ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2009.

1. Dimitar Berbatov Member

אוהד שיטי שמחבב את רוד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx נדיר, באמת שנדיר
    מסוג השחקנים שכשהוא משחק בקבוצה שלך הוא מהפייבוריטים ומהנערצים עליך אבל כשהוא משחק בקבוצה אחרת, בוודאי שהשנואה עלייך, הוא הופך לשחקן שנוא ונתעב. כמו קינו, רק בדרגה אחת פחות

דרך-אגב, שאלה לי לאוהדי ריאל - אתם לא חושבים שבמידה ורובן, סניידר ורוד נשארים ייוצרו לכם בעיות אגו? עומק זה דבר חשוב מאוד בקבוצה כמו ריאל שהולכת להאבק על כל התארים אבל צריך עומק ותחרות במידה מסוימת, זאת נראת לי כמו תחרות לא בריאה שתיצור הרבה בעיות אגו.

2. Raulito Madridista

שער המארקה:

http://img86.imageshack.us/img86/7604/g0731.Xxx

קארים בנזמה:"יש לנו קבוצה שמסוגלת לזכות בטרבל". עוד אמר השחקן:"אני ורונאלדו מבינים אחד את השני מצויין על המגרש".
    * צ'אבי אלונסו כבר עשה את שלו וומה שנישאר זה השיחה בין ריאל מדריד לליברפול.
    * היינצה עזב למארסיי ומיגל טורס שלא מרוצה ממעמדו, במגעים עם סראגוסה.
    * ריאל הערב מול יובנטוס - 'רוצים נקמה על ליגת האלופות'.
    הרכב משוער למשחק הערב: דודק; טורס, פפה, מצלדר, מרסלו; לאס, גאגו, גראנרו; רונאלדו, ראול, בנזמה
    * אייקס הציעה 10 מיליון יורו על הונטלאר.

מילות הפרידה של היינצה -

"אני עוזב את ריאל מדריד שמח, רגוע, ותמיד גאה", כך אמר אמש היינצה לתקשורת, לאחר שסגר את תנאיו במארסיי הצרפתית(ריאל מדריד תקבל עבורו מיליון וחצי יורו). "היו לי שנתיים מאוד חיוביות כאן. זכינו באליפות והכרתי הרבה חברים חדשים. קיבלנו הרבה מאוד תשומת לב והרבה תמיכה ואהדה". הזכירון הטוב ביותר של היינצה הוא ה'פאסיו' נגד ברצלונה להגדרתו. על קבוצתו החדשה, מארסיי, אמר השחקן:"חסרים לנו עוד מספר מועט של שחקנים כדי ליצור קבוצה הכי חזקה שאפשר, אבל גם הסגל הנוכחי מצויין ואנחנו מכוונים גבוה".

שער האס:

http://www.as.com/img/portadag_310709.Xxx

'קלאסיקו של אלופים', כך מוגדר המשחק בין ריאל מדריד ליובנטוס של האקס פאביו קנבארו. ראול וגראנרו בהרכב.
    * אלברו נגרדו או רפאל ואן דר וארט עשויים להשתלב בעיסקת העברתו של צ'אבי אלונסו לריאל מדריד, למרות שבינתיים האנגלים מעדיפים לקבל 35 מיליון יורו עבור הקשר הספרדי. ריאל מדריד מציעה 25 מיליון יורו ויש לה עד יום שני להגיע עם ליברפול לסיכום, אחרת עיסקה תיפול.

Last edited: Jul 31, 2009
  3. REAL MADRID Member

האופטימיות בנוגע לצ'אבי אלונסו עולה ויורדת כרגיל בהתאם לשמועות. האמונה הכללית היא שהוא יסיים את הקיץ בלבן אך ישנה גם התקווה לא לסגור את העניין כמה שיותר מהר. זה נראה לי כמו שטות אחד גדולה אבל האפשרות שואן דר וארט, נגרדו או הונטלאר ייקחו חלק בעסקה בהחלט קורצת לי. השאלה היא האם גם בניטז מרגיש את הקריצה.

אני לא אוהב את השמועות בנוגע למיגל טורס. סוג של ידיעה שלמרות שאתה מבין אותה, ומבין את הרצון של השחקן - קשה מאוד להשלים איתה. אני אוהב את מיגל טורס וחושב שאנחנו עלולים לשלם ביוקר (או יותר נכון - במיגל סלגאדו בליגת האלופות בסופו של דבר). מצלדר, פפה וראמוס הם שחקנים בעלי נטייה להיעדר בשל פציעות והרחקות לא מעט ואנחנו חייבים קאדר הגנתי עמוק. לאחר הגעתו של ארבלואה, נראה שמקום בהרכב של ריאל מדריד כדרך קבע זאת משימה בלתי אפשרית עבור טורס. אבל בהחלט קיוותי לראותו כמגן מחליף ראשון - ובקבוצה כמו ריאל אתה זוכר להמון דקות מהעמדה הזאת. מקווה מאוד שההעברה הזאת לא תצא לפועל וגם אם כן - שהשחקן יעזוב בהשאלה/עם אופצייה לרכישה עתידית.

