ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. REAL MADRID Member

2. Sergio Ramos Member

ארז אני מסכים איתך לגבי דויד סילבה, הוא בהחלט עדיף על חואקין(פוטנציאלית חואקין יכול היה להגיע הרבה יותר רחוק בזכות הכישרון שלו, אבל בשלב הזה של הקריירה נראה כי זה אבוד). הגעתי למסקנה שאנחנו לא נראה מחואקין התקדמות גדולה בקריירה, מאז שהוא עזב את בטיס הוא מתנדנד בולנסיה וברוב רובו היה חלש. את העונה האו פתח נפלאה כמו שאר חבריו, אבל אט אט דעך והפסיק להיות יציב כפי שזה מאפיין אותו. לדעתי לא שווה לקנות אותו, בטח במחיר מדובר. ואם כן, אז על תקן מחליף ותו לא.
    לגבי דויד סילבה כשלעצמו - הקיצוני הספרדי הטוב כיום ללא ספק, אבל הפרזת במחמאות שלך אליו. מדובר בשחקן עם יכולת אישית נהדרת, שחקן מאוד ורסיטלי שיכול לשמש גם כפליימייקר(כזה הוא במקורו אגב) וגם כקיצוני לכל דבר, אבל קראק הוא לא ועדיין לא בדרך להיות לטעמי. בשונה משחקנים כמו קאקה, רונאלדו או ריברי, חסרים אצל הספרדי הרבה אלמנטים של שחקן מוביל. ביצועים אישיים יש לו ובשפע, אבל חסרה לו הקילריות של קראקים אמיתיים, אף פעם לא ראיתי ממנו סימנים של שחקן באמת מוביל. הוא תלוי הרבה באלו שלצידו ולכן לקנות אותו על תקן הקראק שאמור ל'גאול' את ההתקפה שלנו מאפרוריות יהיה דבר שגוי. מצד שני, הבאה שלו בנוסף למגה סטאר אמיתי היא בהחלט מבורכת ותוסיף לנו הרבה עומק וגיוון לקישור.

3. REAL MADRID Member

דויד ויאה בהחלט עונה על תקן המגה סטאר ולכן הגעה של השניים בהחלט מספיקה לחלק ההתקפי. אלא אם כן אתה חושב שצריך להביא קשר אמצע (קאקה, ססק)..

אבל, אני בניגוד אליך חושב שלדויד סילבה יש את מה שדרוש על מנת להפוך לקראק מן השורה הראשונה באירופה (כמו היגוואין). בשנים האחרונות נוצרה איזה סטיגמה ששחקן צריך לחורר רשתות באחת משלוש הליגות הבכירות כבר מגיל 18 על מנת שיראו בו קראק, לא כולם מסי, אני אגלה לך סוד - הרוב לא מסי. וגם לא כולם רונאלדו שזוכים בגילו בתואר השחקן הטוב בעולם.

ריברי בן 26-27, דויד סילבה בן 23. לפני 4 שנים, רק צופי הליגה הצרפתית ידעו מי זה פרנק ריברי שמשחק במרסיי ואף אחד מהם לא חשב שריברי הוא קראק. התחלנו להגדיר אותו כקראק רק לאחר המונדיאל ועם ההגעה שלו לבאיירן, גם סילבה הוא זקוק לבמה המרכזית שלו, הוא היה חלק מרכזי בספרד של היורו ואני משוכנע שעל הבמה של ריאל מדריד הוא בהחלט יכול להפוך לקראק.

4. REAL MADRID Member

אבי מלר ציין היום בשידור ליגת האלופות נתון שבוודאי יעלה לכם חיוך (חיוך כזה של נקמה..).
    מלר אמר שמאז הזכייה שלנו ב-2002, כל הקבוצות שהדיחו אותנו הודחו ע"י האלופה הנכנסת.

2002- ריאל זוכה.
    2003 - ריאל מודחת בחצי ע"י יובה שמפסידה בגמר למילאן. יובה זוכה.
    2004 - ריאל מודחת ברבע ע"י מונאקו שעוברת את צ'לסי אך מפסידה לפורטו בגמר. פורטו זוכה.
    2005 - ריאל מודחת בשמינית ע"י יובה שמודחת ברבע ע"י ליברפול. ליברפול זוכה.
    2006 - ריאל מודחת בשמינית ע"י ארסנל שעוברת את יובה ואת ויאריאל ומפפסידה בגמר לברצלונה. ברצלונה זוכה.
    2007 - ריאל מודחת בשמינית ע"י באיירן שמודחת ברבע ע"י מילאן. מילאן זוכה.
    2008 - ריאל מודחת בשמינית ע"י רומא שמודחת ברבע ע"י מנצ'סטר יונייטד. מנצ'סטר יונייטד זוכה.

