מה זה קשור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ?? התכוונתי למה שזה יהיה אמור לעניין את ריאל מדריד.. אני מבין שאתה מעדיף לזרוק את רונאלדיניו(האיש שהחזיר את ברצלונה לבמה הגדולה) ואת דקו שהיה פשוט תותח ואת אטו שכל כך לא רצה שיעזיבו אותו אבל בברצלונה..למי איכפת..גירשו אותו
מה הקשר? לא מדברים איך ההנהלה התיחסה לשחקנים, מדברים איך השחקנים מתיחסים לקבוצה. רונלדיניו אמר שהוא לא יעזוב כל עוד יעזיבו אותו, דקו לא לכלך על המועדון לעולם, וגם אטו זכר לאוהדים חסד וניחם אותם בחגיגות של אינטר. הם לא ישבו ביציע ומחאו כפיים שברסה הפסידה, ואף אחד מהם לא היה הקפטן הבלתי מעורער. הייתי מבין אם טורס היה שחקן על המגרש והוא היה חוגג, אבל הוא היה בחוץ, למעלה. אין נשמה, אין.
http://img695.imageshack.us/img695/120/56546210.Xxx היגואין האריך את חוזהו בקבוצה עד 2016 (החוזה הקודם היה תקף עד 2013). זה היה צפוי, אבל טוב לקבל את החותמת הסופית והרישמית. לפני שבוע הגיעו היגואין ואביו, המשמש כסוכנו, להסכם בעל-פה עם ההנהלה, אולם הייתה חסרה החתימה הרישמית. היגואין זכה לשדרוג הכספי לו קיווה, והוא ירוויח מעתה ואילך 3.5 מיליון יורו לעונה. החלוץ שכבש 64 שערים ב-141 משחקיו בקבוצה, יכול לצאת למונדיאל בראש נקי(האתר הרישמי אישר את הידיעה). שחק אותה גונזו! * קולארוב, מגנה השמאלי של לאציו, צוטט באתר ה-AS כאומר:"נשיא לאציו הבטיח לתת לי לעזוב לריאל מדריד"
פלורנטינו פרז בראיון לאס:"עד אוגוסט יצטרפו שניים-שלושה שחקנים חדשים" http://www.as.com/prom/201006/pro_photo1275930026.Xxx תחילה נשאל פרז על שני שחקנים שהיה מביא מהיריבה העירונית, אתלטיקו מדריד, וענה שפורלהאן ואגווארו שחקנים מצויינים ואתלטיקו צריכה להיות גאה שהם משחקים בשורותיה. פרז נשאל גם על שחקנים שלא עלו כמועמדים לקבוצה לאחרונה - ביניהם גורקוף, ריברי(חידש בעת האחרונה את חוזהו בבאיירן ולכן הוא לא מהווה אופצייה לפי דבריו של פרז) ורוני(הנשיא טוען שהקבוצה אינה זקוקה לחלוץ). ואחר-כך נזרקו לאוויר השמות הרלוונטים יותר - מאייקון, די-מאריה וחסוס נאבאס. "מאייקון הוא שחקן מצויין והוא אחד שרשמנו בפינקס שלנו", הצהיר הנשיא. על שני הקיצוניים - "אני מחבב אותם אבל אולי מוקדם להביא אותם לריאל מדריד". מה קורה עם שחקני הרכש? "יש לנו תבנית מצויינת ונצטרך שיפוצים בדמות 2-3 שחקנים חדשים, שאומנם לא יצורפו ביום האחרון של אוגוסט, אבל זה יקח זמן. אני מעריך שעד אוגוסט ובמהלכו יצורפו שחקנים חדשים". מה יהיה עם גוטי? שחקן שהיה במועדון מאז גיל 11, רוכשים לו כבוד עצום בתוך המערכת וגם האוהדים בברנבאו. כישחזור מחופשה נדבר איתו ברוגע, לא ניהיה פזיזים". עתידו של ראול מעורפל. "ראול הוא המוסד שלנו והוא אדון לגורלו - מה שהוא ירצה יקרה. אחרי שיקח פסק זמן לחשוב