ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2009.

1. Raulito Madridista

קצת חדשות:

http://img195.imageshack.us/img195/1559/klaasjanhuntelaar387527.Xxx

אתר האס מפרסם היום שעדיין לא ברור היכן יישחק הונטלאר בעונה הבאה. ההולנדי קיבל הצעה גם מטוטנהאם האנגלית, והוא כרגע מתלבט. נראה שיש לשחקן העדפה לעזוב לפריימרליג מאשר לשחק בגרמניה, מה גם שהלונדונים מעוניינים גם באריאן רובן, חברו לריאל מדריד ונבחרת הולנד, ובגבריאל היינצה, כך שהשחקן הביא שהקבוצה מתכוונת לשדרג את עצמה לקראת העונה הבאה ולהוות פקטור בצמרת. מצד שני, שטוטגארט תשחק בליגת האלופות ויש גם את הלחץ שמופעל על השחקן מצידה של ריאל מדריד.

* האם יש התפתחות בקשר לצ'אבי אלונסו? לפי הדיילי טלגראף(מקור לא אמין במיוחד), עד סוף השבוע, ריאל עשויה להגיע להסכמה עם ליברפול בנוגע למחירו של אלונסו, בסביבות ה-35 מיליון יורו. עוד דווח שבליברפול כבר מחפשים לו מחליף.

* נראה שבלקברון האנגלית וויתרה על ואן ניסטלרוי. מאמנה של הקבוצה, סם אלרדייס, הסביר שלא רק שהמשכורת של השחקן גבוהה, אלא גם תדירות הפציעות שלו בשנתיים האחרונות מורידה את המחיר שלו. "בכל מקרה, אם תיהיה פירצת דרך, אני מאוד אשמח לראות אותו מגיע לקבוצה, אך מנקודת המבט האובייקטיבית שלי זה נראה חסר סיכוי".

* בגרמניה טוענים שהמבורג תגיש לריאל מדריד בקרוב הצעה כספית על ואן דר וארט, שמעוניין לחזור לשחק אצל האקסית.

* החלוץ הצעיר אלברו בואנו, שאשתקד נמנה בסגל הקבוצה הבוגרת במשך תקופה מסויימת, עובר לויאדוליד.

Last edited: Jul 15, 2009
  2. zizou_raul Member

אם כבר רוכשים שחקן מספורטינג אז עדיף לרכוש את השחקן השני לצד מאוטיניו, מיגל ולאסו שלדעתי הוא שחקן ענק.
    הוא דומא בסיגנון לאלונסו, ולאסו עושה הגנה מעולה וקשר אחורי טוב, אבל הוא יצרתי מוסר מצוין ובועט טוב מרחוק. וגם צעיר בן 23 אני מאוד אוהב את השחקן הזה, למרות שמאוטיניו גם שחקן לא רע בכלל ולדעתי שניהם יותר טובים מד'אוגסטינו וגם לא יעלו יותר מ-20 מליון.

נכון מאוד פרז עושה, לריאל יש סגל של 30-31 שחקנים ואפשר לרשום רק 25, ריאל חייבת להפטר משחקנים, בשביל שלא להתקעה איתם, לשחקנים האלה יש חוזה והם לא יעזבו כל כך בקלות.
    במיוחד רוד הבעיה זה המשכורת שלו אף קבוצה בעולם לא תשלם לו 6.5 מליון לעונה כמו שהוא מקבל בריאל, ולכן ריאל תקוע איתו עד סוף החוזה(שמסתיים בעונה הבא).
    מקווה שהוא ימכר בסוף ויבין שאין לו מקום בקבוצה, כי להחזיק אותו בתור חלוץ שלישי/רביעי אם משכורת כזאת לא שווה בכלל.
    צריך למכור איזה כמה שחקנים ולהרוויח אליהם כסף, לדעתי אם נמכור עוד 4-5 שחקנים נרוויח איזה 60-80 מליון נוספים, שחלק ילכו לכיסוי חובות, וחלק לרכישת אלונסו.

