ריאל מדריד 2014/15:: רפא בניטס מגשים חלום ילדות

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Raulito Madridista

'אתם מועדון פח אשפה' - יופי של טיעון שממש מוסיף לדיון.
    רונאלדו לא יכול להיות ה-שחקן של ריאל מדריד? דווקא הוא ה-שחקן שלנו כבר חמש עונות וסבבה לי עם זה. אין לי כח למחזר טיעונים מה גם שבחיים לא נגיע לעמק השווה, אבל אני לא היחיד שאומר שהדעה שלך הזויה. כדורגל זה לא טניס.
    וסתם דוגמאות לסיום - היגואין היה נפלא לצידו של רונאלדו בעונה הראשונה שלו בריאל, וגם בייל נראה טוב מאוד אשתקד בחלקים נרחבים. למה חאמס משחק מעולה 'למרות רונאלדו?' אותו טיעון היה גם לגבי ליאו מסי. עובדה שהנרי שיחק נהדר בעונה של הטרבל, וניימאר וסוארז נהנים מכל רגע עם הפרעוש. אז מסי נראה ילד טוב, לא תראו אותו מגיב כמו רונאלדו אם מישהו דחק לרשת במקומו - אבל גם למסי יש את האגו שלו והוא אלוהים בברצלונה.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא יכול להסביר בדיוק למה אור התכוון, אבל בחלק או ברוב הטיעון שלו (לפחות לגבי מה שאני הבנתי) אני מסכים איתו לחלוטין. אני לא חושב שלמישהו יש בכלל ספק שרונאלדו שחקן מעולה, מהטובים בהיסטוריה. אני גם חושב שנושא החולצות עלה יותר כבדרך אגב, ולא באמת הסיבה שריאל מחזיקה אותו. ברור שרונאלדו הוא שחקן סופר קריטי עבורה, אבל אני מסכים עם אור בכך שברגע ששחקן מרגיש מעל הקבוצה (ומה לעשות, זה המקרה של רונאלדו) ויתרה מכך, גם לא מתרגם את זה לכמות ההצלחות הקבוצתיות שציפו ממנה יחסית לסגל שלה, ברור שיש כאן כישלון. כמובן שהכישלון אינו של רונאלדו בלבד, אבל לכולם ברור שכנראה הוא גם לא הפרטנר הכי קל לעבוד איתו. לא עבור מאמן ולא עבור חלק מהשחקנים. יאמרו שגם אצל מסי הדברים עובדים פחות או יותר אותו דבר - גם איתו אף מאמן או שחקן לא יעז להסתכסך וגם הוא ככל הנראה גבוה מהמועדון. ההבדל: מסי הרבה פחות מחצין את אופיו מאשר רונאלדו ומסי, מה לעשות, צנוע יותר מרונאלדו ולכן קל יותר לשחקן אחרים (לרובם לפחות), לשחק איתו מבלי להרגיש מאויימים. והתשובה הכי טובה היא בכמות התארים שהקבוצה הזו זללה באותו פרק זמן.

אף אחד לא באמת מאמין שהסגל של ריאל באותן שנים היה נחות משמעותית מאשר בארסה ועדיין משהו לא עבד. רונאלדו בן 30-31 ולא מן הנמנע שאם ריאל תמכור אותו עכשיו בסכום אסטרונומי, היא תוכל להביא במקום עוד איזה שני חלוצים מהדרג הראשון שביחד עם הקישור המצויין גם ככה ללא רונאלדו, ריאל תהיה קבוצה יותר מאוזנת ולטעמי לא פחות מסוכנת. התלות הגדולה מדי בשחקן כמו רונאלדו לדעתי פשוט הורסת את המועדון ושוב, בשורה התחתונה רואים את הישגי הקבוצה לעומת הציפיות ממנה. לא חושב שזו הצעה כזו מופרכת. כמובן שכנראה זה לא יעבור בעיקר בגלל האוהדים, אבל אם אני נשיא הקבוצה, אני שוקל את הנושא ברצינות.