מה שאומר שמי שתדיח את ליברפול תהיה הזוכה. אנחנו צריכים לקוות שזאת תהיה צ'לסי כי אחרת זאת כנראה תהיה ברצלונה..

עד שריאל לא תזכה שוב בליגת האלופות יש קללה על מי שתדיח אותה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/09
  5. Raulito Madridista

זידאן:"ריאל צריכה נשיא כמו פלורנטינו, שלא חושש משום דבר"

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/04/1239243370.Xxx

זינדין זידאן שמועמד לחזור לריאל מדריד בתפקיד מקצועי בבחירות, במידה ופלורנטינו פרז ייבחר, דיבר היום במקצת על הבחירות לנשיאות ריאל מדריד בקיץ הקרוב. "ריאל מדריד צריכה נשיא כריזמטי כמו פלורנטינו, אחד שרוצה לשים את המועדון במקום הגבוה ביותר ולא חושש משום דבר", הדגיש זידאן. הצרפתי הביא את עצמו בתור דוגמא אישית - "אני לוקח את המקרה האישי שלי, כאשר פלורנטינו שם על השולחן של יובנטוס 75 מליון יורו כדי לרכוש אותי. אנשים אמרו לו שזה יותר מידי כסף וגם אני הסברתי לו את זה, למרות שמאוד רציתי להגיע. פלורנטינו לא וויתר. הוא אמר שאין לו בעייה לשלם אפילו יותר, והעיסקה נחתמה בלי בעיות. אחרי גמר ליגת האלופות בגאלזגו, הוא דיבר איתי ואמר שברגע הזה(הוולה נגד לברקוזן), ההשקעה כבר השתלמה". השחקן לא מסתיר את זה שהוא במערכת יחסים נהדרת עם פלורנטינו ורמז לאפשרות שאכן יגיע לריאל מדריד בקיץ. "פלורנטינו הביא אותי לריאל מדריד ואני אסיר תודה עבורו. זו תיהיה אפשרות מאוד מעניינת ומרתקת לעבוד איתו".

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/09
  6. REAL MADRID Member

הייתי מעוניין לעלות לדיון את נושא נגרדו. החלוץ של אלמריה מציג מספרים נהדרים באלמריה העונה (17 שערים) וללא ספק אחד ממצטייני העונה בליגה הספרדית. הוא אמנם לא נמצא על תקן של מושאל אך בניגוד לקבוצות אחרות שהצטרכו לשלם 17 מיליון יורו על מנת לקנות את המשחק, ריאל מדריד יכולה לעשות זאת בקיץ הקרוב תמורת 5 מיליון יורו.

מה דעתכם?

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני מסתכל על חוד ההתקפה שלנו בעונה הבאה אני רואה את רוד , ראול , הנטלאאר והיגוואין שזה מצוין אבל RVN אחרי פציעה והוא לא צעיר כמו ראול כך שהגעה של נגרדו עשויה להיות מהלך טוב.
    אבל צריך לזכור גם את מקרי סולדאדו ופורטיו שהצליחו בקבוצות אליהם הם הושאלו ובריאל הם לא קיבלו מספיק דקות משחק ונכשלו.

בנוגע לזידאן , אני מאוד מקווה שזיזו יקבל תפקיד משמעותי אחרי שפלורנטינו ייבחר.
    השחקן הכי גדול לדעתי יחד עם דייגו , קרוייף ופלה והשחקן הכי מוצלח מבין חבורת הגלאקטיקוס.
    רק העובדה שזידאן יהיה במערכת תעודד שחקנים דוגמאת קאקא , ססק , ריברי וויאה להגיע בעונה הבאה , אבל השאלה היא איזה תפקיד מספר 5 יקבל מקצועי או יחצני?