ויחזור אליינו עם תשובה - ניהיה חכמים יותר. ריאל מדריד תיהיה הבית שלו לעד". אם מוריניו לא זוכה בתואר - הוא ימשיך? "החתמנו את מוריניו לארבע עונות ולא לשנה אחת. הייתה לנו הזדמנות להביא את המאמן הטוב בעולם ולא יכלנו לפספס את זה". אתה מאמין שקאקא יוכל להיות המנהיג של ריאל מדריד? "החתמתו של קאקא תתברר כאחת הגדולות רק במהלך העונה הבאה. היה לו ביש מזל עם פציעות ואני בטוח שהוא יוכיח את עצמו". תיאורטית - הייתה רוצה להביא את מסי לריאל מדריד? "מסי שחקן ענק אבל הוא השני הכי טוב בעולם - רונאלדו מקדים אותו. זה היה יכול להיות מעניין אם היו משחקים יחד בקבוצה". מהם הסיכויים של ספרד לזכות במונדיאל לדעתך? "זו הנבחרת הספרדית הטובה בהיסטוריה. הזכייה ביורו תומכת בשחקנים באופן משמעותי, רק אני מקווה שלא יותר מידי". האם זה אפשרי בעוד 10-15 שנים לבנות איצטדיון חדש שיהיה הגדול בעולם? "יש לנו כ-120 דונם שמספיקים להרבה יותר ממגרש כדורגל גדול ומפואר, אבל הברנבאו הוא כמו הכנסייה שלנו. הוא בלב מדריד, האוהדים מחוברים למקום והשקענו 200 מיליון דולר בשנים האחרונות כדי לשפצו כהוגן ואנחנו נמשיך עם זה". קולארוב מלאציו ממשיך לאותת על מעבר לריאל מדריד - "אני מכין את עצמי ליום הגדול בקריירה שלי". המגן הוסיף - "אני מקווה לטוב, לאחרונה הנשיא לוטיטו הבטיח לתת לי לעזוב לריאל מדריד". באיטליה מפרסמים שהיומיים הקרובים יהיו משמעותיים בנוגע לעיסקה הזאת. בינתיים הנשיא לוטיטו עצמו מתלוצץ כשאומר:"עבור 15 מיליון יורו אולי אמכור לכם את המגפיים שלו".
http://www.as.com/recorte/20100610dasdaiftb_31/C280/Ies/Di_Maria_sera_primer_fichaje.Xxx אנחל די-מאריה יהיה הרכש הראשון של ריאל מדריד. התקשורת מפרסמת כי המועדונים הגיעו להסכמה והודעה רישמית בנושא צפויה היום או מחר. הנשיא של בנפיקה הגיע אתמול לספרד כדי לנהל משא-ומתן עם ריאל מדריד. מחירו של השחקן יעמוד על 25 מיליון יורו וככל-הנראה גם שניים משחקני הקאנטרה של ריאל יצטרפו לבנפיקה - מרקוס אלונסו ורודריגו. תחילה דרשה בנפיקה כ-35 מיליון יורו עבור השחקן, אולם בקבוצה החליטו להתגמש וללכת לקראתו, וגם להקל על ריאל מדריד שמצויה עימה ביחסים טובים - כזכור גם חאבי גארסיה, גם בלבואה וגם סביולה - הגיעו לבנפיקה מריאל מדריד. המארקה מדווח כי גם בגזרת קולארוב, מגנה של לאציו, ישנה התקדמות. הקבוצה הגיעה כבר לסיכום על תנאיו הכספיים של השחקן, שציין כי הוא דחה מעבר למנצ'סטר סיטי, ומה שנותר זה החלק הקשה - להגיע להסכם עם לאציו על תנאי ההעברה.
אני מניח שאת די מאריה כולם מכירים ומודעים לכישרון שלו.הרכש של קולארוב אם וכאשר מוצא חן בעיניי. קולארוב אחד המגנים השמאליים הטובים בשוק,כבר עכשיו.אני מניח שעם מוריניו הוא יעלה ברמה שלו. אפשר לסגור את החור בשמאל מבחינתי.... כמובן אם וכאשר.
