ריאל ניצחה את קסטיליה 4-2 במשחק ידידות. שלושער לסביולה http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/02/11/futbol/equipos/real_madrid/1234356307_0.Xxx בזמן שכמחצית מהסגל נמצא עם הנבחרות, שיחקה היום ריאל מדריד בהרכב חסר(אך מחוזקת בשחקני קסטיליה) מול קבוצת המילואים - קסטיליה וניצחה 4-2, במשחק עם אירועים דיי מוזרים. חאבייר סביולה היה השחקן הבולט כאשר כבש שלושער. דרנטה כבש בין לבין בבעיטה חופשית. אבל החדשות היותר משמעותיות הן שיתופו של גוטי, שפתח בהרכב ושיחק מחצית אחת עד שהוחלף, בעמדת החלוץ הנסוג. גוטי נראה הרבה יותר טוב והוא צפוי להיכנס כמחליף בישורת האחרונה של משחק הליגה נגד בטיס בעוד שני מחזורים. מיצ'ל סאלגדו לעומתו נפצע בדקה ה-35 וייעדר כשלושה שבועות. הרכש החדש, פאוברט, שיחק 90 דקות, כמו גם דני פארחו שחזר מפציעה ממושכת. ההרכב היה: דודק(קודינה, 46); סאלגדו(ויאפנייה 35), אגוס, קרוס, מיגל טורס; מטאוס, פארחו, פאוברט, דרנטה; גוטי(קאבמבה, 46) וסביולה גונזלו היגואין התייחס היום לאי זימונו לנבחרת ארגנטינה שתשחק היום נגד צרפת במשחק ידידות חם, על אף כושרו הטוב העונה. הארגנטינאי אמר:"זה מאכזב לא לשחק עבור הנבחרת, מאוד רציתי שייקראו לי, אבל אני אעבוד קשה כדי להיכנס לרשימה בפעם הבאה. יכול להיות שהייתי עצוב, אבל אני נשאר להתאמן בצוות הטוב בעולם, אז זה לא נורא". כמוכן, היגואין ניסה למשוך אופטימיות בקרב האוהדים ואמר:"אני בטוח שברצלונה עוד תאבד נקודות ואנחנו ננסה לנצל את זה". --------------------------------------------- כל-כך הרבה פעמים ראיתי את השער הזה במחשב ולא ידעתי נגד מי. תמיד כשחיפשתי להוריד שערים של ראול, השער הזה צץ מכל עבר. אין ספק שמדובר באחד מהגדולים ביותר שלו בקריירה. לגבי משחק האימון היום - אני שמח על השלושער של סביולה, אבל אני בטוח שזה לא ישפיע לגבי ההמשך, הוא לא ייראה כמעט דשא בליגה אלא אם כן תיהיה פציעה. אני סבור שסביולה מבקיע שערים על בסיס קבוע באימונים ואני באמת לא חושב שהסיבה שהוא לא רואה דשא קשורה לרמת ההשקעה או היכולת שלו באימונים. אל תשכחו שיש גם שחקנים שבאימונים מפציצים ועל הדשא ב'זמן האמיתי' מראים משהו אחר לגמריי. דרנטה כבש... ועוד בבעיטה חופשית... איך יכול להיות שפיספסתי את זה? גוטי לא שיחק בעמדה הזו כחלוץ נסוג כבר הרבה זמן, לדעתי מאז עונת 03\2002. החזרה שלו מעודדת ואני מקווה שהוא יראה יכולת אחרת במשחקים הבאים, לא הנמנום מפתיחת העונה. סאלגדו נפצע כל הזמן, גם מהרוח. אבל אני בטוח שחלק היו 'רוצים' שהפציעה תתרחש מאוחר יותר, כדי שיוסר האיום שנראה אותו חלילה בגומלין שמינית הגמר נגד ליברפול, אחרי שראמוס לא יישחק בגלל צהובים. למי ששואל איך היה פאוברט - הוא שיחק לא רע, עשה מידי פעם תרגילים יפים ולא הפסיק לרוץ. ביום ראשון ריאל מדריד יוצאת למשחק חוץ אצל ספורטינג גיחון. ראול זוכר לחיוב את המשחק האחרון שלו שם, בעונת 98\1997, בו הבקיע שער ענק, אחד הגדולים שלו בקריירה ללא ספק. אתם מוזמנים להתענג - לחצו כאן
