ארז, מה רע בלהיות קצת מקורי? שנתיים של בזבוז טוטאלי מבחינת סביולה. כבר אחרי תום העונה שעברתי ייחלתי לטובתו האישית שייבקש לעזוב, אבל ההתעקשות המיותרת שלו עלתה לו בעוד עונה של ריקבון על הפסל ודירדור הקריירה שלו. מועדון דרג שני\שלישי כדוגמת ניוקאסל\סמפדורייה\סביליה(שבעברו שיחק בה)בהחלט יכול לשמש לו פלטפורמה להתאושש.
אין שום דבר רע בלהיות מקורי. לעניין סביולה, ההגעה שלו הייתה מיותרת כבר מההתחלה. לא היה לנו צורך בו אז ואין לנו צורך בו היום, הוא הגיע יותר על מנת לעצבן את ברצלונה עוד יותר לפי דעתי (על אף שאחרי גניבת האליפות היא הייתה גם ככה עצבנית). שיהיה לו בהצלחה, אני לא אתגעגע. ה-Corriere dello Sport האיטלקי מדווח שחורחה ולדאנו שם עין על קשרה הברזילאי של פיורנטינה פליפה מלו כחיזוק לעונה הבאה. הקשר שמיועד להצטרף לעמדה לצידו של לאס דיארה במרכז הקישור (ביי ביי גאגו) עתיד לעלות כ-15 מיליון יורו.
http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/05/1242210244.Xxx באתר האס מפרסמים היום שפראנק ריברי החליט לעבור לריאל מדריד, בעקבות שיכנועיו של זינדין זידאן, חברו לנבחרת צרפת לשעבר ומי שצפוי להיות יד ימינו של פלורנטינו פרז. סוכנו של ריברי סיכם עם הקבוצה על חוזה עד שנת 2014. בתקשורת טוענים שבאיירן הבינה שאין באפשרותה להשאיר את הכוכב הצרפתי אצלה, ולכן היא מחזרת כרגע אחרי דייגו, שחקנה של באיירן מינכן. אולי הנס, המנהל הספורטיבי של באיירן מינכן, אמר לפני מספר ימים הכי גלוי שאפשר:"אנחנו כבר מחפשים מחליף לפראנק ריברי". נראה שבאיירן מינכן תדרוש על השחקן לא פחות מ50 מליון יורו, פי שניים מהמחיר בו קנתה אותו ממארסיי לפני כשנתיים. הצרפתי עצמו עדיין לא דיבר ואמר שיכריע על עתידו בקרוב, ככל הנראה שתסתיים הבונדסליגה בעוד כשבועיים. עוד נכתב באתר האס כי ליברפול מוכנה למכור את צ'אבי אלונסו ב30 מליון יורו. לא ברור האם פרז יסכים להביא את הקשר הספרדי בסכום הזה, אך מה שכן בטוח זה שהוא מפנטז על מרכז שדה שכולל את הספרדי ואת לאסנה דיארה. שער המארקה היום - http://i42.tinypic.com/167pe7b.Xxx רוברטו קרלוס ממליץ קאקא - "תקשיב לפלורנטינו" ומבטיח שיצליח לשכנע אותו לחתום בריאל מדריד.
אני בדעה שצריך לחתום את העניין עם ריברי כמה שיותר מהר אך כמו כן אני חושב שאם הוא אכן כ"כ נלהב לשחק בריאל מדריד אז אפשר לשחק בקלף הזה לטובתנו על מנת להוריד את המחיר. כסף + ואן דר וארט זאת עיסקה שלדעתי בהחלט ריאלית. לגבי אלונסו, אני כבר חודשים מזיין פה את השכל על כמה אני רוצה לראות אותו. גם פה אני חושב שיש מקום לטרייד כזה או אחר (גאגו? אולי נגרדו?) אבל אין לי בעיה שהוא יגיע גם תמורת 30 מיליון יורו..
בנוגע לסאביולה - נשמע לי מוזר שמקשרים אותו לאיטליה. לסמפדוריה ממש אין את הכסף כדי לממן את המשכורת שלו (גם אחרי קיצוץ פוטנציאלי) ובלאציו אין לו מקום בהרכב. אני חושב שקצת נמאס לו מישיבה על הספסל... שילך לאנגליה.
