ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/09.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי ברצלונה השתמשה מתוך ה50-50 ב50 ההגנתי?

2. Raulito Madridista

שער האס הבוקר:

http://www.as.com/img/portadag_120709.Xxx

יש כתבה גדולה על פראנק ריברי גם מופיע בשער האס, משהו שקשור לחוק וובסטר ורשום שהארגון FIFAPrp צפוי להתערב. באיירן מסרבת לתת לו ללכת ובעונה הבאה, עונתו האחרונה בחוזה, אפשר יהיה לרכוש את ריברי בתמורה לחמישה מיליון יורו, גובה המשכורת שלו. "באיירן קיבלה אתמול מכשול בלתי-צפוי בניסיונות שלה להשאיר בכוח את פראנק ריברי ולמנוע ממנו לעבור לריאל מדריד", נכתב בכתבה. "קרל רומינגה אמר בפומבי כי המועדונים השייכים להתאחדות מועדוני אירופה, חתמו על הסכם הדדי לוותר על סעיף 17(חוק ובסטר). באופן זה, השנה באיירן מנעה מריברי לסיים את החוזה וללכת לקבוצה אחרת, והגבלה זו של תנועת השחקנים בכל מחיר - זה לא חוקי. אנחנו נבקש את ההתערבות של FIFA שאולי תקבע תקנה חדשה". בכתבה גם היה רשום שבאיירן תמכור את ריברי בתמורה ל-55 מיליון יורו, אם לא תצליח לצאת מהבור הנוכחי.

* ד'אגוסטינו יכול להיות שחקן ריאל מדריד ביום שני או שלישי הבאים, כך לטענת נשיא אודינזה. הסכומים אותם דורשת הקבוצה על השחקן הם נמוכים יותר ממה שפורסם בתקשורת(25 מיליון יורו) והכיוון הוא בין 16 ל-17 מיליון יורו. הבן של הבעלים של אודינזה, שיש לו מקום מגורים קבוע בברצלונה, צפוי להיפגש עם פרז בימים הקרובים.

* התאריך התשעה העשר ביולי צפוי להיות משמעותי בגזרת צ'אבי אלונסו, אז ייצטרף השחקן למחנה האימונים של ליברפול בשוויץ. פורסם שאתמול כשאלונסו שמע שליברפול דחה את ההצעה של ריאל מדריד עבורו בסך 27 מיליון יורו, זו הייתה מכה קשה עבורו ועבור הסוכן שלו. אלונסו צפוי ליזום שיחה פנים אל פנים עם רפא בניטס כדי לשכנע אותו להוריד עוד יותר את המחיר. עוד נכתב שלמרות זאת, אלונסו אופטימי בסיכוייו להצטרף לריאל מדריד והוא מאמין שהקבוצה תשלם עליו גם 35 מיליון יורו.

* הטלפון של אלברו נגרדו לא ממשיך לצלצל. פרט לויאריאל וקבוצה אנגלית בפריימרליג שמוכנה לשלם עליו 20 מיליון יורו, גם פורטו, אלופת פורטוגל, נכנסה למירוץ אחריו. הקבוצה רואה בנגרדו את המחליף האולימטיבי לחלוץ ליסאנדרו לופז שנמכר לליון, וכבר נעשתה פנייה לסוכניו של נגרדו. במהלך השבוע הבא ישוחח נגרדו עם חורחה ואלדאנו ועם מנהל הספורט מיגל פרדזה כדי להבהיר את התמונה לגבי עתידו. נראה שכסף לא יהווה בעייה עבור פורטו, שקיבלה כ-24 מיליון יורו מליון עבור ליסאנדרו לופז.

* שטוטגארט, שהגיעה כבר לסיכום עם ריאל מדריד על העברתו של הונטלאר בתמורה ל-18 מיליון יורו, מתכוונת להגיש הצעה אחרונה עבור ההולנדי עצמו, שסירב לשחק בקבוצה מטעמים כספיים. שכרו של הונטלאר בריאל מדריד עומד על 3.7 מיליון יורו, והשחקן לא מוכן לעזוב בתמורה למחצית. הקבוצה הגרמנית תשפר את הצעתה, אך אין ספק שהונטלאר לא ירוויח אותה משכורת כמו בריאל מדריד. נראה שלשחקן יוצע חוזה על סך שני מיליון יורו.

* מהמאדו דיארה ורוד ואן ניסטלרוי השתתפו באימון הבכורה בייחד עם שאר השחקנים, לאחר פציעה קשה של למעלה משישה חודשים. לשני השחקנים תיהיה תוכנית אימונים מסויימת במשך שבועיים-שלושה, אחר-כך הם יתאמנו רגיל עם שאר השחקנים כשבועיים בערך והם צפויים לחזור לכשירות מלאה עד אמצע אוגוסט. בהתחלה חשבו בקבוצה להשאיר את השניים להתאמן במדריד, אולם כנראה יהיה שינוי - ייצאו עם הקבוצה מחר למחנה האימונים כדי שפלגריני ומאמני הכושר יוכלו לפקח על התקדמוות.
    הקשר ממאלי אמר אתמול:"אני להוט לחזור לשחק יותר מאיי-פעם אחרי כל-כך הרבה זמן, בטח עם שחקנים כאלה. יהיה לי אתגר גדול למצוא את מקומי בהרכב ואני לא מוותר מראש". דיארה גם שיבח את פלגריני - "הוא עשה עבודה מעולה בויאריאל והוא מתאים לנו". אחרי ואן ניסטלרוי ממשיכה לחזר בלקברון, שכבר הציעה לשחקן להצטרף, אך בתמורה למשכורת נמוכה משמעותית ממה שהוא מרוויח בריאל. גם גלטסראיי נכנסה לתמונה.