היירו:"אין לי שום כעס כלפי פרז" http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/02/13/futbol/equipos/real_madrid/1234512798_0.Xxx פרננדו היירו, קפטן ריאל מדריד לשעבר ש'סולק' על ידי פלורנטינו פרז בקיץ 2003, יממה לאחר הזכייה באליפות, התראיין היום לתוכנית הרדיו של המארקה ודיבר בין השאר על הבחירות הצפויות בקיץ ועל האפשרות שפרז ישוב להיות הנשיא. היירו הדגיש שמה שקרה נשאר מאחוריו והוא לא כועס על פרז או שומר לו טינה. גם על ראול ונבחרת ספרד אמר היירו כמה מילים. "היו לי יחסים טובים מאוד עם פלורנטינו במשך שלוש שנים. אני הייתי שחקן והוא הנשיא", מתחיל היירו. "הוא נתן לנו תנאים מצויינים להצליח. למרות מה שקרה בסיום, אני ממש לא שומר לו טינה. מה שקרה שייך לעבר. אני לא כועס עליו או משהו, כי מה שהכי חשוב זוהי טובתה של ריאל מדריד, וזה מה שגם אני וגם פרז חיפשנו". היירו המשיך להחמיא לפרז - "הוא היה נשיא מצויין ועשה המון למען המועדון. גם לו יש חלק בהצלחה". "לגבי הקיץ", אומר היירו, "אני לא יכול להכריע אם יש סיכוי שהוא יחזור, אני לא יודע. זו תיהיה החלטה שלו". היירו נשאל גם על חברו הטוב ראול ועל נבחרת ספרד. היירו בטוח שאין בכלל שאלה לגבי חזרתו של ראול, במידה ויוזמן. "ראול אוהב מאוד את הנבחרת, זו תיהיה עבורו גאווה גדולה לחזור לשחק. אם דל-בוסקה יקרא לו, ראול יישמח לבוא ויעשה את הטוב ביותר". היירו המשיך - "הרבה מחכים בתור לזימון לנבחרת והתחרות קשה, אין ספק. "אבל אני חושב שלראול אפשר למצוא מקום גם היום". * גם המארקה וגם האס מצהירים בימים האחרונים שפלורנטינו פרז מעוניין להביא לריאל מדריד את קרלו אנצ'לוטי, מאמנה של מילאן, במידה וייבחר לנשיאות. עוד כתוב שם שבעזרת אנצ'לוטי ריאל תנסה לרכוש את קאקא. בעניין אחר: רויסטון דרנטה דיבר בקצרה על מצבו בריאל מדריד כרגע. הנה דבריו לאתר המארקה: "אני צריך אהבה ותמיכה כדי להצליח בריאל מדריד. כל אימון אני עושה את המקסימום כדי להוכיח שמגיע לי לשחק, וגם במשחק עצמו אני משקיע כל מה שאני יכול. אני יכול להיות טוב יותר או טוב פחות, אבל מה שבטוח זה שאני משחק מהלב ועושה את המקסימום. אני מקווה שבקרוב הקהל ייראה את היכולת האמיתית של דרנטה והוא יהיה מבסוט".
מפריעות לי השמועות בדבר התעניינות של פרז במאמנים שונים (במיוחד בדמותו של אנצ'לוטי). יש לי תלונות רבות לחואנדה ראמוס אך הוא מביא תוצאות והמינימום המתבקש הוא להאריך לו את החוזה לפחות גם לעונה הבאה. לגבי היירו, היירו היה, היירו הינו, והיירו תמיד יהיה מלך.
לאחר הניצחון השמיני ברציפות ועוד משחק ללא ספיגות, אני חושב שזה אחד הזמנים המתאימים שכל אותם משתמשים שהכתירו את פפה בקול גדול לפלופ, יוכלו את הכובע.. Shacham ו-JR-Riquelme, אתכם אני זוכר במיוחד כמשמיצנים. אני אשמח לשמוע את תגובתם בזמן שפפה הופך לו לאחד הבלמים הטובים בעולם. מהיר, חזק, בעל משחק ראש מצוין, ירידה מצויינת לתאקלים, יכולת דריבל וכוח מתפרץ שבלמים אחרים היו חולמים עליה..
