ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2009.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

דור הקליפ של ראול נהדר, בהחלט עלול לגרום לגעגועים עזים בקרב מעריציו ואוהדי ריאל מדריד.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

2. Lazarobbie Member

מישהו שם לב בכלל שהוא שם?

3. שלו Guest

מוריניו לא צריך להביא רכש רב לברנבאו הקיץ, קשר אחורי מגן וחלוץ אחד יספיקו. בנוגע לקשר האחורי, שווה לבדוק את האופצייה של יאיה טורה, מאייקון כנראה מגיע ובנוגע לחלוץ, אפשר להוציא את רוני ממנצ'סטר עם ההצעה הנכונה.

4. Champions league Member

לא צריך שום חלוץ. מקסימום צריך קיצוני שמאלי.
    מגן כנראה יגיעו 2 מייקון וקולארוב לשמאל למרות שאני מעדיך לנסות להביא את אשלי קול.
    צריך עוד קשר 50/50 טוב ואנחנו מסודרים

5. שלו Guest

אני חושב שדוקא כן צריך חלוץ, את מי יש לך ברוטציה? היגוואין, בנזמה וראול שלא צפוי להרגיש יותר את הדשא בברנבאו. זה לא מספיק.

6. Champions league Member

יש לנו גם את החלוץ שצעיר שקנינו מסאנטנדר. ברח לי השם שלו

7. REAL MADRID Member

קנאלס לא חלוץ

8. yonmu Member

אני די שוכנע שעם מוריניו תשחקו ב4-5-1 כמו שהוא משחק תמיד.
    לדעתי זה יראה כך:

---------היגוואין(בנזמה\ראול)----------
    רונאלדו(קנאלס)-----------די מריה*(גראנרו)
    ----------קאקא(ואן דר וארט)----------
    --------אלונסו(גאגו)-------לסאנה(דיארה)--
    מאיקון*(ארבלואה)-ראמוס(אלביול)-פפה(גאראי)-קולארוב*(מרסלו)
    -------------------קסיאס(דודק\אדאן)-------------

זה אותו מערך שמוריניו בנה באינטר - קשר מרכז-התקפי(קאקא-סניידר), קשר מרכזי(אלונסו-מוטה) וקשר אחורי(לסאנה-קמביאסו), שני קיצוניים שלוחצים הרבה וחלוץ שפיץ חזק.

זאת אומרת שמבחינת רכש - מאיקון, קולארוב ודי מריה בפנים (כמעט 100 מליון יורו ביחד?) וזה גם מתאים לשמועות, ועזיבות של גוטי ודרנטה (או שהוא ימשיך לעשות כלום בקרירה).

Last edited: Jun 15, 2010
  9. אלי מתחן Member

הבעיה היא שההרכב הראשון מורכב משחקנים מהירים, כל שחקן שייפצע או משהו בסגנון יוחלף במישהו שמהירות היא לא הצד החזק שלו.

10. Champions league Member

אני דווקא חושב שמוריניו יביא מישהו במקום לסאנה

11. Raulito Madridista

http://planetaboleiros.files.wordpress.com/2008/11/di-maria1.Xxx

הרכש הראשון של מוריניו - די-מאריה ישחק בריאל מדריד. מונדיאל או לא מונדיאל, בריאל מדריד מתחילים לעבוד: כלי התקשורת בספרד הודיעו חגיגית כי ריאל מדריד סיכמה עם בנפיקה ליסבון על רכישתו של הקשר הארגנטינאי אנחל די-מאריה בתמורה ל-25 מיליון יורו ובשבוע הבא הכל יהפוך לרישמי. הקשר בן ה-22 הצטיין העונה בליגה בפורטוגל והוליך את קבוצתו לאליפות. בכל המסגרות הוא רשם עשרה שערים ב-45 משחקים. מעתה ואילך תיהיה סיבה טובה יותר לעכוב אחריו במשחקי המונדיאל של ארגנטינה.

