מוריניו הוא ווינר ובוודאי שהייתי שמח אם הוא היה המאמן שלנו, רק שאני חושש שהוא היה מנחיל לנו סגנון הגנתי ואפור כמו בצ'לסי ואינטר, שם הוא בינתיים לא הצליח כל-כך(כישלון באירופה ויכולת בינונית מאוד בליגה). מה שכן, מוריניו הוא מאמן שקשה מאוד להמר נגדו והוא בדרך-כלל מביא לקבוצות שלו ערך מוסף. לגבי מנואל פלגריני - אשתקד ויאריאל שיחקה כדורגל מאוד התקפי, השנה היא לא משחקת, היא משחקת רע. אני לא יודע אם אתה זוכר, אבל בתקופה שהמשחק של הצוללת היה מבוסס על ריקלמה, הכדורגל היה הגנתי מאוד, בין השאר בעונת 06\2005, אז הגיעה הצוללת לחצי הגמר. זה בסדר לשחק הגנתי נגד קבוצה שאתה נחות לעומתה, כמו אינטר או ארסנל, אבל גם בליגה הספרדית, נגד קבוצות התחתית, הצוללת העדיפה את הסגנון הזה.
אבל השינוי שעברה ויאריאל עם עזיבתו של ריקלמה הועיל לה בסופו של דבר. החשש שלי במידה ופלגריני יגיע זה שנתחיל לראות רכבות מדרום אמריקה מגיעות. הדבר האחרון שריאל מדריד צריכה..
אתה מציג את העניינים כאילו ריקלמה הוא זה שהפריע לויאריאל לשחק כדורגל טוב. זה לא היה ככה. עם עזיבתו של ריקלמה, המערך שונה כמובן ואז גם שחקנים אחרים תפסו פיקוד. אבל המצב של הצוללת לפניכן היה פשוט - סגל הקבוצה היה מלא בשחקנים בינוניים, לא הייתה מספיק יצירתיות. ויאריאל הייתה מנצחת משחקים בזכות מסירה של ריקלמה וסיום מדוייק של פורלהאן, ואחר-כך עבודה קשה במרכז המגרש, לא היה לה ברק. אני לא חושב שנראה 'רכבת מדרום אמריקה' בדרך לריאל מדריד, במידה ופלגריני יהיה המאמן, אולי שחקן אחד. יש לי תחושה דווקא שהוא יירצה להביא איתו את סאנטי קאסורלה, בטח כשחסר לנו שחקן אגף. אל תשכח שהמשאבים של ריאל מדריד 'קצת' יותר גדולים מאלו של ויאריאל. אולי בכלל נזכה בקיץ לעוד שחקן 'גלאקטיקו', הרי פרז מגיע רעב מתמיד...
פרז מגיע רעב לנשיאות, לא להבאת השחקנים. המצב הנוכחי שישנה האופציה שפרז יהיה מועמד יחיד זה מצב מדאיג מאוד..
זאת בעיה רצינית שאין אף אחד שמתמודד עם פרז לנשיאות. בעונה הבאה חיביים דחוף שינוי בסגל שלנו, צריך שחקניים יותר טכניים ומנהיגים. חיזוק דחוף של הקישור ואז לחזק את ההגנה
סוכנו של מאייקון אישר שריאל מדריד מתעניינת בשחקן. דברי הסוכן: "ריאל מדריד שלחה פקס לאינטר, מעכשיו והלאה הרבה דברים יכולים לקרות". ----- אם תתבשל עסקה בסופו של דבר ומאייקון יעבור לשורותיו (טרייד עם היינצה אולי..) זאת תהיה רכישה מצויינת. עתידו של קנאברו בקבוצה מאוד לא ברור ורכישה של מאייקון תאפשר לנו להסיט את ראמוס למקום שקנאברו מפנה ולישון בשקט. אבל, הגעתו של מאייקון (אם וכאשר) אינה פוטרת את הקבוצה מלהביא מגן שמאלי ועוד בלם (גם מצלדר לא נראה לי יישאר). במידה ומיגל טורס יחליט (בצדק מבחינתו) שהוא מעוניין לעזוב, נהיה חייבים עוד חיזוק לעמדת המגן. אם פלגריני יביא איתו את קאפדווילה זה יהיה נפלא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אני בטוח שאתם מבינים יותר ממני, אבל למה להעביר את ראמוס למרכז? לא ראיתי אותו כבלם אף פעם, אבל כמגן ימני הוא נהדר. עדיף להביא בלם ישר ולא להסיט אותו לשם, בהתקפה ראמוס מצוין עם יופי של בעיטות, מכדרר טוב ובסה"כ מבין איך לשחק בהתקפה, חבל לוותר עליו שם.