ראול:"אני שמח על השערים" http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/02/15/futbol/equipos/real_madrid/1234005565_extras_portada_0.Xxx סוף סוף הגיע הרגע הגדול. כמה אני גאה לרשום את המשפט הבא - הצמד של ראול היום נגד ספורטינג גיחון הפך אותו רשמית לכובש המצטיין בתולדות ריאל מדריד, עם 309 שערים בכל המסגרות. מייד בסיום המשחק התראיין ראול לתקשורת הספרדית. מעבר לשיא, ראול החמיא גם למרסלו והונטלאר ודיבר גם על מאבק האליפות שפתאום נראה קצת יותר אפשרי, וגם על המשחק החשוב הקרב ובא נגד ליברפול בצ'מפיונס. "אני שמח מאוד על השערים ועל שבירת השיא, סוף-סוף עברתי את אלפרדו וזה כבוד גדול", אמר ראול לאחר המשחק. "המטרה שלי היא להבקיע כמה שיותר שערים עד סוף הקריירה וכמובן לעזור לריאל מדריד לזכות בעוד תארים. ראול, כמו ראול, ניסה יותר לדבר על הקבוצה מאשר עליו:"הכי חשוב זה שניצחנו ואנחנו שמחים מאוד עכשיו. לפני המשחק המטרה מבחינתי היה שננצח, השיא היה בעדיפות שנייה כמובן". גם כאשר הפער היה 12 נקודות ראול האמין שאפשר לזכות באליפות, ובטח שהוא עדיין דבק באותה דעה, לאחר ניצחון שמיני רצוף וצמצום הפער. "ידענו שיש לנו הזדמנות לצמק את הפער מברצלונה ועלינו למשחק עם מוטיבצייה גבוהה, נלחמנו המון היום. הדבר החשוב הוא להמשיך באותו קו ולקוות לטוב. כרגע ליגת האלופות בכל-זאת יותר ריאלית, אבל אנחנו מכוונים למשחק הבא נגד בטיס, רק אחר-כך נחשוב על ליברפול", אמר ראול בהקשר זה. גם הונטלאר שנראה רע מאוד וחסר ביטחון עד עכשיו במדי ריאל מדריד, וגם מרסלו שנמצא בריאל כבר שנתיים, כבשו היום את שער הבכורה בלבן, וראול כמובן לא שכח לפרגן:"אנחנו שמחים מאוד עבור מרסלו והונטלאר, הם הציגו משחק טוב והגיע להם לכבוש. הם משקיעים באימונים ובהחלט ניצלו את הצ'אנס שקיבלו, שימשיכו ככה". כמובן שראול זוכר את השער הנהדר שלו נגד ספורטינג גיחון לפני 11 שנים. ראול לא התבייש לומר שהוא 'מרגיש בבית' כאשר הוא מגיע לאיצטדיון של גיחון. "אל מוניון הוא מקום שבו אני רוצה לשחק הרבה. הרגשתי טוב מאוד מהשנייה הראשונה, הייתה לי תחושה טובה. חואנדה מפרגן וגם מאלדיני, דל-פיירו ופברגאס המאמן חואנדה ראמוס בירך את ראול לאחר המשחק:"מגיע לו כל הכבוד על שבירת השיא. הגולים שלנו היום היו מאוד קבוצתיים, והשער של ראול היה יפה. כל הקריירה הוא מבקיע את השערים האלה - הוא נמצא במקום הנכון בזמן הנכון. אבל ראול הוא הרבה מעבר לשחקן גדול וסופר-מוכשר, הוא נותן השראה לאחרים, הוא מנהיג את השחקנים ועובד בשביל הקבוצה. ראול מהווה את הפנים של ריאל מדריד. ייקח עוד הרבה מאוד שנים למצוא שחקן כמו ראול". פאולו מאלדיני, הקפטן הוותיק של מילאן:"ראול הוא אייקון של הכדורגל. הוא אלוף ומעורר השראה. ראול הוא דוגמא עבור בני-נוער שרוצים להיות כדורגלנים. הוא זכה כבר בהכל עם ריאל מדריד, אבל בכל משחק הוא שורף את הדשא כאילו זה המשחק הראשון שלו, וזה סוד ההצלחה שלו. ראול הוא אחד מבין זן נדיר של שחקנים שהשפיעו כל-כך על המשחק. הוא כבש כל-כך הרבה שערים מכריעים ותמיד נמצא במקום הנכון בזמן הנכון. שחקנים לא יכולים להישאר בטופ של הכדורגל כל-כך הרבה זמן ללא השקעה ואהבה אמיתית למשחק. כל קבוצה הייתה רוצה שחקן כמו ראול. הרבה לפני ששבר את השיא היה לראול מקום