הפשרה המסתמנת בעסקת סרחיו קאנאלס - השחקן יעביר את קדם העונה עם ריאל מדריד שבמידה ותחליט שברצונה להשתמש בשירותיו כבר החל מהעונה הבאה תשלם פיצוי כספי לסנטאנדר.
אווווווו ריגשת אותי מהחודש וחצי האלה שאני פה לא הצלחת לגרום לי להזיל דמעה פעם אחת (טוב נו, להזיל דמעה על הטמטום, אבל זה לא נחשב)
למה שהוא יגרום לך להזיל דמעה? התגובה שלו בסדר גמור, הוא לא ניסה לרגש אלא דיבר בכנות. בקשר לקנאלס, יהיה זה מהלך סופר חכם להחתים אותו - מדובר פשוט בכישרון ענק, ועוד ספרדי, לפי מה שאני ראיתי ממנו הוא עשוי להיות כוכב בעתיד, קשה לי להאמין שריאל תהרוס אותו. חחחחחחח אתה רציני?
תגיד לי משהו טוב אחד שעשה...להגביה לשמיים?? לאמן את השוער בהגבהות?? או עקב אחד במהלך כל המשחק וזהו עשה לך את זה
מה הקשר? אז משחק אחד לא טוב אחרי 5 שבהם הוא היה המצטין, גם לזלאטן ולקאקה יש ימים כאלה. מדובר בילד בן 18 (!!!) שהפך להיות בערך השחקן הכי חשוב בקבוצתו והמצטיין בה ללא ספק, הכישרון שהוא מפגין העונה גדול מאוד, ומשחק אחד חלש משנה את זה?
היגוואין בדרך להארכת חוזה לאחר שבשבוע שעבר היה זה מרסלו אשר סיכם על הארכת חוזהו במועדון, הגיע תורו של היגוואין. החלוץ הארגנטינאי שכמו מרסלו הגיע בינואר 2007, מחזיק בחוזה במועדון עד 2013 (החוזה המקורי עליו חתם כאשר נרכש מריבר פלייט) אך בריאל מדריד רואים בהיגוואין כחלק מרכזי בשלד הקבוצה ומתכוונים להאריך לו את החוזה ב-3 שנים נוספות, עד 2016 וכמובן לשדרג משמעותית את שכרו שנחשב לאחד הנמוכים במועדון. המארקה מפרסם שנציגיו של השחקן כבר נפגשו עם חורחה ולדאנו על מנת לקדם את הנושא. היגוואין שמחזיק בממוצע הכיבושים הטוב ביותר העונה בליגה הספרדית של גולים-דקות משחק מחוזר ע"י מרבית מקבוצות אירופה ולאחרונה הייתה זאת יובנטוס ששמו קושר אליה. * קרים בנזמה אינו התאמן היום. כמוהו גם מצלדר שעבדבחדר הכושר. גאראי מנגד, שם להתאמן עם יתר השחקנים. רובן ראמוס, פליפה ראמוס ומתאוס מקסטיליה התאמנו עם הקבוצה הבוגרת.
מעולה, האמת שזה היה צריך לבוא עוד קודם, אבל אנחנו יכולים רק להעריך יותר את גונזו על כך שלא עשה רעש מכך שלמרות שהוא השחקן המצטיין בקבוצה כבר שנה וחצי - החוזה שלו נמוך להחריד, מגיע לו הרבה יותר מ-2 מיליון יורו בשנה. וכמובן שהארכת החוזה באה במועד מעולה - סימון לקבוצות שחשבו עליו להתרחק, הוא לא זז ממדריד. היגואין היום הוא כנראה החלוץ בכושר הטוב בעולם, ממוצע הכיבושים שלו (שער כל 79 דקות אני חושב) מטורף. שימשיך ככה.
