ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/09.

1. Sergio Ramos Member

את אף אחד זה לא באמת מעניין ומעסיק אם גאראיי כביכול טוב מאלביול. הספרדי הוא רכש של פלורנטינו וואלדנו, גאראיי ממש לא ויש לכך משמעות גדולה ויתרון ברור לאלביול לפחות בתור התחלה. אם גאראיי יזכה להישאר ומצלדר יעזוב בסופו של דבר(אין לפסול אפשרות ששניהם ישארו לבסוף, אבל אין אני רוצה שזה ייקרה, זהו עומס מיותר לגמרי), הזכות כולה שלו להוכיח את עצמו. ואני חושב שבהחלט חושב שמגיע לו הצ'אנס, מדובר בבלם צעיר שאמנם ירד ביכולתו בעונה ההשאלה האחרונה, אבל עדיין גלום בו הרבה פוטנציאל והשארה שלו בניגוד להשארה של מצלדר עשויה להשתלם בגדול לטווח הרחוק.

2. REAL MADRID Member

אני דווקא נמצא במחנה הגרמני (אולי אני כולי המחנה הגרמני) כשזה עוסק במצלדר-גאראי. גאראי היה טוב בעונת 2007/08 אך נעדר מחלק ניכר בעונה שעברה ולא הרשים אותי במשחקי הכנה כמו מצלדר שלטעמי הוא השחקן הטוב ביותר שלנו בקדם העונה הנוכחי.

אני רוצה לחזק את המשפט של דור(סרחיו ראמוס), "את אף אחד זה לא באמת מעניין ומעסיק אם גאראיי כביכול טוב מאלביול. הספרדי הוא רכש של פלורנטינו וואלדנו, גאראיי ממש לא ויש לכך משמעות גדולה ויתרון ברור לאלביול לפחות בתור התחלה". אני אגיד אפילו יותר מכך, אלביול לטעמי הוא הרכש הראשון של פלגריני.

3. david silva Member

גראיי שחקן צעיר ואיכותי, לעומת זאת מטצלדר אמנם יותר מנוסה אבל הוא כבר מעבר לשיא לדעתי.
    אני חושב שיהיה נכון יותר בשביל ריאל אם יבחרו דווקא בארגנטינאי. אני לא חושב שיש מישהו שחולק על העובדה שיש לו פוטנציאל גדול להפוך בעתיד לאחד הטובים בעולם ולבלם קבוע בנבחרת הארגנטינאית.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/09
  4. riquelme1 Member

הא כבר כיום לדעתי, הבלם מספר אחד של ארגנטינה, ריאל תפסיד אם תמכור אותו, אבל סארגוסה תרוויח בגדול, אז אני בעד.

5. REAL MADRID Member

* לאחר שסוכנו של סניידר אישר שאין לשחקן כוונה לעזוב את מדריד, הגיע תורו של אריאן רובן לגלות בפומבי נאמנות ואת שאיפותיו לעונה הקרבה. ההולנדי התראיין ל'סאן' הבריטי (ככה שאל תתפלאו אם הדברים של רובן לא באמת נאמרו ע"י רובן) ואמר: "אני אלחם על הזכות לשחק. אני מקווה להשיג הרבה עם ריאל מדריד בעונה הבאה. עכשיו, אני כולי מרוכז בקבוצה". אחת הקבוצות שחיזרה אחר רובן היא טוטנהאם, אך ההולנדי דאג להסביר בפשטות: "עם כל הכבוד שבעולם, החלטתי לא לחתום עבור טוטנהאם. אשחק רק עבור מועדון שגם משתתף בליגת האלופות".

* לא היינו צריכים את הידיעה הזאת על מנת לדעת זאת, אך חורחה ולדאנו מאשר היום בראיון לקאדנה סר שלאחר הגעתו של אלונסו הסגל של ריאל מדריד נסגר בפני שחקנים חדשים. מכאן יתמקדו בשחקנים שיעזבו.

על צ'אבי אלונסו: "אנחנו שמחים מאוד כיוון שהסגל הושלם בצורה הטובה ביותר שאפשר. זה חשוב מאוד שהחתמנו את צ'אבי אלונסו. כשעזבתי את ריאל מדריד בתפקיד הקודם שלי, צ'אבי היה כמעט חתום. למרות שזה לא קרה אז, זה קרה עכשיו, ומצאנו עצמנו עם צ'אבי הרבה יותר בוגר. צ'אבי יצטרף לקבוצה במיידית. ביום רביעי (היום) הוא ידבר עם פלגריני על מנת לראות האם כדאי שייצא עם הקבוצה לקנדה וארצות הברית. יהיה זמן להציג שחקנים כשנחזור מסיבוב המשחקים".