"זאפטה מרוצה מהתעניינות של ריאל מדריד" ע"פ מספר שמועות, כריסטיאן זאפטה מחוזר על-ידי ריאל מדריד. שחקנה הקולומביאני בן ה-22 המשחק באונדינזה צפוי להיות אחד מהשמות המעניינים בחלון העברות בקיץ הקרוב כאשר ארסנל הביעה בו התעניינות בעבר. "הם קבוצה טובה, אחת מהחזקות ביותר בעולם והוא (זאפטה) מרוצה מכך שהוא מקושר לריאל, אבל כרגע אין שום סוג של מו"מ", אמר סוכנו של השחקן ל-Tuttomercato. זאפטה מסוגל לשחק הן כבלם, הן כמגן ימין והן כמגן שמאל. איטלקים, לבורים כמונו. מי זה השחקן הזה והאם הוא ראוי להיות מוזכר במשפט אחד עם ריאל מדריד?
עוד שחקן מוכשר שאודינזה גילתה בגיל צעיר, מאז 2005 הוא שם. הראה תכונות של בלם איכותי בלא מעט משחקים (עונת השיא שלו הייתה ב2007), מה שגורם לכך שבערך בכל חלון העברות בשנים האחרונות הוזכר כמועמד לקבוצות הגדולות באירופה. בלם גדול, חזק ועם זאת די זריז יחסית לגודלו. לי אישית הוא מזכיר את אלכס של צ'לסי. למרות כל הניצוצות שהפגין מדי פעם, צריך לומר שכרגע הוא מתקשה לשמור על יציבות לאורך תקופה ממושכת, והעובדה הזאת, יחד עם הנטייה שלו להפצע די הרבה, הן הסיבות שהוא עדיין באודינזה. עם הזמן יוכל להתפתח לבלם באמת מעולה לדעתי, כרגע ריאל מדריד גדולה עליו.
ככה אתה רואה את הקבוצה שלנו?? נגרדו? גאגו(=לוקאס עם ביטחון עצמי מופרז)? גם ב-30 מיליון לא כדאי לשחרר אותו. כי אין מחליף ברמה שלו שקבוצה מסויימת תסכים למכור.
אני בסה"כ מסתמך על כל מיני שמועות שקראתי בשנה האחרונה. בכל מקרה, אני מציע לך לא להיות מופתע (יותר מידי) אם אלונסו אכן יסיים את הקיץ במדריד.
http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/05/1242302441.Xxx פלורנטינו פרז חוזר. ואי-אפשר להתעלם ממנו. למעלה ממאתיים עיתונאים מ15 מדינות שונות הגיעו כדי לסקר את מסיבת העיתונאים שכינס היום פלורנטינו פרז. הנשיא לשעבר שחתום על פרוייקט הגלאקטיקוס, הגיע מוכן ומזומן ובחר לפתוח את דבריו במילים הבאות: "שלוש שנים לא דיברתי כדי לא להפריע או להתערב בעניינים של ריאל מדריד, רציתי לעזור למועדון לשמור על יציבות. גם היום אני לא רוצה להגיד דברים שיביכו את המועדון. אבל היום, בטח לפי האירועים האחרונים, הגיע הזמן לדבר. החלטתי להגיש את מועמדותי לנשיאות". פלורנטינו הדגיש שעשה טעות בכך שעזב את הקבוצה לפני שלוש שנים:"היו לי קשיים רבים באותו רגע וזו הייתה החלטה פזיזה, עשיתי טעות בכך שעזבתי, זה היה מהלך טיפשי. התייחסתי לאינטרסים של ריאל מדריד בלבד ולא לטובתי האישית. המצב הכלכלי בעולם לא היה אידיאלי וגם המועדון היה במצב לא פשוט, אבל הייתי צריך לבחור בדרך אחרת, רק שהבנתי את זה מאוחר מידי. חשבתי שכך ריאל מדריד תתקדם אבל זה לא קרה. מה שברור זה שהמועדון הזה גדול יותר מכל משבר שהיה ויהיה. אני לא מבין איך וויתרתי ככה על הפרוייקט שלי שהייתה לי זכות גדולה להוביל אותו". "אני חוזר עם הרבה יותר התלהבות מאשר בשנת 2000, עם הרבה יותר תשוקה ועם דרך ברורה כיצד להזיר את היציבות למועדון וגם להיות הקבוצה המובילה בעולם. בעוד מספר ימים, כאשר הבחירות יהיו קצת יותר קרובות, אני אתן יותר פרטים על הפרוייקט שאני והשותפים שלי מתכננים. קצת סבלנות". "במהלך שלוש השנים האחרונות גם אני למדתי הרבה דברים. אני לא אחזור על טעויות העבר ובטח שמקרה כמו בבחירות האחרונות לא