קנבארו מחכה להצעה של ריאל מדריד לחידוש חוזהו http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/03/05/futbol/equipos/real_madrid/1236256654_0.Xxx הבלם האיטלקי בן ה-35 שמסיים את חוזהו בתום העונה הנוכחית, מעוניין להמשיך בריאל מדריד, אך לא מוכן לחכות עד לבחירות שייערכו בחודש יולי, ורוצה לדעת על עתידו עוד לפניכן. חואנדה ראמוס הבהיר להנהלה שהוא מרוצה מקנבארו ומעוניין בו גם לעונה הבאה, אך לא בטוח שהספרדי יישאר לתפקיד. למעשה, פעמיים התעכבה החתימה של קנבארו על חוזה חדש. בקיץ הוא נפצע באימון נבחרת איטליה סמוך ליורו, ובקבוצה רצו לראות כיצד יתאושש מהפציעה. קנבארו כמובן חזר כמו שצריך ובקבוצה יש שביעות רצון לגביו. לקנבארו היה סיכום עקרוני עם ראמון קאלדרון, אבל הנשיא סיים את כהונתו והתפטר כמובן, ובולודה, הנשיא הזמני, לא מטפל בעניינים האלו בינתיים. אני הייתי רוצה לראות את קנבארו בלבן גם בעונה הבאה. אני מאוד מאמין בגאראיי, אבל קנבארו מסוגל להמשיך, הוא ופפה יוצרים מרכז הגנה מעולה, ובמקרה הכי גרוע - יהיה לנו שחקן ספסל מאוד איכותי. * גוטי התראיין למארקה ו'וואלה ספורט' תירגמו חלק מדבריו
אני מאמין שגם פרז יהיה מעוניין לראות את קנאברו ממשיך, ראינו בקדנציה הקודמת שפרז לא אוהב להתעסק עם שחקני הגנה ויהיה טיפשי לוותר על פאביו קנאברו. אני אופטימי ומאמין שבסופו של דבר נראה גם בעונה הבאה את מספר 5 בלבן - פאביו קנאברו.
אני מקווה שהאיטלקי יישאר אצלנו לעוד עונה או שניים. התיאום שלו עם פפה אדיר ובעונה וחצי האחרונים הוא ביסס את עצמו בקבוצה היטב אחרי העונה עם קאפלו הלא כ"כ מוצלחת מבחינתו, כך שיהיה חבל לאבד אותו. על אף גילו המתבגר הוא במצב פיזי מעולה ולא מראה סימנים של ירידה ביכולת. אני מאמין שזה עניין של זמן בלבד עד שיוצע לו חוזה מחודש.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אני בטוחה שגם כל אוהדות ריאל מדריד היו שמחות לראות אותו נשאר.
נו אז? גם צ'אבי הוא אלוהים ולא הייתי מתנגד לאנוס אותו. פשוט תגידי שראול הוא מכוער http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx תסתירו את ההודעה הזאת מאייג'נט, אני מתחנן! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אגב, מה דעתכם על הונטלאר? השער האחרון שלו היה מאוד מרשים, ונראה שהוא מתחיל להשתלב במשחק של הקבוצה. היו כאלה שטענו שהוא יותר טכני מרוד וטיפה שונה אבל עד עכשיו הוא ממש מזכיר לי אותו. הוא נראה מסוג השחקנים שיגעו בכדור פעמיים במשחק ויבקיעו גול. נכון שהוא בכלל לא מעורב במשחק, אבל כל עוד הוא מבקיע זה בסדר מבחינתי.
