ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בושה וחרפה שעונשו של פפה קוצר , הראיון שלו כאילו הוא רוצה לפרוש עבד על ועדת התחרויות.

2. Sergio Ramos Member

הלוואי ופרנק ריברי יגיע אלינו, הגעה שלא היא הדבר שאני הכי מייחל לו, אפלו יותר מדויד וויאה או רונאלדו. בעונתיים האחרונות שלו הצרפתי הוכיח איזה קראק נהדר הוא ועבורנו הוא יהיה מניה כמעט בטוחה ומושלמת.הוא בהחלט ישדרג את ההתקפה שלנו בכמה רמות ועושה הרושם שההישארות שלו בגרמניה מוטלת בספק. במידה וזה אפשרי, אני היהי מאוד מאוכזב לראות אותו לא מגיע אלינו, הוא מציאה שאין לה תחליף. רונאלדו ירד כבר מן הפרק למרות קישקושים פה ושם של התקשורת, ופרט לריברי אני לא רואה מישהו אחר בתפקיד שייעלה אותנו בכמה דרגות.

3. REAL MADRID Member

אל תמהר לקבוע שלא נראה את רונאלדו בלבן בקיץ הקרוב. אני לא אופטימי אבל קשה לי להאמין שקלדרון שיקר בצורה כזאת עם האמירה שלו "בזכות העבודה שלי, שחקן גדול יגיע לריאל מדריד בקיץ".

4. XabiAlonso Member

יוהאן גורקוף בריאל יכול להיות אופציה מעניינת מאוד, למקרה שלא נצליח להנחית בקיץ את קאקה או פברגאס.

5. Raulito Madridista

ואלדאנו מעוניין בקלישי

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/05/1241856863.Xxx

באס פורסם הבוקר שחורחה ואלדאנו, יד ימינו של פלורנטינו פרז שצפוי להיות הנשיא החל מהקיץ, מתכנן להציע 17 מליון יורו עבור רכישתו של המגן השמאלי גאל קלישי. בריאל מדריד נחושים לחזק את האגף השמאלי של הקבוצה ומקווים שארסנל תיהיה מוכנה למכור בסכום שהוצע את המגן הצרפתי שביולי יחגוג יום הולדת 24. בריאל מדריד רואים בקלישי פוטנציאל גדול ובטוחים שהוא עוד ישתפר. בעיקר התרשמו בקבוצה מהמהירות והביטחון שלו. פטריס אברה היה העדיפות הראשונה של הקבוצה על פי התקשורת, אך לנוכח היחסים העכורים שיש לריאל מדריד עם מנצ'סטר יונייטד, מועמדותו ירדה מהפרק.

בנוסף פורסם באותה כתבה שריאל מדריד בטוחה שאינטר תיהיה מוכנה למכור את מאייקון, ששכרו גבוה, כדי לעשות עליו קופה.

שער המארקה הבוקר -

http://i41.tinypic.com/wsqka8.Xxx

ראול:"זה נכון שקיבלתי הצעה ממנצ'סטר סיטי, אבל אין שום מצב שאני אעזוב"
    ברנד שוסטר, מאמנה לשעבר של הקבוצה, קיבל הצעה לשנתיים מגלטסראיי התורכית, עם חוזה של 3.5 מליון יורו לעונה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/09
  6. REAL MADRID Member

דור, קצת אירוני אם קלישי יגיע אחרי שהשמצת אותו ככה במפגש אייסוקר. בכל מקרה, הוא מגן יותר טוב מהיינצה אבל אני לא משוכנע עדיין שצריך לבנות עליו את חוליית ההגנה שלנו לשנים הקרובות. אלא אם כן מדובר באברה, אני מעדיף לראות את מיגל טורס משחק ולא נרקב כשחקן סגל שמנופה לפני משחקים. אני ספקטי לגבי עד כמה הוא יסכים להישאר בריאל בהתאם למעמדו הנוכחי.

7. xavi6 Member

מתי תבינו שאתם ושחקני בית לא הולכים ביחד? אתם טובים בלקנות את התותחים הכבדים של אחרים, אתם טובים בלהיות פופולרים, זה למה זידאן ופרז באים-כדי להחזיר את הפופולריות. זה נשמע כמו סרט של בנות 16 באמריקה. מיגל טורס בוודאי ימכר אחרי שתשברו גם לו את הלב, או את ה***...