יחזור על עצמו. הכל יהיה הכי גלוי ושקוף שיש. מה שהיה לא תואם את הערכים של ריאל מדריד. אני קורא לאוהדים לעקוב אחרי מה שקורה ואני בטוח שתיהיה לנו קבוצה מרהיבה ומלאת תשוקה. אנחנו שואפים הכי גבוה שאפשר". "אני רוצה להודות לכל מדריד, כי יש לי חיבה עצומה לאנשים ולאוהדים כאן. יש לי הרבה רצון להגיע לקבוצה בשלב הזה. האתגר הוא עצום ולמרות זאת המשפחה שלי תמכה בי ודחפה אותי לעניין הזה. זה הזמן הטוב ביותר להחזיר למרכז הבמה את המועדון הגדול ביותר במאה ה-21". פרז לא הזכיר רשמית את ואלדאנו וזידאן אבל אין ספק שהם יהיו בפנים. * באתר האס העדיפו לפרק לגורמים את הפרוייקט שפרז מתכנן. הנשיא שבדרך נשאל לגבי נקודות ברורות וזרק משפט על כל מילה שנאמרה לו: שחקנים והחתמות - כריסטיאנו רונאלדו הוא בין השחקנים הטובים ביותר בעולם. - בריאל מדריד צריכים לשחק השחקנים הטובים בעולם. - ראול הוא הסמל של ריאל מדריד ללא כל ספק, אין וויכוח על כך. אנחנו רוצים אותו במועדון גם שייפרוש מכדורגל. - אני אף פעם לא השתמשתי במילה 'גלאקטיקוס'. מה שכן אמרתי זה שהיה לנו צוות מנצח, צוות מצויין שגררו התלהבות והערצה מכל העולם. - רוברטו קרלוס הוא אחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה של ריאל מדריד. - פלורנטינו פרז לא המציא את העניין של להביא את השחקנים הגדולים בעולם לריאל מדריד. ככה המועדון מתנהל מאז ומעולם, זו הדרך. מאמן - אני ואדריאנו גליאני(ממילאן) בקשר טוב. מה שמצחיק זה שאני בספרד ובעיתון רושמים שאני טסתי לאיטליה. אנחנו לפעמים מדברים גם על כדורגל. - לא שיחררנו אחרי דל-בוסקה. הוא סיים את החוזה שלו והחלטנו שהוא לא ימשיך. יש לי הערכה עצומה אליו על התארים שהשיג ועל הדרך בה הקבוצה שיחקה. אני מאחל לו בהצלחה בנבחרת מכל הלב. כלכלה - אחת השאיפות של המועדון הוא גם להיות מוביל מבחינה כלכלית. ריאל מדריד משתדרגת בקצב מהיר מאוד מהבחינה הזאת, מה שלקבוצה מסויימת לוקח שלוש עונות, אנחנו עושים בשנה אחת. - אני מכיר טוב מאוד את המצב של הקבוצה ובשנת 2000 קיבלתי החלטות נכונות. - ההחתמה של פיגו אומנם הייתה מאוד יקרה, אבל היא גם הכניסה כסף. הכל נעשה בחוכמה ובתבונה. - ריאל מדריד צריכה לשמור על מה שיש לה כרגע ואף להשתדרג. הפרוייקט - אנחנו ניצור פרוייקט מרהיב. יש לנו תחרות לא פשוטה עם קבוצות כמו ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי, אבל אנחנו רוצים להוביל את עולם הכדורגל בשנים הבאות ואנחנו לא מפחדים מאף קבוצה. הנשיאים הקודמים - בולודה עשה פעולות טובות ולכן יש לי הערכה כלפיו. - מה שעשה קאלדרון לא עולה בקנה אחד עם ההיסטוריה של ריאל מדריד. - לא דיברתי על ראמון קאלדרון עד היום כדי לא לפגוע במועדון. האיצטדיון - למרות שמדובר באחד האיצטדיונים היפים ביותר, יש עדיין מה לשפר כמו חנייה, נגישות ועוד. - המטרה העיקרית היא להוסיף גג לאיצטדיון ואנחנו נשקיע קרוב ל180 מליון יורו, זה ייקרה בשנים הבאות ולא ברגע אחד. ------------------------------------ אין מה להגיד, פשוט יש לו את זה. פרז תמיד יודע לומר את המילים הנכונות, גם כשהמצב בקאנטים. אני כבר לא יכול לחכות בקיץ ובאמת שאני מאמין שהוא יבנה קבוצה ראויה. אני זוכר כמה התבאסתי שהוא עזב בזמנו. כמובן שיהיה מעניין יותר לשמוע אותו בעוד כמה ימים, היום הוא דיבר בכלליות פחות או יותר.