EO11 likes this.
  3. Raulito Madridista

ואולי אפשר לסכם את הדיון בכך שניימאר וסוארז > גארת' בייל וקארים בנזמה?
    ריאל יכולה לזרוק 'סכום אסטרונומי' בכל-מקרה, תודה על הדאגה לכיס שלנו. אני בטוח שאגווארו שהוא חלוץ טופ למשל היה מסתדר מעולה עם כריסטיאנו.
    אף-אחד שחקן מעולם לא פצה פה על רונאלדו, כולם אמרו לא רק את הקלישאות על מקצוען אלא גם חבר וגם שחקן קבוצתי. הוא לא מנהיג ובזה אני מסכים. גם כשהוא מציג עונה עם הרבה בישולים יש טענות כלפיו וזו כבר סטיגמה. נוח להיתפס למקרים כמו עם ארבלואה והגול, מחכים לו בפינה. את החגיגות שלו אחרי השער של חאמס בגומלין רבע הגמר אף-אחד לא ציין.
    יש שחקן מעל המועדון? אפשר לומר שגם איקר קסיאס כזה, ואיקר בניגוד לרונאלדו גם גרוע מאוד מקצועית, אבל האופי שלהם שונה. יש כאן גם עניין של מאמן. גם מסי מעל המועדון אגב, ושנינו מסכימים לגבי האופי היותר נוח של מסי, אבל אני לא שמעתי למשל שאנצ'לוטי בסכנת פיטורים בגלל רונאלדו בעוד מסי כמעט 'הדיח' את לואיס אנריקה.
    ודבר אחרון - ריאל מדריד התמודדה מול ברצלונה הטובה ביותר בתולדותיה, גם דבר כזה צריך לקחת בחשבון.
    איך היית מסכם את התקופה של רונאלדו בריאל מדריד במידה ומחר הוא עוזב. לא היית אומר 'הצלחה?'

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, יש הבדל גדול בין טיעון של גיל (אותו אני מקבל) לבין כל טיעון אחר שתעלו כאן נגד רונאלדו.

אני חושב שהקדנציה של מוריניו הייתה מצוינת מבחינה מקצועית-ניהולית, ולא דווקא בפן ההישגי. הייתה הזדמנות לריאל מדריד לא רק להשלים את הפער עם ברצלונה, אלא גם לעבור אותה. היא התנהלה כמו מועדון מן המניין והיא עשתה החלטות טובות פעם אחר פעם. הטעות של פרז הייתה שהוא לא הגן על המאמן ויצא נגד שחקנים שחושבים שהמועדון שייך להם (ע״ע קסיאס, ראמוס וכו׳), למוריניו באופן טבעי בשלב הזה ככל הנראה נמאס - הרי הוא המאמן האחרון שיתנהל כמו בובה (ע״ע אנצ׳לוטי) - וההפסד כולו של ריאל בעיניי.

ריאל חזרה לעצמה כשאנצ׳לוטי הגיע בעונה שעברה. העונה הגיע גם החלק הפחות טוב שיש מאמן כזה. מה צריך לעשות מכאן? מיותר לכתוב, כי אנחנו כבר יודעים מה יקרה; זה לא משנה איזה מאמן יהיה בעונה הבאה, ההחתמות בקיץ יהיו מטעמים פופוליסטים והשחקנים ימשיכו לשלוט במועדון. מה שיכול להציל לריאל את העונה הבאה זה העובדה שאולי חלק מההחתמות יהיו משמעותיות גם בפן המקצועי (דנילו, דה חאה), איסור על ברצלונה לבצע העברות, וכן גם קצת מזל בכל הנוגע לפציעות של שחקני המפתח.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הבעיה זה לא עם שחקן מעל מועדון, למרות שאני אישית חושב שזה לא בריא. אם מסי מעל המועדון ועל הדרך תורם להצלחה קבוצתית שלו, אז הכל בסדר. למסי היו פרטנרים מעולים, לבארסה היתה קבוצה נפלאה. הכל נכון. אבל זה לא שריאל היא איזו מלאגה. באותה תקופה לריאל היה סגל לא פחות טוב ושני מאמני טופ עולמיים ועדיין היא לא הצליחה לדעתי לקחת את מה שציפו ממנה לקחת. אתה לא יכול לזכות כל שנה באליפות ובצ'מפיונס, אבל אליפות אחת וצ'מפיונס אחד (תסלח לי על כל הסופר קופה וגביע המלך שאני לא מחשיב) ב-7 שנים למועדון כמו ריאל עם הסגל והשווי שלו, זה עלוב. רונאלדו כשחקן ממש לא נכשל, הוא לדעתי הטוב במועדון אולי באותה שורה עם די סטפאנו. אבל בין אם תרצה או לא, אי אפשר להתכחש שהיה לו חלק משמעותי (אולי טיפה יותר מהאחרים) על הכישלונות הקבוצתיים. וברור לי שלריאל אין בעיה לקנות חלוצים גם מבלי למכור את כריסטיאנו, אבל האישו כאן זה לא השווי שלו כמו הבעייתיות ששחקנים אחרים מרגישים לידו. אין עשן בלי אש וגם אם חלק מהפעמים אנשים באמת סתם נדחפים לו בכוח כדי להוציא אותו רע, בחלק מהפעמים זה היה נכון ולטעמי שחקנים הרבה יותר עצורים כאשר הם משחקים איתו מאשר כשהוא פצוע ועל הספסל לדוגמא.