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/09
  8. REAL MADRID Member

רובן: "אני רוצה להמשיך בריאל מדריד"

http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00166/robben2_166844t.Xxx

אריאן רובן, קשרה ההולנדי של ריאל מדריד, הינו אחד מהשחקנים אשר עשויים למצוא עצמם בקבוצה אחרת במידה ופלורנטינו פרז אכן ייבח לנשיאות ריאל מדריד בחודש הבא. יותר מפעם אחת עלו שמו של רובן כמועמד רציני לעזיבה בקיץ הקרוב כחלק מהמפכה שפלורנטינו פרז מתכונן להביא עמו, הקשר מצידו דוחה את השמועות על עזיבה והביע את רצונו להמשיך בלבן של ריאל מדריד גם בעונה הבאה. "אני רוצה להמשיך בריאל מדריד כיוון שאני שמח במועדון הזה" ,אמר רובן, "אני משחק טוב יותר השנה אבל אני עדיין מסוגל ליותר מזה. אני רוצה לעזור לקבוצה לזכות בתארים". על חוסר היציבות שלו אמר השחקן: "אנחנו בסה"כ צריכים להיות יותר מרוכזים בכדורגל אך לפעמים זה קשה לשחקן בודד". כשאתה מפסיד שני משחקים ברציפות זה נורמלי שמבקרים אותך. ניצחנו 18 משחקי ליגה עם חואנדה ראמוס אך לאחר ההפסדים האחרונים כל העבודה שעשינו נראית ככלום" אמר השחקן שגם מפגין נאמנות למועדון, "כל שחקן חייב להיות מקצוען ואני גאה ללבוש את החולצה של ריאל מדריד".

9. REAL MADRID Member

ע"פ ה- People הבריטי ריאל מדריד מתעניינת בקשר נבחרת אקוודור ו-וויגאן אנטוניו ולנסיה למקרה שכריסטיאנו אינו יגיע לבירה הספרדית. ע"פ הדיווח, ולנסיה שקושר לריאל מדריד כבר בינואר האחרון נמצא במעקב תחת סקאוטים של ריאל מדריד על בסיס קבוע ועשוי להגיע בסופו של דבר לקדנציה שנייה בספרד לאחר שבראשונה לא מצא עצמו בויאריאל והושאל לרקראטיבו ולוויגאן, האחרונה רכשה אותו בינואר 2008. שמו של ולנסיה הוזכר גם כמועמד להצטרף למנצ'סטר יונייטד.

ע"פ התקשורת הספרדית פלורנטינו פרז מתכוון לעלות מחדש את הבטחת הבחירות הקודמת שלו - בניית גג לסנטיאגו ברנבאו כחלק ממסע הבחירות שלו שייצא בקרוב.

לאחר שבועות של ציפייה וחוסר ודאות, משרדו של פלורנטינו פרז פירסם הודעה רשמית בה נאמר: "פלורנטינו פרז יודיע בפומבי ביום חמישי על רצונו להתמודד בבחירות לנשיאות ריאל מדריד. בשעה 09:30 יאשר פרז את הדבר במסיבת עיתונאים במלון Ritz שבמדריד".

ע"פ התקשורת בצפון-מזרח אנגליה, ניוקסאל מעוניינת ברכישת חאבייר סביולה מריאל מדריד. החלוץ שלא זכה להרבה דקות משחק מאז שהצטרף לקבוצה בהעברה חופשית מברצלונה לא נמצא בתוכניות לעונה הבאה. לאחרונה הוזכר השחקן גם בהקשרה של גאלאטסריי התורכית.

קלאס יאן הונטלאר: "באופן עקרוני, אני נשאר במדריד כיוון שיש לי חוזה פה. אף על פי כן, ישנן בחירות בקיץ והנשיא יישתנה, אני אחכה לראות האם גם המאמן יישתנה. לא שיחקתי נגד ברצלונה בגלל בעיות עם הגב, אבל ציפיתי לפתוח ולשחק כנגד ולנסיה. המאמן העדיף את ראול והיגוואין ואני האמת התאכזבתי".

10. riquelme1 Member

אנטוניו ולנסיה? שחקן שלא שויאריאל קנתה אותו לפני 3 שנים, ואפילו לה הוא לא התאים, לא יאמן כמה ריאל מדרדרת. הוא בהחלט לא שחקן גרוע,אבל הוא בטח לא ברמה הגבוה ביותר.

11. Sergio Ramos Member

משהו התערער אצלי לגבי רובן בממהלך התקופה האחרונה, וזה בלי קשר לעניין הפציעות שגם כן מהווה מטרד רציני ונקודת מפנה באשר להישארות שלו אצלנו. כרגע הוא בספק גדול להישאר בקבוצה, כמו גם חצי סגל פחות או יותר, אבל אני חושב שאסור לוותר עליו בשום אופן כל זמן שלא יגיעו לפחות שתי קשרים התקפיים ברמה גבוהה, מה שאני גם כן מפאת היותו פסימי מתקשה להאמין שהתבצע. אם למשל יגיע אחד התותחים שמוזכרים מדי יום בתקשורת, ובנוסף אליו שחקן כדוגמת סילבה\דייגו קאפל, הנזק בוויתור על ההולנדי יהיה מינורי בהרבה.