ראמוס הוא בהחלט מגן מצויין, הוא פשוט קצת פחות טוב מאז החצי השני של העונה שעברה(יחסית לסטנדרטים שלו, הוא נתן יורו מאוד בינוני), אבל מאייקון הוא המגן הטוב בעולם לפי דעתי, ואסור לבזבז את ההזדמנות להביא אותו, מה גם שמדובר על סכום של 15-20 מליון יורו, ממש לא טרגדייה עבורינו. מאייקון עובר שחקנים כאילו הם מים, יש לו בעיטה אדירה וגם בהגנה הוא יציב מאוד, בעיקר בזכות המהירות שלו. הוא יוכל להוסיף לנו מימד חדש בהתקפה. באינטר הוא מסתדר יפה מאוד על אגף שלם, כי הרי אינטר משחקת בלי קיצוניים, וזה ממש לא מפריע לו. ראמוס היה טוב מאוד כבלם בעונה הראשונה שלו, רק שעם קנבארו התיאום לא היה מספיק טוב, אבל אני בטוח שלאט לאט זה היה משתפר. הגנה שתורכב מראמוס ופפה במרכז, תיהיה הגנה מהירה מאוד, חזקה, וגם שני שחקני הגנה עם שליטה טובה בכדור, וכאלו שיודעים לצאת קדימה. עם קנבארו יש סחבת גדולה מידי בחידוש החוזה, אני חושב שהוא לא ימשיך בעונה הבאה. גאראי יחזור כמובן מהשאלה, רק שהשאלה היא האם הוא יישחק או שהוא יהווה גיבוי מהספסל(לכו תדעו מה ייקרה עם מצלדר). יש לי תחושה טובה מאוד בקשר למאייקון, אני מרגיש שאם אנחנו באמת נדבקים למטרה, הוא יהיה שלנו.
צפיתי עכשיו בתקציר של הולנד-מקדוניה (4-0 להולנד) ולמרות שהראו אך ורק את הגולים, הנציגים מריאל מדריד בלטו במיוחד. השער הראשון של קויט הגיע לאחר רצף מסירות יפה בין סניידר לרובן שניסה לבעוט לשער וקויט דחק את הכדור פנימה. השער השני הגיע גם הוא מבישול של רובן, הוא פרץ משמאל למרכז וקצת לפני הכניסה לרחבה הוא ניסה למסור להונטלאר שבאותו הזמן חתך שמאלה לשטח פנוי ברחבה, הכדור פגע בשחקן הגנה חזר לרובן שממנו הכדור הגיע להונטאלר שכבש בקלילות. בשער השלישי סניידר לקח מסירה רעה של מקדוניה בעיגול החצי, הוא ראה את קויט פותח ושלח לו כדור בחצי גובה בין שחקני ההגנה של מקדוניה, קויט כבש. השער האחרון הגיע כאשר המגן השמאלי ג'יו הגיע מצד שמאל ומסר לואן דר וארט שעמד במרכז הרחבה, ואן דר וארט הסתובב והחליק אך המשיך את הבעיטה השטוחה לרשת. אם הם ישחקו ככה גם בריאל מדריד.. יהיה בסדר.