עושה טוב על הלב לשמוע את המילים פלורנטינו מדבר לראשונה. משהו בדברים שלו ובעובדה שעשוי להיכנס חזרה למועדון משדר הרבה אופטימיות לעתיד, אין ספק שהרעב אצלו גדול בהתאם לשלנו האוהדים. הוא כל הזמן מזכיר את זה שהצטער שעזב, אבל מצד שני, בזמנו זה היה דבר הנכון ביותר לעשות על פי דעתי. במשפט הזה העלה לי חיוך כ"כ רחב...
איזה אורגזמות הלכו פה. כולה פלורנטינו מדבר, כמו תמיד. תשימו על עלי באבא הוא היה אומר את אותם דברים. הוא יקח ממכם את טיפת הנשמה שהייתה לכם ויהפוך אותכם לסרט הוליוודי. איכס.
תפריד בין אוהדי ריאל. ישנם את צמד הדורים שמשוכנעים שפלורנטינו הוא כל יכול ומאמינים בו בעיניים עצומות וישנו אותי שמעדיף את פלורנטינו רק מכיוון שאין לנו אופציה טובה יותר כרגע...
באופן טבעי כשמגיע הקיץ, ובמיוחד כאשר זה קיץ של בחירות, הראש חושב ועוסק בעיקר ברשימת השחקנים אשר נזכה לראות מוצגים בסנטיאגו ברנבאו. אבל, תהליך לא פחות חשוב מחיזוק הקבוצה ע"י רכישה של שחקנים הוא חיזור הקבוצה ע"י שחקנים שמיותרים או פוגעים (לפעמים גם וגם). לליגה הספרדית ישנה אפשרות לרשום כ-25 שחקני סגל שהם למעשה הסגל של הקבוצה. בליגת האלופות אפשר לרשום יותר אך לרוב אלה אותם 25 + כמה שמות מהנוער. כיום, לריאל מדריד ישנם כ-28 שחקנים מה שמחייב את הקבוצה לעשות ניקוי יפה של האוורות לקראת הגעתם של הסוסים החדשים. שחקני שאפשר למתוך עליהם קו בוודאות הם דודק, קנאברו, פאובר וסביולה. אך כשבקיץ מדברים על הגעה של שחקן אגף, חלוץ, קשר אמצע, מגן שמאלי ובלם/מגן ימני להרכב + חזרה של המושאלים - אין ספק שאנחנו נאלץ לעשות שינוי רציני. אסור לזרוק אף שחקן (חוץ מגאגו ומרסלו) כל עוד אין מאמן. קודם כל מאמן - אחר כך החתמות, מכירות ושחרורים. סלגאדו - השמועות מדברות על הסכמה שלו לעבור לאחת מקבוצות הנפט באמירויות ואני מקווה מאוד שאכן כך יהיה. אני לא מעוניין לראות את סלגאדו נזרק מהקבוצה ואני מקווה שהפרידה תהיה דו-צדדית ולא נסיעה חד-כיוונית. לסלגאדו אין מה לתרום בפן המקצועי לריאל מדריד והגיע הזמן להיפרד ממנו. out. כריסטוף מצלדר - אני בדילמה בנושא מצלדר. הוא לא מספיק טוב על מנת להיות שחקן הרכב וכשחקן ספסל הוא בסה"כ תופס את המקום של גאראי (שלו יש את פוטנציאל להיות בלם נהדר), אלא אם כן מייעדים לגאראי את המקום בהרכב - ואני מתאר לעצמי שלא. הוא לא מספיק מהיר ולמרות שהיה לא רע במשחקים ששיחק (נגד ולנסיה בשבת האחרונה הוא היה הטוב ביותר בקבוצה) אני מניח שהוא רוצה לחזור לנבחרת גרמניה לקראת המונדיאל ואת זה גם הוא יודע שלא ישיג דרך הספסל של ריאל מדריד. אני לא אהיה עצוב אם יישאר בסופו של דבר אך אבין לחלוטין אם יעזוב. היינצה - היינצה מגן שמאל בינוני אשר נלחם המון. הוא לוקח ללב את