ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/09.

1. yakov_y YNWA

גוטי צפוי להמשיך בריאל ?

2. xavi6 Member

אני מקווה שכן.

דור, חרא סרטונים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

3. Champions league Member

אין ספק שגוטי הוא אומן

4. Raulito Madridista

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/06/22/futbol/equipos/real_madrid/1277199916_0.Xxx

מאייקון יילבש לבן תוך 48 שעות? במארקה כתוב כי הגאזטה דלה-ספורט מדווח כי החתמתו של מאייקון היא עניין של שעות והדבר אמור לקרות ביומיים הקרובים. בשבוע האחרון פרז ומוראטי ניהלו את השיחות בשבוע האחרון דרך הטלפון וביום שני חלה התקרבות ממשית. לפי הפרסומים, הפער בין ריאל לאינטר עומד על שני מיליון יורו בלבד - אינטר דורשת 30 מיליון על המגן, סכום נמוך ממה שדרשה תחילה, ואילו ריאל מדריד הציעה 28 מיליון. עוד נכתב כי באיטליה יש תמימות דעים על כך שמאייקון יגיע לריאל מדריד במוקדם או במאוחר.

* בספרד מדברים על התעניינות של חטאפה בסרחיו קאנאלס. הקבוצה מעוניינת להשאיל את השחקן לעונה אחת.

הייתי מעדיף שקאנאלס שייצטרף לקבוצה כבר בקיץ, אני כן חושב שדרוש ריענון לקישור ההתקפי של הקבוצה למקרה שקאקא ימשיך לאכזב, מה גם שמעמדם של ואן דר-וארט וגוטי מאוד מעורפל. ניהיה חכמים בהמשך, אחרי שמוריניו יפצה את פיו, בכל-מקרה. מה שכן - ייתכן שצירוף גם של די-מאריה וגם של קאנאלס יהיה מוגזם. הם לא משחקים בידיוק על אותה עמדה, אבל די-מאריה, שוב, לטעמי הוא לא בידיוק השחקן שמיועד להשלים את לאס(?) ואלונסו באמצע.

5. xavi6 Member

דוא איזה שמים אתה לוקח? מה הקשר בין לאס אלונסו לדי מאריה? כל אחד על פלנטה אחרת במגרש. אחד משחק בכנף והשתיים האחרים באמצע. אל תתן לשיבוצים של מרדונה להטעות אותך...

6. Raulito Madridista

http://www.as.com/recorte/20100623dasdaiftb_43/C280/Ies/Canales_quedara_puesto_Guti.Xxx

במדריד החליטו: קאנאלס במקום גוטי. המארקה מפרסם הבוקר כי זוז'ה מוריניו כבר גיבש דעה בנוגע לשניים - קאנאלס יגיע לריאל מדריד כבר העונה, על חשבונו של גוטי שיעזוב. הקשר הצעיר יטוס עם הקבוצה למחנה האימונים בארה"ב באמצע חודש יולי ולאחר-מכן תיהיה החלטה סופית, אולם נראה כי מוריניו מייעד לו בכל-זאת תפקיד בקבוצה הראשונה - המחליף הראשון בקישור, כפי שגוטי היה עד לא מזמן. נראה שמוריניו לא מרוצה מההתנהלות של גוטי שלא יזם איתו שיחה בנוגע לעתידו במועדון, ולא בטוח שהוא מסוגל לסחוב עוד עונה באותה רמה מקצועית. גוטי דחה מבעוד מועד את הצעתה של בלקבורן בה משחק מיצ'ל סאלגדו(המנג'ר סם אלרדייס אמר כי ינסה לשוחח עם גוטי ולשנות את דעתו), וכרגע אולימפיאקוס תעשה מאמץ להחתימו. בתוך-כך, חטאפה מחכה לאיתות מריאל מדריד בנוגע לסרחיו קאנאלס, בו היא מעוניינת כמחליף לפדרו לאון, במידה ובמדריד יחליטו להשאילו.

7. Raulito Madridista

הקפטן ראול גונזאלס חוגג היום יום-הולדת 33

עוד הזדמנות שלי לפרסם את הקליפ שהכנתי על ראול - השערים הכי יפים בקריירה שלו לעניות דעתי. בין היתר - השלושער מול ויאדוליד, הטיל לחיבורים נגד ברצלונה בצ'מפיונס, לא מעט שערים נגד אתלטיקו מדריד, שני גולאסויים נגד דפורטיבו לה קורוניה, גול גדול מול אנדרלכט בליגת האלופות בהקפצה מעל השוער ועוד ועוד.

אני נזכר איך בידיוק ביום-הולדת 29 שלו, ספרד הודחה ממונדיאל 2006 על-ידי צרפת, במשחק בו ראול פתח בהרכב מתחת לשני החלוצים - ויאה וטורס, והציג יכולת רעה כמו יתר חבריו. זה היה כל-כך כואב לראות אותו מסיים את דרכו בנבחרת בצורה כזאת(ראול עוד פתח בהרכב בשני משחקים במוקדמות היורו ממש בתחילת ספטמבר, אבל אפשר להגיד שראול סיים את דרכו בסלקסיון אחרי אותו משחק כי זה היה קרב במרכז הבמה). ביורו ללא ספק הייתה לי צביטה שעד שהנבחרת סוף-סוף נוטשת את הלוזריות שלה - ראול לא היה חלק מכך. הנה תמונה קורעת לב ממש.