היום פלורנטינו פרז שאולי עוד התלבט קיבל את התשובה הסופית לגבי 'האם חואנדה ראמוס ימשיך או לא', אני לא רואה את הסוסיוס מאפשרים לו להשאיר את חואנדה אחרי המכה והעלבון שקיבלנו היום בפנים. אני מקווה מקום שפרז החל לעבוד כבר מזמן על העונה הבאה, גם בקיץ הקרוב תהיה מהפכה בסגל, כאשר שחקנים רבים יימצאו עצמם בחוץ. אני די משוכנע שלא נראה בריאל בעונה הבאה את דודק, מצלדר, חאבי גארסיה, היינצה, מרסלו, דרנתה, מ. דיארה, גאגו, ואן דר וארט, פאובר וסביולה. מקומם של יתר שחקני הסגל מלבד קסיאס, ראמוס, פפה, לאס, גוטי, רובן, ראול, היגוואין הונטלאר מוטל גם הוא בספק רציני. עוד נזכה בליגת האלופות, נקווה בשנה הבאה.
שער ה'אס' מהבוקר - http://www.as.com/img/portadag_110309.Xxx 'לא מגיע לקסיאס' מדובר באחת התבוסות הקשות ביותר בהיסטוריה שלנו. משחק שלא יישכח עוד הרבה מאוד זמן. לי ייקח הרבה זמן להתאושש. המשחק הזה חידד אצלי את התחושה שהסגל שלנו פשוט לא מספיק טוב, לא מהרמה הגבוהה ביותר. חוץ מקסיאס אין לנו מה להציע. הרבה תחת הגדרה של פוטנציאל, כמו לאס למשל וגם היגואין, פפה, סניידר וראמוס(שהיה מהרמה הגבוהה ביותר אבל כבר שנה הוא בירידה), אבל יש יותר מידי שחקנים מיותרים. היינצה צריך לעוף, קנבארו גמור(שימו לב שמתוך המשחקים שלנו העונה נגד קבוצות הצמרת, ברובם הוא היה רע - פעמיים יובנטוס, ליברפול אתמול, הדרבי...הוא הצטיין בקלאסיקו ובדרבי הראשון, אבל זה לא מספיק), פאובר לא נראה לי שחקן רציני גם מבלי שראיתי אותו דקה, גאגו לא יביא אותנו לשום מקום, סאלגדו גם יעזוב ככל הנראה. אכזבה עצומה מהיגואין ורובן אתמול, ההולנדי פשוט שיחק מגעיל, גועל נפש. הלוואי שאפשר היה להביא את ריברי במקומו. אני כבר מחכה לקיץ, לפלורנטינו. שהעונה הזאת תיגמר כבר. שתי ההחמצות של ראול מאמש ובכלל צורת המשחק שלו נגד קבוצות הצמרת בספרד וכמובן המפגשים נגד יובנטוס וליברפול בליגת האלופות, מעלות שאלה לגבי היכולת שלו. אם פעם היינו מדברים עם החברים על מהלך גדול של ראול, איך הוא הסתובב על פרדיננד, העלים שני שחקנים של מילאן בהטעייה אחת או כבש עוד שער טיפוסי שלו בליגה הספרדית אחרי עוד הקפצה גאונית מעל השוער, היום אנחנו מדברים על הלחימה של ראול, וזה כבר מראה את השינוי שלו. ביחס ליכולת וביחס לציפיות. ראול בהחלט כבר לא מתאים לרמה הזאת. בליגה הספרדית זה עובד כי שם יש לו נניח שלוש שניות לבצע פעולה, ובליגת האלופות הזמן העומד לרשותו מצטמצם באופן משמעותי. הזריזות והחדות אלו דברים שראול איבד. ראול חושב הכי מהר מכולם אבל מבצע לאט. אבל בכל-זאת אני מצפה ממנו שיבקיע ממצבים קורצים. ובמשחק בברנבאו נגד ליברפול, בדקה השנייה, הוא קיבל מסירה טובה מראמוס ומעמדה דיי נוחה הוא בעט חלש מאוד לידיים של ריינה. ובכל-זאת, עדיין יש אמונה שהוא יגיע למשחקים הגדולים, זה הטורניר שלו. גם אינזאגי תמיד נראה גמור והוא מופיע כל פעם מחדש במשחקים המכריעים בליגת האלופות. וראול הבקיע אשתקד שער בכל משחק נוק-אווט נגד רומא, משני המצבים היחידים אליהם הקבוצה הגיעה. ולפני שנתיים הוא כבש צמד נגד באיירן. אז אולי בכל-זאת הוא יכול להבקיע, אבל ברור שהדיון כאן הוא לא על זה. אני חושב שראול צריך לשחק פחות, זה יטיב עימו, הוא יהיה יותר רענן.
