ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2009.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ארז, זה בדיוק מה שהרג את העיסקה עם שטוטגארט. הונטלאר כבר היה מוכן לעבור, הוא דרש תחילה מריאל 5 מיליון יורו פיצויים על הבדלי המיסוי בין גרמניה וספרד (25 אחוז בספרד מיסוי על המשכורת, בגרמניה 49 אחוז). אחרי שריאל סירבה הוא דרש משטוטגארט לקחת את הפיצויים עליה, כמובן שיש גבול לכל תעלול והקבוצה הגרמנית סירבה. פה למעשה הוא קיבל אולטימטום משטוטגארט עד יום רביעי להחליט האם הוא לוקח את ההצעה של הקבוצה ללא פיצויים או לא, הוא סירב והשאר זה היסטוריה.

לגבי נגדרו, מדברים בגרמניה שיש התקדמות, גם במארקה מדווחים שריאל תסכים ככל הנראה לתנאים של שטוטגארט, אבל שוב השחקן לא ממש מתלהב לעבור לגרמניה.

איזה סלט יש לנו איתכם העונה...

2. REAL MADRID Member

זכותו של הונטלאר להפיל את העסקה, אין לי שום תלונות אליו. הוא צריך להילחם על כל יורו שהוא חושב שהוא ראוי לו. רק לפני חצי שנה הוא 'הגשים חלום' ועכשיו הוא בשפל עמוק, מדובר פה בירידת מתח רצינית והוא צריך לעשות אך ורק מה שטוב בשבילו.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כמוך, כמוני, גם אני חושב שמגיע לו פיצויים מריאל מדריד.

וזה עדיין לא מצדיק את כל הפקת ההוליווד שלו עם שטוטגארט. מלכתחילה הוא היה צריך לשים את כל הקלפים על השולחן ולא לחכות לרגע האחרון.

4. REAL MADRID Member

למה לירן?
    בשביל מה לשים את כל הקלפים על השולחן?. לכולנו ברורה הסיבה שבגללה המו"מ עם שטוטגארט לא נסגר וקיבל דחייה פעם אחר פעם - והיא שהוא פשוט רואה בה כלית ברירה. איני חושב שהכסף משחק פה תפקיד משמעותי ואני משוכנע שבמידה ויקבל הצעה מארסנל למשל במשכורת פחותה משל מדריד - הוא יקפוץ עליה בלי לחשוב פעמיים.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ארז, אנחנו לא הולכים לשחק כאן את משחק ה "אם".

עובדה היא שהוא כן הסכים למהלך, עובדה היא שהוא אמר לפני זה לא לטוטנהאם ועובדה היא שבאותו זמן ארסנל מכרה את הסטלן האפריקאי שלה. הוא יכול היה להגיד שלא מתאים לו כי הוא רוצה לאנגליה.

הוא לא אמר.

הדבר היחידי שגרם לסחבת ואחרי זה לפיצוץ, זה העובדה שריאל לא היתה מוכנה לשלם לו את מה שמגיע לו.
    הוא לא אמר זה לשטוטגארט, כשהוא כבר אמר זה היה שהקבוצה כבר הכינה את החוזה והתכוונה להצגה שלו. נותק הקשר של הקבוצה לחלוצים אחרים כי היי הונטלאר אמר כן, עם ריאל יש סיכום.
    בין לבין הוא הכניס פתאום את הפיצויים למשחק, כמובן הוא לא עשה את זה כי הוא כ"כ חשק במעבר לגרמניה, אבל הוא קיווה שריאל או שטוטגארט יפצו אותו לא על הירידה לליגה הגרמנית אלא לעוול שהקבוצה שלך עשתה לו ואתה יודע מה הוא צודק.

למרות זאת הוא היה צריך להיות כנה עם שטוטגארט ולהגיד את האמת בפרצוף:" אני יעבור אליכם, רק אם אקבל פיצויים."

אבל עזוב, הסיפור הזה נגמר, חבל בשביל שטוטגארט, חבל בשביל הונטלאר שכרגע מתאמן לבד וחבל בשבילכם שאת הכסף שהנשיא שלכם קיווה לקבל כבר בקרוב הוא לא יקבל בתקופה הקרובה (אלא אם ארסנל ...).