4. Gnus Avenue Member

יש חדש בנוגע לצייד?

5. xavi6 Member

אם היה היו מעדכנים. מה זה השאלות קיטבג האלה?

תסתכל כמה עמודים אחורה, רוזנר וארז ניהלו דיון על מצבו.

6. REAL MADRID Member

לבקשתו של ירדן, אני מצטער שההודעה שלי כללה פנים גזעניים. לא זאת הייתה הכוונה ואני מבקש סליחה מכל מי שנעלב. דרנתה ומרסלו עם מטומטמים וצבע העור שלהם כלל אינו שייך לכך.

7. REAL MADRID Member

8. riquelme1 Member

ברוך שפטרנו.

9. Sergio Ramos Member

שילוב של שחקן מסורבל אך לוחם מהזן האהוב עליי. מסוג השחקנים שאזכור לרעה אך עם זאת גם לטובה בהרבה מובנים. אני חושב שמקצועית היינצה היה רכש בסדר גמור לפני שנתיים, כמובן שציפינו דאז למגן שמאלי ברמה גבוהה יותר וקיבלנו שחקן די שחוק ממנצ'סטר יונייטד שמאסה ממנו ומהאופי שלו, אבל אם זה הצליח למזער אפילו במעט את אסונות מרסלו זה גם נחשב טוב, למרות שגם לו לא היו חסרים אסונות מבית היוצר האישי. בצד הרבה פאשלות הגנתיות, פעולות מפוזרות וחוסר תיאום מחריד עם השאר, היינצה לעולם לא וויתר ולא משנה מה, היה שם כדי להילחם למעננו וירק דם למען הסמל.

תודה רבה ולהתראות.

10. Raulito Madridista

http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0809/juve1_4.Xxx

ריאל מדריד הפסידה אתמול 2-1 ליובנטוס בחצי גמר גביע השלום. האקס קנבארו העלה את יובה ליתרון בדקה השלישית אחרי הרמה של דל-פיירו מכדור חופשי. רונאלדו השווה בפנדל בדקה ה-40 אחרי הכשלה על ראול. ארבע דקות מפתיחת המחצית, שוב נרדמה ריאל במצב נייח, שוב דל-פיירו בישל וסליהימידיץ הבקיע. אלון יפית הישראלי היה זה ששפט את המחצית השנייה.

תגובות מהמשחק אמש:

ראול:"אנחנו צריכים להיות שקטים ולא להסיק מסקנות רחוקות לכת. אני כן ראיתי שיפור בהרבה אספקטים של המשחק ואנחנו מרוצים מההתקדמות. יש כאן משהו טוב שקורה בריאל מדריד, אין ספק שזו תיהיה שנה גדולה שלנו, אבל מדובר בתהליך ארוך ואין הוקוס-פוקוס. אהבתי מאוד את המשחק של דל-פיירו שהוכיח שוב כמה הוא כדורגלן ענק. לא סתם כל אוהדי הכדורגל מעריכים אותו".

מנואל פלגריני ציין לאחר המשחק שההתגוננות של הקבוצה בפני מצבים נייחים קטסטרופה, ואף דיבר בטון דואג - "לא יכול להיות שנקבל חמישה שערים ממצבים נייחים, זה יותר מידי גולים קלים שאנחנו סופגים. יש לנו עוד זמן לתרגל וכמובן שנעבוד על זה, אבל אני מתחיל לדאוג". יחד עם זאת, פלגריני היה מרוצה משאר המשחק:"הקבוצה מנסה לשחק כדורגל התקפי ויפה והצלחנו במשימה. הנעת הכדור הייתה טובה והיו לנו לפחות שניים-שלושה מצבי הבקעה ברורים, ויכול להיות שהתוצאה הייתה אחרת. יש גם מקום לאופטימיות".

גוטי אף הגזים ותיאר את המשחק כ'בושה' - "אני לא מאמין שהפסדנו את המשחק, זו פשוט בושה. היו להם שלושה מצבים וספגנו שני שערים. אנחנו חייבים לשפר את העניין הזה, כי ככה לא נגיע רחוק. אנחנו משחקים טוב, גם היום היה חיבור נהדר בין השחקנים והגענו למצבים, אבל הנאיביות עשויה לפגוע בנו. אני מרוצה בכל-זאת ממשחק הידידות, כי נראינו טוב נגד קבוצה ברמה גבוהה. נחכה לשובם של השחקנים הנוספים ונתחבר עוד יותר טוב. בנימה אישית, אני אלחם כמה שיותר כדי להשיג מקום מרכזי בקבוצה הזאת".