על הסגל שנבנה: "הנשיא התעקש שנעשה דברים כפי שמעולם לא נעשו קודם לכן, והצלחנו. לא האוהדים או המנהלים יכולים להיות מאוכזבים. עכשיו זה הזמן לכבד ההחלטות. המועדון היה זקוק לניעור וחילופי משמרות. הרבה שחקנים חשובים הצטרפו כל מנת לחזק כל עמדה והאוהדים נרגשים. לאחר ההחתמה האחרונה לא יהיו נוספות. לפני תחילת קדם העונה המאמן אמר לנו שצריך שחקנים להגנה ולקישור, וזה מה שעשינו. אני שמח מאוד מהסגל שנבנה ומעובדה שהוא צעיר וספרדי יותר".

על ריברי: "באיירן מינכן נקטה בעמדה חרוצה מהיום הראשון. הם לא רצו למכור את השחקן אז מדריד החליטה שלא ללחוץ ולחפש אחר אופציה אחרת".

על העזיבות: "אנחנו עדיין מחפשים יעד לכמה שחקנים, אבל אני משוכנע שהם לא בונים על להיות חלק מהסגל השנה. אנחנו לא מורשים להחזיק יותר מ-25 שחקנים עקב סיבות בירוקרטיות ואנחנו יודעים את מי אנחנו לא רוצים".

על המטרות: "אנחנו שואפים להשתפר כל יום והילחם על כל התארים שהקבוצה משתתפת בהם. לריאל מדריד תמיד יש את החובה הזאת כיוון שקבוצה כ"כ אדירה נבנתה, המטרות נעשות גדולות יותר".

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  6. yonmu Member

אני לא בטוח עד כמה זה נכון. נכון שהמערך המסתמן הוא עם חלוץ אחד, אבל הגיוני שהיגוואין ישחק יותר בשלישית הקישור ההתקפי מאשר בחוד, וראול לבדו זה לא גיבוי טוב מספיק, בטח בליגת האלופות. מה עוד שהגיוני שלפעמים תשחקו עם שני חלוצים (בפיגור לדוג') ואז צריך גיבוי רחב יותר.
    ריאל יכולים להסתדר בלעדיו, אבל RVN עדין יכול להוסיף, במיוחד בליגת האלופות.

7. Ohad_Glr Member

אני קצת התאכזבתי כששמעתי שהסגל נסגר להבאת שחקנים חדשים, כי בתוכי היה עוד חלק קטן שהאמין שאולי יגיע מגן שמאלי.
    אני מאמין שארבלואה כמגן שמאלי יספיק לליגה- הוא מתאים במיוחד מול הטרנד של קיצונים שמשחקים באגף הנגדי לרגל החזקה. אבל למרות זאת אני לא בטוח שהוא יספיק בשלבים הכי גבוהים, כי הוא פשוט לא מגן שמאלי. נכון שנשארנו עם מיגל טורס אבל לפי מה שאני מבין לא כל כך מחזיקים ממנו במדריד ובכלל לא בטוח שהאו עצמו רוצה להישאר, ככה שלצערי אויל נראה עוד עונה של מרסלו.

8. Sergio Ramos Member

אם כך, משתלם יותר להשאיר את נגרדו(יכול לנוות גיבוי מצוין) ולחסוך את המשכורת המפוצצת של רוד שממילא ייחכה על הספסל. לתרום אני בטוח שהוא יוכל, ואן ניסטלרוי הוא שד שגם על רגל אחת יגרום לך לחייך ממנו, אבל זה לא סותר. רוד צריך לעזוב והישארות שלו האי סתם גרירה מיותרת של עוד עונה בלבן. חוץ מזה, עזיבה שלו היא דבר טוב גם עבור היגוואין שמעמדו ממילא נפגע בעקבות הבאת בנזמה, הסיכויים שלו לעלות מהספסל מספר רב יותר של פעמים מהספסל כאשר רוד איננו גדול יותר וטוב שכך.

כל תזוזה במועדון שטטיב עמו ועם גראנרו תשמח אותי.

לגבי עמדת המגן השאמיל עליה דיבר אוהד,
    מסכים במאה אחוז. זאת נקודת החושך שלי מהקיץ הזה, אבל ניחא. קצת קשה לבוא בתלונות אחרי מסע רכש נוצץ כזה, אני מקווה שארבלואה(או שמא מיגל טורס, אשר גם אותו אני מעדיף על מרסלו, אך הוא לא ריאלי לצערי) ייקבל עדיפות על מרשמלו שמשום מה מוערך בספרד וייתן את המינימום במשחקים גדולים. מבחינה התקפית אין לנו מה לדרוש, אף אחד מהמגנים השמאלים שלנו לא ידוע להרים בצורה נורמלית ולמעשה לא תהיה תמיכה בעונה שעברה בדיוק כמו עם היינצה בעונה אשתקד.
    מראמוס בצד ימין אני מצפה להתמתן במשחק ההתקפה(יש לו טאץ' נפלאה ברגל לדעתי, אך הוא מנצל את זה לכל מיני ניסיונות פאדלדה כושלים ומיותרים) ובאופן כללי ביכולת שלו.

