ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2009.

1. orirema Member

אני לא מבין את עניין הדיבורים של "השפעה של פרז בפן המקצועי" פרז בבחירתו לקדנציה אמר שהוא למד מטעויותיו בקדנציה הקודמת. פלאגריני אמר לפני כמה ימים שמאז אוגוסט פרז לא דיבר איתו.

אני לא ראיתי בריאל שום התערבות של פרז בהרכב לאורך כל העונה, פלאגריני הרכיב את השחקן שהוא רוצה משיקוליו האישיים בלבד. ידע לייבש את קאקא ובנזמה כשלא הרשימו וידע להעניש את גוטי ולאס ולהשאיר אותם מחוץ להרכב כשהסתכסך איתם.

אני ולא נראלי שמישהו באמת יודע עד כמה פלאגריני היה מעורב משמעותי ברכישות בקיץ הקודם. כמובן שאין לי ספק שמוריניו שולט יותר וכבר אמר שלא יהיה מוכן להביא "שחקנים לא מוכחים במחיר לא סביר". בכל מקרה הידיעה שהמאמן יביא את השחקנים שלו ולא יצטרכו לדון בספקלציות אם הרכישה היא של המאמן ולאדנו או פרז היא משמחת.

Last edited: Jun 1, 2010
  2. xavi6 Member

אני לא פוחד ממאייקון, וגם לא ממוריניו. להפך, אני אשמח שיגיעו, יש לי את פדרו ופפ. גם אם מאייקון יגיע הם לא יותר טובים מאיתנו מבחינת חומר שחקנים. זה דיי שווה, השאלה איך הם ישחקו, הכל זה עניין של רצון. טבעי שאחרי שתי אליפויות וזכייה בכל התארים הקבוצה תהיה שבעה, בעוד השנייה שכל הזמן נכשלה תרצה לזכות בהכל.

3. 亚历山大帕托 Member

הקבוצות לא הספיקו לצאת לחופשת קיץ של אחרי העונה הזאת, ואתה כבר מכין תירוצים למה לא תזכו בתארים בעוד שנה. מה יהיה עם הלוזריות שלכם? לא משנה כמה שנים תהיו בפסגה, המנטליות לא משתנה.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פלגריני לא החליט מי יהיה בקבוצה ומי לא יהיה בקבוצה, את זה פרז החליט. פלגריני כבר אמר שהיו שחקנים שהוא רצה (סניידר ורובן) ופרז החליט שלא להשאיר.
    אצל מוריניו זה לא יקרה.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מאדירים את מוריניו יותר מדי. ההתייחסות אליו כאן היא כאל מישהו מושלם שיודע הכל ויתקן כל אספקט בעייתי בריאל מדריד - זה לא נכון, במיוחד כשאתם מדברים על תחום הרכש ועל איזה יופי יהיה כי מוריניו ישלוט לבדו על התחום ושהוא לא יתן לאף אחד להנחית עליו שחקנים מלמעלה.

רק כדי להבהיר: אם מוריניו היה אחראי בלעדי על הרכש באינטר, לא לוסיו, לא מוטה, לא סניידר ולא מיליטו היו משחקים בקבוצה בעונה האחרונה. מוריניו רצה את קראבליו ודקו לעמדות של לוסיו וסניידר, ורק לאחר שצ'לסי לא הייתה מוכנה לוותר עליהם, ההנהלה אירגנה לו את הברזילאי וההולנדי. מוטה ומיליטו הונחתו עליו עוד בסוף העונה שעברה במהלך שלמוריניו כמעט ולא הייתה מילה בו בכל מה שקשור ליוזמה.

בעונה הראשונה שלו באינטר הוא קיבל יד חופשית לרכש ובחר - ברוב טימטום - את קווארסמה ומונטארי. הוא ביזבז על שני היצורים האלה כמעט 50 מיליון יורו.

אולי עדיף שולדאנו ידאג לרכש...

