תיקון קן בואנו נמכר לויאדוליד. ריאל מדריד מייצרת הרבה מאוד שחקנים טובים ממחלקת הנוער אם כי לא ברמה של ברצלונה. הבעיה היא שבניגוד לברצלונה, לא בונים על רובם כשחקני סגל וחאטפה מנצלת זאת. שחקנים כמו מיגל טורס, אדריאן, סולדאדו, פארחו הם שחקני ליגה מעולים. פרט שחקנים שהגיעו מריאל יש שם עוד כמה שחקנים מעניינים מאוד כמו הבלם דיאז, פדרו לאון המוכשר, אלבין, מאנה המגן הנפלא שהגיע השנה מאלמריה, קסקרו ועוד ...
http://img406.imageshack.us/img406/3875/g0903k.Xxx "הלב אמר לי להישאר כאן" הוא סיים את תהליך השיקום הארוך, נשאר בריאל מדריד, ועכשיו הזמן מבחינתו לדבר. רוד ואן ניסטלרוי שובר בצורת של תשעה חודשים והגיע הזמן מבחינתו להתראיין. הפציעה בברך ממש מאחוריו ורוד מאוד אופטימי - "אני מרגיש חזק מאוד מבחינה פיזית, כמו אדם חדש שכאילו צעיר בשלוש שנים". ההולנדי טען בנוסף - "הרופא שניתח אותי אמר לי שאני יכול להמשיך לשחק כדורגל ברמות הגבוהות ביותר עוד שלוש עונות". רוד בטוח שהוא יהיה מאוד שימושי עבור ריאל מדריד והסביר מדוע נשאר בקבוצה למרות הקאדר ההתקפי המרשים - "היה מאוד קל ללכת לקבוצה קטנה יותר, אבל הלב אמר לי להישאר בריאל מדריד. לא שכחתי להבקיע שערים, תמיד אהיה שם כדי לדחוף את הכדור לרשת". רק מילים טובות יש לו להגיד על הקבוצה החדשה - "זה הצוות הטוב ביותר שהייתי פה איי-פעם, מאגר השחקנים פשוט עצום, זה בלתי-נתפס. יש לנו כמעט שתי קבוצות, הסגל נהדר". על קאקא ורונאלדו הוא אמר - "רונאלדו זה שחקן שהובא לשש או שבע שנים, הוא אדיר והוא יתרום הרבה מאוד לריאל מדריד. קאקא מאוד מהיר, מתוחכם ויודע לעשות על המגרש הכל. יופי של שחקן". * השחקנים שלא זומנו לנבחרות ניצחו היום 6-2 את קסטיליה, כשגם ואן ניסטלרוי כבש. היגואין היה כוכב המשחק עם שלושער וגם ראולראול הוסיף שער נוסף לקבוצת ההרכב הראשון, בה שיחקו גם דיארה, גראנרו ועוד. ראמוס לא שותף במשחק אך הוא נמצא בשלב הסופי של ההחלמה מהמתיחה בגיד. * אתר האס מדווח שרוברטו קרלוס יחזור לריאל מדריד מייד כישסיים את קריירת המשחק שלו, וישתלב בצוות המקצועי של המועדון. פלורנטינו פרז מעוניין שלב בקבוצה שחקני עבר גדולים. ------------------------------ כמה כיף לקרוא את הדברים של ואן ניסטלרוי, אני מחכה לראות אותו כבר חוזר למגרשים. האם הוא יבקיע כיישחק? זו לא שאלה בכלל. רוד ימשיך לתת את שלו עד שהבירכיים יגמרו אותו סופית. ואם הוא ייכנס לכושר הבקעה, גם לראות אותו שחקן הרכב זה לא בשמיים. כי כשרוד כשיר, הוא אחד הסקוררים הטובים ביותר בעולם. ועם הקישור המפלצתי שיש לנו השנה, רוד יצטרך רק לסיים כמו שצריך, ואת זה הוא יודע. יש לי זכרונות רעים מאוד מצמד המשחקים נגד יובנטוס, הרי רוד היה חלש, אבל כך גם הקבוצה. בקשר לרוברטו קרלוס - מהלך מבורך.
אני באמת מקווה לראות אותו בקבוצה אבל זה נראה לי יותר מדי דמיוני... אחרי הכל על מי אפשר לוותר? על בנזמה? על היגוואין? גם ראול יכול לשחק בעמדה הזאת? ומה עם הצעירים האחרים? רוד יכול להיות באקאפ מצויין... חבל שהוא לא עבר לקבוצה פחות גדולה ... ככה לפחות לא היינו מפסידים שחקן כזה.
הפציעה של רוד הורידה אצלו מטבע הדברים הרבה נקודות ומניות, אבל מבחינתי ההולנדי עודנו הגולר מספר 1 בסגל. לדעתי לא נכון לשפוט בשלב הזה כי ממש לא ברור לאן ועדות פניו, הוא יישאר כאן העונה כידוע אך בכל הקשור לאיך יישתלב בסגל מבחינה מקצועית, זו תעלומה בסגל הקיים. מה שכן, אני אמשיך לטעון שואן ניסטלרוי שד בלתי נלאה, לא יהיה לו קל לעשות קאמבק בסגל כ"כ עמוק, אבל אין לדעת, לא אופתע מכלום. רוד בכושר של עונתו הראשונה כאן דאז, מסוגל להשלים חוליית התקפה עוד יותר אמתנית.