קודם כל יש לציין שגם אם מאייקון היה נוחת בברנבאו ברגע זה, לא הייתי יוצא מכליי. פשוט אחרי מסע הרכש המטורף של שנה שעברה(ויותר מזה - הכישלון), קצת קשה לי להתלהב משחקנים חדשים. אני מחכה לראות את מוריניו על הקווים, הוא הרכש המשמעותי שלנו לעונה הבאה, גם אם יגיעו עוד מאייקון וג'רארד ולא יודע מי.
    ועכשיו לעניין - די-מאריה הוא הימור במידה מסויימת ואפילו מוריניו לא התבייש לומר זאת. שחקן צעיר עם פוטנציאל שיכול לשחק אותה מהרגע הראשון ולהיות דומיננטי כמו היגואין(כמובן שבתפקידים אחרים) ומצד שני יכול להיות שהוא יהפוך לשחקן שהשפיע פחות על הקבוצה אפילו מרוביניו, שכן עשה בריאל דברים יפים והיה שחקן מרכזי בתקופה מסויימת, אבל קשה להגיד שהוא היה הצלחה. כנראה מוריניו מעדיף להביא שחקן שהוא בהישג יד, במקום לצאת למלחמות על שחקנים טובים יותר שאין להם כבר מה להוכיח(ג'רארד?). די-מאריה לא בידיוק קיצוני לפי מה שהבנתי, אבל קשה לי גם להאמין שהוא מסוגל להשתלב בצורה טובה במערך ה-4-3-3 שלנו, נניח עם לאס ואלונסו. הגנתית הוא נראה לי מעט פרווה והתקפית - כבר עדיף שחקן אחר שישחק במרכז, לא?
    אני לא מכיר אותו מספיק טוב כדי לשפוט ברמה האובייקטיבית ביותר, אבל אם הוא שחקן יותר התקפי אז הרכש עוד יותר מיותר כי יש את קאנאלס. יש לא מעט סימני שאלה ואני מאוד סקפטי לגבי הרכש הזה, אבל שיהיה לו בהצלחה בכל-מקרה ואני לא אפסול אותו לפני שידרוך על הדשא בברנבאו. אני מקווה שמוריניו יודע מה הוא עושה.

12. המבין Member

ואם לשפוט עפ"י המשחק היום, די מריה הוא אחלה רכישה. שיחק היום באמת מצויין מול הדרום קוריאנים.

13. Raulito Madridista

חדשות ועידכונים:

http://www.as.com/prom/201006/pro_photo1276829566.Xxx

התקדמות עם מאייקון? אתר האס מדווח כי רפא בניטס נפגש אתמול עם הנהלת הקבוצה ונושא השיחה העיקרי היה מאייקון, שחתום בקבוצה עד שנת 2013 אולם הוא מחוזר על-ידי ריאל מדריד. בניטס כמובן דרש להשאירו בקבוצה, אולם מאינטר נמסר לו כי זה יהיה קשה עד בלתי-אפשרי להשאיר את השחקן, אחרי שהחליט, לפי הדיווחים, לעבור לריאל מדריד. בספרד טוענים כי מייד אחרי גמר ליגת האלופות, מאייקון דיבר עם מוריניו ואמר לו - "אם אתה הולך למדריד, אני גם אבוא" בכתבה נכתב כי אינטר הרימה ידיים בנושא השארתו של מאייקון, ועכשיו המטרה שלה היא לעשות עליו קופה. בין אינטר וריאל מדריד נפתח משא ומתן מהרגע בו מוריניו מונה למאמן, והנראזורי לא יסכימו למכור אותו ב-25 מיליון, הם דורשים יותר - 35 מיליון יורו. במקביל, הסוכן של מאייקון כבר ערך שיחות עם ריאל מדריד על-מנת לסגור את תנאי החוזה שלו בקבוצה.

* סוכנו של מהמאדו דיארה נפגש אתמול עם חורחה ואלדאנו במטרה לדון במעמדו של הקשר בקבוצה לקראת העונה הבאה. נראה כי הקשר ממאלי נמצא בדרך החוצה מהקבוצה, על-אף שלא קיבל תשובה ברורה בנושא. מוריניו לא מייחס חשיבות לדיארה ולא אכפת לו אם יישאר או ישוחרר. בריאל ממתינים להצעות קונקרטיות על דיארה שיצר לעצמו תדמית טובה באיטליה.

* ראול הגיע היום למתחם האימונים בפעם האחרונה במטרה לעשות אימונים מיוחדים שישאירו את הפציעה מאחוריו. לאחר-מכן הוא ימריא עם אשתו וחמשת ילדיו לחופשה. על אף עתידו המעורפל, ראול רוצה כתמיד להגיע ראשון לאימון פתיחת העונה הבאה ולהתכונן לשנה הבאה כמו שצריך. נמסר כי הקפטן יודיע בתחילת יולי על עתידו והוא שוב קיבל הבהרה מואלדאנו ומוריניו כי ההחלטה נתונה אך ורק בידיו. עוד נכתב כי ראול מכוון דווקא לעבר הפריימרליג במידה ולא ימשיך בריאל(חס וחלילה), שכן הוא שמע דברים טובים מהיירו, מוריינטס וסאלגדו. כמוכן הוא רוצה לטעום ליגה שונה לפני הפרישה והפריימרליג תמיד עניינה אותו.