דור, מה קרה? קרס המוח? קרסה האופטימיות? זה לא תואם את האופי המדרידיסטי. פאובר לא רציני, ואחרי שניה כתבת שלא ראית אותו בכלל דקה. מאיפה אתה מביא את הטענות האלה? כשתראה אותו יותר מדקה-תמתח ביקורת. ראול לא גמור ולא נעליים, אולי זה לא אותו ראול, אבל גם אטו זה לא אטו. ראול הוא ראול שונה, יותר נלחם, זה לא אומר שהוא לא מתאים לרמות האלה. וההשוואה עם אינזאגי לא במקום, אינזאגי הוא החלוץ שתמיד ידפוק אותך בין אם זה בגול מהקוו או בצלילה נחמדה, כי הוא מבחינתו חייב לקבל תמיד את מה שמגיע לו. אני מת על האיטלקי הזה, אבל אין לו טכניקה בגרוש, מה שיש לראול בכמויות. הגולים שלהם פשוט לא אותו דבר, והסגנון משחק שלהם לא אותו דבר. חוץ מראול אף שחקן שלכם לא היה טוב, אף שחקן. ממש אף שחקן, ראול לפחות איים על השער והגיע למצבים. תרגע, תנשום עד 10-יש לראול ולחבר'ה שלכם אליפות להיאבק עליה. בגישה הזאת אתם תשכחו ממנה מהר מאוד, תקווה ששחקני ריאל לא במצבך.
ירדן, כשצמד החלוצים שלנו באירופה הוא היגוואין שראול - אין לנו מה למכור שם. ראול יכול להילחם גם עוד 100 שנה, זה לא ישנה את העובדה שהוא מחמיץ מצבים שבעבר היו נכנסים בקלות, שהמהירות שלו לא מאפשרת לו להיות נייד ואנרגטי כמו פעם. יש לנו בקבוצה בסה"כ 3 שחקנים שהם בין הטובים בעולם בתפקידם, איקר קסיאס כמובן, סרחיו ראמוס למרות משחק בינוני (לא רע, אבל בינוני) אמש ורוד ואן ניסטלרוי הפצוע ואין לדעת איך יחזור מהפציעה. העונה עוד לא נגמרה עבורנו. מרבית שחקני הסגל וכמו כן גם המאמן יודעים שהם מחוייבים להילחם על החוזה שלהם לעונה הבאה, אף אחד מהם לא יוותר על החוזה בריאל מדריד (מלבד סביולה שכבר התייאש). ראול, קסיאס וגוטי יילחמו כי זהפ שוט האופי שלהם. אנחנו עדיין רצים לאליפות והדחה מוצדקת מליגת האלופות לא תשנה הרבה.