Last edited: Jul 16, 2009
  3. Champions league Member

תגיד איפה אתה חיי? 60-80 מיליון חחחח הצחקתה אותי .... :aaarofl: אתה יכול בבקשה לפרט מאיזה שחקנים תוציא 60-80 מיליון ? כי ממה שאני רואה אולי 40-50 בקושי

4. Ohad_Glr Member

כמובן שהמחירים שאני כותב כאן הם משוערים ואולי חלק לא יסכימו איתם, אבל בהחלט מדובר על סדר גודל של 60-80 מ':

הונטלאר- 20 מיליון
    נגרדו- 15 מיליון
    היינצה-5 מיליון
    מצלדר/גאראי- 10 מיליון (מצלדר כנראה ימכר בפחות האמת)
    רובן-25 מיליון (וזאת הנחה זעירה. אם הוא הולך לסיטי זה יכול גם להגיע ל-30 בקלות).
    ואן דר וארט-10-20 מיליון (לא ידעתי באמת להעריך. זה תלוי המון בקונה).

רק ברשימה הזאת יש 80 מיליון. ובטח יש גם כאלה ששכחתי (אם כן אתם מזומנים להזכיר) ויש גם שחקנים שמתנדנדים (סניידר, מאהמדו דיארה שיובה רצתה).

5. Raulito Madridista

סאלגדו:"זו העונה האחרונה בחוזה שלי ואני רוצה לסיים כאן את הקריירה"

http://img22.imageshack.us/img22/2503/satelliteblobcolurldata.Xxx

מיצ'ל סאלגדו התראיין לתקשורת והוא נראה דיי מבסוט מהחיים. הבאתי כאן את החלקים המרכזיים מהראיון שפורסם באתר הרשמי. סאלגדו דיבר על עצמו באופן אישי והתייחס לכך שזו העונה האחרונה שלו בחוזה והוא מתכוון לפרוש אחריה, הוא ביטל את השמועות שהיו על כך שהוא היה סגור בקבוצה קטארית, הסביר במה הוא הוא מסוגל לתרום לקבוצה בעונה הבאה, ודיבר גם על האוהדים הנלהבים ועל גמר ליגת אלופות. הוא גם נשאל את השאלות הקבועות על המאמן פלגריני ועל רונאלדו.

מה קרה עם השמועות על כך שאתה תשחק בקטאר?
    "לא קרה שום דבר. הביקור שלי שם היה ממניעים פוליטים בלבד. ריאל מדריד לא הודיעה לי שום דבר על כך שאני לא בתוכניות או משהו כזה, ומבחינתי אני מסיים את הקריירה שלי כאן. זו העונה האחרונה שלי בחוזה, וכנראה שזו תיהיה עונת הפרישה".

האם זה בלתי נמנע לחשוב כבר עכשיו על גמר גביע האלופות שייערך בברנבאו?
    "הצעד הנכון יותר מבחינתינו הוא יותר לעשות ולעבוד ופחות לדבר, ואנחנו, השחקנים, חייבים לשמור על כל האנרגייה וההתלהבות לאורך כל העונה, גם בזמנים שיהיה יותר קשה, כדי להתמודד על כל התארים. גמר ליגת האלופות הוא עוד כל-כך רחוק, כך שאני מעדיף לא לדון בו. העובדה שמשחק הגמר יהיה בברנבאו, משמשת לנו כתמריץ ועוד מקור מוטיבצייה, אבל כרגע אנחנו מתמקדים בעבודה שלנו".

האם ראית פעם את האוהדים כל-כך נלהבים מהקבוצה?
    "אני חושב שהיינו צריכים את זה. כשבקהאם וזידאן הגיעו, היינו הקבוצה מספר 1 בעולם, ובשנים האחרונות זה לא ככה. הרכישות הנהדרות האלו מביאות לקהל סקרנות רבה ומוטיבצייה גבוהה יותר. אני בטוח שהאוהדים היו הולכים אחרינו גם אם הרכש היה מתון יותר, אבל אין ספק שהרכישות מעלות את ההתלהבות. הקהל יעזור לנו להחזיר את המדרידיסימו".