המשחק ואני אוהב את זה, עמדת המגן השמאלי אינה בראש סדר העדיפויות שלנו לקיץ (למעשה היא תחת הקטגוריה - "במידה ויישאר כסף..") אך החיזוק בה הכרחי בסופו של דבר. ב4-3-3 שאני מקווה שנשחק בשנה הבאה למגנים תוקפים יש הרבה יותר מה לתרום, הבעיה היחידה היא שאין אף שם שמצדיק לטעמי מחירה של היינצה (עם כל הכבוד לקלישי..). הברקה של ולדאנו או זידאן מהליגה הצרפתית או משהו יכול להיות פיתרון - אבל להסתמך על הברקה?. גאגו - ביי ביי. היה כיף (או שלא..). חאבי גרסיה - שחקן בית ויותר טוב מגאגו מבחינה הגנתית (וכנראה שגם התקפית), אלא הם צמד היתרונות הבודדים הקיימים בשחקן הזה, אך ממתי האינדיקציה של ריאל מדריד היא השוואה לגאגו?. אני בדעה כזאת, הוא לא בlevel של ריאל מדריד וכנראה שגם אף-פעם לא יהיה כזה (למרות גילו הצעיר), אבל - מחירה גם שלו וגם של מאהמדו דיארה עשויה להתברר כטעות קריטית במידה ולא יגיע חיזוק (יש גבול לכמה שחקנים אפשר להביא בקיץ אחד..). לטובתו האישית הייתי מציע לו לחפש את עצמו במקום האחרון, לטובת ריאל מדריד אני לא בטוח שמחירה שלו ושל דיארה הראשון תהיה חכמה כ"כ. דיארה הראשון - משחק הראש שלו יותר טוב משל דיארה השני, זהו - מכאן הוא פחות טוב מלאס בכל הפרמטרים האחרים. אבל, בקיץ שעבר היו לו לא מעט הצעות מקבוצות שונות ונשאר בסופו של דבר, איני חושב שהוא יקבל כמות כזאת של הצעות בקיץ הקרוב במיוחד לא לאחר שנעדר מהמגרשים כ"כ הרבה זמן. ריאל מדריד תזדקק לכל יורו שתוכל למכור משחקנים שההישארות שלהם לא הכרחית אבל לא בטוח שההצעות על דיארה יספקו אותה. אני חושב שהוא בהחלט יסכים לשבת על הספסל ולהיות משולב ברוטציה (בתקווה שהיא תימשך אל מעבר שמינית גמר ליגת האלופות) ואני בהחלט אשמח לראותו משתלב בה. אני אוהב את הלחימה שלו ונוטה לזכור לו בעיקר את הדברים הטובים למרות שלא היו חסרים רעים.. מבחינתי, שיישאר - אני בעד. מרסלו - ראה ערך גאגו. רויסטון דרנתה - הוא לא ברמה של ריאל מדריד נכון לעכשיו ואין ספק שהרכישה שלו הייתה פזיזה מידי (הפחד שברצלונה תיקח אותו והוא יצילח בה ניטרל את החשיבה ההגיוניות) אבל הוא נמצא והוא אחד משחקי האגף הבודדים שיש לנו. אני חושב שתחת מאמין שיאמין בו הוא מסוגל לעשות את קפיצת המדרגה אך מעדיף לראות את נגרדו וגרנרו זוכים לדקות לפניו. שיושאל או יימכר, מה שהמאמן (ונגר? מוריניו? אייל לחמן?) יחליט. ואן דר וארט - שחקן כשרוני, המערך 4-3-3 שאני מפנטז עליו לעונה הבאה יושב עליו בול אך עם כל הרכישות הצפויות הוא כרגע 90% ברשימה של השחקנים שאפשר למתוח עליהם קו לעונה הבאה. הוא פספוס, הציפיות שלנו ממנו היו גבוהות יותר אבל הבעיה לדעתי הייתה שהוא לא תיפקד בעמדה שלו כאשר לצידו ישנו עוד קשר (את המשחקים שהוא וסניידר שיחקו ביחד