לא רק זה. לדעתי רוד בכושר הוא החלוץ הכי מתאים והכי כדאי להתקפת הקבוצה, בטח יותר מבנזמה וגם יותר מכל חלוץ אחר שניתן להביא (ויאה ודומיו). לגבי רוברטו קרלוס- מדובר בשחקן האהוב עליי אי פעם במדריד וכמובן שיהיה נחמד לראות אותו שוב בריאל (אם לא כשחקן אז לפחות כאיש צוות).
רוברטו קרלוס נכון לעכשיו(כן כן, גם בכושר הנוכחי) הוא המגן השמאלי הטבעי הכי טוב בריאל מדריד... כך שגם אם הוא לא היה אגדה במועדון זה היה צעד טוב מבחינתכם. ואן ניסטלרוי חי בסרט אם הוא חושב שהוא יקבל יותר מכמה משחקים פה ושם העונה. בנזמה, ראול והיגואין שלושתם יהיו לפניו ברוטציה במאבק על 2 מקומות בהרכב במקרה הטוב ומקום אחד במקרה הרע. להיות חלוץ רביעי בריאל מדריד של היום זה מצב דיי פאתטי לשחקן שעדיין יכול לתרום הרבה יותר לקבוצות לא קטנות או חלשות בהרבה מהגלאקטיקוס. אבל מבחינתי שיירקב שם על הספסל עד סוף הקריירה שלו... cunt.
עפ"י הסאן האנגלי בלמה של מנצ'סטר יונייטד ריו פרדיננד רוצה לעזוב בסיום העונה הזו את היונייטד כדי לחתום באחת הגדולות של הכדורגל הספרדי. אני אישית לא מאמין לסאן שהוא סתם צהובון זול אך בכל אמירה יש שמץ של אמת ואני באמת מקווה שהוא שוקל לעבור לספרד ואני מקווה שלריאל כי ציוות שלו עם פפה יכול להיות הטוב בעולם.
http://www.as.com/recorte/20090906dasdaiftb_33/C280/Ies/Van_Nistelrooy_puede_tener_minutos.Xxx רוד ואן ניסטלרוי עשוי לערוך הופעת בכורה העונה במשחק הראשון בליגת האלופות נגד ציריך השוויצרית(ה-15 בספטמבר) כך מדווחת הבוקר התקשורת הספרדית. ההולנדי ייכנס כמחליף לקראת הסיום למספר דקות, אלא אם כן יקרה משהו באמת בלתי-צפוי. בינתיים עברו כבר 306 ימים מאז שיחק רוד בפעם האחרונה במדי הקבוצה, במשחק בו הפסידה ריאל מדריד 2-0 ליובנטוס בברנבאו בליגת האלופות. ההולנדי עצמו סיפר היום:"רומא ניסתה להחתים אותי, אבל הרגשתי שזה לא טוב בשבילי. בכל-מקרה, אני שמח על ההצעה שקיבלתי, זה מעודד". ואן ניסטלרוי הוסיף שהוא מודה לקבוצה על היחס כלפיו - "נתנו לי לבחור בשקט האם להישאר או לא, ובחרתי להתמודד עם אתגר גדול, הרי לא קל למצוא את מקומך בסגל כזה רחב ומוכשר". גם סרחיו ראמוס עושה רושם לא רחוק מלחזור למגרשים. הספרדי החל להתאמן אתמול עם כדור ובקרוב הוא יחזור להתאמן עם כל שאר השחקנים.
בשורות טובות - סרחיו ראמוס החלים באופו סופי מהפציעה והתאמן לראשונה אימון מלא מאז משחקי הנבחרת הספרדית בגביע הקונפדרציות, דאז נפצע ושהה רוב הזמן בטיפולים להכשרתו מחדש. ע"פ ההערכות ראמוס ייכלל בסגל למשחק נגד אספניול, אך כמעט בוודאות לא ייפתח בהרכב.