@אלעד גיל זה חלק מהטיעון, אבל גם הנושא החברתי לדעתי משחק פה תפקיד. אתם חייבים להבין שאף אחד פה לא אומר שרונאלדו לא שחקן מעולה או שהוא לא תרם לריאל או שהיא נכשלה אך ורק בגללו. אבל שורה תחתונה, ב-7 שנים איתו כמות התארים של המועדון היא כישלון. אפשר לתרץ מפה ועד הודעה חדשה, 7 שנים זה די והותר בשביל לקבוע כזה דבר והגיל דווקא יכול גם לעזור לריאל לנסות ולהשתחרר מהצל של רונאלדו. אולי זה לא יעזור ואולי פתאום נראה ריאל אחרת לחלוטין ומשוחררת שתהיה מאוזנת ולא עם שחקן שחושב שהוא אלוהים ומשסביבו כולם חייבים לעבוד בשבילו. אלף אלפי הבדלות, אבל די מזכיר לי את מקרה נימני-מכבי שהיה מאוד מאוד לא בריא בזמנו. גם אם אתה אליל, אסור אף פעם שהחברים שלך לקבוצה והמאמן יפחדו ממך, אחרת המועדון לא יצליח בחיים.

Last edited: May 17, 2015
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא התכוונתי שאי אפשר להיות טובים ליד רונאלדו, אלא שאי אפשר לבלוט ושכולם שוליים ביחס אליו, ומי שאומר שזה לא נכון חי בהזיות. יפה מאוד דור שאתה מבסוט מזה שהוא השחקן המוביל שלכם, בגלל זה אתם לקחתם אליפות אחת מאז שהגיע וגביע אלופות די מזליקי. האם זה מה שציפית? אני לא חושב. וכמו שעידן כתב יפה, אי אפשר להאשים אותו לגמרי, אבל אין ספק שהוא חלק מהכישלון, בדיוק כמו שמסי היה אם זה היה הפוך.

וכן, הוא גם לא מגוון. יפה מאוד שהוא מסוגל לבעוט בשתי רגליים, אבל הוא מסוגל לשחק רק באגף או בחוד, ושמירה כפולה מבטלת אותו לגמרי. בעונה שעברה האחראי העיקרי לתארים של ריאל (לדעתי) היה השחקן הכי מגוון בעולם, וזה אנחל די מאריה. התקפה שתכלול שחקנים מגוונים כמו די מאריה, רויס וחאמס רודריגז תהיה הרבה יותר מסוכנת לדעתי, כי אין לדעת מאיפה הסכנה תבוא והאופציות של המאמן הן הרבה יותר רחבות מאשר כיום, כשבסופו של דבר הכל תלוי בכריסטיאנו.

בשורה התחתונה, אי אפשר להתווכח על ההצלחה והחותם שרונאלדו הותיר מבחינת מספרים, אבל אני חושב שיש בו גם לא מעט מין השלילי ועזיבה שלו תוביל לשינוי חשיבתי בריאל וזה יהיה שינוי לטובה. אני חושב שהדוגמה הטובה ביותר שאפשר לשאוב היא באיירן, שמחזיקה בארסנל התקפי נדיר ומאוד מגוון בזכות העובדה שאין שם מישהו שהוא מעל הקבוצה. ואל תתנו לי את מסי כדוגמה, מסי זה הדבר הכי טוב שעולם הכדורגל ראה.

idans10 likes this.
  7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין אבל למה דווקא אתם מקשרים את הכישלון הקבוצתי של ריאל מדריד לשחקן הטוב ביותר שלה.