אסטבן גראנרו, המצטיין במשחק:"היינו דומיננטים מאוד בהנעת הכדור וזה מעודד כשאתה משחק נגד קבוצה כמו יובנטוס. היה משחק אימון מצויין. אנחנו לא מתייחסים יותר מידי לתוצאה ורק רוצים להמשיך להתחבר. יש הרבה שחקנים חדשים והכל ייקח זמן. כל אחד מראה את האיכויות שלו ואת מה שהוא יכול לתרום לקבוצה. ברמה האישית אני מאוד שמח, כי שיחקתי משחק מלא והמאמן נתן לי הרבה ביטחון. אני מצפה להמשיך מאוה נקודה ואעשה הכל כדי שזה יקרה".

מחמאות לגראנרו; רונאלדו סיים את המשחק ללא פגיעה

בתקשורת הדגישו כמובן את היכולת הנהדרת של גראנרו. באתר האס נכתב:'פלגריני כל פעם שינה לו את התפקקוד בקישור, וגראנרו היה יוצא מן הכלל בכל נקודה על המגרש. פלגריני הבין שהוא זה שעשוי להביא את המפנה למשחק של ריאל מדריד. המחצית הראשונה הייתה נהדרת, אבל השנייה הייתה חלשה, כנראה בגלל עייפות. הוא מתחיל להרשים את הצוות'. ועכשיו קצת סטט' - גראנרו כידרר אתמול ארבע פעמים וכולן היו מוצלחות, הוא בישל שלושה מצבים טובים ואחוז המסירות המדוייקות שלו היה הגבוה ביותר.

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/08/01/futbol/futbol_internacional/peace_cup/1249080065_0.Xxx

כריסטיאנו רונאלדו, שהציג את משחקו הטוב במדי ריאל מדריד עד עתה, ספג אמש מספר עבירות קשות, כשהגסה ביניהן הייתה של שחקן ההגנה הצ'כי, גריגרה, שנכנס לו בברך(גם סליהמידיץ ומלו כיסחו אותו). בריאל היו מודאגים תחילה, אך לבסוף התברר שרונאלדו לא נפגע, וריאל יכולה לנשום לרווחה.

שער המארקה: 'טוב אבל...פלגריני חייב לעבוד על המצבים הנייחים'.

http://img373.imageshack.us/img373/2064/g0801.Xxx

* ליברפול שינתה את דרישותיה עבור צ'אבי אלונסו והמחיר החדש הוא גבוה - 40 מיליון יורו.
    * ריברי עדיין חולם על ריאל מדריד ותוקף את הקבוצה שלו:"הם לא נותנים לי לעבור".

Last edited: Aug 1, 2009
  11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה ריברי עד כדי כך רוצה להרוס לו את הקרירה וכבר העונה רוצה לעבור לריאל ?

12. REAL MADRID Member

הראל אתה מעוניין להרחיב קצת לגבי הקטע של הרס הקריירה?

13. REAL MADRID Member

בסקיי האיטלקי מקשקשים משהו על מילאן והונטלאר. נקווה שייצא מזה משהו רציני למרות שאני לא רואה את מילאן מציעה את הסכום שריאל דורשת...

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לו מקום העונה בקבוצה בסגל הזה , הוא צריך לחכות לשנה הבאה

15. Walcott14 Member

גאראי שחקן ענק, עדיף לתת לו את ההזדמנות במקום לתת לארבלואה לשחק מגן ימני ולראמוס בלם, 25 שחקנים זה גם יותר מדי לא צריך כל כך הרבה, איפה כולם יכנסו, יש למישהו הרכב פוטנציאלי, כי בינתיים במשחקי ההכנה פלגריני משתף יותר מדי את דרנטה, רובן וואן דאר ואארט לא?
    לדיארה באמת אין מקום בסגל, יש את לאס גאגו ואלונסו וזה מספיק, גם גראנרו, דה לה רד ואלביול יכולים לשחק אחורי אם צריך. התכנון כרגע שרונאלדו ישחק בשמאל וקאקא בימין או שיש מערך שונה, כי קאקא רגיל לשחק באמצע גם בברזיל וגם במילאן. אני מקווה שפלגריני יבנה איזה מערך מיוחד שיוכל לכלול את קאקא באמצע, שני חלוצים וראלדו כשחקן חופשי שמצטרף ימין/שמאל לפי מה שהוא מחליט, אלונסו ודיארה מאחוריהם וההרכב כרגע נראה מבטיח לא ?