ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2009.

1. המבין Member

אני רוצה לאחל לכל כותבי הפורום הזה שנה טובה ומוצלחת ושבעזרת השם גם קבוצתינו האהובה תצליח השנה בכל המפעלים וביעקר בליגת האלופות כי הגמר הוא בבירנבאו.

2. Raulito Madridista

http://www.as.com/img/portadag_200909.Xxx

ראול יהפוך היום לשיאן ההופעות של ריאל מדריד במסגרת הליגה, בצוותא עם הבלם הוותיק מנואל סאנצ'ז ששיחק בריאל מדריד 18 שנה ובאמתחתו 523 משחקי ליגה בלבן. הוא גם יגיע למקום הרביעי בטבלת מלכי ההופעות של הליגה הספרדית הראשונים בכל הזמנים.
    ראול:"זו גאווה גדולה עבורי ללא ספק. כשהייתי צעיר, צפיתי בסאנצ'ז בהערצה, למדתי ממנו הרבה וידעתי שכשהוא באיזור, הסכנה על השער שלנו קטנה". על שיא השערים בליגה הספרדית:"עצם זה שהתקרבתי לשחקנים גדולים כמו די-סטפאנו, הוגו זאנצ'ס ווזארה, שהיו הרבה יותר טובים ממני, זה כבר הישג גדול עבורי. מה שמעניין אותי זה לזכות בתארים בסוף העונה עם ריאל מדריד".
    ראול הפסיד במהלך הקריירה שלו כחמישים משחקי ליגה בלבד, מאז הופעת הבכורה שלו בבוגרים בעונת 95\1994. ראול פתח בהרכב ב-492 משחקים, 371 מהם מלאים. הוא כבש 224 שערים - 183 שערים יחידים, 35 צמדים ושלוש פעמים גם שלושער. אבל ראול עדיין רעב:"יש לי עוד אתגרים רבים בקריירה. אני תמיד אשאר עם אותו רעב והתלהבות כמו ביום הראשון כאן".

3. Yotam Member

ריאל מדריד - חרז 0-5

רונלדו 1'
    רונלדו 75'
    גוטי 79'
    בנזמה 82'
    ואן ניסטלרוי 89'

ללא ספק אנו רואים שריאל שולטת על המשחק .

פעמיים הייתי אמור לערוך את ההודעה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited by a moderator: Sep 21, 2009
  4. רנדו Member

ברור שמול חרז המסכנה היא תשלוט במשחק.

אבל זה לא נצחון שמובן מאליו - דווקא הקבוצות הקטנות האלה הן מכשול לפני השלבים המכריעים של העונה.

אגב, כרגע הובקע החמישי ע"י ואן ניסטלרוי (87').

Last edited: Sep 21, 2009
  5. המבין Member

ניצחון חשוב שמעלה אותנו לראש הטבלה. עוד פעם לא שיחקנו טוב ועוד פעם שיחקנו אנמי אך ניצחנו יריבה עלובה שגם ביום בינוני זה לא ניצלה את חולשותינו ולא השכילה לכבוש. זה שRVN שוב כבש באמת חיממם לי את הלב ורונאלו באמת סקורר ניפלא (6 שערים בכל המסגרות העונה) והוא נראה כרגע כרכישה נכונה לפחות מבחינת כיבוש שערים. (והיום גם אף אחד לא הגיע מפנדל או מכדור חופשי או קרן שהוא הרים).

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

70 דקות של סבל מול המסך ובעיקר לסבול את נדב יעקבי (גוטי שחקן הגנתי, חילוף שמשמעותו בונקר) ושגיא כהן ("אולי ואן ניסטלרוי גם יבשל שער" 5 דקות אחרי שבישל לבנזמה) השתלמו ברגע שההולנדי המעופף השלים קאמבק אחרי 10 חודשים וחצי עם שער אחרי בישול מעולה של גוטי, אותו שחקן הגנתי...

כמה דברים מפריעים לי במשחק שלנו, חלקם חדשים וחלקם ישנים:
    1. מרסלו לא מגן שמאלי!!! אני מתקן, מרסלו לא כדורגלן! כאוהד מכבי חיפה הוא מאוד מזכיר לי את אייל משומר בקשר שלו לספורט הזה. מה שיפה שאף אחד מהם לא מוחמא מההשוואה.
    2. גאגו. כמה שאני אוהב אותו עוד מימי בוקה ג'וניורס, הוא לא מצליח להתחבר למכונה הזו כקשר 50-50 שמצפים שיהיה. עוד צ'אנס ועוד צ'אנס, וחוץ ממצב או שניים שהוא עשה טוב אבל החלוצים הכניסו את עצמם לנבדל, הוא הראה שטוב שמקומו על הספסל, לאס ואלונסו הם אלה שצריכים לפתוח בקישור האחורי.
    3. אנחנו משחקים בבית נגד פאקין' חרס, ומתקיפים עם 4 שחקנים במקרה הטוב! איך נבקיע כשאנחנו עם 2-3 שחקני התקפה על 6-7 שחקנים מתגוננים? לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שזה מסובך.
    4. אני פונה בזאת לפלגריני ומבקש ממנו, למרות שער הבכורה, לפתוח עם ראול והיגואין נגד ויאריאל.