אני חושב שחייבים להביא את מאייקון הוא מגן פנטסטי ללא ספק, ראמוס גם הוא מגן נהדר. לדעתי ראמוס יוכל לעזור מאוד גם כבלם כמו כמגן, אני זוכר את ימיו של ראמוס כבלם והיו היה נהדר, כמובן שזכור לכולם את התבוסה לבארסה נראה לי היה 3-0 או משהו כזה לפני כמה שנים שרונאלדיניו עשה לו בצפר לכדורגל שזאה שאלה גדולה איך הוא יתמודד מול החלוצים הטובים בעולם ושל ברצלונה. נחיה ונראה
גאגו תמורת ססק? http://4.bp.blogspot.com/_edLMjVpRG-k/SI2woJQU39I/AAAAAAAAABo/46-UA2jHbIQ/s320/Fernando_Gago_558224.Xxx יותר מפעם אחת בתקופה האחרונה קראנו על השמועות המקשרות של קשרה הספרדי של ארסנל, ססק פברגאס לריאל מדריד. ההכחשות מצד השחקן ומצד ארסנל הגיעו אך הAS מדווח שהמאמן של ארסנל, ארסן ונגר, מעוניין בפרננדו גאגו במקרה שפברגאס יעזוב את האמירויות לטובת הסנטיאגו ברנבאו. יהיה אשר יהיה, גאגו לא צפוי להישאר בעונה הבאה בריאל מדריד עקב הצטרפות צפויה של קשר מרכז שדה (פברגאס, אלונסו..) שימלא את התפקיד לצידו של לאסנה דיארה.
17 שנה לפטירתו של 'חואניטו הנפלא' http://www.as.com/recorte/20090402dasdaiftb_25/C280/Ies/Juanito_cumplen_anos_adios.Xxx היום מציינים בריאל מדריד 17 שנה לפטירתו של חואניטו 'הנפלא', שחקן עבר גדול שנהרג בתאונת דרכים מצערת בהיותו בן 37 בלבד, כאשר חזר ממדריד למרידה(לאחר שצפה בניצחון של ריאל על יובנטוס בחצי גמר גביע אופ"א). חואניטו כבר החזיק בתעודת מאמן, אך לא הצליח להגשים את חלומו - להיות מאמן בברנבאו. כאשר המשחק מגיע לדקה השביעית, הקהל בברנבאו תמיד שואג את הסיסמה הבאה - Illa,illa, illa, Juanito Maravilla!; חואניטו הנפלא, חואניטו מ?ר?ב?יא?ה. השחקן לבש את חולצה מספר 7 בריאל מדריד במשך כעשור - 1978-1987, זכה בחמש אליפיות, 2 גביעי אופ"א, שני גביעים, בתואר הפיצ'יצ'י(עונת 84\1983) ובאמתחתו 153 שערים במדי ריאל מדריד. רובן:"ביקשתי להתחלף כדי לא להחמיץ את המשחק החשוב נגד מאלגה" http://img.skysports.com/07/12/218x298/ArjenRobben_612117.Xxx מסתבר שאריאן רובן יזם את החילוף שלו אמש במשחק של נבחרתו נגד מקדוניה, במסגרת מוקדמות המונדיאל. "ביקשתי להתחלף במשחק נגד מקדוניה כדי לא להחמיץ את המשחק שלנו נגד מאלגה", אמר היום אריאן רובן לתקשורת הספרדית. "הרגשתי לא נוח והעדפתי לא לקחת אפילו לא את הסיכון הקטן ביותר, כי אני יודע כמה המשחק שלנו נגד מאלגה חשוב". ההולנדי אמר גם כמה מילים על נבחרתו:"עשינו תוצאות טובות לאחרונה, אך עדיין יש לנו לשפר כמה דברים, בחצי הראשון עשינו יותר מידי טעויות. אני מקווה שנמשיך בקצב שלנו". לעומתו, מרסלו נפצע אמש בחימום של נבחרת ברזיל במשחק נגד פרו והוא ככל הנראה יחמיץ את המשחק. יש לציין היינצה ייעדר בוודאות בגלל כרטיסים צהובים, מה שאולי יסלול את דרכו של מיגל טורס להרכב. מצלדר:"חייבים לנצח את כל המשחקים עד הסוף" הבלם כריסטוף מצלדר היה זה שהתראיין היום לתקשורת. קודם כל, נשאל הבלם האם הוא מכיר את חואניטו. "אני מכיר את חואניטו, בטח ששמעתי עליו", הסביר מצלדר. "אני יודע עליו הרבה יחסית, בהתחשב בעובדה שאני גדלתי בגרמניה ושם דיברו כמובן על שחקנים אחרים והזמנים היו אחרים. אני חושב שזה נורמאלי שאני לא יודע עליו הכל, אבל אני מכבד אותו כמובן". לאחר מכן התפנה מצלדר לדבר על מצבה של ריאל מדריד בליגה והסיכויים לזכות באליפות. "המצב שלנו לא פשוט, אנחנו חייבים לנצח את כל המשחקים עד סוף העונה, יש לנו עשרה משחקים שכל אחד מהם הוא כמו גמר. אולי העובדה שלברצלונה יש עוד משחקים קשים מאוד נגד באיירן מינכן בליגת האלופות, וגם את גמר גביע המלך, אולי זה יישחק לטובתינו. מצלדר התייחס למשחק הקרוב נגד מאלגה:"מדובר במשחק מאוד קשה. הם נתנו לנו פייט גדול בברנבאו ואנחנו ממש לא מזלזלים. מצד שני, אנחנו קבוצה הרבה יותר איכותית ונבוא להילחם ולנצח". על עתידו מצלדר לא הרחיב, אבל הוא אמר שהוא מעוניין להישאר בריאל מדריד.