מה אתה יכול לתרום לקבוצה בעונה הזאת?
    "אני מביא את העבודה שלי ואת הכבוד הרב שאני רוכש למועדון. מן הסתם אני משחק פחות מבעבר, אבל כאשר המאמן חושב שאני מתאים - אני אלחם ואעשה הכל למען הקבוצה, כמו תמיד".

האם אתה יכול להצביע על טעויות שנעשו בעידן הגלאקטיקוס הקודם?
    "קשה ללמוד, כי כל תקופה היא שונה. אבל אני חשוב שלמדנו מחלק מהטעויות. הקבוצה התחזקה במקומות הנכונים ויש לנו למשל שישה שחקנים ששווים 20 גולים בעונה. אני באמת שמח מהרכש ובטוח שהקבוצה בדרך הנכונה".

האם אתה סבור שבקבוצה חייבים להיות כוכבים ספרדים?
    "המועדון צריך לבצע את הרכישות בלי שום קשר לאזרחות. כמובן שזה נחמד אם יהיו כאן יותר ספרדים, אבל זה לא העיקר. בינתיים אלביול ונגרדו הצטרפו ואנחנו שבעה, בייחד איתי, עם קסיאס, ראול, גוטי ומיגל טורס. אולי גם צ'אבי אלונסו יצטרף ואז זה יהיה נהדר".

בנושא אחר:
    Ohad_Glr,
    לגבי הונטלאר - שבעה מיליון יורו עוברים לאייקס, כך שנרוויח ממכירתו רק כ-13 מיליון יורו(גג).
    שכחת לציין את דרנטה, שלא בטוח שהוא יושאל לפיורנטינה, יש סיכוי שהוא גם יימכר.

6. Ohad_Glr Member

ועדיין, גם אם 7 מיליון יעברו לאייאקס הקבוצה עדיין עומדת להרוויח סדר גודל של 80 מיליון יורו ממכירת שחקנים.

בתחילת הקיץ דיברו על 100 מיליון שיכנסו ממכירה, כי היה נראה שהולכים למכור גם את סניידר. עכשיו אני מאמין שיכנסו לקופה בערך 80 מיליון, בלי המכירה של ווסלי (וטוב שכך).

7. Champions league Member

רובן לדעתי עדיין נשאר ואם ריברי לא יגיע רוב הסיכויים שהוא ישאר.
    כמו ש-RAULITO אמר על הונטלאר אנחנו נקבל 13 דרנטה אני מעריך על 8 מיליון, היינצה 6 מיליון, ואן דר וארט 15 מיליון, מצזלדר 8 מיליון, ודיארה אני מעריך ב 11 מיליון. אז איפה אתה מגיע פה ל 60-80 מיליון תסביר לי בבקשה .
    אולי אני טועה בקשר למחירים תקנו אותי אבל זה ההערכה הכי נכונה ואם נרוויח על כולם 60-80 אני יגיד תודה ויבקש סליחה על הטעות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    בנוגע לכל השאר הם בינתיים נשארים. רוד המשכורת שלו אדירה ואף מועדון לא ירצה יותר נכון לא יוכל לשלם לו ככה , יכול להיות מאוד שהוא ירשים ויחזור לכושר וירשים את פלרגיני. בנוגע לנגרדו ריאל מתכוונים או להשאיר אותו (הכל תלוי במצב החלוצים) או להכליל אותו באיזושהי עסקה אולי אפילו בעסקת אלונסו. סניידר אני מאמין שגם ישאר.

תשובה מדור -

בחישוב שלך אתה לא כללת את אלברו נגרדו שלמשל יימכר בעשרה מיליון יורו(ממש לא נראה שהוא יישאר):
    13+8+6+15+8+11+10 = 71 מיליון יורו.
    בלי אלברו נגרדו - 61 מיליון יורו.