6. REAL MADRID Member

הוא הסכים למהלך ונסוג ממנו. אתה לא רואה להיכנס ל'אם' אבל אני בטוח שגם אם היה חותם בשטוטגארט הוא אינו היה עושה זאת בלב שלם. ריאל מדריד לא מוכנה לשלם לו את מה שמגיע לו? הוא דורש כסף שריאל מדריד אינה מוכנה לשלם לו כרגע כיוון שהיא חושבת שאין פה צורך. הונטלאר רוצה פיצויים על מנת לשחק בגרמניה? ריאל מדריד לא מוכנה לשלם לו? או שאחד מהצדדים יוותר או שהונטלאר יבלה את העונה הקרובה ביציע ולא יגיע למונדיאל.

מאיפה אתה יכול להגיד בוודאות שהוא לא היה כנה עם שטוטגארט?

טוטנהאם, ארסנל, מילאן או יציע.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מהסיבה הפשוטה שהמנג'ר של שטוטגארט הסביר כמה ימים אחרי את החוצפנות של הונטלאר.

שטוטגארט ישבו והסבירו לסוכן שלו שהם מוכנים לעיסקה מהסוג שהם לעולם לא עשו לפני, הן מההיבט של דמי המעבר והן מההיבט של חוזה הכי יקר בתולדות המועדון.

הונטלאר ידע שאם הוא ידרוש עוד פיצויים העיסקה תתמוטט, אז הוא חיכה ומשך ומשך וקיווה ששטוטגארט לא תמשוך את ההצעה כי הם כ"כ רוצים אותו.

כנראה ששכחו להגיד לו אבל שגם רומיאו לא חיכה יותר מדי לפני שדקר את עצמו עם הסכין.
    הונטלאר ניסה לשחק על מ"ס חזיתות, פיצויים מריאל, משטוטגארט וציפיה שארסן וונגר יצלצל.

גם הסוכן שלו אגב אמר שלא הכל הלך כמו שהיה צריך להיות בעיסקה שאין לו טענות לשטוטגארט.

8. xavi6 Member

אני חושב שרומיאו שתה רעל לא דקר את עצמו.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה לא מה שמספרים בגרמניה או נרניה או וואטאוור.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

Last edited by a moderator: Jul 28, 2009
  10. Champions league Member

:aaarofl:

11. xavi6 Member

היי אני ראיתי את הסרט והוא שתה רעל!!!

12. johnnie walker Member

אבל זה לא היה רומיאו, זה היה ליאונרדו די-קאפריו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited: Jul 28, 2009
  13. Raulito Madridista

המארקה:

http://img195.imageshack.us/img195/7435/g0728.Xxx

* אלברו ארבלואה התראיין לתקשורת ואמר:"ההעברה שלי למדריד כמעט סגורה". המגן הספרדי צפוי לחתום לחמש עונות.
    * ליברפול הציבה אולטימטום לריאל מדריד בנוגע לרכישת צ'אבי אלונסו - תוך 48 שעות המועדון האנגלי מצפה להצעה של 30 מיליון יורו עבור הקשר שנמצא כרגע בספרד. בניטס הסכים להתגמש במחיר משום שסיכם עם אקווילאני שיהיה מחליפו של אלונסו.

האס:

http://www.as.com/img/portadag_280709.Xxx

* פלורנטינו פרז:"להחתים גלאקטיקוס זו אומנות, כי הקבוצות הגדולות מסרבות לשחרר את השחקנים המרכזיים שלהן". עוד ציטוטים - "רונאלדו חיי בשביל הכדורגל"; "חסר לנו גג משלים לאיצטדיון הברנבאו".
    * לקראת המשחק היום נגד ליגה דה קיטו, פלגריני מתכנן מערך התקפי חדש ללא הקפטן ראול שכבש והציג יכולת טובה נגד הסעודים - רונאלדו, בנזמה והיגואין.