סוכנו של מאייקון אמר לאחרונה שריאל מדריד שלחה פקס לאינטר בנוגע למאייקון. באתר הרשמי של ריאל מדריד מתפרסמת עכשיו ההודעה הבאה: ------- משמח מאוד שרובן חושב על ריאל מדריד בכל עת. המשחקים שלו במדי הולנד היו מצויינים ואני מקווה שיציג את אותה היכולת גם בשבת נגד מאלגה. חבל לי על הפציעה של מרסלו כיוון שהוא הציג יכולת משכנעת מאוד במשחקים האחרונים בריאל, אבל הפציעה שלו אומרת שנראה את היגוואין עולה בוודאות בהרכב.. ההרכב לשבת יהיה ככל הנראה כך: קסיאס, ראמוס, פפה, קנאברו, טורס, דיארה, סניידר/גאגו, רובן, היגוואין, ראול והונטלאר. לגבי מצלדר, אם הוא אכן יישאר בעונה הבאה הרי שזה צעד מבורך. ככל שחולפים הימים אני משתכנע יותר ויותר שקנאברו חוזר לאיטליה בעונה הבאה ואנחנו נצטרך את מצלדר שיהיה בלם שלישי/רביעי ביחד עם ראמוס, פפה וגאראי. כל זה מותנה כמובן בהגעה של מאייקון שאני מצפה לה לחלוטין.
שער המארקה הבוקר - http://estaticos02.marca.com/multimedia/primeras/09/04/g0403.Xxx * פאביו קנבארו עוזב ביוני - הבלם מאוכזב מהיחס אליו ומבין שהמועדון לא מתכוון להאריך את חוזהו שמסתיים בתום העונה. קנבארו יחזור לאיטליה כדי לעונת פרישה, ככל הנראה. * מועמד חדש ומפתיע לנשיאות - אדוארדו גארסיה, צעיר רק בן 29, שטוען שכבר יש לו ביד שתי החתמות מעניינות לקיץ. * מי ייאמן? - אנצ'לוטי לא יגיע לריאל מדריד וכעת יש שתי אופציות עיקריות: מנואל פלגריני שמוערך על ידי הנשיא שבדרך, או ארסן ונגר, שאולי יביא איתו בייחד את ססק פברגאס. גונזלו היגואין התראיין היום לאתר האס, וגולת הכותרת הייתה:"הצוות הזה מאמין שאנחנו יכולים לחגוג בסיבלס בסיום העונה". היגואין דיבר על הזכרונות המתוקים מהמשחק נגד מאלגה בסיבוב הראשון, אז כבש רביעייה בברנבאו - "זה משחק שאני לא אשכח כל חיי. הכל הצליח לי והבקעתי ארבעה שערים מול הקהל שלנו, וגם ניצחנו. אני מקווה שגם במשחק הקרוב נגד מאלגה נדע לעשות את העבודה ולהמשיך לחלום על אליפות". לגבי המשחק הקרוב אמר היגואין:"אנחנו מצפים למשחק קשה נגד קבוצה עיקשת, שתבוא נחושה מאוד לנצח אחרי מה שקרה לה לפני שבועיים. מאלגה נחו שבועיים והם אגרו כוחות. אנחנו נבוא להילחם מהרגע הראשון". היגואין נשאל לגבי כמות השערים שיבקיע, ואמר שהוא יישמח לעבור את מסכת ה-20 שערים, זה יהיה נהדר מבחינתו ביחס לשנתיים הקודמות. על רונאלדו וקאקא הוא מעדיף שלא לדבר - "מדובר בשני שחקנים אדירים, לבל מעל, אבל אין טעם להתעסק בספקולציות".