טעות בחישוב מצטער אבל גם בקושי מגרד את ה 60 אבל אל תשכח שהפרזתי פה קצת במחירים בנוגע לדרנתה דיארה היינצה. אני לא אומר שהם לא שווים את הסכום שרשמתי פשוט זה מה שיציעו וריאל תמכור כי היא צריכה קש

8. Raulito Madridista

http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/07/16/futbol/equipos/real_madrid/1247762621_extras_portada_0.Xxx

ראול מתכנן להגיע לעונה הבאה בשיא מהבחינה הפיזית. הקפטן שלנו החליט לערוך אימון נוסף אחרי האימונים המפרכים שהעביר פלגריני, בהתאם לאישור שקיבל מהמאמן. שחקנים אחרים כמו גוטי ודודק למשל, שיחקו גולף באותו הזמן.
    ריאל מדריד ממשיכה בעבודה האינטנסיבית(שלושה אימונים ביום), וכריסטוף מצלדר סיפר:"מעולם לא קמתי כל-כך מוקדם במחנה האימונים, אנחנו עובדים מאוד קשה כדי להיכנס לכושר כמה שיותר מהר". השחקנים החלו לרוץ כבר בשבע בבוקר.
    השחקנים התחילו היום גם בתירגולים הטקטים. רונאלדו, בנזמנה, פארחו וגוטי, שיחקו מול ארבעה שחקני הגנה - סאלגדו, מצלדר, היינצה ודרנטה. גם לאס סייע מידי פעם. דווח ששחקני ההתקפה עשו ככל העולה על רוחם והספיקו לכבוש מספר שערים מרהיבים. לאט-לאט הקבוצה תתחיל לעבוד יותר ויותר עם הכדור.

* אריאן רובן אמר היום:"אני מאושר בריאל מדריד ואני ממש לא מתכוון לעזוב. אני נשאר".
    * כריסטיאנו רונאלדו:"אנחנו לא מפחדים מברצלונה".
    * אזקייל גאראי נחוש להישאר בקבוצה העונה ולזכות במקום בהרכב:"אני אלחם עד המוות כדי לא לוותר על החלום הזה, לשחק בריאל מדריד. עבדתי קשה כדי להגיע לכאן וזה לא הזמן להרים ידיים".
    * הסוכן של ווסלי סניידר רומז על כך שאינטר מעוניינת בו.
    * תחנת רדיו ספרדית, קדנה סר, מדווחת שנגרדו עשוי לעבור לטוטנהאם בימים הקרובים, כאשר סכום ההעברה יהיה סביב ה-20 מיליון יורו.

9. SANTYAGO Member

מעניין אותי לדעת ? מי יקח בעונה הבאה את הפנדלים רונלדו? קאקה?

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היגוואין ? ואן ניסטלרוי ?
    לא חסר לריאל בועטים בסגל כרגע , אולי שיבנו על זה בשבלבים של הצ'מפיונס ישחקו בונקר ויביאו את המשחק לפנדלים.

11. REAL MADRID Member

הראל, היגוואין אחד מבועטי הפנדלים הגרועים ביותר שראיתי. כל עוד רונאלדו/ראול/קאקה/בנזמה/רובן(?)/רוד/צ'אבי אלונסו(?) על המגרש - הם יבעטו לפניו.

12. Raulito Madridista

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/07/16/futbol/equipos/real_madrid/1247780004_0.Xxx

הנה ההרכב שצפוי לפתוח במשחק האימון היחיד של הקבוצה במחנה - נגד שומרוק רוברס ביום רביעי. מנואל פלגריני תירגל אתמול מערך של 4-4-2 עם רונאלדו ורובן(צד שמאל ולא כמו ברוב שלבי העונה שעברה) באגפים ואת ראול ובנזמנה בחוד ההתקפה. נראה שפלגריני מנסה את דרנטה כמגן שמאלי, לפחות בינתיים. קחו בחשבון שהשחקנים ששיחקו בגביע הקונפדרציות, עדיין לא נמצאים. היגואין שיחק קבוצה השנייה בייחד עם גוטי, ואן דר וארט, פפה(מפתיע), מרסלו, סאלגדו, מצלדר ועוד(דודק עמד בין הקורות). מהמאדו דיארה וואן ניסטלרוי עדיין מתאמנים בנפרד ולא לקחו חלק במשחקון, ואתמול גם סניידר התאמן לצידם.

