אתה עוקב אחרי ריאל מדריד בצורה ממש מינמלית לפי ההודעה הזאת, יש פה המון אי דיוקים.. גאראי אינו מיועד להיות שחקן הרכב בריאל מדריד, בדיוק כמו שארבלואה לא מיועד להיות מגן ימני ראשון וראמוס בלם. להערכתי ארבלואה יאייש את עמדת המגן השמאלי, ראמוס בצד ימין ובאמצע ישחקו פפה ואלביול. גאראי הגיע על המשבצת של מצלדר (בלם מחליף ראשון) שבתום העונה שעברה נראה בדרך החוצה, אך הגרמני מרשים באימוני ומשחקי קדם העונה עד כה בעוד שגאראי לא. אין מקום לשניהם בסגל לפי דעתי. 25 שחקנים זה לא יותר מידי, תחשוב שצריך לפחות מחליף אחד לכל אמצע + 3 שוערים וכבר יש לך 24 שחקני סגל. אין הרכב פוטנציאלי מהסיבה הפשוטה שהשחקנים אשר שותפו בגביע הקונפדרציות חזרו להתאמן רק השבוע. פלגריני אכן משתף הרבה את דרנתה אבל להגיד זאת על רובן ועל ואן דר וארט זה לא נכון, הראשון מיועד להישאר בין כה וכה ודווקא נעדר מהמשחק האחרון והוחלף בשל פציעה בזה שלפניו בעוד שואן דר וארט כלל לא היה שותף לשלושת המשחקים בגביע השלום ונראה בדרך החוצה. דה לה רד אינו יכלל בסגל לעונה הבאה, הרופאים ממשיכים לחפש את הבעייה בליבו. גראנרו לא יכול לשחק קשר אחורי, גראנרו שחקן שמסוגל לשחק בכל עמדה בקישור ההתקפי (שחקן אגף בשני הצדדים ופליימייקר). אין כרגע יכולת לדעת היכן ישחק קאקה והיכן רונאלדו, אפשר רק להעריך שריאל תשחק עם חלוץ אחד (בנזמה) ושלושה קשרים התקפיים מאחוריו (רובן-קאקה-רונאלדו). * אלונסו עוד לא הגיע, למה להביא נאחס?. הראל, מי שיידפקו מהגעה של ריברי עם שחקנים כמו רובן, סניידר, היגוואין וגראנרו שמעמדם בהיררכיה יירד, אך לריברי אין מה לדאוג לגבי מקומו בסגל. השחקנים שהזכרתי הם אלה שצריכים לדאוג. זה לא שמסי משחק באגף המקביל לרונאלדו.
אפרופו מסי, פרז מתכנן להביא גם אותו בשנה הבאה לא? ואני לא אמרתי שזה מה שיהיה אמרתי מה שאני חושב שהכי אידאלי, כי אני באמת מאמין בגאראי, ופפה מורחק 4 משחקים גם ככה בתחילת העונה. במשחק האימון הבא קאקא אמור לשחק כבר?
אני מקווה שאתה ציני לגבי המשפט הראשון, אחרת אנחנו צריכים להתחיל לדאוג. לפי הערכתי, בזמן הרחקתו של פפה - יהיו אלה או ראמוס או מצלדר שיאיישו את עמדת הבלם לצידו של אלביול. לגבי קאקה, כן.
כן צחקתי.. Oם שאני יביןרגע, יש תכנון לשחק עם ראמוס נגיד בלם ביחד עם אלביול ואז ארבלואה בעצם משחק ימני לא? ואז מי שמאל, עוד פעם מרסלו? WTF
אתה מאלץ אותי לחזור על עצמי, אין תכנון כרגע. פלגריני כלל לא גיבש הרכב סופי כרגע. האופציה הזאת קיימת. מרסלו שחקן שאנחנו אוהבים לשנוא ובספרד אוהבים לאהוב. בכל מקרה, כשיש אופציות כגון ארבלואה ומיגל טורס לצד שמאל - אני לא דואג, מרסלו עשוי לקבל צ'אנס אך יוכיח מהר מאוד את מה שבספרד מסרבים להבין כרגע, שהוא פשוט זבל. בכל מקרה, לפחות ע"פ משחקי ההכנה - אני אשמח אם מצלדר יקבל את הקרדיט כבלם לצד אלביול כשפפה מורחק. הגרמני הוא השחקן שהכי הרשים אותי במשחקי ההכנה עד כה (בצוותא עם הבחור שבחתימה שלי כמובן).