6. Raulito Madridista

מוריניו הוכיח בשנים שהוא מאמן כי השמיים הם הגבול, פשוט ככה.
    אני לא מצפה לטרבל בכלל ובטח לא בשנה הראשונה, אבל אני כן בטוח שהוא ינקה את החרא שיש בקבוצה(מעניין האם המדיניות שלו כלפי גאגו, דרנטה וכל מיני שחקנים כאלה, תיהיה כמו המדיניות לה אני מצפה - לכו חפשו לכם 'בית' חדש) , ובניגוד לשאר המאמנים - לא יבעט החוצה אחרי עונה אחת, קודם כל בגלל המוניטין שלו וגם משום שהתוצאות יהיו הרבה יותר טובות.
    בנוגע לתחום הרכש - מה שאתה מתאר כאן זה לא מאמן שהנחיתו עליו שחקנים בלי רצונו, פרט אולי לבאלאק ושבשנקו(בעיקר האחרון). באינטר זה בכלל לא היה המצב. התערבות בתחום הרכש זאת-אומרת להביא לקבוצה חלוץ(אואן) כשהמאמן(קמאצ'ו) מבקש קשר אחורי, וכך עשה פרז בקיץ 2004 למשל. באינטר המצב הוא לגמריי אחר - 'התפשרות' על שחקנים אחרים. אין מה לעשות, צ'לסי לא רצתה לשחרר את לאמפרד אז מוריניו בחר באופצייה ב' - ווסלי סניידר שהוא שחקן טוב מאוד גם כהן. הוא רצה את קרבאליו אבל צ'לסי שוב הטילה וטו ולכן הוא ניצל את הפריצה שהייתה עם לוסיו(קראתי במקור מסויים שהמליצו למוריניו על לוסיו והוא קיבל את ההמלצה). גם בריאל מדריד, על אף שיוקצבו יותר כספים לרכש(כנראה), וודאי שיווצר מצב שמוריניו ירצה שחקנים מסויימים והוא ייאלץ להתפשר על אחרים כי קבוצות הצמרת לא ישחררו אותם. הוא יכול לבקש את אשלי קול, אבל אם צ'לסי תערים קשיים, הוא ייאלץ להתפשר על המגן השמאלי של לאציו שגם הוא עושה רושם חיובי.
    בנוגע לקווארסמה ומאנסיני - מסכים שמדיניות הרכש של מוריניו בשנה הראשונה באינטר הייתה מאכזבת מאוד, אבל לכל מאמנים יש נפילות. גוארדיולה נפל עם חלב וזלאטן, פרגוסון נפל עם ברבאטוב, בניטס נכשל עם באבל והרשימה עוד ארוכה.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בריאל מדריד הכל יכול לקרות, אבל אני מתאר לעצמי שהגעתו של הפורטוגלי לעמדת המאמן תבטיח באופן כמעט ודאי שאת הבלאנקוס יאמן אותו מאמן לפחות שנתיים ברציפות. אני באמת לא זוכר מי היה האחרון שהצליח להחזיק שת 2 עונות שלמות (ברנד שוסטר נחתך באמצע העונה השנייה) ברציפות.

Last edited: Jun 1, 2010
  8. 亚历山大帕托 Member

אף אחד מאז דל בוסקה.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יותם, כמו שרשמת, מוריניו רצה את קרבאליו ולמפארד, צ'לסי לא הסכימה, ובאינטר (אני בטוח שמוריניו נתן אוקיי למהלך שכזה) החליטו "להתפשר" על לוסיו וסניידר, שהם למעשה שחקנים בדיוק בעמדות שמוריניו רצה.

כמו שרשמתי, מוריניו הוא לא קוסם, מבחינה מקצועית הוא יכול להיכשל למרות הקבלות שהוא מנפק עד כה, אבל הוא הכרחי לריאל מדריד קודם כל על מנת לעשות סדר. ולדאנו ופרז לא יעיזו להחליט אילו עמדות צריך לחזק, כמובן שמשם הכל תלוי בהצעות, משכורות, תקציבים, דברים שלמוריניו אין שליטה עליהם ויכולים להשתנות, אבל מוריניו יעביר את התבנית שלו ובהנהלה ילכו לפיה.