14. Peaceful Flower Member

הזמן הולך ואוזל וריאל עדיין תקועה עם שחקנים מיותרים.
    צריך להיפטר מסלגאדו, היינצה, מצלדר, דיארה (הראשון) ולדעתי גם דרנטה כי חבל עליו, יש לו פוטנציאל והוא לא יממש אותו בריאל.
    אומנם ריאל הצליחה לאייש את העמדות החשובות במרכז השדה ובהגנה (אלונסו וארבלואה יבואו) אבל חסר עוד בלם ומגן ספייר למקרה של פציעות ורוטציות.
    בכל הכנות, אני לא חושב שלריאל יש מספיק כלים העונה למרות הכל.

אגב, דעתי על ארבלואה היא שהוא מגן ממוצע ביותר, ואפשר היה לחפש מישהו טוב יותר.

15. Raulito Madridista

אני מאוד אופטימי מהדיווחים האחרונים בתקשורת. נראה שהיה שינוי גדול בפרק זמן קצר. על ארבלואה לא דיברו הרבה זמן וחשבתי שזו תיהיה רכישה מייגעת וארוכה על אף המחיר הנמוך שליברפול דורשת עליו - רכישה שתתבצע באמצע אוגוסט או משהו כזה. לדעתי אין מה להתמהמה בקשר למגן השמאלי(חס וחלילה אם הוא יבוא לאגף ימין על חשבון ראמוס, כי במקרה כזה לא עשינו כלום והבור באגף שמאל נשאר. אגב, דרנטה מוכיח גם במשחקי ההכנה שאסור בכלל לחשוב עליו כאופצייה בעמדה הזאת, גם במקרה הגרוע ביותר). לגבי אלונסו - יש ירידה משמעותית במחיר שליברפול דורשת וצריך לנצל את זה, רק שמוזר שכל הזמן בקבוצה מצהירים שלא יגיעו שחקנים חדשים עד אשר כאלו ימכרו, ומצד שני הולכים להוציא עוד 30 מיליון יורו, שזה לא הרבה בשביל ריאל מדריד, אבל אם מסתכלים על היחס של הכנסות לעומת מכירות עד עתה...יכול להיות שמה שאני אגיד עכשיו ישמע מגוחך בעיני הרבה אנשים, אבל בכל-אופן - אני לא בטוח שרכישתו של ארבלואה פחות משמעותית מזו של אלונסו. כי עם שחקנים כל-כך יצירתיים בחלק הקדמי, ההתקפה חייבת לייצר משהו. אני חושב שקישור שמורכב מדאבל דיארה הוא לא כל-כך רע. לאס ישתחרר למשימות התקפיות יותר. הוא לא ייתן מסירת עומק מזהירה פתאום או יאיים על השער, אבל הוא יודע למסור לצדדים כמו שצריך ויש לו יכולת לבטל שני שחקנים עם הטעיית גוף ולרווח את המשחק.

1. למה להיפטר מסאלגדו בידיוק? זו עונת הפרישה שלו ומגיע לו לפרוש בכבוד. הוא גם ככה בקושי ישחק העונה. אני לא מאמין שיהיה לו ביקוש גבוה בגילו.
    2. היינצה בדרך החוצה מהקבוצה, וכשארבלואה יגיע הוא יעזוב. אין מקום לשניהם ככל הנראה, למרות שאני הייתי משאיר אותם ומוותר על מרסלו.
    3. לא בטוח שמהאמדו דיארה יישאר.
    4. דרנטה לא הראה שום פוטנציאל יוצא דופן וכמעט כל האשמה על כך שהוא לא הראה כלום במדי ריאל מדריד היא עליו. פיורנטינה התעניינה בו אבל לא שמענו על התפתחות בגזרה הזו כבר הרבה זמן.
    5. לא חסר לריאל מדריד שום בלם - כרגע יש את פפה, גאראי, מצלדר ואלביול, ואני עוד לא מתייחס להיינצה שכנראה עוזב. אם מצלדר יעזוב אז יהיה מדובר בסיפור אחר, אבל בכלל ישנה אפשרות שארבלואה מיועד לצד ימין ואז ראמוס גם נספר כבלם.
    צריך לחכות ולא לקפוץ למסקנות פזיזות. אני ממש לא הבנתי איך 'הזמן הולך ואוזל', עם יש עוד למעלה מחודש. חלון ההעברות נסגר בסוף אוגוסט. השחקנים שציינת הם לא בהכרח כאלו שמהווים נטל ואי-אפשר להרוויח עליהם יותר מידי.