוע.

http://realmadrid.co.il/images/modric_3.Xxx

העונה מודריץ' רשם 25 הופעות בלבד(שער אחד ו-3 בישולים) כשהוא סובל משתי פציעות קשות. הראשונה התרחשה כתוצאה מוירוס פיפא הארור שהכה שוב בריאל מדריד כשמודריץ' נפצע לשלושה וחצי חודשים במשחקה של נבחרת קרואטיה נגד איטליה. לוקה עבד קשה והצליח לחזור בזמן לפני הקלאסיקו, הציג יכולת מעולה אבל נפצע שוב, הפעם במשחק הליגה נגד מאלגה. הדיווחים אמרו שבמידה וריאל מדריד תעפיל לגמר בברלין הוא יוכל לשחק. אבל זה כבר לא חשוב..

http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/e0236a88faf4fa79d219ae0f2cc93e5c-52472-1433456478.Xxx

הטקטיקה החדשה של בניטס?

'כריסטיאנו - ה-'9' של בניטס'
    (את משנתי לעניין אכתוב בהמשך).
    המאמן הספרדי ישחק 4-2-3-1 ושלישיית ה-B-B-C תהיה היסטוריה.

-זידאן:"אני הולך להמשיך בקסטיליה, זה עדיין לא הזמן שלי בריאל מדריד"(הקבוצה הבוגרת)

4. yonmu Member

רונאלדו בחוד זאת החלטה חכמה, אבל השאלה הגדולה היא מי יהיו מאחוריו. או יותר נכון, מה ילך עם בייל ובנזמה.
    קישור מרכזי שמורכב ממודריץ'-קרוס-איסקו יכול להזכיר את הקישור האימתני של ברצלונה בזמנו (מאז דקו ועד העונה בערך), ויש גם גיבוי לא רע על הספסל. היתרון הנוסף הוא שחאמס משתחרר לשחק בשלישייה הקדמית. חאמס-רונאלדו-בייל זה עדיין לא ברמה של MSN של ברצלונה (בשביל זה צריך להחליף את בייל בהזארד, וגם זה לא בטוח יספיק), אבל זה שיפור מ- BBC, ואולי היתרון (כרגע לכל הפחות) של ריאל בחלקים האחוריים יכריעו את הכף לטובתה.
    מענין מי יהיה ה9 המחליף. לסגנון של ריאל אני עדין חושב שהרננדז יותר מתאים (והוא גם יודע לשבת על הספסל), אבל מהספסל בנזמה יכול לתרום גיוון לא מועט (אם הוא מוכן להיות מוגדר כשחקן ספסל).

5. Raulito Madridista

קצת חדשות:

- קונטראו דוחה את ספורטינג. מספר מועדונים כבר הביעו ענייין במגן השמאלי שכלל לא בטוח שימשיך. אחת ההצעות המעניינות הגיעו מכיוונה של ספורטינג ליסבון, אלא שקונטראו, שפרץ בבנפיקה, לא מתכוון לבצע את המעבר. "אני רוצה להפיג את השמועות שאני עובר לספורטינג. מעריך ההצעה ויש לי כבוד לכל קבוצה וקבוצה מפורטוגל, אבל אם אחזור למדינה שלי - אשחק רק בבנפיקה". התקשורת בכלל חוגגת על כך שבניטס עדיין לא משחרר רמזים לגבי סגל השחקנים והספקולציות עולות באוויר בלי הפסקה.

http://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2015/06/06/primera/1433554616_874750_1433554662_noticia_normal.Xxx