מכובד בהיסטוריה של ריאל מדריד. אני מברך את ראול ומקווה בשבילו שהוא ימשיך ככה וגם יחזור לנבחרת ספרד שמאוד חשובה לו". אלסנדרו דל-פיירו, קפטן יובנטוס:"השיא שראול שבר היום הוא רק צעד אחד בדרך שלו להיות אלוף ענק. ראול לא חושב רק על איך להבקיע, אלא כיצד לעזור לקבוצה ולחבריו וזה מה שמיוחד בו. 308 שערים זו תוצאה מדהימה, תוצאה היסטורית. ראול עשה דברים גדולים בעבר ואני בטוח שהוא ימשיך לעשות זאת עוד הרבה זמן. ראול כבד קשה מאוד כדי להגיע למה שהוא היום, הוא פילס לעצמו לאט לאט את הדרך, הוא הגיע לאן שהגיע בזכות ולא בחסד. רק שימשיך ככה". ססק פברגאס, קפטן ארסנל:"לדור שלי, דור הכדורגלנים בספרד וגם מחוץ לה, ראול תמיד היווה דוגמא והשראה. לא רק הגולים הנהדרים שהבקיע, אלא גם האופי והעבודה הרבה שלו למען הקבוצה, הביאה אותו למעמד הגבוה בו הוא נמצא כיום. אני זוכר תמונה אחת ספציפית מראול - כאשר ספרד הודחה נגד צרפת בשמינית גמר המונדיאל, לקחתי את זה קשה מאוד. ראול, שהוחלף במחצית, עודד אותי לאחר-מכן. זו הדוגמא הבולטת ביותר לקשר לראול - הוא אדם נפלא. ראול הגיע להכל בזכות ולא בחסד. ראול הוא הערה לכל הכדורגלנים בעולם. ראול הוא הלב של ריאל מדריד, הוא חלק עצום ממנו, ואני רוצה לברך אותו על ההיסטוריה שעשה היום, ושימשיך להבקיע כמובן". גלריית ראול: http://www.as.com/prom/200902/pro_photo1234724501.Xxx http://www.as.com/recorte/20090215dasdasftb_8/C280/Ies/Raul.Xxx http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/02/1234726478.Xxx http://estaticos.marca.com/deporte/futbol/primera-division/2008-2009/fotos_directo/jornada_23/spo_mad/07.Xxx http://estaticos.marca.com/deporte/futbol/primera-division/2008-2009/fotos_directo/jornada_23/spo_mad/02.Xxx http://img231.imageshack.us/img231/5429/1234726478fb4.Xxx http://img164.imageshack.us/img164/3357/12347250640xc5.Xxx זהו לבינתיים. * לכל אלו שהסתבכו עם תמונת הגרף - המארקה הכינו עמוד מיוחד לכבודו של ראול עם כל מיני סטט' על כל הגולים שלו בקריירה. הגרף מחולק לפי כדורים ואיזורים. ב'גרף' יש 308 כדורים+ 44 במרכז(352 בסה"כ), כמספר הגולים של ראול במדי ריאל מדריד, לפני השער השני של ראול נגד ספורטינג גיחון. הכדורים הכחולים(215) - מסמלים את שערי הליגה. הכדורים הירוקים(64) - מסמלים את השערים בליגת האלופות. הכדורים האדומים שבמרכז(44) - מסמלים את השערים במדי נבחרת ספרד. הכדורים הכתומים(18) - מסמלים את השערים בגביע המלך. הכדורים הסגולים(7) - מסמלים את השערים בסופר-קופה הספרדי. הכדורים הצהובים(2) מסמלים את השערים באליפות העולם לקבוצות. הכדור האפור - מסמל את השער בגביע הבן יבשתי. הכדור הסגול - מסמל את השער בסופר-קאפ האירופי. המארקה היום: http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/02/16/futbol/equipos/real_madrid/1234770895_0.Xxx 'דון ראול' http://estaticos03.marca.com/multimedia/primeras/09/02/g0216.Xxx 'אגדה נולדה'