ראיתי הבוקר את הידיעה הקטנה על שער המארקה וקיבלתי אותה באדישות. השמועות שמופיעות בתקשורת האיטלקית כבר היה יותר נחרצות ומלחיצות. אף אחד מאיתנו לא היה מופתע אם היו אומרים לו בתחילת הקיץ (במיוחד לאחר הגעת קאקה) שפלורנטינו מעוניין למכור את סניידר, אך ההתפתחויות והמחמאות שפלגריני נתן לשחקן מצד אחד והרצון העז של השחקן להישאר כאן מפילות עליי את הידיעה מהגזאטה 'יש הסכם בין אינטר לריאל מדריד' כמו רעם ביום בהיר. אני עוד לא מוכן לוותר על ווסלי. שחקנים כמוהו שמספיק טובים על מנת להיות שחקני עזר בהרכב אך עדיין מסוגלים לשבת על הספסל הם שחקנים שכל קבוצה זקוקה להם. הידיעה שיש לנו שחקני רוטציה עם היגוואין, סניידר ועכשיו גם גראנרו מאוד מרגיעה. מעמדו של סניידר כשחקן הרכב כלל לא מובטח בעונה הבאה אך אני משוכנע שבמידה ויישאר הוא ייזכה למספיק דקות (אם יהיה כשיר כמובן) גם כשחקן הרכב שיספקו אותו. השיא מבחינתי זה סוג העסקה. השאלה עם אופצייה לרכישה תמורת 18 מיליון יורו? בעע.
ואן דר וארט:"המאמן אמר לי שהוא לא רואה אותי משתלב בקבוצה ואין לי מה להישאר במצב כזה" http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/08/02/futbol/equipos/real_madrid/1249224384_0.Xxx רפאל ואן דר וארט ערך היום שיחה עם המאמן פלגריני בארבע עיניים, וסביר להניח שלא שמע את מה שרצה לשמוע. "המאמן אמר לי שהוא לא בונה עליי מעבר לשחקן ספסל, ושהוא לא רואה אותי משתלב בקבוצה החדשה. במצב כזה אני לא רואה את עצמי נשאר. אני חושש לאבד את מקומי בנבחרת ההולנדית לקראת המונדיאל הקרוב. הדבר הכי חשוב עבורי הוא לשחק על בסיס קבוע", הצהיר ואן דר וארט. ההולנדי ציין בצער שכרגע יש בעייה עם מכירתו, בשל הסכומים אותם דורשת הקבוצה - "ריאל מדריד רוצה להחזיר את הכסף ששילמה עליי, ואני מבין את המועדון, אבל צריכים להתחשב גם בעתיד שלי. קבוצות מצפות שריאל מדריד תוריד את המחיר. צריך לקחת בחשבון שהעונה האחרונה בטח לא הוסיפה לרזומה שלי". ואן דר וארט אישר שהמבורג, קבוצתו הקודמת, היא בהחלט אופצייה, אבל שום דבר לא סופי - "נהנתי מאוד לשחק בהמבורג ומדובר באופצייה רצינית עבורי, אם כי יש עוד קבוצות בבונדסליגה ויש הצעות גם מחוץ לגרמניה. הכל בבדיקה". * המארקה מדווח שריאל מדריד בודקת אופציות אחרות במקומו של צ'אבי אלונסו. בכתבה רשום שריאל מדריד מתחילה לאבד את הסבלנות בכל הקשור לסאגה הזאת. בקשר לסניידר - אני מעדיף לא להגיב כרגע ולחכות לדברים ברורים יותר. מה שכן - יהיה לי חבל לאבד אותו. אני לא רואה שום טעם בהשאלה לאינטר בכל-אופן.