9. REAL MADRID Member

דור, אני מצפה מראמוס להיות פעיל התקפית כפי שהוא יודע ומסוגל. כל עוד הוא מודע ליכולתיו - שיעשה מה שבראש שלו.

10. Sergio Ramos Member

בדיוק, זאת כוונתי. וחבל שהוא אינו מודע ליכולתיו ויומרני מידי בניסיונות שלו. בעונת האליפות עם שוסטר זה פחות בלט וראמוס היה אחד המצטיינים של אותה עונה, חשוב שהוא יחזור ליכולת שלו וישכיל להתבגר במספר מובנים.

11. REAL MADRID Member

תתרגלו למה שהולך לקרות עכשיו, הדפים שמולאו בימים האחרונים בצ'אבי אלונסו יתחילו (למעשה כבר מתחילים) להתמלא בידיעות, חלקן הזויות וחלקן פחות המדברות על השחקנים שיעזבו את ריאל מדריד הקיץ.

השמועה ההזויה ביותר שקראתי היום היא למעשה שורה של ציטוטים מפיו של נאנדו סנויטו, כתב כדורגל איטלקי. תשפטו בעצמכם: "אין זה סוד שהחתמתו של צ'אבי אלונסו תשחרר כמה משחקני ריאל מדריד לעזוב לרומא, במיוחד לאחר המיליונים שרומא תקבל עם עסקת אקווילני. שחקנים מריאל מדריד עשויים להגיע לרומא, אני מאמין שבסופו של דבר יתנהלו מו"מ במקביל. במקרה שרומא תחליף בעלות, עסקה על סך 70 מיליון יורו עשויה לצאת לפועל בעבור חמישה שחקנים. אנחנו מדברים כאן על ואן דר וארט, מצלדר, דיארה, רובן והונטלאר".

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

* רויסטון דרנתה, אחד השחקנים שנראו הכי בטוחים בנוגע לעזיבתם את הברנבאו וכבר היה מרחק נגיעה מהצטרפות לפיורנטינה זוכה עד כה לכמות דקות נאה תחת פלגריני במשחק קדם העונה וכמו רוב השחקנים שבנינו עליהם שיעזבו - מעוניין להוכיח את עצמו במועדון. ""אני בכושר ואשאר בריאל מדריד. המאמן דיבר איתי ונתן בי אמון" אמר ההולנדי ל-Algemeen Dagblad. "הוא (המאמן) השתמש בי בשלושה עמדות שונות בצד שמאל מה שמראה שיש כמה אופציות בשבילי. אני אלחם לשחק". דרנתה שכנראה לא היה מרוצה (ובצדק) מיכולתו וכמות הדקות שזכה בריאל מדריד מאז הצטרף בקיץ 2007 עבד קשה על הכושר שלו במהלך החופשה "על מנת להוכיח לכולם מה אני שווה".

* בפעם המי-יודע-כמה בקיץ האחרון, התקשורת מדווחת שהונטלאר עוזב את ריאל מדריד. ריאל מדריד שחייבת להתחיל למכור שחקנים נפרדה מהונטלאר שעובר לשורות מילאן בתמורה ל-15 מיליון יורו, כך מדווח ה'קוריירה דלו ספורט' האיטלקי. החלוץ שסירב לעבור לשוטגארט שהציעה עבורו כ-18 מיליון יורו מודע לכך שפלגריני אינו בונה עליו כשהמונדיאל נמצא ברקע - הסכים השחקן לעזוב כשיעד ע"פ הדיווחים הוא מילאן. רק היום צוטט ברלוסקוני כשאמר שהמועדון החתים חלוץ אך אינו מסוגל לחשוף עוד את שמו. האם הונטלאר הוא החלוץ?.

12. david silva Member

הונטלאר הוא החלוץ החדש של מילאן. ריאל תקבל 15 מיליון אירו עבורו

13. JR-Riquelme Member

ברצלונה טובה יותר בכל עמדה על המגרש חוץ מהשוער.

14. riquelme1 Member

15. Mr.Eko Member

רק אני מוצא את מרסלו כל כך לא קשור?!?!!?? מה הכלום ושומדבר הזה עדיין עושה שם אין לי מושג.