סופ"ש ריאל מדריד http://news.bbc.co.uk/media/images/39070000/Xxx/_39070541_celebrations300afp.Xxx מי זו מנצ'סטר? (הגיע הזמן אומרת אימי...) גם לקבוצה הגדולה בתבל מגיע סופ"ש ב5+ GOLD והנה זה מגיע. הרי את המנה העיקרית שומרים לסוף. משעה 16:00 בשישי בצהריים ועד 4:00 לפנות בוקר יום ראשון 36 שעות של ריאל מדריד. למישהו יש טענות?; גם הפעם על פי המתכונת השידורים הרגילה, ייתכנסו נדב יעקובי ואבי מלר לאולפן על ההיסטוריה, השמות הגדולים והעתיד, יישלפו כתבות צבע מרתקות מהארכיון, יהיה מקבץ שערים בעל שלושה חלקים, וגם מה שבאמת מעניין אותנו - המשחקים הגדולים. בלתי-אפשרי לשדר את כולם, והנה אלו שנבחרו: גמר ליגת האלופות נגד לברקוזן ב2002( השער הגאוני של ראול והבומבה של זיזו); גמר ליגת האלופות נגד וולנסיה שנתיים לפניכן(3-0 משערים של מוריינטס, מקמנמן וראול שדהר חצי מגרש והכניע את קניזארס; בימים שעוד ניצחנו את יובנטוס, ריאל זוכה בגביע האלופות השביעי שלה אחרי ניצחון על יובנטוס בגמר(שער של מיאטוביץ); ריאל מפרקת את יונייטד בברנבאו ברבע גמר ליגת האלופות ב2003( אולי המשחק הטוב ביותר שאנחנו ראינו. כל מי שרוצה להיזכר בפיגו, זידאן וגם ראול - מוזמן); משחק האליפות המרגש נגד מאיורקה מלפני שנתיים(פיגור 1-0 בברנבאו וניצחון 3-1 בסיום מצמד של רייס וגם דיארה כבש. רוד נפצע בדקה ה-41); ריאל מביסה את אתלטיקו מדריד 4-0 במשחק הלפני אחרון של עונת 03\2002(ועולה למקום הראשון אחרי איבוד נקודות של סוסיאדד. ראול ורונאלדו כבשו צמדים והמשחק היה בקאלדרון); ריאל מנצחת 3-1 את דפור בברנבאו במחזור ה-19 של עונת 02\2001(3-1 משערים נפלאים של מוריינטס, זידאן וראול. אין לתאר); ריאל מנצחת 4-2 את ברצלונה בקלאסיקו בברנבאו בעונת 05\2004(ראול עם הפציעה בגבה, רונאלדו עם משחק ענק, זיזו בקורה...והמשחק לא עזר בסופו של דבר); וכמובן הניצחון הגדול על ברצלונה - ריאל מביסה 5-0 את ברצלונה בברנבאו בעונת 95\1994(שלושער של זאמורנו); לוח השידורים של יום שישי לוח השידורים של יום שבת בסופו של דבר הכניסו משחקים טובים מאוד, למרות שאני הייתי מוותר על הקלאסיקו של העונה עם לושמבורגו ומשבץ במקום את הקלאסיקו בקאמפ-נואו בחצי גמר ליגת האלופות של עונת 02\2001. גם רבע הגמר נגד באיירן בברנבאו מאותה עונה, היה משחק ענק שלנו. הכדורים לא רצו להיכנס אבל היה לנו את האופי כדי להבקיע גם ברבע השעה האחרונה(הלגרה וגוטי). גם את הניצחון על יונייטד באולד-טראפורד בעונת 00\1999 הייתי משבץ, ואחרון - הקלאסיקו מול ברצלונה בעונה עם קאפלו. ראול כבר אחרי שתי דקות...;אני ממליץ לכולם לראות שני משחקים עיקריים: נגד מאיורקה, אנחנו הרי היינו בפאב, אתם באמת תתרגשו אחרי שתראו את הפנים של איקר אחרי ה-2-1. והמשחק נגד יונייטד שהיה פשוט מדהים, ממליץ בחום לכל אוהד. אין דברים כאלה. הנעת כדור מהאגדות. גם חשבתי שנזכה ליותר כתבות צבע. יש אחת על היירו אבל זה לא מספיק. בקשר לאי-שידור המשחק נגד בטיס - בידיוק השבוע חשבתי לעצמי שהעונה שידרו את כל המשחקים שלנו. אני משווה את המצב השנה לעומת מה שהיה בעונה של לושמבורגו למשל - כל משחק שלישי היינו רודפים אחרי לינקים, והמצב טוב. אני מאוד מקווה שהמשחק כן ישודר בסופו של דבר, הערוץ כבר הפתיע עם שינויים.
איזה סוף שבוע מהנה צפוי לנו, סוף סוף הגיע תורנו. הרגע המרגש ביותר עבורי מבין שלל המשחקים שיועברו לצפייה, הוא הבכי של סאן איקר במשחק האליפות מול מאיורקה. לא משנה כמה נראה את זה, הצמרמורות בגוף וההתרגשות ישארו אותו הדבר.