כל שחקן ברמה שלו (אין כזה) יהיה עם אגו עצום. תסתכלו על זלאטן, חתיכת פסיכופט עם 12 אליפויות ב-14 שנים האחרונות. אני ממש לא חושב שהוא אישיות שקטה יותר מרונאלדו בחדר ההלבשה. גם השוואת האופי בין רונאלדו למסי לא רלוונטית בעיניי. בסופו של יום הפרטנרים של מסי היו טובים יותר השנה, ובעיקר יותר בריאים בשביל לעזור לו. זה ההבדל הגדול לפני כל דבר אחר.

חוץ מעניין הגיל שפה אני יכול להבין שיקול של מכירה עתידית, נסכים שלא להסכים.

gilad16 and Raulito like this.
  8. Raulito Madridista

ברור שאני לא מרוצה מקצב התארים, אבל שוב, לא מפיל עליו את האחריות, אפילו לא 5%. תסלח לי אבל להגיד על גביע האלופות שלנו 'מזליקי' זה חארטה. גם אינייסטה נתן גול בסטמפורד ברידג' ברגע האחרון במשחק בו צ'לסי שכבה על השער של בארסה והגיע לה 5 פנדלים, זו תצוגת השיפוט הכי גרועה שאני זוכר, אז אל תבטל את הלה-דסימה, תודה רבה לך. מציינים את בארסה ההיא של פפ אולי כקבוצה הגדולה בכל הזמנים וברור שללא הגביע החשוב מכל לא היו מפרגנים לה ככה.
    היכולות של רונאלדו הן כבר דיון אחר ואני מסכים איתך שיש נסיגה גדולה באחד על אחד שלו, בדריבל. הוא כבר לא מספיק טוב בצד, הפדלאדות לא מובילות לשום דבר, וטכניקה מזהירה על שטח קטן כמו מסי, די-מאריה, האזרד או ריברי - מעולם לא הייתה לו. רונאלדו הוא הרגל המסיימת בעיקר.
    בעונה הבאה מגיע האזרד במקום בייל, סתם דוגמא - ריאל מדריד לא תשתפר לטעמך? בייל לא אחראי לכישלון מול יובה אבל שחקן שנקנה בכל-כך הרבה כסף פשוט לא יכול להיות כזה חסר ביטחון ולהחמיץ ממטר. מול יובה הוא קיבל אינספור כדורים(תשובה לסוכן הדביל שלו שפתח את הפה יותר מדי).
    ראית משחקים שלמים של ריאל מדריד בעונה שעברה או רק תקצירים? די-מאריה שחקן טוב מאוד אבל הוא ממש לא הכי מגוון. קבלת ההחלטות שלו לוקה בחסר ואני לא זוכר הרבה זמן גול שלו בחיתוך לאמצע ובעיטה. יש לו המון איכויות, הוא מבשל גולים ורץ כמו מטורף, האגו שלו נמוך מאוד בהשוואה לרונאלדו אבל ההערכה שלך כלפיו מוגזמת. הוא גם לא בדיוק נתן בראש העונה במנצ'סטר יונייטד. לפי מה שאתה אומר, אתה תומך ברכישה של חאמס רודריגס. זה כנראה מה שהרגיז את די-מאריה שרצה ללכת. ובעונה שעברה די-מאריה שיחק יותר ממחצית העונה במרכז השדה, זה היה אלתור שלא היה מחזיק זמן רב מדי לטעמי. האובדן הגדול הוא צ'אבי אלונסו.

- מה הייתה עמדתך בגמר המונדיאל, במונדיאל הקודם או בעונה שעברה עם ברצלונה. הכישלון זה מסי?

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני אסביר לך למה, כי לפי מה שאני רואה את לאורך השנים, זה נראה כאילו שחקנים מפחדשים לבוא לידי ביטוי לידו. יש הרבה דוגמאות, זה לא שריאל ורונאלדו הם יוצאים מהכלל. אבל בשורה התחתונה אתה רואה שזה לא עובד. ניסית שנה, שנתיים, שלוש כשרונאלדו נשאר וכולם מסביבו (כולל מאמנים) מתחלפים וזה עדיין לא זה. אז מה? לא תסיק מסקנות? אני גם לא נטפל אליו בכלל. כבר אמרתי שהכישלון לא שלו 100% וכבר אמרתי שהוא השחקן הכי גדול בהיסטוריה של ריאל. זה עדיין גורם לי לחשוב שאחרי כל כך הרבה ניסיונות וכישלונות איתו, אולי צריך לנסות גישה אחרת. האמת שאני לא מבין את ההתעקשות שלכם אל מול העובדות. וההשוואה שלי לבארסה לא היתה רק השנה, אלא לאורך כל ה-7 שנים. באמת הסגל של ריאל היה כזה נחות משל בארסה ושאר אירופה שמה שהיא הוציאה זו אליפות וצ'מפיונס?