http://estaticos01.marca.com/imagenes/2010/02/12/futbol/equipos/real_madrid/1265933361_extras_portada_0.Xxx מצפה להיות שם במונדיאל. מאז שנפצע בצורה קשה במשחק נגד וולנסיה ב-12 בדצמבר, אז קרע את הרצועה הקידמית בברך ימין, פפה עובד ימים כלילות כדי להחלים בזמן ולא לפספס את המונדיאל. פפה עובד הרבה בבריכות שחייה ובחדר כושר, שישה ימים בשבוע, שש שעות במהלך כל יום ומשקיע מאץ עילאי. ניבאו לו חצי שנה מחוץ למגרשים, אולם קצב ההחלמה של פפה משביע רצון, כך לפי ד"ר קרלוס נורוניה, שאיבחן את בדיקת ה-MRI שעבר פפה בפורטוגל לא מזמן. "הכל הולך לפי התוכניות, אבל כמובן שבימים הקרובים ניהיה יותר חכמים", הוא מסביר. "פפה לא יצליח לחזור בזמן כדי לסייע לריאל מדריד, אבל בנוגע למונדיאל? - יש אפשרות ואני לא פוסל אותה. פפה מתחיל לחייך והוא מספר כי כריסטיאנו רונאלדו דואג לשלומו ומחזק אותו:"יום-יום הוא מתקשר אליי כדי לעודד אותי ושואל למצבי. הוא מוסיף למצב הרוח שלי ואני ממש לא מאבד תקווה. אני מקווה לחזור לישורת האחרונה של העונה". פפה חזר למדריד וביום חמישי הקרוב הוא יעבור עוד בדיקת, הפעם במתחם האימונים ואלדבאס, כדי שהרופאים יוכלו לדעת האם פפה יכול כבר לעבור לשלב השני בתהליך ההחלמה. בינתיים, הוא לא שוכח להודות למועדון שמטפל בו בצורה הטובה ביותר וגם לד"ר שצמוד אליו כל הזמן.
http://www.as.com/recorte/20100212dasdasftb_20/C280/Ies/Sergio_Canales.Xxx סרחיו קאנאלס נרכש. שלושה שבועות אחרי שדווח בתקשורת על כך שריאל רכשה את סרחיו קאנאלס, הגיעו ריאל מדריד וראסינג סנטאנדר לסיכום סופי, כפי שאישר האתר הרישמי. בשבוע שעבר נפגש חורחה ואלדאנו עם נשיא סנטאנדר, פרנסיסקו פרנייה, והוחלט שאחרי משחקי הגביע תצא הודעה רישמית בנושא. הקשר הספרדי הצעיר יחתום על חוזה לשש עונות במדי ריאל מדריד, והחוזה ייכנס לתוקף ביולי 2010. הוא יפתח את ההכנות לעונת 2010-2011 במדי הקבוצה ואז בידי המאמן תיהיה ההחלטה האם להשאילו לראסינג סנטאנדר לעונה נוספת. ראסינג תקבל חמישה מיליון יורו ופיצוי כספי נוסף במידה במידה וישחק בריאל מדריד כבר מתחילת העונה הבאה. קאנאלס נחשב לפוטנציאל עצום. העונה הוא מלך השערים של ראסינג סנטאנדר עם חמישה כיבושים, על אף ששיחק בסה"כ 520 דקות
קודם כל - הרכישה של קאנאלס = :aaa021: קארים בנזמה התאמן היום כרגיל ולמרות הכל הוא יהיה כשיר לליון ! לדעתי, אלו חדשות טובות, עם כל הביקורת המוצדקת על בנזמה הוא עדיין שחקן שיכול לעשות הרבה דברים, ואני בטוח שבמשחק מול האקסית המוטיבציה שלו תהיה גבוהה, כלי רציני ביותר מהספסל במשחק שצפוי להיות קשה. * גוטי לא התאמן ולא בסגל לליון, חבל מאוד. http://www.as.com/prom/201002/pro_photo1266153248.Xxx