חבל דווקה משחק מול מילאן היה יכול ליהיות מעניין ומשחק שבאמת יעלה את הרמה ויבחן את היכולת של ריאל... אבל גם לנצח את רוזנבורג יהיה כיף :aaarse:
http://cache.daylife.com/imageserve/01RM3eh6SJ7Dp/340x245.Xxx ה'אס' מרחיב הבוקר על מה שהיה ברור לנו מראש, ריאל מדריד מעוניינת לקצר את הסגל שחורג מהמותר בליגה הספרדית ומעוניינת להכניס מכך כמה שיותר כסף כאשר היעד הוא ל-80 מיליון יורו. איך ריאל מדריד יכולה להכניס 80 מיליון בחודש אחד? התשובה היא רפאל ואן דר וארט, ווסלי סניידר, אלברו נגרדו ו..אריאן רובן. עושה הרושם שההצהרות של פלגריני על הישארותם של היגוואין ורובן אינות שוות הרבה אצל הצוות מלמעלה שאינם רואים ברובן כשחקן מפתח ויודעים שהקיץ ישנה הזדמנות לעשות עליו לא מעט כסף. ההערכות הן שסניידר הזוכה להתעניינות מצד אינטר, יובנטוס ואסטון וילה, נגרדו שמחוזר ע"י רומא ורובן יכניסו עם עזיבתם כ-70 מיליון יורו ורפאל ואן דר וארט ששמו קושר לבאיירן מינכן, המבורג ואינטר יוסיף סכום בין 10 ל-12 מיליון יורו. מכירה של הארבעה תצמצם את הסגל ל-24 שחקנים. קצת חישובים. התוכניות של פרז עם הגעתו כללו הוצאה של כ-280 מיליון יורו על רכש והכנסה של כ-90 על מכירות. ריאל מדריד סיימה לרכוש והסכום הסופי שיצא הוא 254 מיליון בעוד שהסכום שהוכנס עומד כרגע על 33 מיליון. http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/08/10/futbol/equipos/real_madrid/1249888714_0.Xxx המארקה אשר פירסם אמש על הרצון של רומא להשאיל את אלברו נגרדו עם אופציית קנייה בקיץ הבא תמורת 12 מיליון, מפרסם הבוקר שנגרדו קרוב למעבר להאל סיטי האנגלית כשמדריד שומרת לעצמה אופציית קנייה לקיץ הבא.
שער המארקה: http://img39.imageshack.us/img39/5300/g0812.Xxx ההולנדים מסרבים לעזוב - ווסלי סניידר:"אני לא מפחד מכוכבים, אני בטוח בעצמי"; אריאן רובן:"אני רוצה להישאר כי אני מסוגל לתרום הרבה"; ואן דר וארט:"זה ברור שהם לא סופרים אותי, אבל נשארו לי עוד ארבע שנים בחוזה"; והונטלאר כועס על היחס שקיבל - "הם התחילו לעצבן אותי. לא התנהגו אליי כמו שאנשים בריאל צריכים להתנהג". * מהמאדו דיארה ורוד ואן ניסטלרוי התאמנו אתמול לראשונה באופן סדיר עם שאר השחקנים שלא קיבלו זימון למשחקי הנבחרות, וזו הייתה הבשורה מאתמול. מי שלא התאמן הם ראמוס, גראנרו, גאגו ומרסלו, הסובלים מבעיות פיזיות ורונאלדו שחולה בשפעת וקיבל שחרור ממשחקה של נבחרת פורטוגל. * ריאל מדריד רוצה שנגרדו יעזוב לזניט סנט-פטרסבורג הרוסית שמוכנה לשלם עליו הרבה מאוד כסף ומציגה קבוצה איכותית. שער האס מתרכז בהיגואין שאומר בראיון לתקשורת - "אני מעריץ את ראול ואת הרעב שיש לו למשחק".
- סוכנו של נגרדו:"הוא מעדיף את האל סיטי". לפי המארקה ישנה התפתחות בעסקת מעברו של נגרדו, והפעם הקבוצה האנגלית עולה על הפרק. על פי סוכנו שצוטט, נגרדו שש לאפשרות שיישחק בפריימרליג במדי האל אותה מעדיף על פני זניט סנט-פטרסבורג מהליגה הרוסית. ההצעה שהניכה על השולחן הקבוצה רוסית עומדת על כ - 18 מיליון יורו ובריאל מדריד מצפים לקבל את אותו הסכום מהמועדון הנאגלי. אופציית השאלתו של נגרדו תתבטל במידה ובריאל מדריד ייקבלו את הסכום הרצוי. כזכור, גם בלקבורן עלתה כאופצייה למעברו של הספרדי, אך באשר אליה לא ניתנה התייחסות רצינית והתפתחויות צפויות לנו בהמשך.