רגע עצוב נוסף שעולה לי בזיכרון הוא הפרצוף של ראול אחרי ההדחה מול מונאקו ברבע הגמר, כאשר הוא שוכב על הדשא.

אבל למה להיות שלילי? צריך פשוט להגיד תודה שזכינו לראות את האגדה הזאת דורכת על הדשא בסנטיאגו ברנבאו. כל השערים של התוצאה של חשיבה מהירה, כל ואסילינות הידועות מעל השוערים, חוכמת המשחק, הנאמנות, התשוקה, ההשקעה...הגולים במאני-טיים! חד משמעית כאשר ראול יפרוש ממשחק - משהו יהיה לי חסר. תמיד כשהוא היה כובש ומנשק את הטבעת...לא אשמח בחיים מגולים כמו ששמחתי מהגולים שלו, אלא אם כן יהיה איזה משהו באמת בלתי-נשכח, באמת פעולה של גבורה כמו היגואין מול אספניול למשל. העניין שאצל ראול הייתי שמח גם מהשערים ולו הפשוטים והכי בנאליים.

אגב, זה רק אני חושב שהתסרוקת החדשה והמרגיזה שלו גרמה לביש מזל? שיפסיק כבר עם השיער הארוך ויחזור לשיער קצר!

כל מה שנותר זה להחזיק אצבעות שהאגדה ימשיך לשחק בברנבאו לפחות לעוד עונה אחת. אני מתפלל

http://img249.imageshack.us/img249/740/200320032004.Xxx

קצת מספרים:

* מלך השערים של ריאל מדריד בכל הזמנים - 311 משחקים
    * שיאן ההופעות של ריאל מדריד - 722 משחקים
    * מלך השערים של ליגת האלופות בכל הזמנים - 66 שערים
    * מלך השערים של ספרד בכל הזמנים(עדיין) - 44 שערים
    * מקום שלישי בטבלת כובשי השערים בלה-ליגה מאז ומעולם - 228 שערים
    * פעמיים הפיצ'יצ'י של הליגה - 1999 - 25 שערים, 2001 - 24 שערים
    * השחקן הפעיל עם הכי הרבה בישולים בליגה הספרדית - 82 בישולים

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/10
  8. Raulito Madridista

http://www.as.com/recorte/20100628dasdaiftb_44/C280/Ies/Madrid_quiere_renovar_Pepe_Mundial.Xxx

ריאל מדריד מחכה לפפה והיא תאריך את חוזהו אחרי המונדיאל. אחת המשימות המרכזיות של הקבוצה בקיץ היא להאריך את חוזהו של פפה, לפי בקשה ספציפית של מוריניו. השיחות להארכת חוזהו של פפה החלו באוקטובר 2009 אך נמוגו עם הפציעה הקשה שספג השחקן. כעת, בריאל משוכנעים כי פפה החלים לגמריי והפציעה שייכת להיסטוריה, גם בהתחשב בדברי הרופאים שאמרו כי הרצועה של פפה בברך ימין היא כמו חדשה. סוכנו של פפה, חורחה מנדס, שהוא גם סוכנו של מוריניו וכריסטיאנו רונאלדו, ייפגש עם פרז ו-ואלדנו מייד לאחר תום המונדיאל. לשחקן יש חוזה בקבוצה עד שנת 2012 ובריאל החליטו להאריך אותו בארבע שנים, עונה אחת יותר ממה שחשבו תחילה(עד 2015). פפה מרוויח עד עכשיו שכר צנוע של 1.8 מיליון יורו וחוזהו ישודרג במיליון יורו.

* על שער המארקה בקטן: קאקא מסרב ללכת לניתוח אחרי המונדיאל בטענה שהוא במצב פיזי מצויין.
    * עוד מהמארקה: לאציו מתכוונת לדרוש על קולארוב 25 מיליון יורו, סכום גבוה בהשוואה להצעתה של ריאל מדריד והשחקן מעט מתרחק מהקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/10
  9. xavi6 Member

איפה קאקה צריך לעבור ניתוח?

10. REAL MADRID Member

ההודעה הרשמית יצאה. די מריה חתם בריאל מדריד על חוזה לששת העונות הבאות. בנפיקה תקבל בעבורו כ-25 מיליון יורו.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין איזה חוק שאוסר על חתימת חוזה ל-6 שנים או משהו כזה(הכוונה שאסור לחתום על חוזה למעל 5 שנים).
    זה רכש של מוריניו או ולדאנו?

12. קרלס פויול5 Member

אני מתחיל להיות לחוץ, מוריניו קונה במקומות הנכונים, מביא את די מאריה, זורק את גוטי האוברייטד, רוצה את מייקון וקולארוב(אם שניהם באים זה סוגר שני עמדות קריטיות), מתחיל להשקיע בשחקנים צעירים, בקיצור עושה מהלכים נכונים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx . אני עדיין מקווה שבנזמה ייתן עוד עונה גרועה ביחד עם קאקה וזה יהרוס לריאל הכל או שמוריניו יפתח את העונה לא טוב ופרז חסר הסבלנות יהמטומטם יזרוק אותו(חלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ), אחרת אני באמת יהיה בלחץ לגבי העונה.

13. Fanatic Member

האם זה נכון שראול עוזב את ריאל סופית וחותם בשאלקה?

14. Rudess Member

15. Champions league Member

ממה שהבנתי מהמרקה זה שהקשר של ראול עם שאלקה יכול ליצור מעבר אפשרי שלו לשמה

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/10