אני יתענג במשחק הגמר מול ולנסיה. למי אכפת מריאל? הזדמנות פז לראות את הקבוצה של ולנסיה דאז. למרות שהפסידה, היא הקבוצה הכי אהובה עלי בעולם, בראשות מנדייטה כמובן. ריאל מדריד קטנה מידי לידם. ויסקה לופז, ויסקה אנגלומה, ויסקה קארו, ויסקה סנצ'ס, ויסקה ג'רארד, ויסקה באסינס, ויסקה מנדייטה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ירדן, מחכה בקוצר רוח לאגדה אמיתית. רוצה לראות התרגשות אמיתית שתגרום לך לבכות? http://www.youtube.com/watch?v=iWMjDfMe53I אפילו אני בתור אוהד ברסה מזיל דמעה. כדורגלן שהגיע לאושר הכי גדול שלו. מרגש.
רוברטו קרלוס:"פלורנטינו הוא האדם היחיד שיכול לתקן את הבעיות של ריאל מדריד. אין שני לו" http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/02/20/futbol/equipos/real_madrid/1235115536_0.Xxx גם רוברטו קרלוס, המגן הברזילאי ששיחק בריאל מדריד במשך 11 שנים, מוצא את הזמן כדי להתראיין בנוגע לריאל מדריד ובוודאי גם על הבחירות הקרובות לנשיאות המועדון. גם על פנרבחצ'ה דיבר הברזילאי, אם כי לא עליו ספציפית. "פלורנטינו פרז הוא הבן-אדם היחיד שיכול לתקן את הבעיות בריאל מדריד", אומר הברזילאי נחרצות. "אין שני לפלורנטינו", ממשיך רוברטו קרלוס להחמיא. "לפרז יש את הסנגון והסטייל שלו, יש לו את היכולת לעשות מה שהוא רוצה כדי ליצור את הקבוצה הכי טובה, עם השחקנים שהוא רוצה וגם מאמן כמובן". קרלוס דיבר גם על מצבה של ריאל מדריד בליגה הספרדית:"בליגה הזו שום דבר בלתי- אפשרי", הוא אומר. "זו הסיבה שהליגה הספרדית היא הטובה ביותר, הכל מתהפך בשנייה. אני זוכר שעם דל-בוסקה סגרנו פער גדול מהמקום הראשון וזכינו באליפות". אין זה סוד שפנרבחצ'ה נמצאת בסיטואצייה לא פשוטה, אבל בכל-זאת רוברטו לא מתייאש.הוא גם מחמיא לשני הספרדים שאיתו בקבוצה: המאמן לואיס ארגוניס, והחלוץ דני גויזה, הפיצ'יצ'י של הליגה הספרדית אשתקד, שממעט להבקיע. "ארגוניס הוא מורה דרך לכל שחקן וצריך לקבל אותו כמו שהוא", אמר על ארגוניס. קרלוס גם יודע היכן נמצאת הבעייה של גויזה:"מהרגע הראשון דברים לא הצליחו לו וגם לשאר הקבוצה. קשה פתאום להיות למטה אחרי שבשנה שעברה הוא לא הפסיק להבקיע. אבל גויזה שחקן גדול, ולמרות שהקהל בתורכיה לא בעל סבלנות, הוא יוכיח מה הוא שווה והקהל יאהב אותו".
הקלטתי את רוב התוכניות ששודרו עד עכשיו ואני מתכוון להמשיך עם זה. לפני דקות אחדות תם השידור החוזר של משחק האליפות שלנו נגד מאיורקה ב07\2006, ופשוט עברה בי צמרמורת. בקהאם סיים את העידן שלו בריאל מדריד כאשר קאפלו בחילוף שהתברר כגאוני, מוציא אותו בדקה ה-65 ובמקומו מכניס את רייס שלא עשה כמעט כלום עד אותו שלב, אבל במשחק האליפות מבקיע צמד. גם רוברטו קרלוס הגדול בהופעה האחרונה שלו על הדשא בברנבאו. ולא שכחתי את הפציעה של ואן ניסטלרוי לקראת הדקה ה-41. רואים איך הוא קופץ ושואג בגולים שלנו, בעיקר בגול של דיארה, בקהאם אוכל את הלב מרוב מתח, קסיאס לא יכול לעצור את הדמעות, קאפלו מחייך כמו שלא חייך בכל הקדנצייה אצלינו פרט לשער של רוברטו קרלוס נגד רקראטיבו..וכמובן שסאלגדו היה זה שעשה את החור בדרך לשער של מאיורקה, הרי תמיד במשחקים הקריטים הוא ישתחל להרכב איכשהו. את חגיגות האליפות לצערי קצת קטעו, אבל עדיין מדובר במשחק מאוד מרגש. האליפות הכי דרמטית ומתוקה שחוויתי כאוהד. http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/43059000/Xxx/_43059379_reyes416.Xxx תמונה למזכרת
הודעה שפרסמתי גם באוף הספרדי: עוד חודש מעכשיו אני במדריד, ולכן אני מעוניין במידע מכם בנושאים הבאים: 1. טיפים על ההתנהלות בעיר כתייר. 2. בילויים בלילה (מועדונים, ברים וכו') בהנחה והייתם שם בגילאים 20-25. 3. איפה קונים כרטיסים למשחק של ריאל מדריד בעיר עצמה? 4. איך פוגשים שחקנים לפני / אחרי אימון? תודה לכולם.