דבר אחד לא ברור לי בכל עניין נגרדו, ריאל מדריד שואפת למכור אותו ב-18 מיליון יורו ועדיין לכלול בעסקה אופצייה לרכישה עתידית? נקווה שהעניין ייסגר כמה שיותר מהר, לא ממש מעניין אותי המחיר בו יימכר אלא אני מקווה שהסעיף לרכישה עתידית יוכנס. אני לא מוכן לוותר עליו כ"כ מהר בכזאת קלות.
בסכומים שמדובר עליהם שסניידר אמור לעזוב אני לא חושב שיש על מה לדבר. עכשיו במשחק של הולנד מול אנגליה נזכרתי למה הוא נחשב לכזה שחקן טוב רק לפני שנה. לא מהיר, לא חזק ולא טכני, אבל מארגן בצורה מדהימה את המשחק בעזרת מסירות וקריאת משחק פנומנלית. אני לא מאמין שעם סניידר במיטבו היינו מקבלים את השישיה מברצלונה.
המארקה: * מיגל טורס הוכרז כ'בעל ההעברה'. ריאל מדריד תיהיה מוכנה לוותר עליו. כזכור לפני ימים אחדים נכתב בתקשורת שהוא מנהל משא ונתן עם סראגוסה. * גאראי עשוי להיות מושאל שוב, הפעם לאספניול שמחפשת מחליף לדניאל חארקה. * כריסטיאנו רונאלדו חזר להתאמן לאחר שהשלים מהשפעת שפקדה אותו. האס: היום יוכרע עתידו של נגרדו. החלוץ הספרדי ככל הנראה יעבור להאל סיטי האנגלית, למרות שגם זניט מהליגה הרוסית מעוניינת בו. ריאל מדריד תמכור את השחקן בתמורה ל-18 מיליון יורו, אך תשאיר לעצמה אופציית קנייה בחזרה, בתוך שנתיים, במחיר גבוה של 25 מיליון יורו. זה המחיר הגבוה ביותר שהכניסה ריאל מדריד באופציות הקנייה, דבר המראה על ההערכה הרבה שבקבוצה רוחשים לנגרדו, ובטוחים שבעתיד הוא יהיה שווה את הסכום במידה ויזכה לקרדיט. במדריד מתכננים ככל הנראה להחזיר את נגרדו לקבוצה לאחר שחוזהו של רוד ואן ניסטלרוי יסתיים, בתום העונה הקרובה. גם במידה ויהיה שינוי של הרגע האחרון, והשחקן יעבור לרוסיה - פרטי ההעברה לא ישתנו. http://www.as.com/recorte/20090813dasdaiftb_9/C280/Ies/traspaso_Negredo_cerrara_hoy_Hull.Xxx * FIFApro טוענים שריאל מדריד צריכה לשחרר את ואן דר וארט בחינם, שכן הקבוצה הצהירה במפורשות שהיא לא רוצה בו. ההולנדים כבש אתמול שער במדי נבחרת הולנד והוא מקווה לעזוב כמה שיותר מהר. * האוהדים לא מתלהבים ממשחק גביע הברנבאו. עד עכשיו נמכרו כ-4000 כרטיסים, שנמכרו עוד לפני החלפת היריבה, ויהיו תקפים כמובן למשחק נגד רוזנבורג. גם לפני שהוזז התאריך והיריבה שונתה, הקהל הראה אדישות מסויימת. בכל מקרה, בקבוצה מאמינים שיהיה שינוי לטובה.
סניידר הוא השחקן הכי טיפש שאני אוהב. הוא ממשיך להתראיין ולפסול את אינטר ואסטון וילה על הסף, מותיר את ולדאנו עם כאב ראש, מותיר את פלגריני עם כאב ראש יותר מידי חיובי אבל עושה לי פחות טוב על הלב. הסטטוס שלו בריאל מדריד משתנה יותר מהר משל בת 12 שגילתה לראשונה את הפייסבוק. השחקן מסרב בכל תוקף לעזוב את ריאל מדריד ובניגוד לואן דר וארט (אליו אגיע בהמשך) - הוא בהחלט מסוגל לממש את רצונו ולהישאר. התדיינו בנושא הזה מעל ומעבר, שחקן כמו סניידר זאת לגיטימציה אדירה על הספסל אך אותם הדברים תקפים גם לגבי גראנרו, רוד, היגוואין, ראול ורובן - בפועל מספר המקומות בהרכב מוגבל וכך גם כמות החילופים המותרים במשחק. אי ההתפשרות של סניידר בנושא אינה תשאיר את ריאל מדריד עם עודף שחקני סגל (יותר מ-25) כיוון שהפתרונות הקלים (אליהם אגיע בהמשך) תמיד קיימים, הבעיה היא יותר מבחינת התוכניות הכלכליות. ריאל מדריד יכולה לסגור את סגל 25 השחקנים בקלות, אך הישארות של שחקן כמו סניידר במקום שחקן כמו דרנתה, מיגל טורס או גאראי - זה הפרש של כמה מיליונים בשכר ובסכום ההעברה. מהם הפיתרונות הקלים?, הפיתרונות הקלים הם השמות שצצים בכל פעם שישנם שיבושים כאלה ואחרים. מדובר בשחקנים כמו דרנתה, מיגל טורס או גאראי שהחשיבות שלהם לקבוצה אינה גבוהה במיוחד וגם הם יודעים שלמצוא לעצמם מקום בהרכב הקבוצה יהיה קשה מאוד. דרנתה הוא השחקן בעל הסיכויים הגבוהים ביותר מבין השלושה למצוא את מקומו בהרכב ריאל מדריד לא מעט משחקים. הוא השחקן הכי דומה למגן שמאלי שקיים לנו בסגל ובמשחקי ההכנה עד כה הוא גרם לכולנו לחשוב פעמיים לגבי מכירתו שנראתה לנו כבר כמובנית מאליה. מילאן מוזכרת היום בעניינו כאשר מוכנה להשאילו בתמורה ל3-4 מיליון יורו עם אופצייה לרכישה בקיץ הבא בתמורה ל8 מיליון יורו נוספים. מילאן מאמינה בשחקן ואנחנו לא? מעניין... אני באופן אישי חושב שיש לנו יותר מה להפסיד מעזיבה של המחליקן הסדרתי מאשר להרוויח, הוא הציג יכולה טובה יחסית במשחקי ההכנה ועדיין הינו אחד שפלגריני לא ייתקשה לנפות לפני משחקים ולאף אחד מאיתנו לא יזיז. מיגל טורס או מקרה שונה, הוא מסוגל לשחק בשני צידי ההגנה והוא שחקן בית. אין מה להרחיב יותר מידי בעניינו, ההחלטה להפוך אותו ל'ניתן להעברה' נראית לי פשוט כפיתרון קל שנובעת מלחץ מסויים. אני כלל לא מת על הפיתרון הזה סתם כי זה לא כיף לוותר ככה על שחקני בית. עבור מיגל טורס דקות משחק הם מצרך חיוני ובריאל מדריד הוא לא עתיד לקבלם, הצורך שלנו בו אינו גבוה לאחר הגעתו של ארבלואה אך מבחינתי מכירתו מותנית בהישארות דרנתה ולהפך. גאראי הוא השחקן שאני טוען שאפשר להיפרד ממנו בלי כל חשש. כנראה שזה יהיה בהשאלה כיוון שאת סכום הרכישה אני בספק אם נצליח להחזיר הקיץ. כריסטוף מצלדר נראה טוב בקדם העונה עד כה ועתיד להיות הבלם המחליף הבכיר שלנו כאשר גם ראמוס מסוגל לאייש את העמדה ואפילו ארבלואה לעת מוצא. גאראי עתיד להיות שחקן שינופה לפני משחקים במידה ויישאר. אני מופתע בכלל שהוא עדיין כאן למען האמת. שחקן נוסף שלא ברור לי איך הוא עדיין עמנו הוא ואן דר וארט. הידיעה שפורסמה אתמול על כך שהשחקן יכול לעזוב בחינם גרמה לי לצחוק לדקה (בעיקר בגלל המשפט: ריאל מדריד הצהירה שהיא לא רוצה ע"י כך שהעבירה את מספר החולצה שלו לאסטבן גראנרו) ואחר כך לחשוב קצת - מבחינתי שיעוזב אותנו בחינם. לי עושה הרושם שהמחיר אותו ריאל דורשת (10-15 מיליון יורו) אינו מה שמותיר את השחקן במדריד אלא המחסור בהצעות. אנחנו מתייחסים אליו יותר מידי זמן כאחד ש'בטוח יעזוב, בקרוב זה יקרה' ולי כבר נמאס לחכות. השחקן האחרון בחפירה שלי להיום הוא אלברו נגרדו. מבחינתי אם עסקת המעבר עליה דווח להאל סיטי תצא לפועל זה המקום שלי להגיד בפה מלא - טעיתי. לא האמנתי שריאל מדריד תמכור את אלברו נגרדו ב-18 מיליון יורו ובכל זאת תכניס סעיף לרכישה עתידית. הכנסת הסעיף הזה היא הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות, המחיר הגבוה בהחלט מכניס כסף נחמד לקופת המועדון המתרוקנת (זמנית כמובן) ובכל זאת נשארת האופצייה שהשחקן יירכש מחדש בשנתיים הבאות התקווה לראות חלוץ צעיר מבית נשארת. האם מהתקווה הזאת ייצא משהו בעתיד? קל מאוד להיות סקפטי בעניין, תסריט בו נגרדו חוזר לאחר שרוד מסיים חוזה וראול מתפגר סופית הוא ריאלי אך תסריט ריאלי עוד יותר הוא שריאל מדריד מחליטה להיות ריאל מדריד ולהחליף את רוד וראול בשחקנים כדוגמת ויאה. בכל מקרה, מעבר להאל סיטי עשוי להטיב עמנו יותר ממעבר לרומא, איני מאמין שקבוצה כמו רומא תאפשר לריאל להכניס אופצייה של רכישה עתידית. מה גם שסתם מעניין אותי לראות את שיתוף הפעולה שלו עם אלדיטור בליגה האנגלית.
:aaarofl: הרגת אותי דור, אם בריאל מדריד מראים הערכה לשחקן ע"י מכירה שלו לקבוצה אחרת... שיהיה לכם לבריאות!
תומר, לפי מה שזכור לי אתה בעצמך ביקרת את ההחלטה של בניטז להחזיר שחקנים מסויימים מהשאלה רק על מנת למכור אותם... תקן אותי אם אני טועה. איחלת לנו לבריאות? תודה. ארז, אפצ'י.
יש מעט מאד קבוצות בעולם שאין לנגרדו מקום בהרכב שלהן, ריאל היא אחת מהן. למה שישאירו אותו בכוח בכדי להתבזבז על הספסל? ריאל רוצה את טובתו וטובתו כרגע זה השאלה או מכירה.
המארקה: http://img38.imageshack.us/img38/8909/g0814.Xxx * דרנתה מתראיין למארקה ומתכוון להוכיח העונה שיש לו מקום ב'פלורן טים'. דרנתה נשמע מאוד בטוח בעצמו לקראת העונה והנה כמה מציטוטיו: -"אני ממשיך" - "מדריד זאת המשפחה שלי". - "חברי לקבוצה כאן עמי רוצים הרבה הצלחות". * המטרה: להביא את ריברי תמורת 60 מיליון יורו במזומן. האס: * סרחיו ראמוס סובל מכאבים כבר תקופה ארוכה ואינו התאמן בצורה מלאה מאז חזר ב-27 ליולי מחופשתו. 18 ימים חלפו והפציעה ברגל שמאל נשארת ומאלצת את השחקן לעבוד בנפרד בחדר הכושר. הבדיקות מראות על דלקת שמונעת מהשחקן להתאמן, הוא אינו מסוגל לרוץ או לקפוץ עד אשר הכאב יעלם וזה יכול לקרות תוך יומיים או עשרה. עדיין מוקדם לדעת האם השחקן יהיה כשיר לפתיחת העונה אך לא מן הנמנע שיעדר מהמשחק נגד דפור, מה שבהחלט מדאיג כאשר גם פפה יחסר. * באיירן מינכה אינה מתכוונת לפתוח במלחמה עם ריברי. השחקן שטען שהוא פצוע שיחק עם נבחרת צרפת ביום רביעי אך באיירן אינה מעוניינת להוסיף שמן למדורה הקיימת. אולי האנס, הציג את עמדת המועדון הרגוע כשאמר: "המשחק מול צרפת הביא לו מוטיבציה נוספת". השחקן שיחק כאמור במדי צרפת נגד איי פארו וחזר אמש לגרמניה, פרנק ריברי יצטרך להסבירל ואן חאל איך שיחק נגד איי פארו. השחקן עצמו עשוי לקחת חלק במשחק הקבוצה נגד ורדר ברמן מחר, אך כנראה שלא ישחק יותר מ-20 דקות. בריאל מדריד אינם מתכוונים לאלץ את באיירן לפתוח במו"מ לגבי הקיץ הקרוב ונשארים רגועים לקראת העונה הבאה, "ריברי הוא שחקן מיוחד, אבל לעונה הבאה" אמרו מקורות בריאל מדריד. כפי שדווח בתחילת החודש, ריאל מדריד הגיע להסכם עם השחקן לקראת יוני 2010 ותשלם לבאיירן כ-25 מיליון יורו עבור השחקן. ריאל מדריד הוציאה כ-254 מיליון יורו הקיץ, יותר מידי על מנת לחשוב שתיכנס לעסקת נוספת עבור ריברי שיעלה לפחות 55 מיליון. * האל סיטי מקווה שהתשובה של נגרדו חיובית. בריאל מדריד רואים בהצעה של האל סיטי כטובה ביותר ומזרזים את נגרדו להגיע להחלטה. המועדון האנגלי מציע כ-18 מיליון יורו ולריאל מדריד תהיה האופציה לרכוש אותו מחדש בשנתיים הבאות בתמורה ל-25 מיליון. פיל בראון, מאמן הקבוצה, אישר אמש ל'סאן' שההתעניינות בנגרדו קיימת כבר הרבה זמן: "אנחנו מדברים עם מדריד כבר ארבעה או שישה שבועות עבור נגרדו וממשיכים לעבוד על זה". האפשרות שהשחקן ישחק עם הקבוצה כבר מחר נגד צ'לסי, נראית לא ריאלית בכלל אך בראון אמר בפשטות "אני לא יודע". * 'כשאתה אומר לא, למה אתה מתכוון?'. אל אסטון וילה ואינטר אשר מתעניינות בשירותיו של סניידר, מצטרפת גם צ'לסי. התקשורת הבריטית מדווחת שאברמוביץ' מוכן לשלם כ-18 מיליון יורו עבור הקשר. עבור אנצ'לוטי, סניידר הוא האופציה הבכירה לתפקיד הקשר היצרתי במרכז לאחר שהאפשרות שפירלו יגיע ירדב מן הפרק. השחקן עצמו אינו מעוניין לעזוב את ריאל מדריד והציטוטים שלו מרוחים בכל מקום אפשרי, "אלחם על המקום שלי בריאל מדריד למרות שהתחרות קשה. איני רוצה לעזוב. אני יודע שחלון העברות פתוח לעוד שבועיים אבל אני כלל לא חושב על כך". באיטליה מדווחים שריאל מדריד ואינטר הגיעו להסכמה עם מבנה העסקה כאשר 8.5 מיליון יורו יעבור לריאל מדריד כבר בקיץ ו-10.5 ביוני 2010. מה הקץ'? שבדיוק כמו 1,001 עסקאות שנסגרו כבר בין הקבוצות - השחקן עצמו אינו ממהר להסכים. * סארגוסה רוצה את מיגל טורס, אך לא בהעברה. פלגריני מעוניין שמיגל טורס יישאר, אך הגעתו של ארבלואה הורידה אותו בהיררכיה ואופציית סארגוסה נראית מעניינת עבורו. המצב הכלכלי של סארגוסה מורכב והם יעדיפו השאלה עם אופצייה לרכישה, מדריד מצידה מעוניינת ברכישה מצד סארגוסה עם סעיף לרכישה חזרה של מדריד. השיחות יימשכו בימים הקרובים.
ווסלי סניידר, אשר נשמע החלטי מאוד לגבי הישארותו בריאל מדריד ממתן קצת (מאוד מאוד קצת) היום את דבריו (אולי לקראת עזיבה?) ואומר לסקיי ספורט את הדברים הבאים: "אני לא יודע כלום על המו"מ (עם אינטר) ואני שמח להישאר במדריד. יש הרבה שחקנים נהדרים, אך אני לא מפחד. העונה ארוכה. היווצרת של בעיות בנוגע למונדיאל עם הנבחרת הלאומית זה סיכון שאני מסוגל לקחת, אבל כרגע העדיפות העיקרית היא להישאר במדריד". עד כאן הדברים נשמעים פחות או יותר כפי שנשמעו בראיונות הקודמים עם סניידר, אך השחקן שכלל לא היה מוכן לשמוע על אינטר בימים האחרונים אומר היום את זה: "בשבועיים הכל יכול להשתנות. שמעתי שמוריניו מחשיב אותי כבחירה הראשונה שלו. הוא מאמן מצוין שמאמן קבוצה מצויינת. אם אחליט לעזוב את מדריד, אינטר תהיה אופצייה נחמדה". http://img16.imageshack.us/img16/9387/53761news.Xxx
צ'אבי אלונסו:"זכייה בטרבל לא מטרידה אותנו. אנחנו לא אובססיבים" http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/08/1250258780.Xxx הקשר הספרדי שוחח היום עם התקשורת, ובניגוד לחלק מחבריו, לא מיהר לספק הצהרות מרחיקות לכת. אלונסו פועל בתבונה, כהרגלו, ומסביר שריאל מדריד לא אובססיבית לחכות את ברצלונה - לא אובססיבית על זכייה בטרבל - "זכייה בטרבל ממש לא מטרידה אותנו. אנחנו לא אובססיבים. אנחנו מסתכלים אך ורק על עצמינו ועל השנה הנוכחית. אין אצלינו חישובים מראש של כמה תארים נישארו לנו או מה המטרות. ברור שיהיה לנו צוות תחרותי שיישתפר, ואנחנו נרצה להצליח כמה שאפשר, אבל צריכים ללכת צעד אחר צעד ולראות איך אנחנו מתקדמים. מה שכן, אני יכול להגיד שיש תחושה טובה". אלונסו מצביע על יתרון עבור ברצלונה - "אנחנו קבוצה חדשה לגמריי, ויש לזה מחיר. אנחנו נצטרך לעבוד הרבה יותר קשה. ברצלונה כמעט לא השתנתה ולכן נקודת הפתיחה שלהם טובה יותר, אבל כמובן שאנחנו לא מוותרים מראש". על הימים הראשונים בריאל מדריד אמר השחקן - "קיבלו אותי בצורה טובה מאוד, אני מרגיש מאוד נוח. שמחתי לשחק בשורות הקבוצה כבר פעמיים. השתלבתי מהר מאוד ואני מרגיש חלק מהקבוצה". לגבי העמדה במגרש - "אני עדיין לא בידיוק יודע היכן אשחק בעונה הקרובה, האם ממש מאחורה או יותר מקדימה. מה שבטוח זה שאני אשחק היכן שהמאמן חושב שאני יכול לתרום לקבוצה כיצד ליצור איזון ולחבר את כל המערכים". מחר הוא יפגוש את האקסית ריאל סוסיאדד, ואין ספק שהוא מתרגש - "זה נחמד מאוד לחזור לשחק באנואטה. אני מאוד אתרגש. ריאל סוסיאדד היא פרק בלתי-נפרד מחיי. תיהיה מסיבה ענקית, אירוע מיוחד וזו תיהיה חוויה עבורי, שהמועדון חוגג מאה שנה". * רויסטון דרנטה קיבל את הכותרת הראשית בשער המארקה כשאמר:"ריאל מדריד היא כמו משפחה בשבילי", והסביר שהוא נחוש להישאר בקבוצה. "פלגריני הוא מאמן פנטסטי וכל השחקנים מרגישים איתו בנוח. אני בטוח שנצליח איתו, נגיע להישגים טובים", אמר דרנטה בהתייחסות כללית לקבוצה. אחר-כך הוא עבר לדבר על עצמו - "הגעתי למדריד כדי לנצח. עד עכשיו לא הצלחתי להתבלט, אבל אני מרגיש שזו תיהיה העונה שלי. זהו מועדון גדול ואני רוצה להיות חלק מההיסטוריה שלו. תמיד הרגשתי בטוח במועדון הזה שהוא כמו משפחה עבורי. הגיע הזמן שאני אמצא את הפוטנציאל שיש לי". * פראנק רייקארד, מאמן גלטסראיי התורכית, מעוניין לצרף לקבוצתו את גוטי, לו יש חוזה בקבוצה עד 2011.