דור, זו דעתך וזה בסדר גמור. אני גם לא מבין מה אתה משליך את מסי לכל ויכוח. לא אמרתי שרונאלדו אשם בלעדי בכישלון אבל להגיד שאין לו אפילו 5% אשמה זו עצימת עיניים. למה לא באתי אליו בכישלון של פורטוגל במונדיאל? כי שם באמת הנבחרת היא פח מלבדו ואף אחד לא מצפה ממנו להוביל אותה לחצי גמר מונדיאל. בריאל זה לא ככה ובריאל הוא נכשל. אגב, לגבי מסי זה לא רלוונטי, כי אתה שופט אותו לפי טורניר ועונה בודדת וברור שזה כישלון שלו גם כן. אצל רונאלדו זה הפוך, ההצלחה הקבוצתית שלו נמוכה משמעותית מזו של מסי לאורך תקופה מאוד ארוכה של 7 שנים ואני כאוהד ריאל (למזלי אני לא) היה לי מאוד צורם לראות את זה. כל הכבוד על השיאים ההאישיים שהוא מנפץ, שחקן מעולה, וירטואוז, הכל נכון. תארים לקבוצה שלי? שניים ב-7 שנים. אם לך כאוהד זה לא מפריע, או שאתה חושב שכולם אשמים מלבדו, אני לא מתכוון להתווכח איתך. זו דעתך ואני מכבד אותה.

Last edited: May 17, 2015
    EO11 likes this.
  10. Raulito Madridista

עונת 2009/10 - רונאלדו נפצע פעמיים לתקופה של חודש ורושם רק 35 משחקים בכל המסגרות, אבל כובש 33 שערים בעונת הבכורה.
    ריאל מודחת ב-1/8 גמר הצ'מפיונס במהלכו כבש נגד ליון בברנבאו ומסיימת במקום השני בגביע. אז עדיין הכדור לא נכנס נגד בארסה.

עונת 2010/11 - רונאלדו כובש את שער הניצחון בגמר גביע המלך. בסה"כ - 53 שערים ב-54 משחקים, קובע שיא פיצ'יצ'י בליגה(41).
    ריאל מסיימת במקום השני בליגה, שוב, ומודחת ב-1/2 גמר הצ'מפיונס מול בארסה שזוכה במפעל, כשפפה מורחק כבר בברנבאו.

עונת 2011/12 - רונאלדו ממשיך עם הגרף העולה, הפעם 60 שערים בכל המסגרות. שער ניצחון בקאמפ-נואו בקלאסיקו, שלושער עוצמתי בדרבי מול אתלטיקו.
    ריאל מדריד זוכה באליפות עם שיא נקודות(100) ושערים(121), מודחת ברבע הגמר ע"י בארסה במשחקים צמודים, מפסידה בסופר-קופה גם במשחקים צמודים(2:2 בבית, 2:2 בחוץ עד הדקה ה-80) ובצ'מפיונס מודחת בפנדלים. רונאלדו החמיץ מול באיירן.

עונת 2012/13 - רונאלדו כובש 55 שערים ב-55 משחקים. שער הניצחון באולד-טראפורד בגומלין 1/8 גמר הצ'מפיונס, לפניכן שער מדהים בנגיחה על חשבון פטריס אברה. צמד בקאמפ-נואו בגומלין 1/2 גמר הגביע ורצף הבקעות מטורף בקלאסיקו.
    ריאל מדריד זוכה רק בסופר-קופה הספרדי. היא מודחת מול דורטמונד בחצי גמר ליגת האלופות כשרונאלדו כובש שער שיוויון זמני אבל מציגה פיאסקו הגנתי ובגומלין רונאלדו לא כשיר ומחמיץ שני מצבים טובים+. הליגה נגמרה כבר בחורף עם רצף תוצאות חרא.

אני רוצה שתכתוב לי במה רונאלדו אשם.
    ובואו נגיד שעד העונה שעברה הוא היה הרבה יותר 'קליל רגליים' והיה חלק משמעותי גם בהתקפות המתפרצות של הקבוצה.
    כשמנצ'סטר יונייטד מכרה את רונאלדו זה עשה לה טוב?