לא מכיר כל כך את השחקן (קולארוב) כך שאני לא יכול להגיד הרבה, אבל אני הייתי מנסה להביא קודם כל את אשלי קול לצד שמאל ולנצל את זה שהוא לא מסתדר כל כך עם ההנהלה
אשלי קול משחק מדהים בחצי עונה שהוא כשיר, בחצי השני אתה צריך לסבול את מרסלו או מי שזה לא יהיה שיקזז לך את מה שהרווחת. לא מכיר את הקולרוב הזה, אבל אני סומך על החבר'ה למעלה. דה מריה זה לא הרכש שהייתי רוצה לראות, אבל הוא דבר אחד שלא היה לנו העונה - שחקן התקפה עם רגל שמאל. שחקן שמסוגל לרווח את המשחק כשלא הולך דרך האמצע, או שליריבה יש מגן ימני גרוע.
קולארוב אחלה שחקן, אבל עם זאת הוא לא מהטופ של המגינים השמאליים בנבחרת סרביה אני חושב שמועדף שם המגן השמאלי של סרגוסה ולא קולארוב.
מועדף עליו מגן??? אז מה הטעם לקנות אותו אני לא מסכים שבחצי העונה השנייה הוא אינו כשיר... לשעתי בריאל הוא יוכל לתת עונה מלאה טובה
Raul Best Moments בחרתי את 30 השערים הכי מרהיבים של ראול לאורך הקריירה. חשוב להדגיש כי כל גול, מרגש ככל-שיהיה - לא הוכנס לקליפ אלא אם כן חשבתי שהוא מספיק מרהיב. חילקתי את גולים לקטגוריות של 'רמת המיומנות' או משהו כזה - מכוכב אחד שזה הכי פשוט(למעשה השערים הכי פחות ספקטקולארים בקליפ קיבלו את הציון 3.5) עד לחמישה כוכבים. השיר שנבחר לקליפ מתברר כמתאים תרתי-משמע. הגולים הכי מרשימים שלו לאורך הקריירה: 1. הגול נגד סוסיאדד ב-1998 בו הוא מקפיץ מעל ראש של שחקן הגנה עם העקב ואחר-כך גם מעל השוער במהלך אדיר. 2. השער מול אתלטיקו בדרבי במהלכו הוא מהתל בארבעה שחקנים. 3. השער נגד גיחון עם הפאלש המדהים מצד שמאל והכדור מוקפץ מעל השוער שעושה הכל כדי להגיע אך לא מצליח. 4. הגול מול ראיו וייקאנו ב-2001 - ראול מקפיץ את הכדור מעל הרגל של השוער ומהאוויר שולח לרשת בחצי יעף מרהיב. 5. הגול נגד ואסקו דה-גאמה אם אני לא טועה ב-1999 - ראול מקבל כדור ארוך, משאיר מאחור שני שחקני הגנה ומבלבל גם את השוער ובועט לרשת. גולים שזכו לציון 4.5: 1. העקב נגד ויאדוליד ב-2004. 2. הטיל לחיבור מול ברצלונה ב-2002. 3. ההקפצה מעל השוער של ויאדוליד ב-2004. 4. גול וירטואזי מתוך הרחבה בדרבי ב-1997. אז שתיהיה לכם צפייה נעימה ואשמח לקבל ביקורות. אזהרה מראש - הקליפ יגרום לכם לגעגועים חזקים לראול הישן והטוב - אחד השחקנים הטובים ששיחקו את המשחק בשנים האחרונות. Ruud Van Nisterltooy goals 2006-2007 הקליפ היה אמור לעלות לאתר מייד אחרי האליפות עם קאפלו, אולם הייתה בעייה בתוכנה של עשיית הקליפים - אבל עדיף מאוחר מאשר אף-פעם. כמעט כל הגולים של רוד בעונת הבכורה החלומית שלו בלבן, האיש שחתום יותר מכולם על האליפות, וגם שיר קיצבי ומעניין לפי-דעתי. יש פנדלים ויש דחיקות, אבל ישנם גם מהלכים ספקטקולארים וכמובן שלושה שערים מול ברצלונה בשני משחקים. בונוס: קטעים קצרים מחגיגות האליפות - רוד חוגג עם ראול ועם המנג'ר קאפלו. גם על הקליפ הזה אשמח לקבל ביקורת.