הייתי במדריד לפני שנה ואין לי ממש דרך לענות על השאלות שלך. 1. טיפים? הזהירו אותי מכייסות אבל לא היה שום דבר, רוב הציבור המדרידאי נחמד, מנומס ואפילו עוזר לך במידה ונתקלת בבעיה. 2. אני עוד לא 15.. 3. באצטדיון (הברנבאו) יש גם בר אוהדים ובכניסה יש כמעט תמיד פקידה נחמדה שיודעת אנגלית מצויין ותעזור לך במה שתצטרך. אני באופן אישי קניתי את הכרטיסים כבר בארץ. 4. לא יודע.
לעזאזל איתכם. עונה שלמה אתם נראים כמו הריזרבס שלנו, עכשיו פתאום נזכרתם לתת רביעיות ושישיות? מזל שלפחות הצייד לא ישחק ברביעי, אחרת בכלל הייתם חוגגים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אני מקווה שאתם מוכנים כי אנחנו באים עם כל הציוד הכבד, אל תבנו על זה שסטיבי לא כשיר כי הוא יגיע כמו גדול. וכשרפא ואלונסו חוזרים לספרד הרקורד מצביע על 3 נצחונות ותיקו. BRING IT ON
שלושה פרטים היסטורים לגבי המשחק אתמול: http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/02/21/futbol/equipos/real_madrid/1235246031_0.Xxx * ריאל מדריד השיגה אתמול את הניצחון התשיעי שלה ברציפות(וולנסיה, ויאריאל, מאיורקה, אוססונה, לה קורוניה, סנטאנדר, נומנסיה, ספורטינג גיחון וכאמור בטיס), ויצרה את רצף הנצחונות השלישי הכי ארוך בתולדותיה. חואנדה הגיע לשיאו של לואיס מולוני שאימן את הקבוצה בעונת 86\1985, וגם אז הקבוצה ניצחה תשע פעמים ברציפות. מיגל מוניז הוא המאמן שהשיג את רצף הנצחונות הארוך ביותר של ריאל מדריד בליגה - הקבוצה ניצחה 17 משחקים ברצף בעונת 63\1962 אז זכתה באליפות, וגם שנתיים לפניכן השיגה רצף מרשים - 15 נצחונות ברציפות. * רק פעמיים במהלך ההיסטוריה שלה, ריאל מדריד כבשה שישייה במחצית אחת, ואת זה עשתה הקבוצה הגדלה של שנות ה-50 כמובן. הפעם הראשונה הייתה בעונת 55\1954, אז הביסה ריאל 7-0 את לאס פאלמס. די-סטפאנו כבש שלושער, חוסיטו כבש צמד ודוראן וריאל הבקיעו כל אחד שער בודד. תוך 21 דקות הובילה ריאל ביתרון של שישה שערים. עונה לאחר מכן ניצחה ריאל מדריד 8-3 את סלטה ויגו. די-סטפאנו, ריאל וקאסטנו כבשו. הניצחון הכי גדול שלנו בהיסטוריה היה 10-1 על לאס פאלמס בעונת 59\1958. הקבוצה הזאת לא אוהבת לשחק נגדינו, היא קיבלה מריאל שביעייה בברנבאו לפני שבע שנים, אז מוריינטס כבש חמישה. * הצמד של ראול אתמול העלה את מאזנו בליגה ל218 שערים. ראול השתווה לדי-סטפאנו לפני שבוע עם הצמד אצל ספורטינג, ואמש כאמור הוא עבר אותו. ראול ממוקם במקום השישי בטבלת כובשי הליגה הספרדית לאורך כל ההיסטוריה, והוא רחוק שער אחד בלבד מקיני שבמקום החמישי. ראול צריך להבקיע עוד 34 שערים כדי להפוך לכובש המצטיין של הליגה הספרדית בכל הזמנים, ולעבור את זארה, החולץ האגדי של בילבאו משנות ה-50, שמספרו המדהים עומד על 251 שערי ליגה. תגובות בקצרה אחרי המשחק אתמול: חואנדה ראמוס:"אנחנו מרוצים מהיכולת אבל יש לנו עוד הרבה עבודה. אנחנו