ירדן, דבר ראשון - אני לא מבין מה אתה רוצה מאטו. הוא נפצע פעמיים בצורה לא פשוטה, זה נכון, אבל אני חושב שהוא אחד מהחלוצים הטובים בעולם, הוא לא מפסיק להבקיע השנה והוא ניצח עבור ברצלונה הרבה מאוד משחקים. אטו ממש לא ירד ביכולת שלו. ונניח שכן, יש הבדל גדול בין 'ראול זה לא אותו ראול' לבין 'אטו זה לא אותו אטו'. כי אטו עדיין אחד מהחלוצים הטובים בעולם, איום גדול על כל הגנה והוא מצליח לעשות את הפעולות שלו בזריזות גם נגד הקבוצות הטובות בעולם, כל ההגנות סובלות ממנו ואי-אפשר לשמור אותו. ראול לעומת זאת הוא כיום שחקן שחושב מהר אבל עושה לאט. בליגה הספרדית זה מספיק נגד מספר קבוצות, אבל בצ'מפיונס זה כישלון. הקטע עם ראול זה שהייתי בטוח שהוא יבקיע את המצב שמישהו מהקבוצה הזאת יסדר לו סוף-סוף, אבל העונה זה פשוט לא קורה. החמצה גדולה נגד ליברפול במשחק הראשון, שתי החמצות אמש, בדרבי נגד אתלטיקו הוא בעט חלש שהשוער של אתלטיקו שכב על הריצפה, בברנבאו נגד יובנטוס הוא פיספס שני כדורים. ראול עם 20 שערים בכל המסגרות וזה נחמד, אבל רק בגלל החמצות המספר לא עלה. דבר שני - אני לא ראיתי את פאובר אומנם, אבל אני חושב שהוא צריך לעזוב, כי אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאם גם כאשר המצב כל-כך גרוע, חואנדה ראמוס עדיין לא סופר אותו ומשאיר אותו מחוץ לסגל אפילו, אז יש סיבה לכך. ווסטהאם וויתרה עליו בקלות והוא שחקן לא צעיר במיוחד שכמעט לא עשתה כלום בקריירה. אני כבר מעדיף שחקן כמו פאלנקה, מדרידיסטה שהוא שחקן בינוני, על פני שחקן רכש בינוני. מה שפוגע בריאל מדריד זו העובדה שגם עם ההרכב הראשון שלנו אנחנו לא מספיק טובים. אולי ואן ניסטלרוי היה מבקיע מה שראול לא הבקיע והוא היה קצת מקשה על ההגנה, אבל אנחנו קבוצה נחותה ביחס לאחרות. דבר אחרון - זה טוב ויפה להגיד שאנחנו נאבקים על האליפות בליגה, 'רמונטדה, רמונטדה', זה יפה להיזכר במה שעשינו לפני שנתיים. אבל לקבוצה הזאת אין את האופי והלחימה שהשריש קאפלו, אין לנו את הווינריות וגם לא נקבל קצת עזרה מברצלונה, שלמדה לקח. ריאל מדריד קבוצה בינונית מאוד, שכושלת נגד הגדולות, וגם יש לנו לוח משחקים לא קל - פיחואן, מאסטייה ואל-מדריגל. אי-אפשר לקחת אליפות כשאין לך כלום בקבוצה, זה פשוט לא עובד ככה. שתיגמר העונה הזאת בקיצור. גם השחקנים נראו אתמול כאילו העונה גרועה. ראיתי כמה דקות והזדעזעתי לראות איך אף אחד לא לוחץ את השחקנים של ליברפול, איך טורס עושה בית-ספר לראמוס, איך ג'ררארד נתן בין הרגליים לקנבארו...פשוט זוועה. גועל נפש.
ויסנטה בולודה, נשיאה הזמני של ריאל מדריד הסכים להקדים את הבחירות לנשיאות. רק לפני ימים אחדים התבשרנו כי ה-5 ביולי הוא התאריך הנבחר לקיום הבחירות אך ככל הנראה הבחירות יוקדמו ל-24 במאי, היום בו ישוחק המחזור האחד לפני אחרון של הליגה בספרד (ריאל מדריד תארח את מאיורקה). למרות הקדמת הבחירות שתצא לפועל כנראה הנשיא החדש (פלורנטינו פרז..) ייכנס לתפקידו רק ב-1 ליולי. ---- אני מברך על ההחלטה. אני משוכנע שפלורנטינו כבר עובד במרץ לקראת העונה הבאה אבל ההחלטה להקדים את הבחירות יכולה רק להועיל.