8. REAL MADRID Member

את התפקיד המקצועי מיועד לקבל ולדאנו, אבל לא הייתי דואג יותר מידי. זידאן יהיה יותר מהיחצן שלנו באופ"א. פרז עוד לא הודיע על כך שהוא אכן יתמודד בבחירות ולא הודיע שזידאן יהיה חלק 'מהנבחרת' שלו, תוך כמה שבועות הכל יהיה ברור יותר.

לגבי נגרדו, עזיבה של רוד תתהיה אך ורק אם יהיה תחליף. אני לא רוצה לראות את נגרדו סובל כמו שסביולה סובל אצלנו ואני רוצה שאם הוא אכן מגיע אז שדקות המשחק שלו יהיו בערך כמו של מרסלו העונה. השורה התחתונה, קשה לי להאמין שנראה את נגרדו משתלב בריאל מדריד במידה ויגיע ולכן אני מקווה שיעבור לולנסיה או סביליה שמעוניינות בו.

9. Raulito Madridista

שער המארקה הבוקר 'מטיל פצצה' -

http://img5.imageshack.us/img5/6424/g0410.Xxx

פלורנטינו רוצה למכור את רובן שעשוי לעזוב

שלוש סיבות למכירה אפשרית של ההולנדי:

1. ההיעדרויות הרבות - רובן שיחק עד עכשיו רק 55% מהדקות בשנתיים שלו בריאל מדריד.
    2. במועדון מאמינים שאפשר להרווויח עליו 30 מליון יורו שייתפנו לרכש אחר.
    3. כריסטיאנו רונאלדו 'בר השגה' מבחינת הקבוצה וריאל מדריד תפעל חזק בקיץ לצרפו.

* האס מפרסם שבאיירן מינכן הצטרפה למירוץ אחרי קנבארו, שמחוזר בין השאר גם על ידי מילאן ומנצ'סטר סיטי.

הייתה לי תחושה בימים האחרונים שנראה פרסום כזה בתקשורת. אי-אפשר להתעלם מרובן, לטוב(דריבל מדהים ויכולת לשנות משחק) ולרע(אנוכיות ופציעות רבות מידי) אני חושב שרכישה של קיצוני ברמה הגבוהה ביותר, נניח פראנק ריברי, צריכה להיות כדי שהוא ורובן יישחקו בייחד, ולא שהסטאר החדש יבוא על חשבונו. רובן שחקן ענק, אבל אנחנו לא נצליח למכור אותו בסכומים האלה בגלל תדירות הפציעות שלו. עדיף להיפטר ממספר שחקנים בינוניים בסגל מאשר למכור את רובן. לא מעט פעמים אני תופס את הראש בגללו במהלך משחק, אבל אני עדיין אוהב אותו. מדובר בהחלטה קשה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/09
  10. REAL MADRID Member

האס:

http://www.as.com/img/portadag_100409.Xxx

- באס לא מתייאשים מקאקה. מילאן כבר מחפשת מחליף לברזילאי וגליאני מתכוון להשתמש ב-60 מיליון היורו מעסקת קאקה על מנת להעביר למילאן את אדאביור מארסנל.

- הדיאגנוזה הסופית לגבי מצבו של דה לה רד תתקבל בעוד שבועיים בה יתברר האם השחקן שהתעלף ב-30 באוקטובר במשחק הגביע באירון יוכל לחזור להתאמן עם הקבוצה כבר בקדם-עונה בקיץ הקרוב.

- רוד ואן ניסטלרוי יחזור לרוץ בעוד כארבעה שבועות ועד אימוני קדם העונה הוא יהיה כמו יתר השחקנים. מאמהדו דיארה שגמר את העונה גם הוא, יחזור לרוץ בעוד כשבעה שבועות. בינתיים, עולם הכדורגל אינו שוכח את רוד ואן ניסטלרוי והצעות מקבוצות מאנגליה המוכנות לשלם עבורו בין 12 ל-14 מיליון יורו ממשיכות להגיע. ע"פ האס רוד וריאל מדריד מוחמאים מההצעות אבל הוא צפוי להישאר כמו גם הונטלאר, היגוואין ונגרדו(?). כאמור, תוך ארבעה שבועות הוא צפוי להתחיל לצאת מחדר הכושר ולרוץ על הדשא במתחם האימונים של ריאל מדריד.