המארקה

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/07/12/futbol/equipos/real_madrid/1247354816_extras_portada_0.Xxx

את מיטב הכותרות קיבל קאקא, שסיפק ראיון קצר ראשון בתור מדרידיסטה. "אני רוצה לעשות היסטוריה בריאל מדריד בדומה לזידאן ודי-סטפאנו", הצהיר קאקא, שהתייחס גם לזכייה בתארים - "אני רוצה להגיע כמה וכמה פעמים לסיבלס, לא נסתפק רק במועט". על המחיר שלו אמר קאקא - "אם ריאל מדריד החליטה לשלם עליי 67 מיליון יורו אז בטח שאני שווה את הסכום הזה". קאקא הראה גם אנושיות כשדיבר:"יש לי מזל שאלוהים הציל אותי מהתאונה ולא קרה כלום". על כריסטיאנו רונאלדו - "הוא שחקן גדול שמכריע משחקים, יהיה תענוג לשחק איתו". הראיון המלא נמצא בעיתון עצמו ולא בטוח שיעלה לרשת האינטרנט. מחר יהיה החלק השני של הראיון.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/09
  3. Champions league Member

לא הבנתי בקשר לריברי אפשר הסבר מפורט יותר בבקשה...

4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקייזר אמר אמש שהחזירות של ריאל עוברת כבר כל גבול. בריאל צריכים להבין שריברי שחקן תחת חוזה והוא אמור לכבד את החוזה הזה. באיירן כבר הודיעה לריאל מספר פעמים שהיא לא מעוניינת למכור את ריברי(גם לא למרבה במחיר) ובכל זאת בריאל ממשיכים להתעקש.

בכלל אני לא מבין מה ריאל צריכה כל כך את ריברי. חסר לה שחקנים הגנתיים ודווקא את ריברי היא רוצה? עוד אחרי שהם רכשו בסכומי העתק את השחקן שלטעמי הוא הטוב בעולם? ועוד הביאו לצידו שחקן כמו כ. רונאלדו?

תעזבו כבר את ריברי בשקט! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/qleft1.Xxx

5. REAL MADRID Member

אתה מוזמן לקרוא קצת על חוק וובסטר..

http://en.wikipedia.org/wiki/Webster_ruling

לעניין של ריברי, גם דור סיבך את העניין. החוזה של ריברי אינו נגמר ב-2010 אלא ב-2011
    ריברי חתם על החוזה בבאיירן מינכן ב-2007, כלומר - בקיץ הבא הוא יסיים 3 עונות במועדון ועל מנת להשתחרר ממנו הוא בסה"כ יצטרך לקנות את יתרת חוזהו כ-5 מיליון יורו.

יותר ברור עכשיו?

6. אלי מתחן Member

באיירן מתנהלת בבונדסליגה בצורה הזאת כבר שנים. פתאום מגיע מישהו חזק יותר ועושה לה את זה אז יש לה בעיה?
    ממש היו צריכים את אוליץ' וגומז.

7. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשלבאיירן אומרים לא אז זה לא. יש דבר שנקרא אתיקה. באיירן לא תעשה בכוונה לשחקן תחת חוזה אחרי שההצעה שלה נפלה. כנראה שלקבוצות היה אינטרס כלכלי למכור את שחקניה לבאיירן.

חוץ מזה, לבאיירן היו רק שני חלוצים בסגל(טוני וקלוזה) כששתיהם מעל גיל 30. באיירן הייתה חייבת שני חלוצים נוספים בסגל ולכן רכשו את אוליץ' וגומז.

8. REAL MADRID Member

אופיר, אני בדעה שהרצון של ריברי לעבור לריאל יותר גדול מהרצון של ריאל לרכוש את ריברי. ריאל מדריד גיששה אצל באיירן מינכן - בדיוק כמו ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי. אתה יכול לראות פעם אחר פעם את הראיונות של ולדאנו ופרז שאמרו שכרגע באיירן אינה מעוניינת למכור ולכן אין מה לעשות או שהמחיר אותו דורשת באיירן מינכן זה מילים לאחרות ל'לא רוצים למכור'. הלחץ לעזוב מגיע מכיוונו של זינאדין זיד.. אופס, פרנק ריברי.

9. Champions league Member

אני יודע פחות או יותר על חוק וובסטר אבל לא הבנתי בהקשר ריברי הוא כן יוכל לקנות חוזה לא יוכל מה הקטע פה בכתבה?!
    אשמח גם אם מישו יפרט בקצרה על החוק בלי כתבות כי לא כל כך הבנתי מהויקיפדיה שהביא לי ריאל מדריד.

10. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד שריאל קצת "תורמת" לרצון של ריברי לעבור למדריד. להבדיל משאר הקבוצות שגיששו ריאל גם עשו דברים שלא יעשו מתחת לשולחן, עם כל הכבוד לאמירות השווא של פרז. אל תהיה לי תמים.

11. REAL MADRID Member

החוק אומר ששחקן אשר שיחק תחת חוזה מסויים כבר 3 שנים - יכול לקנות את יתרת חוזהו בכך שישלם למועדון את שארית החוזה. ריברי יסיים בקיץ הבא שלוש עונות מתוך הארבע עליהן הוא חתום ויוכל לקנות את שארית חוזהו תמורת השכר שלו בעונה הרביעית - 5 מיליון יורו.

אופיר, איזה דברים 'שלא יעשו' ריאל מדריד עשתה בדיוק?. אני לא מנסה להיות תמים אבל זאת אופנה כזאת להקצין כל דבר שריאל מדריד עושה. לא אני ולא אתה יודעים איך ייתנהל המו"מ ולמעשה אנחנו בסה"כ יודעים שריאל מדריד גיששה אצל באיירן וקיבלה תשובה שלישית. את התלונות שלך לגבי הרצון של ריברי לעזוב אתה צריך להפנות כלפיו.

ברור לי שפרז סימן את ריברי כיעד עקב ההמלצות הבלתי נגמרות של זידאן, וזידאן בשל היותו זידאן הצליח לשכנע את ריברי שריאל מדריד זה המקום הטוב ביותר בשבילו. אני גם יודע שפרז בטוח בעצמו ובכך שהוא מסוגל להפוך 'לא' ל'כן' אבל לכל ברור שבאיירן מינכן, אבל מכאן ועד לעשות דברים 'שלא יעשו' הדרך ארוכה מאוד. גם פרז יודע שריברי עם כל הכבוד אינו שחקן שכ"כ חיוני לנו לחר שרונאלדו הגיע.

12. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקבוצה יש רשות לשוחח עם שחקן מסוים רק לאחר שהקבוצה הנוכחית שלה נתנה לכך אור ירוק. לריאל ולריברי היה רומן סודי מאוד גם ללא ההסכמה של באיירן. מעניין למה הוא כל כך רוצה לשחק בברנבאו ולא באולד-טראפורד או בקאפ-נואו.

13. REAL MADRID Member

כולם פה יודעים איך עולם הכדורגל מתנהל בפועל. גם ריאל מדריד וגם באיירן מינכן מגששות קודם כל אצל השחקן לפני שפונות על המועדון - אתה יכול להעביר ביקורת על התופעה אבל הביקורת פה צריכה להיות כלפי 90% ממועדוני הכדורגל - כולל באיירן מינכן.

הסיבה לכך שהוא רצה לעבור לריאל מדריד ברורה לכולנו, מתחילה בזינאדין ונגמרת בזידאן. אני לא רואה כל פסול בכך שזידאן ממליץ לריברי על ריאל מדריד.

14. Raulito Madridista

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/07/12/futbol/equipos/real_madrid/1247397659_1.Xxx

המאמן מנואל פלגריני התראיין היום לתקשורת לראשונה ודיבר קצת על הקבוצה לקראת העונה הבאה:

"יש הרבה שמועות וציפיות כאילו כל ההולנדים יעזבו את הקבוצה, אבל זה לא נכון. ווסלי סניידר הוא שחקן מצויין, שחקן חשוב בסגל שמתאים לשיטה. אנחנו רוצים שהוא יישאר כאן". לגבי אריאן רובן - ההולנדי תלוי בפראנק ריברי. במידה וריברי לא יגיע, רובן יישאר בקבוצה. האחרים כאמור יימכרו.
    פלגריני ציין שהוא מעוניין לחזק את הקבוצה בשני שחקנים במרכז השדה וגם במגן שמאלי.
    "אני מקווה להשלים את בניית הקבוצה, כולל העזיבות, בהקדם האפשרי, כדי שנוכל להתחיל לתרגל דברים ברצינות ולעבוד לעומק על תיאום ועוד". פלגריני מקווה לעשות זאת עד ה-27 ביולי.
    על רונאלדו אמר פלגריני:"אין לו שום פוזה של כוכב. אומרים עליו הרבה דברים בתקשורת, אבל זה דבר אחד, ומהציאות שונה לגמריי. אני ראיתי את רונאלדו מגיע באימון הראשון ונותן את הכל על המגרש. הוא הראשון להגיע לאימונים והאחרון שעוזב. רונאלדו השתלב נהדר בקבוצה וזה נראה כאילו הוא איתנו יותר זמן ממה שבפועל.

15. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב פעם. להגיד שרק בגלל זידאן ריברי כל כך משתוקק להגיע לריאל זה לשקר לעצמך ולדרכים המלוכלכות שהמועדון שלך פועל בהם.