- בתקשורת מדברים ביומיים האחרונים על קארים בנזמה. הזבלון האנגלי מנצ'סטר איבננינג-ניוז דיווח אתמול שסגן נשיא יונייטד נפגש עם סוכנו של בנזמה והאנגלים, שחשקו בבנזמה עוד ב-2009 בהוראת פרגוסון אך הפסידו לנו במאבק - מעוניינים בצרפתי לעונה הבאה. זאת לאור רצונו של ואן-פרסי לעזוב(לא מוכן להיות שחקן ספסל) ואי מימוש האופצייה על פלקאו. בנזמה מצידו מעוניין להשלים את החוזה בריאל עד 2019 אך בקבוצה לא בטוחים בכך. אתמול פורסם שבניטס מתכוון לשחק עם כריסטיאנו כחלוץ שפיץ והמערך עשוי להיות 4-2-3-1. כמוכן, בריאל מדריד לא היו מרוצים מהביצועים של בנזמה בעונה שעברה וגם מכל נושא המכוניות והנהיגה(פעם שלישית). ואן-חאל חושק בחלוץ ויונייטד עשויה להציע עד 55 מליון יורו עבורו ובמקרה כזה - ריאל מדריד עשויה למכור. אך כפי שאמרנו, קחו את השמועות בעירבון מוגבל.

- סוגיית דה-חאה תוכרע ביום שני? ה-soymadridista שנחשב למקור אמיר מדווח שביום שני הקרוב תיפול החלטה לכאן או לכאן לגבי השוער של מנצ'סטר יונייטד. ותיערך פגישה מכריעה עם סוכנו חורחה מנדס. כרגע דה-חאה וקסיאס מתאמנים יחד בנבחרת ספרד לקראת המשימות הבינלאומיות. השוער כבר סיכם עם ריאל מדריד לפי הדיווחים אך הוא דורש הבטחה שאיקר קסיאס יעזוב והוא אינו מוכן לשמש כשוער שני. אתמול דווח בתקשורת שדווקא מעמדו של קיילור נאבאס מובטח והוא קיבל רמז עבה מבניטס שהוא נמצא בתוכניות לעונה הבאה. מסתבר שעתידו של איקר אינו מובטח למרות ההצהרות הדדיות מצידו ומצד המועדון שיש רצון משותף שימשיך. האם ב-48 השעות הקרובות באמת תיפול הכרעה?

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבן את הרעיון של לשחק עם רונאלדו בחוד,הוא לאוהב את העמדה הזאת,הוא מתבזבז שם,גם בנבחרת פורטוגל שמים אותו שם והאפקטיביות שלו יורדת.
    לא חסרים חלוצים בשוק שאפשר להביא.
    מה שכן חייבים בדחיפות זה קשר אחורי חזק שיעזור לקרוס להחזיק את האמצע,דבר שיגרום על וויתור של אחד מה-4:קרוס,מורדיץ,איסקו,חאמס.

7. JohnTerry26 Member

אתה כבר מוותר על אחד מהם כל עוד בייל-בנזמה-רונאלדו משחקים. לכן אני לא רואה אף קשר פותח מגיע אלא אם רונאלדו ישחק חלוץ.

8. Raulito Madridista

עונת 2014/15 הסתיימה סופית וזה הזמן לדון בשני אקסים.

גם התומכים הגדולים ביותר של אלבארו מוראטה לא האמינו שהוא יציג מספרים כאלה בנוק-אאוט. שני שערים מול דורטמונד, שנייים נגד ריאל ואחד בגמר נגד ברצלונה, היה מרגש לראות אותו כובש. עונת הבכורה שלו ביובנטוס הייתה מדהימה. המספרים: 46 הופעות (2,315 דקות) - 15 שערים, 7 בישולים, ממוצע לשער כל 154 דקות

http://www.uclvideos.com/public/noidung/images/news/Champions-League/2015/05/Capture(3).Xxx

אך אני לא רואה שום סיבה שהוא יחזור אלינו, ואני עדיין מתפלל לחלוץ נורמלי במקום בנזמה(התחלתי להשוות אגב בין המספרים של בנזמה לאלה של מוריינטס או היגואין, אבל על כך אכתוב בהמשך, המנטרה שלי בגדול - פרז רצה חלוץ שיציג מספרים טובים יותר ממוריינטס וכביכול שידרג אותנו עם רונאלדו ב-2002, וגם היגואין הפך לשחקן ספסל למרות שכבש כמו הצרפתי, ורק בנזמה עם מספרים בינוניים הוא טאבו). אלוהים, אגווארו, אלוהים!