* 'המירור' האנגלי מפרסם שאלברו נגרדו יעשה בקרוב את דרכו לטוטנהאם, והקבוצה תקבל עליו כ-15 מיליון יורו. 'אלו השעות האחרונות של נגרדו כשחקן ריאל מדריד', נכתב באתר האס. ריאל מדריד דרשה עבורו תחילה 18 מיליון יורו, אך הסכימה להתפשר בקצת כדי לא להפריע לשחקן למצוא קבוצה טובה. טוטנהאם התעניינה תחילה בהונטלאר, אך כשהבינה שהשחקן כנראה סגור בשטוטגארט, היא שינתה כיוון.

Last edited: Jul 17, 2009
  13. REAL MADRID Member

טבעי והגיוני שפלגריני ייצמד במשחק הזה ל4-4-2, המערך אותו ציין כמועדף עליו. לא מפתיע אותי לראות שראול ובנזמה עולים ביחד, הרי מקומו של בנזמה מובטח בינתיים בשל המחיר ששולם עליו והשאלה הייתה בגדר דמות השחקן שלידו, ראול או היגוואין, הפעם ראול נבחר - שיהיה. למעשה, מערך 4-4-2 הוא המערך האידאלי כרגע כשקאקה נעדר.

הצבתו של פפה בהרכב השני כלל לא מפתיעה, ברור לנו שפפה טוב יותר מיתר בלמי הקבוצה ומקומו בהרכב מובטח אך צעיר לזכור שהוא יעדר ממשחקי הפתיחה בליגה והגיוני שפלגריני ייבחן את האופציות האחרות. ההפתעה מבחינתי היא שהיינצה הועדף על מצלדר ושדרנתה הועדף כמגן שמאלי למרות שיעזוב את הקבוצה בוודאות, אבל זה בסה"כ תרגול למשחק ידידות עם סגל חסר...

14. REAL MADRID Member

אדאביור אאוט - הונטלאר אין

http://img190.imageshack.us/img190/618/huntelaar11577439.Xxx

דיווחים בגרמניה מספרים שהונטלאר עשוי לעכב את החלטתו לגבי העונה הבאה במטרה לבדוק האם אדאביור עוזב את ארסנל. ה'בילד' מדווח שארסנל הצטרפה לרשימת החיזור של קלאס יאן הונטלאר לאחר שאדאביור עתיד לעשות דרכו אל מנצ'סטר סיטי. באנגליה מדווחים שזאת רק שאלה של זמן עד שהחלוץ מטוגו יעזוב את האמירויות. אם יעזוב בסופו של דבר, ארסנל תפנה ישירות אל אופציית הונטלאר שמחזיק בהצעות מטוטנהאם ושטוטגארט. ריאל מדריד כבר הגיעה להסכמה מלאה עם שטוטגארט אך מחלוקת לגבי שכרו של החלוץ בקבוצה מונעת את מעברו לקבוצה. הונטלאר עשוי לקבל בחיוב הצעה מארסנל אשר משתתפת באופן קבוע בליגת האלופות בניגוד לטוטנהאם ושטוטגארט.

Last edited: Jul 17, 2009
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל כבר הספיקו להגיד שזה ברווז עיתונאי ושארסנל מתעניינת בחלוץ של בורדו.
    דבר שני שטוטגארט הציע להונטלאר תנאים שאליהם הוא הסכים. הוא מתלבט בגלל סיבות אחרות (ליגה, קבוצה וכו ...)