שכחתם שבכדורגל לפעמים 'זה הכל או כלום' - והכדורגל מוכרע ע"י הדברים הקטנים.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אין לי מה להכנס איתך לויכוח. אני רק אגיד דבר אחד אחרון: אם הכוכב של הקבוצה שלי היה כובש 100 שערים בעונה למשך 7 שנים (סה"כ 700 שערים, סכום מכובד) ובפרק הזמן הזה הקבוצה היתה זוכה באליפות אחת, הייתי רחוק מלנקות אותו מכל אשמה, בטח אם הוא אחד השרידים הבודדים ובטח אם הוא כזה שחקן מרכזי. מבחינתך הוא לא אשם בכלום? שיהיה בכיף, אין לי כוונה להתדיין ולחלוק על דעה אישית שלך.

12. yonmu Member

raulito, אל תשכח את הדברים הקטנים האלה גם נגדכם. אם ראמוס לא נוגח את השער ההוא בגמר שנה שעברה, התקופה של רונאלדו בריאל היתה כשלון מהדהד וחד משמעי.

idans 10 -
    התשובה פשוטה - הסגל של בארסה בהחלט חזק הרבה יותר משל ריאל. באליפויות הקודמות היה שם דור שחקנים בלתי נתפס (צ'אבי, אינייסטה ומסי - הטובים ביותר בעולם בזמנם). רונאלדו עושה את העבודה, אבל מסי טוב ממנו, למסי יש צוות מסייע עדיף (ברוב הזמן), והמועדון של מסי לא מתנהג בצורה ליצנית כמו זה של רונאלדו.

אגב, אני כן יכול לראות את חאמס פורח עם רונאלדו לצידו. השאלה היא אם שאר החוליה ההתקפית תיתן תפוקה שיכולה להשתוות לMSN, ועם בייל ובנזמה אני לא רואה את זה קורה. עם הזארד כן (אגב, אני חושב שאיקארדי גם יוכל לתת עבודה שם).

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הפרטנרים של מסי היו יותר טובים לאורך כל חמש השנים האחרונות? לדעתי שנינו נסכים שלא. אנחנו לא מדברים על העונה האחרונה, אלא על כל התקופה, ודור אין פה אשמה נקודתית ואי אפשר גם להגיד אפילו אשמה, אלא אחריות לכישלון. בתור ה-שחקן של הקבוצה ברור שנבוא גם אליו בטענות למה הקבוצה לא לוקחת תארים.

גם להסתמך על זלאטן (שהוא יותר טוב מרונאלדו לדעתי) זה לא בריא בכלל, ואתה יודע מה - טוב מאוד שהעלת אותו, כי הוא דוגמה נהדרת. אחרי שהוא עזב את אינטר לא ידענו מה יהיה איתנו, אבל מה קרה? במקומו הגיעו שלושה שחקנים (מיליטו, סניידר ואטו) וקיבלנו התקפה הרבה יותר איכותית ומסוכנת. אני חושב שזו דוגמה נהדרת למה אפשר למצוא צד חיובי במכירת כריסטיאנו.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מצטער, לא מסכים. אולי לברסלונה היה תלכיד יותר טוב כקבוצה, כאינדיווידואלים אני לא מסכים שלריאל היתה קבוצה נחותה משמעותית מבארסה, כזו שלא יכולה לקחת יותר מאליפות אחת במשך 7 שנים. איפה התירוץ של שנה שעברה, שאתלטיקו לקחה ולא ריאל? זה סתם שטויות. תמיד לריאל היה סגל חזק פחות או יותר כמו בארסה. אל תהפכו אותם עכשיו לאלמריה כי הם לא מסכנים. זה שהם ממשיכים להסתמך על חלוצים כבנזמה וצ'יצ'אריטו במקום להביא חלוצים נורמלים, זה בטח לא בעיה של בארסה.

15. yonmu Member

ריאל בהחלט לא אלמריה, אבל בשורה התחתונה הם כן מסתמכים על בנזמה וצ'יצ'יאריטו בזמן שבארסה מנחיתה סוארז אחרי סאנצ'ז.

אני אגיד את זה ככה - אם מסי היה משחק עם בנזמה ורונאלדו היה משחק עם סוארז - האליפות היתה של ריאל ואף אחד לא היה בא בטענות לרונאלדו.

Thread Status:
Not open for further replies.