7. רנדו Member

שמע, אני לא אוהד ריאל מדריד (עדיין) אבל דבר אחד אני לא מבין: איך אפשר לומר שהקבוצה משחקת חלש כשהיא כובשת חמישייה? תראה, אני לא תמים או משהו. כבר ראיתי המון משחקי כדורגל שהסתיימו ב - 0-1 קטן כאשר המנצחת רחוקה שנות אור מלהרשים.

אבל רבאק, כאן מדובר בחמישייה. ח-מ-י-ש-י-י-ה!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx איך אפשר להבקיע חמישה שערים ובכל זאת לא להיות מספיק טובים? טוב, אולי כי ראיתי את המשחק רק מהדקה ה-75'.

Last edited: Sep 21, 2009
  8. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בונא רנדו אם ככה אני משלם לך שתראה אותנו גם נגד ויאריאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    בין הדקה ה-5 לדקה ה-75 ריאל לא עשתה כלום, עד שכמה חילופים (הגנתיים לשיטתו של נדב יעקבי) הכניסו קצת מרץ. בעיקר הגול השני פירק את חרס מבחינה מנטלית ואחרי זה ה-30 מטר הקרובים לשער שלה הפכו לטיילת.
    בגדול המשחק היה חלש, ולא ככה האוהדים מצפים שקבוצה שבה רונאלדו, קאקה, ראול ובנזמה משחקים בחלק הקדמי תראה.

9. xavi6 Member

בלי להעליב, התוצאה פשוט לא משקפת. באמת. חרס שלטה במשך המון דקות, ואם היו לה את הכלים ההתקפיים ריאל הייתה חוטפת. בואו נגיד שאם סביליה\ולנסיה\ויאריאל היו משחקות וריאל הייתה משחקת באותה יכולת, סביר להניח שריאל הייתה חוטפת. אם ברסה הייתה משחקת ריאל הייתה משחקת שונה לגמרי, לכן לא הכנסתי אותה בין השמות. הסיבה היחידה שריאל נתנה 5 היא בגלל שהיא פשוט טובה, בכל פרמטר, אבל היא לא שיחקה ככה, גם אם היא כבשה 5.

10. david silva Member

המסקנה מהמשחק הזה היא שריאל זו קבוצה שמסוגלת לפרק קבוצות בכמה דקות. אתם תראו את זה גם בליגת האלופות נגד מילאן. בניגוד לברצלונה, אין להם עדיין את הטיקי-טקה, אבל העוצמה שלהם בהתקפה לא פחות חזקה מזו של בארסה. ככה זה כשיש לך שחקנים כמו קאקה, רונאלדו, ראול, בנזמה, היגואין, ון ניסטלרוי, גוטי... הגול יכול להגיע בכל רגע נתון.

11. Yotam Member

התוצאה בהחלט לא משקפת אבל תראה את היכולת של חרס ,
    אין לה חלוצים , קסיאס יכול לשתות 5 כוסות קפה ולעצום ת'עניים .
    מדקה 70 ואפילו פחות , שחקני חרס נהיו עייפים ברמה ענקית !

אחת מ3 הקבוצות הפייבוריטיות שלדעתי תרדנה ליגה .

לפי כמות השחקנים שהיא השאילה רואים שהיא ידעה שלהיות בלה ליגה זאת תהיה חוויה חד פעמית .
    וחוץ מזה , הקבוצה מפסידה ללא הרף .. 0 נקודות מתוך 9 אפשריות .

לסיכום , אם אתם מעוניינים להשוות את הקבוצה הזאת לקבוצה אחרת כך הייתי בוחר בהפועל רמת גן .

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

חשש לקרע בשריר לואן ניסטלרוי..
    משעשע אין ספק.

13. Pipe Member

ריאל מגמגמת ועדיין מסיימת עם חמישייה.
    זה לא מפתיע אף אחד, פערי האיכויות בין ריאל ובארסה לשאר הליגה הוא לא סוד כמוס במיוחד. ללא שום צורך ביכולת קבוצתית מרשימה ורק מעצם נוכחותם על המגרש שחקנים כמו רונאלדו (לאורך הקריירה הוא מאוד אוהב לזיין קבוצות קטנות במו רגליו) או קאקה שווים שער או שניים במשחק. אז היום הם קיבלו עזרה מגוטי ומרוד. לא לדאוג, עוד חודשיים לצד המספרים והנצחונות יגיע גם כדורגל טוב. סמכו על צ'אבי אלונסו, קאקה ורונאלדו. בליגה הזו הסיכויים שמשהו בריאל ישתבש כל עוד שלושתם כשירים הוא לא גדול במיוחד.

14. המבין Member

העניין עם RVN די מדאיג אותי כי נראה שהוא נכנס לכושר והוא אולי החלוץ האידיאלי לקבוצה הזו בקח שבדחיקה הוא יכול לגמור משחק, לא מחמיץ באחד על אחד, חכם ואחד מ5 הסקוררים הגדולים בהיסטוריה וגם כי בן זמה, על אף השער שלו היום, פשוט לא טוב, ראול אנמי והיגוואין לא מקבל צ'אנסים. זה חשוב מאוד שרוד לא יפצע.

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

עוד חודש וחצי לרוד ללא כדורגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx