ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2009.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

היגואין בצדק מסתכל מחוץ לקבוצה. בחוד יש לפניו 2 שחקנים(מותר לי לשער שגם ראול לפניו, נכון?), בעמדות הקיצוני יש לו את רונאלדו, רובן, קאקה שממה שהבנתי משחק שם לא מעט בפרי סיזן, ובכלל לא נראה שפלגריני בונה עליו במיוחד.

כמה אתם אומרים ייקחו עליו? בסביבות ה20 מיליון פאונד(25 מיליון יורו)?

2. REAL MADRID Member

תומר, מעמדו של היגוואין בקבוצה תלוי אך ורק בשחקן עצמו. התאוריות שלנו לגבי המערך של ריאל מדריד מתגלות עד כה כלא נכונות ונראה שאתה מקבלים בברכת 'ברוך השב' את המערך האי סימטרי של ברנד שוסטר. מה המערך הזה אומר? על המגרש ישנם בכל עת שני חלוצים כאשר גם רונאלדו נמנה לעיתים כאחד מהם. מה הוא המערך של שוסטר? משהו בין 4-4-2 ל4-3-3. אם שוסטר אלה היו מאהמדו דיארה, גוטי, סניידר ורוביניו/רובן בקישור.

לאס על תקן דיארה, אלונסו על תקן גוטי, קאקה על תקן סניידר, רונאלדו על תקן רוביניו/רובן ועל צמד העמדות הנותרות מתחרים ארבעה שחקנים - רובן, היגוואין, ראול ובנזמה. העונה כ"כ ארוכה ואין לי ספק שכל אחד מהם ייזכה לנתח משמעותי של דקות משחק.

מכיוון שהמערך אינו סימטרי ולנו יש נטייה להפוך הכל לסימטרי, הסרטוטים יציבו של קאקה באגף. בפועל הוא משחק באותה עמדה בדיוק ששיחק במילאן. קצת הזוי שאתה כותב שקאקה משחק כקיצוני לא מעט כשבפועל הוא שיחק בריאל מדריד בסה"כ 45 דקות עד כה.

המחיר של היגוואין? לפחות 35 מיליון יורו. מדובר פה בשחקן על סף פריצה עם פוטנציאל שכבר נגלה קצת בעונה שעברה להיות אחד מהחלוצים הטובים ביבשת. 35 מיליון יורו זה המינימום לפי דעתי. מה גם שהיגוואין יצטרך להפעיל הרבה מאוד לחץ על מנת להשתחרר. פלגריני לא מטומטם, לא מוותרים על שחקן שכזה.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

השורה התחתונה היא שהוא לא באנקר בהרכב ואפילו לא אופציה ראשונה מהספסל ברוב המקרים, וזה מה שהוא צריך אם הוא רוצה לשחק בנבחרת ארגנטינה בקיץ הבא. בהרבה קבוצות גדולות באירופה הוא יכול לפתוח בהרכב ולדעתי אתם ויתרתם עליו ברגע שקניתם את בנזמה. זה לא שהוא שחקן בית שיישאר בכל מחיר, הוא יחפש החוצה אם המצב יימשך ככה, בטח אם הדיווחים על ריברי ביוני 2010 נכונים.

ו35 מיליון יורו אתם לא תקבלו על שחקן שרוצה לעזוב וגם לא שחקן הרכב, 25-30 מיליון יורו נשמע יותר הגיוני. אלונסו רצה לעזוב ושילמתם עליו בין 30 ל35 והוא עוד היה שחקן הרכב חשוב בליברפול.

Last edited: Aug 9, 2009
  4. REAL MADRID Member

אני דבק בעמדה המקורית שלי מתחילת הקיץ שיש גבול לכמה שאפשר לדחות את הקץ. ראול אינו מספיק טוב והעיניים של פלגריני עתידות להיפתח בשלב מסויים. להעדיף את ראול על פני היגוואין או רובן זה מהלך חסר כל היגיון כיום.

בנוסף, אני כלל איני בטוח שבנזמה הוא באנקר בהרכב. אני לוקח את השמועות על היגוואין בערבון מוגבל. המארקה בסה"כ ציין שהוא מתחיל להסתכל החוצה, מכאן עד לעזיבה הדרך כ"כ ארוכה שהדבר היחיד שפרסום שכזה צריך לעשות הוא להדליק נורה קטנה - לא יותר מכך. כפי שאני רואה זאת כרגע, רונאלדו וקאקה עם הבאנקרים היחידים בהתקפה. היום ב'אס' נכתב שהיגוואין ייפתח בהרכב וישחק 90 דקות... הוא יקבל מספיק הזדמנויות על מנת לבסס לעצמו מקום בהרכב.

הוא לא שחקן בית בריאל אך הוא חצי כזה. ריאל מדריד הייתה הקבוצה ששלפה אותו מארגנטינה והאמינה בו כשאף אחד בכלל לא ידע מי הוא. כולם ראו בו כשחקן שמגיע לצידו של גאגו. גם לריאל מדריד וגם להיגוואין יש עניין להמשיך את הקשר - אני מאמין שיימצאו דרך לעשות זאת בצורה שתרצה את שני הצדדים.

כל נסיון להשוות את סיפור היגוואין לאלונסו הוא פטאתי. אלונסו אמר לאחרונה שכבר לפני מספר חודשים החליט שהוא רוצה לעזוב בעוד שהיגוואין התראיין וחזר פעם אחר פעם על אותה המנטרה: "אני נרגש, מחכה לעונה הזאת, אלחם על הדקות שלי". אלונסו נמצא בשיא שלו - היגוואין עוד לפני זאת ובכל זאת מספיק טוב על מנת לפתוח כמעט בכל קבוצה באירופה, כפי שעל בנזמה משלמים כ-35 מיליון יורו - אין סיבה שעל היגוואין לא ישלמו מחיר שכזה, בכדורגל של היום הגיל והפוטנציאל הם דברים שמשפיעים ישירות על מחירו של שחקן כמו גם עמדתו על המגרש, על שחקני התקפה משלמים הרבה יותר...

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

"בנוסף, אני כלל איני בטוח שבנזמה הוא באנקר בהרכב."

אוי התמימות... אתה באמת חושב שפלגריני הוא זה שיחליט כזה דבר הא? 2 משחקים שבנזמה על הספסל והוא מקבל טלפון מפרז, תעשה לי טובה.

"הוא לא שחקן בית בריאל אך הוא חצי כזה. ריאל מדריד הייתה הקבוצה ששלפה אותו מארגנטינה והאמינה בו כשאף אחד בכלל לא ידע מי הוא."

להיות חצי שחקן בית זה לא קרוב ללהיות שחקן בית, מה גם שהיגואין אפילו לא חצי שחקן בית. אל תהפוך את הרכש שלו למשהו שהוא לא.
    מאיפה הבאת את השטות הזאת שאף אחד לא ידע מי הוא? אני זוכר בדיוק אתה ההייפ סביבו באותו קיץ.

"כל נסיון להשוות את סיפור היגוואין לאלונסו הוא פטאתי."

לא ניסיתי להשוות בין הסיפורים, ניסיתי להשוות בין המחירים. אם היגואין אכן רוצה לעזוב, העזיבה שלו לא תפגע כל כך בריאל מדריד כמו שעזיבת אלונסו פוגעת בנו, מכאן נובע שהמחיר אמור להיות נמוך יותר גם אם לא בהרבה.

"כפי שעל בנזמה משלמים כ-35 מיליון יורו - אין סיבה שעל היגוואין לא ישלמו מחיר שכזה"

יש סיבה, שהיא שוב, החשיבות לקבוצה המוכרת, בנזמה היה הכוכב בלתי מעורער של ליון, היגואין כולה שחקן סגל רחב נכון לעכשיו.

6. Champions league Member

אני לא חושב שהיגואיין הוא אחרון בתור , ותאמין לי שהוא יזכה להרבה דקות משחק במהלך העונה.
    ראול כבר זקן ופלרגיני יבין את זה במהמשך (אין מה לעשדות) בנוגע לבנזמה , הוא עוד לא שיחק בליגה הספרדית וצריך לראות מה הולך איתו, אני חושב שהתחרות בחוד תהיה בין בנזמה לבין היגואיין שבסופו של דבר אני מקווה לראות את הגיואיין פותח בחוד במקום בנזמה. בנודע לרובן כנראה שהוא יפתח באגף השני וראול היה מחיף ששלו או מחיף בחוד או שאם היגואיין לא יפתח הוא יחליף את רובן . הכל יכול להיות כאן וכבר מעכשיו מקומו של בנזמה לא מובטח אלא רק בגלל הכסף.
    במהלך העונה יהיו הרבה משחקים בהרכב הפותח מצד פלרגיני , פעם אחת איפתח ראול ובנזמה ופעם אחת היגואיין ורובן (שוב זו דעתי ).
    דבר קטן אחרון הוא שלא נראה לי שפלרגיני יוותר על היגואיין כל כך מהר אחרי שהוא ראה אותו בעונה הקודמת (כשאימן בויאריל) ואני בטוח שלפני משחקים מול ריאל הוא עקב אחרי היגואיין כי הוא ידע שהוא מסוכן , בכל זאת מאמן שמאמן באותה ליגה חייב לדעת עליו הרבה (היגואיין).

7. REAL MADRID Member

תקרא לי תמים אבל יש הבדל גדול בין ספסול של בנזמה לספסול של רונאלדו. אם ריאל מדריד תשחק טוב (או יותר נכון - היגוואין יהיה טוב) ללא בנזמה, אף אחד לא יבוא בתלונות. התלונות יגיעו אם היגוואין אינו יספק את הסחורה. בדיוק כפי שהן הגיעו לקאפלו כאשר רוביניו סופסל וריאל נראתה רע.

היגוואין מוערך ע"י אוהדי ריאל מדריד ברמה שבהחלט משקפת הגדרה של חצי שחקן בית והוא מודע לכך. אתה זוכר בדיוק את ההייפ סביבו באותו קיץ? קצת מוזר בהתחשב בעובדה שהיגוואין נרכש בחלון העברות בחורף בתמורה ל-13 מיליון יורו.

בטח שעזיבה של היגוואין פוגעת בריאל. להישאר עם ראול ורוד כשחקני הגיבוי שלנו בסגל בעונה כ"כ ארוכה זאת טעות. החשיבות של אלונסו לליברפול גבוהה מזאת של היגוואין לריאל, אך ישנם מספיק סיבות בזכותן המחיר של היגוואין עולה (גילו, הפוטנציאל, מיקומו על המגרש, רב הגוניות שלו, היכולת קיום).

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אויש נו אל תיכנס איתי לקטנות, התכוונתי באותו חלון העברות, יצא לי קיץ אוטומטית.

שכחת את נגרדו בחלוצי גיבוי שלך...

9. REAL MADRID Member

אתה רוצה להזכיר לי את ההייפ?

צפייה מהירה בשערי המארקה מאז מראה שכולם התמקדנו בגאגו, במו"מ הבלתי נגמר עבורו ועם ההשוואות לרדונדו.

לא שכחתי את נגרדו, עתידו יוכרע בשבוע הקרוב - או שישאילו אותו או שיימכרו אותו.

10. Sergio Ramos Member

השורה התחתונה בכל הסיפור - בניגוד לעונה הקודמת, להיגוואין יש מתחרים על המקוםם שלו בהרכב שהעונה(לצערי)נאבד באופן אוטמטי אחרי מסע הרכש. אני לא ממש חושב שהוא היה רגיל בעונה שעברה ששחקנים אחרים מאיימים על עמדתו, ואני מקווה שהעובדה שהעונה הסיפור שונה ואכן ישנם כאלה(4 שחקנים על שני עמדות, כל השאר נטועים 300 מטר מתחת לאדמה כבאנקרים בעמדתם), לא תוריד לו מהמוטיבציה להילחם על מקומו, משום שבפעם הקודמת שעלה לשחק הוא נראה... מת, כבוי, והעניין העלה בי לא מעט חששות. יחד עם זאת, במידה ועד ינואר מצב דקות המשחק שלו ידרדר עד כדי התייבשות מסיבית על הפסל, אקבל בהבנה עזיבה שלו מרצונו ועל אותו משקל כמובן שאתייסר על כך.

כך או כך, לבנזמה יש פור עצום על היגוואין בהרכב ואין צורך להסביר מדוע. בנוסף, אין צורך להדביק לו(בנזמה)תגית של באנקר כי הוא איננו כזה עדיין. חזרתי בי מהתנגדות לרכישתו אחרי שבמשחקי ההכנה האחרונים הוכיח מאמץ ויכולת טובה מאוד, אך אני מאמין גדול בגונזו ומאוד מקווה כפי שאמרתי לעיל שיילחם ויצדיק את מקומו. אף על פי שזה ממש לא קל בהינתן השחקנים שיתחרו עמו על אותה עמדה.

לא קשה להעריך שמספר דקות המשחק שלו בסה"כ בוודאי לא יהיה זהה לזה של העונה, אבל אני אהיה מאוד מסופק אם בכל זאת הוא ייקבל מספר דקות זהה לזה שקיבל בעונה הראשונה שלו כאשר הובא בינואר ובעונתו השנייה ובכל זאת נתן כמות נכבדת של שערים.

11. REAL MADRID Member

אני מתקשה להבין למה התכוונת. הנתונים מראים שהיגוואין כבש 2 שערים בחצי העונה הראשונה ב-21 הופעות (ליגה+צ'מפיונס) ו-8 שערים בעונתו השנייה ב-29 הופעות (ליגה + צ'מפיונס). מבחינתי כמות נכבדת של שערים מצידו של היגוואין זה בסביבות ה-15. מלבד העונה האחרונה הוא סיים היגוואין עם כמות נהדרת, אי אפשר להגדיר אף עונה שלו כטובה מבחינת כיבושים.

12. raul blanco Member

היגוואין הוא חלוץ ענק שפשוט צריך עוד דקות כדי להראות באמת מה הוא שווה, הבנתי את זה אחרי המהפך שהוא עשה מול חטאפה פשוט פנומן.
    חבל שהשנה הוא לא יקבל דקות כי למרות כל הכוכבים שהגיעו צריך לתת כבוד לאלה שהוכיחו את עצמם בעונה החולפת כמו היגוואין.
    שחקן כמוהו אסור להפקיר כי הוא שחקן שאכפת לו מהמועדון ולא אחד שמחפש את הכסף כמו רונאלדו ולדעתי גם בנזמה שלמרות הפופלריות שלהם היגוואין מבחינה סימלית בשבילי ואני מאמין שבשביל כל אוהד ריאל אמיתי שווה יותר.

13. Raulito Madridista

התגובות מהמשחק אמש:

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/08/1249853388.Xxx

גונזלו היגואין שניצל את הצ'אנס שקיבל, כבש צמד נהדר וסוף סוף חייך גם הוא, אמר אחרי המשחק - "אני צריך לתפוס כל הזדמנות שמחלקים לי, כי התחרות על המקום בהרכב השנה היא מאוד קשה. כבשתי שני שערים ואני חושב שהייתי טוב. אני מרוצה מאוד. אני ממש לא מוותר על נבחרת ארגנטינה. אני כבר מחכה שתתחיל העונה הרישמית ואני אמשיך לספק את הסחורה ולהוכיח שיש לי מקום בנבחרת".

המאמן מנואל פלגריני היה מאוד מרוצה וגם החמיא לרובן והיגואין - "היו לנו דקות טובות גם במחצית הראשונה, 25 דקות טוב פחות או יותר, אבל לא בכולן יצרנו הזדמנויות. צריך לזכור ששיחקנו נגד קבוצה שהתגוננה רוב הזה. אני באמת רואה שיפור בקבוצה והכדורגל שלנו מגיע לאט לאט למה שאני רוצה לראות. זה פלוס גדול שיש לך את רובן והיגואין שהם שחקנים מגוונים שיכולים בקלות לשנות את המשחק. אנחנו חייבים להמשיך לכבוד קשה כי בכל-זאת יש הרבה עבודה". פלגריני נשאל האם הצמד של היגואין שינה אצלו משהו במחשבה, והגיב - "המופע של היגואין לא שינה דבר, משום שהוא לעולם לא היה בר-העברה. גם לא רמזתי שמעמדו פחות בהשוואה לשנה שעברה. היגואין שחקן מצויין ויש לו תפקיד מרכזי אצלינו". לבסוף אמר פלגריני - "יש לנו שחקנים מעולים ואנחנו עושים הכל כדי להפוך את הקבוצה הזאת לטובה בעולם".

ראול אלביול:"אני לא חושב שהיינו רעים במחצית הראשונה, אבל אין ספק שהחום הכבד והעייפות, השפיעו עליינו לרעה. בחלק השני השתפרנו, כבשנו שערים נאים ואנחנו מרוצים. אני מרגיש שהסתגלתי נהדר לקבוצה בגלל החברים שלי. זה נחמד לשחק עם שחקנים מעולים שכאלו, חייבים להשתמש בעוצמות שיש לנו בסגל הזה. זה תענוג אמיתי לשחק בריאל מדריד שמנסה להציג את הכדורגל האטרקטיבי ביותר. אנחנו הולכים להינות על המגרש. ואני רוצה לשלוח מסרים של עידוד ואהבה לכל משפחת אספניול, אנחנו מרגישים צער מאובדן חארקה הנהדר".

שער המארקה - "היגואין ורובן גרמו לשינוי במשחק של הקבוצה וכבשו".

http://img149.imageshack.us/img149/1660/g0810.Xxx

שער האס - "תחליף הדגל".

http://www.as.com/img/portadag_100809.Xxx

* נגרדו קיבל הצעה מזניט סנט-פטרסבורג הרוסית. הקבוצה מוכנה לשלם עליו 15 מיליון יורו מיידית.

Last edited: Aug 10, 2009
  14. GRANDE LAZIO Member

Raulito, ההשקעה ש'ך בפורום הזה - מדהים!
    המשך כך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

15. REAL MADRID Member

עקב המשחק בין אתלטיקו לפנא במוקדמות ליגת האלופות ב-25 לחודש, אופ"א מונעת מריאל מדריד לקיים את משחק גביע הברנבאו באותו יום. למילאן - היריבה שנקבעה, הוצעו מספר תאריכים ע"י ריאל מדריד אך הקבוצה לא יכלה לקבל אף אחד מהם. קאקה אינו יפגוש את מילאן והונטלאר אינו יפגוש את ריאל מדריד, המשחק יערך ב-24 לחודש והיריבה הינה רוזנבורג.