12. REAL MADRID Member

קצת ידידות ושמועות מהבוקר:

המארקה: תוכנית הבחירות של פלורנטינו: קאקה ועוד שניים. נכתב כי ישנו סיכום עם קאקה ושסיכויו של רונאלדו להיות אחחד מהשניים הנוספים קטנים כיוון שמחירו גבוה ושפרגוסון עתיד להתנגד למהלך בצורה נחרצת. ויאה הוא המועמד המוביל להצטרך וריברי הוא "המומלץ" של זידאן.

http://img17.imageshack.us/img17/3563/g0512.Xxx

ה'אס':

פלורנטינו פרז שיקיים בחמישי מסיבת עיתונאים ראשונה בה יכריז על התמודדתו בבחירות הקרובות אינו צפוי לענות על השאלה 'מי יהיה מאמן ריאל מדריד בעונה הבאה?'. אך אין זה אומר שאנשיו של פרז ובראשם חורחה ולדאנו מחפשים אחר אותו מאמן. ולדאנו מעדיף את ארסן ונגר. הבעיה עם הצרפתי היא המחוייבות הרבה שלו לארסנל ושהלחץ על המאמנים בריאל מדריד גדול בהרבה מעל הקבוצה מלונדון. מאמנים כמו דל בוסקה, קאפלו ושוסטר מצאו עצמם מפוטרים למרות שזכו בתארים. תוכנית הגיבוי של ולדאנו היא מוריניו אשר אינו מעוניין להמשיך באינטר, הפורטוגלי הוא בעל הסיכויים הגבוהים להצטרף במידה ויירצו בו. אנצ'ולטי הוא המועמד השלישי על אף שסיכויו הצטרפותו עם הקטנים ביותר.

גם למועמדים האחרים לנשיאות יש מאמנים אותם היו רוצים לראות. מרטינז בראבו מעוניין במיצ'ל, שחקן העבר הגדול של הקבוצה שעזב בתחילת השנה את ריאל מדריד ב' בשל חילוקי דעות עם קלדרון ומונה לאחרונה לאימון חטאפה במטרה להשאיר אותה ליגה. כמו כן, מרטינז בראבו מעוניין לשלב את פירי וסאנטיאנה בצוות המקצועי.
    חואן אונייבה בחר בהוגו סאנצ'ז, שחקן העבר האגדי של ריאל מדריד שמאמן כיום את אלמריה לתפקיד מאמן הקבוצה ואת פרננדו רדונדו, שחקן עבר נהדר גם כן, כמנהל המקצועי. סגנו של אוביינה יהיה איש העסקים קלרוס גונזלס שהיה חלק מהקמפיין של לורנזו סאנז בבחירות בעבר.
    אדוארדו גארסיה טוען שכבר יש לו סיכום עם ביליץ', מאמן נבחרת קרואטיה, שיאמן את הקבוצה במידה וייבחר. בנוסף הוא טוען לסיכום עם דרוגבה.

ריאל מדריד תחזיר בקיץ הקרוב את אלברו נגרדו, אסטבן גרנרו ואזקיאל גאראי לקראת העונה הבאה. אלברו נגרדו ואסטבן גרנרו יוחזרו תמורת כ-5 מיליון יורו (כ"א) מאלמריה וחטאפה (בהאתמה) בעוד שגאראי שנרכש בעונה שעברה תמורת 10 מיליון יורו מסנטאנדר והושאל אליה יחזור מההשאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/09
  13. REAL MADRID Member

"סביולה החליט לעזוב את ריאל מדריד"

http://img.skysports.com/09/01/218x298/JavierSaviola_1853916.Xxx

לכולם ברור שחאבייר סביולה יעזוב את ריאל מדריד בקיץ לאחר שתי עונות רעות בהן לא זכה להרבה הזדמנויות. היום הסוכן שלנו נותן לכך אישור, "לחאבייר יש חוזה בריאל מדריד עד 2010 אבל הוא החליט לעזוב כיוון שלא זכה להרבה הזדמנויות בעונה החולפת". היעד של החלוץ הארגנטינאי שהגיע בהעברה חופשית מברצלונהיחפש קבוצה חדשה שהיעד הוא כנראה איטליה או אנגליה. פורטסמות' הביעה בו עניין בינואר האחרון אך הצדדים לא הגיעו להסכמה וסביולה נשאר בבירת ספרד. אברטון, ווסטהאם ואסטון וילה הן המועמדות העיקריות מאנגליה לקלוט את השחקן בעוד שבאיטליה מדובר על לאציו וסמפדוריה כמתעניינות. "זה נכון שמספר קבוצות מביעות בו עניין, אבל נתחיל להפיגש איתן רק בתחילת יוני" אמר סכונו של השחקן שמאמין ביכולתו להצליח, "סביולה עדיין צעיר ויש לו עדיין מה להציע. מועדונים מאנגליה ואיטליה כבר יצאו איתנו קשר".

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/09
  14. xavi6 Member

הללויה. אני כ"כ אוהב את הארנבון, כ"כ אוהב אותו. אחת מהאהבות הראשונות שלי, אהבתי אותו אהבה של ילד תמים. שילך לסמפדוריה, רק לא ללאציו!

15. REAL MADRID Member

ירדן, השחקנים שאתה אוהב זה משהו מיוחד.. מנדייטה, סביולה, מה הלאה?

אתה לא יכול להיות פאן בוי של מסי או רונאלדו כמו כולם?