סאגת צ'אבי אלונסו ממשיכה לככב על שערי המארקה והאס שמשדרים הבוקר הרבה מאוד אי ודאות לטעמי. כתורות וידיעות שמתבססות על ההערכות. אם ציפינו לקבל היום את הבשורה מספרד כנראה שנצטרך לחכות קצת יותר, המארקה ממשיך לקשקש על סטיבן דפור בעוד שהאס מגלה קצת יותר אופטימיות ומאמין שצ'אבי אלונסו מתקרב. בכל מקרה, הבשורה אמנם אינה הגיעה הערב ממדריד אך אולי הגיעה מברצלונה דרך ליברפול?. ה-liverpoolecho שנחשב לאמין בסה"כ מדווח הבוקר שבתום הפגישה שנערכה אמש בברצלונה בין נציגי הקבוצות, העברתו של אלונסו לבירה הספרדית כמעט נסגרה. ע"פ הדיווח, בתום הפגישה בין נציגי ליברפול לנציג ריאל מדריד, חוסה אנחל סאנצ'ז, אתמול אחר הצהריים - ריאל מדריד העלתה את ההצעה שלה במטרה לסגור כבר את הסאגה הארוכה הזאת. ריאל מדריד הביעה נכונות לשלם כ-30 מיליון פאונד (35 מיליון יורו).
אני חושב שזה עניין של שעות או ימים ספורים עד שהוא ינחת אצלכם. ברגע שהשחקן עצמו מבקש לעזוב אין הרבה ברירה לקבוצה, ונראה גם שיש קצר בינו לבין בניטז מאחר שבקיץ הקודם המאמן הספרדי לא ספר אותו וניסה להביא מחליף. בעונה האחרונה צאבי לטעמי ביסס את מעמדו כקשר הטוב בעולם בעמדה הזאת. אני באמת ובתמים חושב שרכישה של אלונסו לא פחות חשובה מרכישה של קאקה או רונאלדו, בפן המקצועי כמובן
האקו נחשב ללא סתם אמין אלא הכי אמין. אם הוא אומר שיש הסכמה על מחיר אז יש הסכמה על מחיר, אלונסו יעבור אליכם ביומיים הקרובים. מזל טוב.
תומר, תגיד רגע את האמת. אתה רושם את ההודעה הזאת במטרה שתתגלה כאחת מהודעות הנאחס המוצלחות ביותר. תקן אותי אם אני טועה..
למרות שאני מאמין גדול באל הנאחס(בכלל, אני וחבר שלי הגענו למסקנה שאין אלוהים אלא איזה איש אחד שיושב למעלה ומחפש למי אפשר לעשות דווקא) זאת לא הייתה הודעת ניחוס. האקו טועה בקושי פעם בקיץ ואף פעם לא בהעברות גדולות, ואם מדווחים שם שסיכמנו איתכם על מחיר אז המחיר נסגר סוף סוף ונשאר לאלונסו רק לסגור איתכם תנאים(למרות שכמו שאני מכיר את ריאל את התנאים האישיים הם סגרו איתו לפני כמה חודשים). אבל לא באמת התכוונתי למזל טוב, זה סתם היה מתוך נימוס מינימלי...
אתה כל כך פסימי שזה מדהים. נראה לי שגם אם אלונסו בעצמו יתקשר אליך ויגיד לך שהוא בריאל אתה אתה תגיד לו שזה לא סגור עד שהוא יוצג. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx התקשורת האנגלית מדווחת שאלונסו שחקן ריאל מדריד, ומנגד אקווילאני עבר לליברפול תמורת 18 מיליון אירו. הרכישה הכי נכונה לטעמי של ריאל מדריד בשנים האחרונות. אלונסו שחקן כמעט מושלם בעמדה הזאת.
זה לא סתם הליברפול אקו,זה טוני בארט שנחשב כנראה לכתב הכי אמין ויודע בהקשר של ליברפול. שאלה:בכמה כסף הבאתם את VDV?