- גם באיירן מינכן מעוניינת בשירותיו של פאביו קנאברו לעונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/09
  11. REAL MADRID Member

לא תהיה לי שום התנגדות למכור את רובן במידה ויגיע תחליף ראוי. לא, כריסטיאנו רונאלדו לבדו או פרנק ריברי לבדו זה לא תחליף ראוי. הגעה של שניהם או הגעה של קאקה ואחד מהם זה בהחלט תחליף ראוי. אני באמת אוהב את רובן אבל הפציעות שלו נמאסו אליי, הייתה לי תקווה לאחר הפציעה הקודמת כשהוא בא ואמר יותר לו יהיו פציעות סתמיות, אבל ראינו את התוצאה וגם היום הוא פצוע ובספק למשחק הליגה הקרוב. רובן שחקן ענק שבסה"כ צריך מישהו לא פחות טוב ממנו באגף הנגדי שיאזן את המשחק. אני מקווה מאוד שהידיעה הזאת היא ידיעה סתמית של המארקה שמשועמם כשריאל מדריד מודחת מליגת האלופות ומאבקי הליגה על האליפות לא ממש ריאליים.

אני מעוניין מאוד בהישארותו של פאביו קנאברו אבל אני כבר השלמתי עם כך שכנראה ולא נראה אותו בריאל מדריד בעונה הבאה. מבחינתי, כל ידיעה על קבוצה אחרת המתעניינת בקנאברו היא לא קשורה לריאל מדריד אלא רק לשחקן ולקבוצה השנייה. כל שנותר לי לקוות הוא שיגיע חיזוק עולם לעמדת הבלם או מאייקון לעמדת המגן הימני.

קשה לי להאמין שנראה את קאקה. הידיעה של האס הבוקר נראית לי מטופשת מתמיד. אם קאקה יגיע זאת בהחלט תהיה הפתעה והפתעה טובה מאוד. אם לא, לא נורא, אף אחד לא באמת חשב שיגיע.

אני אופטימי מאוד ומקווה שנראה את דה לה רד ורוד ואן ניסטלרוי בריאל מדריד בעונה הבאה וששניהם מציגים יכולת לא פחות טובה מהזאת שלפני הפציעה.

12. Ohad_Glr Member

אני בעד הבאה של נגרדו רק בשביל הניסיון. הקבוצה נואשת לשחקני בית תורמים (יש מעין הרגשה כזאת) ולכן יש לדעתי מקום להחזיר אותו.
    חוץ מזה אמרתי כבר שאני לא רואה איך חלוץ שידרוש הרבה דקות יצליח להשתלב בעמדת החלוץ בריאל (שעמוסה גם ככה)-חלוץ כמו נגרדו שלא יחכה להרבה דקות (לפחות לא כמו ויאה) יכול להיות הרכש המתאים.

נגרדו יצא מריאל לקבוצה לגיטימית בליגה ומוכיח את עצמו מעל ומעבר. אין ספק שמגיע לו לחזור.

13. REAL MADRID Member

אבל מנקודת המבט של נגרדו, אין ספק שריאל מדריד היא הבית והמקום בו שאף לחורר רשתות כילד אך כשהוא יודע שלפניו ברוטציה יהיו בערך שני חלוצים אחרים, האם הוא צריך לשאוף לחזור לריאל מדריד למרות שמעמדו בקבוצה יהיה רעוע?

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין למה רוצים להיפטר מרובן עוד לפני שרונאלדו ו/או ריברי חתמו בקבוצה.
    בעונה שעברה מרוב הבירבורים האינסופיים על רונאלדו איבדנו את רוביניו ונתקענו רק עם רובן ושני הלא יוצלחים(דרנתה ומרסלו) בעמדה של רוביניו.
    אף מועדון לא ישלם על רובן 30 מיליון יורו חוץ מסיטי ואני לא רואה כרגע את רובן עובר לCOMS בקיץ.

15. REAL MADRID Member

מי שיסתכל טוב גם יראה על שער המארקה שולנסיה מעוניינת בנגרדו כחלק מעסקת ויאה וסילבה. אני לא מעוניין לדון על העסקה כיוון שגם ויאה וגם סילבה הביעו את רצונם להישאר בולנסיה (וזה מה שאני מקווה שיעשו אם הם לא עוברים לברנבאו) אבל 60 מיליון יורו+נגרדו זאת בהחלט הצעה שלולנסיה יותר קשה לסרב, במיוחד עקב ההתעניינות שלהם בנגרדו.