אפשר לספור על יד אחת). אני די בטוח שהוא בדרך החוצה, גם פה צריך שהמאמן שיבוא ייתן עליו את הדעת לפני שמוכרים לכל המרבה במחיר. אני אשמח לראות אותו עוזב כחלק מעסקה שתביא מדרידה את ריברי/רונאלדו/ויאה/ססק. אריאן רובן - הנושא הזה נחרש לא מעט אבל זאת כיוון שמדובר פה בעמדת מפתח ובסוגייה החשובה ביותר שקשורה לשחקנים שעוזבים לקראת הקיץ הקרוב. מדובר פה בשחקן ההתקפה הכישרוני ביותר שיש לנו, כל עוד לא מגיע תחליף הולם (ריברי/רונאלדו + סילבה) אז לפי דעתי צריך להשאיר את ההולנדי. שחרור של רובן והגעה של קיצוני אחר תשאיר אותנו באותה מצב בדיוק כמו היום בו ישנו קיצוני אמיתי אחד ברמה מספיק טוב להרכב (דרנתה ומרסלו לא נחשבים כאלה והיגוואין לא באמת שחקן אגף ל4-4-2). האופציה היחידה בה אפשר לוותר על רובן ע"י הגעה של שחקן אחד בלבד לפי דעתי היא מעבר ל4-3-3 והסטה של היגוואין לאחת העמדיות הקיצוניות במערך (סטייל הנרי בברצלונה). הוא מודע לכך שייתקשה למצוא לעצמו קבוצה בסדר גודל של ריאל מדריד (אולי מוריניו יביא אותו לאינטר אבל לא יותר מזה..) ומעדיף להישאר בריאל מדריד אבל תצאו מהסרט שהוא יעשה זאת כשחקן ספסל. אפילו אם הוא יסכים לכך (והוא לא) - רובן לא שחקן שפותח על הספסל כשהוא כשיר. בדיוק מאותה סיבה אני לא מבין את אוהדי ברצלונה שבטוחים שריברי יגיע לקבוצתם והנרי/אטו יישאר. רוד - הוא אחרי פציעה ארוכה, הסיבה היחידה שהוא לא ברשימה של דודק, קנאברו, פאובר וסביולה היא שאני לא רוצה לבזות אותו (גם לא את קנאברו אבל הוא כבר סגור ביובה..). כאשר נגרדו ישוב ככל הנראה ועם המעבר המתבקש ל4-3-3 אליו אני מצפה והגעה של חלוץ בסדר גודל עולמי (ויאה, זלאטן..). רוד לא יישאר בריאל מדריד, הגיע הזמן להיפרד ואני מקווה שנעשה זאת יפה. out. הונטלאר - עוד סוגייה אשר המאמן צריך להחליט עליה. הונלטאר לא יסכים להיות מיובש על הספסל ויידרוש להיות שחקן הרכב/רוטציה קבוע. אני לא משוכנע שבריאל מדריד מסוגלים לתת לו את זה, מוזר לחשוב שחלוץ שנקנה בכ"כ הרבה כסף יימכר לאחר חצי שנה בלבד אך התסריט הזה נעשה מציאותי מרגע לרגע. אם לפני כמה שבועות הכריזו עליו כעל ההולנדי היחיד שיישאר בעונה (אני משוכנע שסניידר יישאר) היום הוא על תקן של מתנדנד ואין לדעת מה ייקרה בעוד כמה שבועות. אני מעדיף לראות את ויאה, היגוואין, ראול ונגרדו מאיישים את עמדות החלוצים, אך מצד שני - אני אוהב את הונלטאר. יהיה מעניין... שחקן נוסף שחשבתי עליו הוא פראחו אך אני מתאר לעצמי שימשיך, לא ייזכה לדקות משחק וייכנס לרשימה הזאת של השחקנים שמתנדנדים/עתידים לעזוב בשנה הבאה. פלורנטינו, תורך.
רוד נפצע, זאת הסיבה שהוא לא משחק. כשהוא משחק הוא החלוץ הכי טוב שיש לכם. על מה אתה מדבר? אאוט?! זיכרון קצר, אחחחח...