השחקנים שציינתי הם שחקנים ששמים את הקבוצה שלהם לפני הקריירה שלהם. אם יספסלו את טוטי אתה באמת חושב שהוא יעבור לקבוצה אחרת? או את אלכס, גיגס, צ'אבי? זה לא קורה כי השינוי בחשיבה שונה. זו דעתי. המונח "סמל" לאט לאט מדרדר עם השנים.
למה שראול יעבור לארה"ב למרות החוזים המפטים של האמירקאים. כסף לא חסר ואני בטוח שלסמל כמותו חשבון הבנק הוא לא הדבר החשוב ביותר. בשאלקה הוא יכול להרוויח משכורת נאה וגם לשחק באחת הליגות הטובות באירופה ולהשתתף בליגת האלופות ביותר בניגוד ל MLS.
למה לבקהאם היה חסר כסף כשהוא עבר לארה"ב ? הליגה האמריקאית מקום נחמד לסיים בו את הקריירה בשביל שחקן כמו ראול,ואם על הדרך הוא יגדיל את החשבון בנק שלו אז תפדאל.
השמועות אומרות שמוריניו הציע לראול להיות בריאל השנה על תקן מטראצי בעונה האחרונה באינטר. כלומר, מנהיג בחדר ההלבשה (וכל מי שעוקב קצת אחרי ריאל מדריד יודע כמה השפעה יש לראול) עם מעט מאוד דקות משחק. ראול, מבחינתו, רוצה לשחק. לכן הוא עתיד לעזוב, כששאלקה מוזכרת כמועמדת העיקרית לקלוט אותו (בנוסף לכמה קבוצות מארה"ב וקטאר שנראה לי שהאופי של ראול לא יתן לו לעבור אליהן). כל השמועות גם אומרות כי ראול מתנה את העזיבה שלו לכל קבוצה שהיא בכך שיבטיחו לו שהוא יהיה שם שחקן הרכב. לא יודע כמה כדאי לשאלקה הסידור הזה. סך הכל, אין לי שום טענות להתנהלות של מוריניו. הוא עשה טוב כשלא השלה את ראול והתחיל לספר לו על דקות משחק "דימיוניות". ראול קצת מאכזב אותי בבחירה שלו, אבל היא מובנת. הוא מעדיף לשחק על פני להיות מוטיבטור בריאל, וזה מובן. אני חושב שבבחירה הזאת הוא מראה שהוא קודם כול שחקן כדורגל ואדם עם תשוקה למשחק ורק אחר כך סמל של ריאל מדריד. אין ספק שאם הוא יעזוב זה יהיה סיום של עידן בריאל מדריד. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהוא ישאר. *כל מה שכתבתי כאן הוא רק משמועות. ראול עדיין לא התבטא בתקשורת הקיץ.
בעיקרון, מרכז מגרש של אלונסו וקדירה נשמע לא רע בכלל. השאלה היא, אם קדירה באמת כזה טוב? אין ספק שבמונדיאל הוא מרשים, אבל אני למשל ראיתי אותו רק במונדיאל. השאלה היא אם הוא היה כזה טוב גם העונה בשטוטגרט? (אני מניח שכן, כי הוא הרי קיבל את המקום בנבחרת).
אתה מדבר שטויות. צ'אבי חשב לעזוב עד לפני 4 שנים למועדון אחר, גם פויול עשה שרירים ורצה חוזה יותר טוב ואיים בעזיבה למנצ'סטר בזמנו שהיה צוציק. סמל אמיתי זה שחקן שלא עוזב בשביל יותר כסף או בשביל יותר תארים (מה שאי אפשר לדוגמא להגיד על הנרי וויירה שעזבו את ארסנל בשביל תארים. אני לא קורא לשחקנים האלה שחקני נשמה או סמלים, ויסלחו לי אוהידי ארסנל), גם כשקבוצתו לא מצליחה ראול הוכיח שהוא סמל בריאל וגם כשהיה בתקופות פחות טובות ויכל לעזוב הוא בחר להישאר. ראול סמל כי הוא לא עוזב בשביל כסף או בשביל תארים, הוא עוזב כי הוא לא מרוצה מהמעמד שלו כשחקן כדורגל. אני יכול להבטיח לך שאם טוטי היה במעמד של ראול היום או דל פיירו ובתוכם הם היו מאמינים שהם שווים יותר, הם היו הולכים. דל פיירו סופסל קצת והמציא את עצמו מחדש, טוטי לעד יהיה הכל ברומא. ראול לא. אין לי שום ספק בכל שאם צ'אבי לא היה משחק, הוא היה עוזב. כנ"ל פויול. כנ"ל גיגס. כנ"ל כול השחקנים בעולם. אם אתה מאמין שלא, אתה חי בסרט. הסמלים הכי גדולים לעולם לא היו שחקני ספסל...
ידוע מה התכוניות של מורניו לגבי ואן דר וארט,לאס ובנזמה? לראשון היו שמועות על מעבר ליונייטד,גם לגבי בנזמה. לגבי לאס (אני מזחיק ממנו ווירה הבא ) לא אמרו כלום.
במידה וריאל תקבל הצעה מפתה עבור כל אחד מהשלושה, אני מעריך שהיא לא תהסס למכור. עלו לאחרונה ידיעות המקשרות את לאס ליובנטוס. בכל מקרה, אני מתאר לעצמי שעד שהקבוצה לא תשוב לאימונים ומוריניו יוכל לבחון את כל השחקנים מקרוב - אף אחד מהם לא יעזוב.
קודם כל קדירה עבר עונה בינונית בשטוטגארט (לטעמי), עונה של עליות וירידות (כמו כל הקבוצה). הכישרון שלו עם זאת זועק לשמיים. עם מאמן כמו מוריניו הוא יכול להיות ה"מקללה" הבא שלכם. צריך להזכיר, נשאר לו עונה אחת בחוזה, קרי יותר מ 20 מיליון יורו הוא לא יעלה.
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/07/09/futbol/equipos/real_madrid/1278687390_0.Xxx גאגו נפגש עם ואלדאנו במדריד ושמע - "אתה לא למכירה". הקשר הארגנטינאי ביקש הבהרות לגבי עתידו ואמר למנהל המקצועי של ריאל מדריד כי הוא נחוש לעזוב כדי לקבל יותר צ'אנסים במקום אחר, ו-ואלדאנו השיב לו שהוא לא יכלל באף עיסקה. השחקן שומר על אופטימיות זהירה באשר לסיכוייו לפתוח בהרכב, לאחר שעלה לפני לאס ודיארה בישורת האחרונה של העונה שעברה, והוא רעב להצליח בריאל מדריד. עוד נכתב כי מוריניו נתן אור ירוק להשארתו והוא רואה בגאגו שחקן סגל טוב. ריאל כבר דחתה בעבר מספר הצעות בעבור גאגו, אחת מהן של מנצ'סטר סיטי בקיץ שעבר. זו תיהיה העונה החמישית של גאגו בקבוצה והוא צריך לעשות את קפיצת המדרגה. * בשיקטאש התורכית מעוניינת בגוטי. אחרי שמנצ'סטר סיטי סירבה למכור את מוריניו גם עבור 20 מיליון יורו, ברנד שוסטר החליט שהאלטרנטיבה היא גוטי, שהיה שחקן הרכב קבוע בריאל מדריד בעונה הראשונה שלו על הקווים, ואף סיים כמלך הבישולים של הליגה הספרדית. גוטי נראה מחוץ לתוכניות של רוביניו לעונה הקרובה וההצעה מבשיקטאש נראית כהכי ריאלית עבורו.