צריכים להמשיך לקחת נקודות בקצב גבוה". היגואין:"תמיד אפשר להאמין ולקוות, זה שם המשחק. אבל חייבים להסתכל רק על עצמינו ולא לחשוב על ברצלונה". פפה והונטלאר שהתראיינו בייחד, אמרו:"אנחנו שמחים מאוד כי הקהל נהנה לראות הרבה שערים. הגיע לקהל שלנו קצת לשמוח אחרי המשחקים הלא ממש טובים שלנו בברנבאו עד עכשיו". יז'י דודק מתוכנן לליברפול: http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/02/22/futbol/equipos/real_madrid/1235320220_0.Xxx יז'י דודק, שהביא את הגביע לליברפול לפני ארבע שנים אחרי תצוגת שיא בפנדלים, מתכונן למפגש נגד האקסית שלו: " הקהל צפוי להינות משני משחקים טובים בין שתי הקבוצות, אבל אני בספק אם יובקעו הרבה שערים,מדובר בהגנות מעולות ובשני מאמנים שדוגלים בטקטיקה מהרמה הגבוהה ביותר. חשוב שנשחק כקבוצה במשחק נגד ליברפול, כמו שאנחנו עושים בשבועות האחרונים. ליברפול ידועה ביכולת האדירה שלה להבקיע במצבים נייחים ואנחנו חייבים להתארגן לכך. ג'ררארד מסוכן עם הבעיטות החופשיות שלו, וגם הקרנות שלהן מניבות הרבה גולים. ליברפול קבוצה שיודעת להבקיע בדקות האחרונות ואסור לשמוח לפני שריקת הסיום. הם אולי במומנטום פחות טוב לאחרונה בליגה, אבל בצ'מפיונס ליברפול תמיד מתעלה על עצמה. לליברפול יש שחקנים מהרמה הגבוהה ביותר, לא מדובר רק בג'ררארד. אסור לשכוח את טורס שהוא סקורר מעולה ושחקן מהיר, צ'אבי אלונסו מנהל את המשחק, קראגר עושה הכל מאחורה וריינה מצויין בשער." ובנושא אחר, מיצ'ל סאלגדו התאמן היום לאחר 11 ימים בהם היה מושבת. לא סביר שיהיה בסגל למשחק נגד ליברפול. היינצה וקנבארו התלוננו על כאבים בסיום המשחק נגד בטיס, אבל התאמנו היום עם כולם והם בסדר גמור. התקשורת מפרגנת לריאל מדריד http://img515.imageshack.us/img515/1954/40321645.Xxx האס: ''ריאל מדריד מתפלת על הליגה בחזרה, בזכות מחצית ראשונה מדהימה עם שישה שערים, שכוללת משחק ברמה גבוהה מאוד''. המארקה: ''דוהרים לעבר הסיכוי לאליפות. ריאל השפילה את בטיס עם שישייה במחצית הראשונה, והמשיכה את הכושר הטוב בו היא מצוייה. לחואנדה ראמוס מגיע קרדיט גדול על האיזון שיצר בקבוצה". האל מונדו: "המרדף של ריאל מדריד החל. מדריד השיגה ניצחון תשיעי ברציפות, הקטינה את הפער מברצלונה ועירערה את הביטחון שלה. הלבנים מציגים את הכדורגל הטוב ביותר שלהם העונה בעזרת מהירות וניידות". האל פאיס: "מדריד מרוויחה את הזכות להאמין. הצוות של חואנדה ראמוס הביס את בטיס עם חצי ראשון גדול והם במרחק שבע נקודות מהמוליכה. לאס מציג משחק כדורגל מושלם ללא שום טעות. הוא נמצא בכל מקום במגרש. יש לריאל מדריד בעל בית במרכז השדה". לה ואנגורדלי: "ריאל מדריד מתפוצצת בענק. ראול והונטלאר הבקיעו צמדים נהדרים במשחק הכי טוב של חואנדה ראמוס על הקווים". ושער המארקה היום - http://estaticos03.marca.com/multimedia/primeras/09/02/g0222.Xxx "אם הם יכולים"