10. שלו Guest

המדים הרשמיים לעונת 11\10 הוצגו היום באתר הרשמי:
    בית:
    http://img339.imageshack.us/img339/286/127538810715.Xxx
    שוער בית:
    http://img143.imageshack.us/img143/4430/127538817698.Xxx
    חוץ:
    http://img202.imageshack.us/img202/1746/127538820794.Xxx
    שוער חוץ:
    http://img693.imageshack.us/img693/3213/127538824146.Xxx

11. המבין Member

אחלה חולצות

12. Raulito Madridista

http://www.as.com/recorte/20100601dasdasftb_37/C280/Ies/Florentino_Raul_Gracias_anos_nos.Xxx

ראול - ועכשיו הספר. היום בצהריים הוצג הספר 'ניצחון של ערכים', האוטוביוגרפיה של ראול שנכתבה בעזרתו של אנריקה אורטגו. האירוע התקיים בחדר העיתונות של המועדון ופרט לקפטן השתתפו בו גם הנשיא פלורנטינו פרז, נשיא הכבוד אלפרדו די-סטפאנו והמנג'ר החדש, זוז'ה מוריניו. במהלך האירוע שיבח פרז את ראול כשאמר:"הדמות של ראול מגדירה את זהותה של ריאל מדריד. הוא מייצג את הערכים של חיפוש אחר ניצחון בכל-מחיר. אני תמיד אמרתי שהוא מזכיר לי את די-סטפאנו בתשוקה שלו להיות תמיד ראשון. הוא מהווה דוגמא לכל השחקנים בריאל מדריד בפרט ובכולם הכדורגל בכלל, כי הוא נתן את כולו, זכה בהכל וניצח הכל. אנחנו רוצים שהשחקנים שלנו יוקרצו מחומרים כאלה". גם ראול עצמו אמר כמה מילים, בקצרה - "זה יום מיוחד עבורי, אני שמח וגאה על הוצאת הספר. אני רוצה להודות למי שעזר לי לחבר אותו, לאלפרדו די-סטפאנו שטרח להגיע ולכאן והוא יודע שתמיד הערצתי אותו בגלל מגוון התכונות והאופי שלו, וגם לנשיא פלורנטינו פרז שרכש לי גם הוא כבוד והגיע לכאן".

* גונזלו היגואין יחתום על הארכת חוזהו בקבוצה עד שנת 2016 בימים הקרובים. החלוץ ואביו, המשמש כסוכנו, הגיעו להבנות עם הנהלת הקבוצה(שכרו ישודרג כמובן) וחסרה רק החותמת הרישמית.

* אתר ה-AS מדווח כי זוז'ה מוריניו שוחח גם הבוקר עם ראול והציע לו לשמש על תקן 'מטראצי', הכוונה היא שבדומה לשחקן הוותיק של אינטר - ראול ימעט לשחק על כר הדשא(נאמר כי מוריניו לא יכול להבטיח לו דקות משחק רבות) אולם תיהיה לו סמכות רחבה בחדר ההלבשה והחדרת מוטיבצייה בשחקנים.

13. שלו Guest

המארקה מדווח שמוריניו מעוניין בג'רארד, ג'רארד מנגד אמר שישמח לסיים את הקריירה תחת מאמן גדול כמו מוריניו. מצד אחד ג'רארד זו תוספת כוח מצויינת לריאל מדריד, אך מצד שני אם ג'רארד עוזב, קשה לצפות עתיד ורוד למרסייסידרס.

Last edited: Jun 3, 2010
  14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אמור להיות שיקול כשלהו??

15. xavi6 Member

כן, אתה יודע, לחלק מהשחקנים אכפת מהקבוצה שלהם גם כשהם עוזבים. נגיד באת' לחלק מהשחקנים אכפת מהקבוצה, כמו...טורס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אם ג'רארד יעזוב את ליברפול, כל הערצה שלי תרד ממנו לגמרי. זה יהיה עוד ניצחון לדרך של ריאל מדריד.

Last edited: Jun 3, 2010