-עיתונים באיטליה מדווחים על כך שואן ניסטלרוי עשוי למצוא את עצמו באחת הקבוצות האיטלקיות, כאשר רומא מוזכרת כעומדת בראש כרוכשת האפשרית שלו בינואר הקרוב. רומא כבר גיששה בעניין הבאתו, אך ההולנדי דחה אפשרות למשא ומתן וירדה מהפרק. לאחרונה חודש הקשר, וגם ההולנדי מצידו, אשר רק לפני כמה ימים נשמע בטוח ומרוצה מהחלטתו להישאר במדריד, מביע גירסא אחרת וטוען שאין מנוס מעזיבה במידה וימשיך להיות בספסל ואף הזכיר את רומא כפיתרון טוב לכך. ------------------------------------------ לפני מספר ימים רוד התראיין בהרחבה לראשונה מאז הפציעה הארורה בנובמבר, העלה בי אופטימיות ועכשיו קצת מדאיג אותי שינוי גירסתו בזמן כ"כ קצר, הוא נשמע די בטוח בהישארות שלו ואף טען שהיו לו מספר הצעות שדחה על הסף, אבל ייתכן אחרת לפי דבריו אלה. אני מאוד רוצה שרוד יישאר עד לתום העונה הנוכחית, נכון שדקות המשחק שלו יהיו מצומצמות איך שלא נסובב את זה, כי ישנו סגל עמוק ואיכותי שבעתיים מבעבר, אבל הנוכחות של ההולנדי אפילו כאופצייה מהספסל קריטית לדעתי ובכלל זה הימצאותו של שחקן כמותו בסגל. אולם זה יישמע חמדני מצדי, אבל אחרי שנגרדו והונטלאאר נמכרו ובצדק, אסור לנו לאבד עוד חלוץ מהרוטציה שעשויה להיתקל בבעיות בשעת פציעות כשנותרו בה 3 חלוצים פרופר בלבד, במיוחד כשמדובר בואן ניסטלרוי. בכושר אופטימלי(משמע, זה של לפני שנתיים), הוא הגולר הטוב ביותר בסגל ריאל מדריד, אבל זה פחות רלוונטי לעניין. לצורך העניין, לעניות דעתי אם ניתן היה להשיב אותו לכושרו הפיזי בעונת קאפלו, ההולנדי היה מכפיל את ההרכב שלנו כיום באימתניות ובאיכות שלו. כשאני חושב על זה, הוא השחקן התפור ביותר על הקישור המהפנט שלנו.
קאקא, מה עוד אפשר להגיד עליו? איזה שחקן נפלא! שחקן עם חוכמת משחק מהממת. טכניקה ומהירות, והכנסות כדור גאוניות. לדעתי הוא טוב יותר מזידאן, בעיקר בגלל שהוא מהיר יותר.
קאקא מול אספניול נתן משחק ענק! קאקא מול ציריך היה שחקן דיי חלש(כמובן לעומת מה שציפינו) איבד כדורים פשוטים עשה עבירות שטותיות ובקיצור לא היה היום שלו כ"כ. למרות כל זה עדיין קאקא היה קאקא והיה טוב(עוד פעם לא כמו שציפינו אבל עדיין זה טוב מאוד). רונאלדו לעומתו נתן משחק ענק! היה התקפה אחת הוא רץ על הקו לבד ורואים 4-5 שחקנים של ציריך רצים עכשיו ומנסים להשיג אותו! שתי הבעיטות החופשיות שלו,ובמיוחד הראשונה. בשנייה זה היה דיי טעות של ג'וני לאוני(איזה כיף להגיד את השם הזה!). וכמובן מס' 1 של שחקני השדה-ראול! שוב פעם ראינו איך יש לו את התכונה הכי חשובה לחלוץ-להיות במקום הנכון בזמן הנכון! 65 שערים בליגת אלופות! המלך הבלתי נגמר! עוד פעם ההגנה עשתה שטויות בגול השני.מה זה לקבל גול מקרן לפינה הקרובה?! חוץ מזה היה משחק טוב ורואים שהקבוצה מתחילה להתחבר והקישור בראשות צ'אבי אלונסו מתחיל להיראות טוב.וההתקפה עם קאקא ראול רונאלדו הולכת להיות אגדית! אבל לעומת זאת יש פגם אחד במערך-גוטי חייב להיות בהרכב השילוב שלו ושל קאקא באמצע יניב הרבה מאוד שערים עם המסירות החכמות שלהם!המסירות שלו פשוט גאוניות ובכדור אחד מהחצי הוא יכול להשאיר את החלוץ מול שוער לבד.הוא פשוט גאון כדורגל לדעתי המוסר הכי טוב בעולם.
אלונסו ייעדר בין שבוע לעשרה ימים http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/09/1253191290.Xxx צ'אבי אלונסו שנפצע במחצית השנייה של המשחק נגד ציריך, הדאיג מאוד את הצוות המקצועי. היום במועדון נשמו לרווחה. גם לפני תוצאות הבדיקות וגם אחריהן. אלונסו סיפר שהכאבים ירדו והוקל לו. לפני שהתגלו תוצאות הבדיקה, אלונסו נשמע אופטימי מאוד כשאמר:"הכאבים פחתו בצורה משמעותית ואני לא פוסל מצב שבו אשחק נגד ויאריאל או אפילו נגד חרז. מטיבעי אני אופטימי ואעשה הכל כדי להיות כשיר". לצערה של הקבוצה, הבדיקות בישרו על היעדרות של שבוע עד עשרה ימים, והוא בכל-זאת יחמיץ את המשחק הקשה שמצפה לריאל מול ויאריאל במדריגל ביום רביעי, ובטח את המשחק ביום ראשון נגד חרז, אם כי יש לומר שהמצב היה יכול להיות יותר גרוע. * שחקן נוסף שנפצע זהו כריסטוף מצלדר, שייעדר בשלושת השבועות הקרובים בשל בפגיעה בשריר בקרסול הימני.