לדעתי הרבה יותר מעניין לדון בדניס צ'רישב שחוזר אלינו אוטומטית מויאריאל. הוא פתח את העונה בסערה וסבל מירידה גדולה בכושרו בחצי השני של העונה בדיוק כמו כל חבריו. המספרים: 39 משחקים בכל המסגרות - 7 שערים, 10 בישולים ב-2478 דקות.

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2015/1/19/1421684772854/Villarreal-012.Xxx

צ'רישב קצת שונה משחקני ההתקפה שיש לנו, הוא קיצוני מהיר שחורש את הקו ומסוגל להגביהה או להכניס כדורי רוחב טובים, פחות מאיים על השער או חותך לאמצע והוא יכול להיות אופצייה מעניינת מאוד כשחקן ספסל שיקבל דקות פה ושם, ובניטס ידוע בתור אחד שאוהב רוטציות. מאמין שצ'רישב כן יתפתה לחזור הביתה רק צריך לפעול מהר כי יש עוד קבוצות שרוצות אותו. הוא וחסה מהספסל כגיבוי זה סביר.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אמרתי את זה בזמנו, קאסמירו יכל להישאר ולהילחם על דקות גם בלי ההשאלה. לא בטוח שהוא נופל מהבאסקי.

לגבי צ'רישב, עמוק עמוק ברוטציה לדעתי, אם בכלל. אבל בלי קשר ליכולת המקצועית שלו, אחרי כל הדיונים שהיו פה סביב הנושא, האם זה פרופיל השחקן שפרס שואף לראות במועדון?

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני דווקא חושב שחלוץ כמו פאלקאו (ודווקא עכשיו כשהוא ייאלץ להוריד בשכרו) היה יכול להיות תפור לריאל כ-9 בודד ועם רונאלדו וחאמס באגפים. פאלקאו מרגיש נוח בספרד ובתקווה שלאט לאט יחזור לכושרו, אני חושב שקבוצה כמו ריאל (שם גם יש לו את חאמס שהתיאום ביניהם מושלם) יכולה מאוד להתאים לו. אבל זו סתם ספקולציה שלי, אחרי שהוא כבר הצהיר שברצונו להשאר בפרמייר ליג.

בכל אופן, בקולומביה מדווחים שבניטס ישחרר את קונטראו ככל הנראה ויביא במקום עוד מגן שיוכל לשחק בשני האגפים. השם שנקבו הוא זה של קאמילו סוניגה, אותו בניטס מכיר מצויין מהשנתיים בנאפולי. סוניגה הוא אחלה שחקן, רק שהפציעות הלא פשוטות שעבר קצת הגבילו אותו ולכן ההתעניינות של בניטס די הפתיעה אותי. מ צד אחד סוניגה טוב יותר התקפית מכל מגן שיש בריאל, יותר טכני ויותר מהיר מהם. מצד שני, הוא אומנם מגן, אבל משחק ההגנה שלו זה לא הרמה הכי גבוהה שיש. אם אכן יגיע, הימור מעניין של בניטס.

11. golding מנהלים

אני לא חושב שאף קבוצה גדולה באמת תיקח את הסיכון הזה ותבנה על פלקאו בתור חלוץ בכיר. לצורך העניין, הסיבה שמוריניו - לפחות לדעתי - מעוניין בפלקאו היא בגלל הביטחון שיש לו בקוסטה, ובמידה מסוימת ברמי, לספק את הסחורה גם אם פלקאו לא יצליח להתאקלם ולחזור לעצמו.

אם ריאל תביא אותו בנוסף לבנזמה זה הגיוני יותר, אלא שהשמועות הרווחות הן שרונאלדו ישחק בחוד ובמצב כזה אני לא רואה איך פלקאו ירגיש בנוח שם.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני פחות מסכים. ריאל לא שיחקה עם שום חלוץ בכיר בשנים האחרונות ויסלחו לי כל מי שחושב שבנזמה חלוץ בכיר, כי הוא לא מתקרב לתואר הזה. הוא והרננדס הם אחלה חלוצים, ממש לא בכירים. פאלקאו, למעט העונה האחרונה, הוא חלוץ מהטופ העולמי. אז לא אמרתי להשאיר אותו לבד, ברור שצריך עבורו גיבוי, אבל זה לא שבנזמה נתן פה מספרים שפאלקאו ב-50% יכולת לא יכול לתת. לא לשכוח שבנזמה גם משחק עם שחקנים הרבה יותר טובים ממה שהיה לפאלקאו ביונייטד, בלי כל קשר שסגנון המשחק הזה דווקא כן יכול להתאים לפאלקאו (שוב, בהנחה וכריסטיאנו נשאר באגף שמאל). אני מבין את החשש לגבי פאלקאו אחרי העונה ביונייטד, אבל אני דווקא מקבל את הרושם שאנשים נסחפו לכיוון ההפוך ועושים ממנו חלוץ בינוני. הוא בריא, הוא יחזיר לעצמו את הביטחון ואני בטוח שתוך שנה חוזר להיות החלוץ הגדול שכולנו מכירים, או משהו קרוב לזה, גם אם זה לא פאלקאו הגדול של אתלטיקו. מספיק שיתרום את ה-20-25 שערים בעונה בכל המסגרות וזו עסקה טובה. אנחנו כמובן מדברים באוויר, אבל הכוונה היתה שהחור שצריך למלא בעמדה "9" של הבלאנקוס, הוא מאוד קטן...

13. golding מנהלים

אני בכלל לא חושב שהוא חלוץ בינוני. ואני לא משתמש בתקופה שלו ביונייטד כאינדיקציה למשהו, אלא בפציעה שהוא עבר. אחרי הכל, זאת פציעה אכזרית שאחריה מעט מאוד ספורטאים חוזרים לעצמם. ברור שהוא חלוץ ענק גם ב75% מהיכולת שהתרגלנו אליה, אבל הוא בן 29 עם משכורת מנופחת ותג מחיר לא קטן. לא הרבה קבוצות יהמרו עליו כרגע, ואני די בטוח שהוא יודע את זה.

מעולם לא רמזתי שהוא לא יכול לרשום מספרים מצוינים כבר בשנה הבאה. אני פשוט חושב שמועדוני כדורגל הם שונאי סיכון. לצ׳לסי אין יותר מדי מה להפסיד, לריאל יש כי אין לה חלוץ בכיר (כמו שאתה אומר).

14. Raulito Madridista

כותרות העיתונים הבוקר(8/6): חאמס ומוראטה במרכז העניינים

שער המארקה:

http://realmadrid.co.il/images/g0806.3ba9a4b8b75b3a365d1648c40550bd93%20(1).Xxx

איש המפתח של בניטס

חאמס רודריגס הוא זה שיוביל את ריאל מדריד החדשה בעונה הבאה.
    המאמן מייעד לקולומביאני עמדה קדמית במיוחד, מתחת לכריסטיאנו רונאלדו או בצד ימין. הוא מרוצה ממוסר העבודה הגבוה וסומך עליו גם בגולים ובבישולים. את עונת הבכורה במדריד חאמס סיים עם 17 שערים ו-17 בישולים למרות ששיחק בעמדה אחורית חלק ניכר מהזמן.

שער ה-AS:

http://as02.epimg.net/videos/imagenes/2015/06/07/portada/1433713652_753082_1433714092_doscolumnas_normal.Xxx

בניטס אוהב את מוראטה

החלוץ הצעיר שעזב בקיץ ליובנטוס עונה על כל הדרישות של בניטס, שעידכן את פרז ברצונו עוד לפני הצגתו לתקשורת. סיום העונה הנפלא שלו במדי יובה, כשכבש שני שערים בשמינית הגמר, פעמיים בחצי הגמר נגדנו וגם בגמר נגד ברצלונה - שיכנעו את המאמן.

בכל-מקרה, זה יהיה לא פשוט. מחירו של מוראטה הוא 30 מליון יורו ויובנטוס כמובן לא תוותר עליו. ההפרש הוא בעצם 8 מליון יורו שכן יובנטוס שילמה עליו בקיץ 22 מליון יורו, ואם ריאל לא תממש את סעיף הקנייה העונה - בעונה הבאה הוא קופץ ל-35 מליון יורו.

מוראטה כבש העונה 15 שערים, שער בכל 154 דקות, בניגוד לבנזמה שכבש 22 שערים, שער בכל 165 דקות.

עוד נכתב שם שריאל עדיין מפנטזת על אגווארו, אבל כמו בכל קיץ היא תיאלץ להיפרד משחקן בכיר ולמכור בסכום גבוה. לבנזמה יש את הגב של פלורנטינו שכזכור טס עד ליון בזמנו כדי לשכנע אותו לחתום בריאל מדריד. נראה שסביב עניין החלוץ תהיה סאגה ארוכה.

- מנגד, ב-AS מדברים על 'התוכנית של בנזמה'. החלוץ יודע שהוא זכה לתמיכה גדולה מאנצ'לוטי בעוד אצל בניטס כולם מתחילים מאפס. החלוץ שוקל לחזור לאימונים עוד לפני התאריך שנקבע לכולם כדי להגיע לעונה במצב פיזי אידיאלי.

---------------------------

על פלקאו אף-אחד לא מדבר בינתיים, אפילו דייגו קוסטה עלה לאוויר כאופציה לא הגיונית. אני כן הייתי מצרף את פלקאו. על כריסטיאנו ארחיב בהמשך, לא אוהב את זה שעמדת המוצא שלו היא '9' אבל זה כבר קורה למען האמת, הוא בקושי משחק בקו והוא נראה קצת איטי ומסורבל ומתקשה לעבור שחקנים. אני עדיין מפנטז על אגווארו. האמת שהייתי מביא את ואן-פרסי אם מדובר בלשלם גרושים ליונייטד, מספיק שיהיה כשיר חצי מהזמן.
    צ'רישב - קשר קו אמיתי, משהו מרענן שלא היה בריאל מדריד זמן רב, מאז רוביניו ורובן למען האמת, אולי קצת כריסטיאנו בחלק מהזמן או גראנרו שיותר טוב במרכז. הוא גם מדרידיסטה ובא בלי אגו. מקווה שיישאר.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לרגע לא רמזתי שאתה חושב שהוא חלוץ בינוני :) אבל כן יש לא מעט אנשים שמשום מה מוחקים לו 4 שנים עבור בשביל עונה אחת. מעבר לזאת, אני די מסכים איתך. ברור שמבחינה הגיונית הפציעה לא תחזיר אותו (כנראה) למה שכבר היה, אבל אני כן מאמין שהוא יכול להיות פאלקאו של פעם, אולי בניכוי 10-15% יכולת. כבר רשמתי שהוא ייאלץ להתפשר על השכר וגם הוא יודע את זה. וגם בעניין שקבוצות לא ייקחו עליו סיכון אני מסכים איתך, סה"כ זה המצב הנתון והטבעי. אבל כמו שרשמת ולשם גם כיוונתי, לקבוצה כמו ריאל שבלאו הכי תיפקדה ללא חלוץ טוב, הימור על פאלקאו (ואצלה כסף גם ככה לא משחק) הוא הימור שלטעמי היא רק תרוויח ממנו. אליכם כאמור יש לו רק מה להפסיד כי כבר יש שם חלוצים טובים, מה גם שאני פחות מתלהב מהרעיון שיגיע לצ'לסי. הוא מבחינתו מאוד רוצה להמשיך באנגליה.

golding likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.