14. Champions league Member

לדעתי הידיעה על מייקון מצויינת. אם הוא ירכש יהיה לנו רוטציה טובה מאוד בהגנה כאשר מייקון יהיה בימין פפה וראמוס במרכז ומגן שמאלי כלשהו כאשר ואם ירכש. אם מייקון יצטרף הפסקה ראמוס יחליף אותו ואלביול יכנס למרכז. אי אפשר גם לשכוח את ארבלואה שגם הוא מגן. הרכישה הזאת תהיה מצויינת לנו

15. Raulito Madridista

בזמן האחרון אני מוצא עצמי יושב יותר ויותר על עשיית קליפים, תחביב ישן שלי. אל תכעסו עליי.

Guti

השיר במקור היה אמור להיות אחר, שוב היוטיוב מסרס את הניסיונות שלי. יש שירים שאין להם רישיון או שאסור להשתמש בהם? חבל שאין הודעה על כך לפני שמעלים את הקליפ לשרת כי זה לוקח המון זמן ואנרגיות.

אני לא אכתוב את דעתי על הקליפ כי זה התפקיד שלכם כמובן, אם מתחשק לכם. בכל-מקרה, אציין כי אין כמעט שום קטע(גול\בישול) מלפני שנות ה-2000, משום שמאגר הוידאו שלי לא מרשים במיוחד. השתדלתי להכניס את מיטב הגולים של גוטי וגם את מסירות האומן שלו. כמובן שהבישול המדהים בעקב לבנזמה ישנו וגם העקב הלא-פחות פנומנלי לזיזו לפני ארבע עונות. בקליפ עצמו ניתן לראות שגוטי יודע מה לעשות כשהוא מקבל את הכדור מול השער. נכון שהוא לא סקורר גדול ורק בעונה אחת הוא כבש מספר דו-ספרתי(01\2000), כששיחק כחלוץ שני, אבל בעבר גוטי היה מגיח מאחור ומאיים על השער. בשנים האחרונות זה פחות קורה וחבל. הגול הכי יפה הוא בעונת 01\2000 כשגוטי מקפיץ נהדר מעל השוער. אבל השער שעשה לי צמרמורת זה ללא ספק נגד חטאפה ב-09\2008 בבעיטה החופשית המדהימה. היה כתוב על הבעיטה הזאת 'שער'. אי-אפשר בלי מסירות העומק של גוטי והאטרף שלו אחרי השערים. אני מקווה שזה לא קליפ פרידה.

Luis Figo

"מה קשור פיגו, הוא עזב לפני מיליון שנה, הוא כבר פאסה".
    יכול להיות שאותכם הוא לא מעניין, אותי בהחלט כן. השחקן השני הכי אהוב עליי בקבוצה אחרי ראול(בפער גדול כמובן, אבל בכל-זאת). זידאן בעיני רבים היה הקשר הטוב בהיסטוריה והוא השאיר אבק לפיגו. את הפורטוגלי אהבתי יותר. הדריבלים הסוחפים על הקו(הוא לא היה מרים אוטומטית אלא עושה הטעייה, מעביר לרגל שמאל וכן הלאה. בעיקר אהבתי את הפדלאדות שלו), ההרמות המדוייקות והבעיטות החופשיות. וכמובן העובדה שעזב את ברצלונה.
    יש אחד ביוטיוב שמתמחה בעשיית קליפים על הדריבלים של פיגו. כאן אין יותר מידי מבצעים אישיים, אבל בכל-זאת לדעתי שווה צפייה.

Zinedine Zidane

זיזו, זיזו, זיזו!!!
    עוד קליפ של עבדכם הנאמן והפעם על הגאון הצרפתי ששיחק רק חמש עונות בברנבאו, אבל ייזכר לעד כאחד הגדולים שלבשו את החולצה הקדושה(והיו הרבה כאלה). קצת יותר מארבע דקות עם מיטב השערים(הוולה נגד לברקוזן היה הכי מרשים אך היו עוד כמה בעיטות מהאוויר ועוד מבצעים לא פחות מרהיבים), התרגילים(רולטה!), בישולים(זוכרים את פורטיו נגד וולנסיה?) ועוד קטעים שלא כדאי להחמיץ.
    לשם שינוי יוטיוב לא תקע לי מקל בגלגלים והשיר ששמתי בקליפ הוא השיר שתוכנן מלכתכילה.

צפייה מהנה ואשמח לקבל כל ביקורת(אפשר באמצעות הודעות פרטיות וכו')