תראה, אין בעיה אם הוא היה עוזב לסיטי, אבל הוא בכלל לא היה סמל במנצ'סטר. אסור לרצות לעזוב את מנצ'סטר? לא היה לו טוב, הוא רצה אולי שינוי, הוא זכה באליפות ורצה סגנון משחק שונה עם מטרות אחרות. סה"כ השתלם לו, זכה באליפות עם ריאל. אני אישית תמיד חבבתי את הארגנטינאי, תמיד נלחם עד השנייה האחרונה ולא פותח את הפה יותר מידי.
אין שום בעיה עם ההודעה שלך, חוץ מהדבר המרכזי שאתה כנראה לא יודע - היינצה ביקש לעזוב לליברפול, אותו היינצה שפרגי כ"כ אהב והאמין בו, ואף נתן לו את סרט הקפטן במשחקים האחרונים בסוף העונה, כולל בגמר הגביע האנגלי אם אני לא טועה(והושיב על הספסל את אברה, מגן טוב ממנו שבעתיים). אין לי שום בעיה עם הבקשה שלו לעזוב, אחרי הכל רשמתי פה בפורום לא פעם שמבחינה מקצועית אני לא רוצה אותו ביונייטד ועדיף שיעזוב כי אברה לא רואה אותו, אבל לבקש העברה לליברפול?זבל.
ומה הבעיה בזה? אתה כנראה לא מבין את עומק היריבות בין יונייטד לליברפול... מי שקיבל את סרט הקפטן מפרגי, הועדף ע"פ אברה הטוב ממנו בגמר הגביע האנגלי מול צ'לסי מבקש לעזוב ליריבה הכי מרה שלנו? תחשוב על אותו סיטואציה - רק עם ריאל ובארסה, נקודה.
אריאל, הודעה אחרונה שלי בנושא כי סטינו מהערך של הדיון-אני אבקש ממך להגיב לי בפרטי. בעיקרון, כשאני לא רוצה שחקן-לא מעניין אותי לאן הוא הולך. זה כמו שתיזרוק את חברה שלך, ותכנה אותה בשמות גנאי כי היא בחרה להיות עם בן אדם שאתה שונא. זה באיזשהו מקום חוצפה אפילו מצידך, שמצד אחד אתה רוצה לזרוק אותו ומצד שני אתה כועס עליו שהוא בחר ללכת למקום כזה או אחר. פיגו היה שחקן שרצינו, לכן מבחינתי הוא בוגד, סביולה לא פעם ולא פעמיים אמרתי שמבחינתי הוא לא בוגד ואני עדיין מאחל לו הצלחה גם בריאל, כי אנחנו זרקנו אותו ובגדנו בו לא להפך.
סביולה רצה להישאר בברסה אבל מה לעשות שהעזיבו אותו , אחרי עונה טובה יחסית של הארנבון שברוב המשחקים הוא עולה מהספסל , הראו לו את הדרך החוצה. יחסית לשחקן שנחשב להבטחה ענקית ודעך במשך השנים ריאל הייתה אופציה מצוינת , או כמו שסביולה אמר :"אני לא בוגד , אני פשוט רוצה לשחק".
קנבארו:"אני מרגיש טוב מאוד, אין לי שום כאבים" http://www.as.com/recorte/20080724dasdasftb_14/C280/Ies/Cannavaro_confirma_buenas_sensaciones_Italiano.Xxx תהליך ההחלמה של פאביו קנבארו קרוב לסיום. מלבד פידבקים של הצוות הרפואי של המועדון ושל נבחרת איטליה, היום דיבר גם השחקן עצמו לגבי התחושות שלו. קנבארו עלה היום לכר הדשא בייחד עם כל הקבוצה וערך אימון חלקי עם הכדור, בצוותא הוא המשיך בתהליך השיקום שלו עם הרופא קרלוס ליליאן. "אני מרגיש טוב מאוד, תהליך השיבה למגרשים משביע רצון", אמר קנבארו שהדגיש:"אין לי שום כאב, הוא כבר עבר". מסתמן שהשחקן יגביר את הקצב של האימונים בימים הקרובים והוא צפוי לחזור במהירות הבזק לאימונים מלאים בייחד עם שאר הסגל. "אני עייף מאוד, אבל שמח, הכל הולך מצויין, שימשיך ככה", סיכם השחקן.
רובן עובד שעות נוספות. גם דיארה מרשים http://img77.imageshack.us/img77/2263/98121120wd3.Xxx "רובן, לאט יותר. אני יודע שאתה יכול לרוץ הרבה יותר מהר, אבל זה השלב בו מורידים את הקצב", כך אמר ברנד שוסטר לאריאן רובן באימון הכושר של הקבוצה. ההולנדי מראה נחישות רבה מאוד, אף אחד לא יכול לעצור את הדחף שלו. הוא ודיארה הם שניים מהשחקנים המובילים בינתיים מבחינת הכושר הגופני והמצב הפיזי, לפי מאמן הכושר, מנולו רואיז. שוסטר כבר התרשם לטובה וזרק להם מחמאות. רובן מגיע לעבודה שעה לפני כל חבריו ומתחיל אימון בחדר כושר. לפעמים הוא אפילו נשאר להתאמן קצת מעבר לשאר השחקנים. הוא רוצה להגיע לעונה הנוכחית במצב האופטימלי. "רובן לא מרוצה מהתרומה שלו לקבוצה בעונה הבאה והוא רוצה שזאת תיהיה העונה שלו", נכתב בין השאר באתר האס. האווירה בין השחקנים מצויינת, והם לא מתביישים להשתמש בהומור. גבריאל היינצה אמר ממש בסוף אימון הכושר, שהרגליים כבר כבדות:"ילדים, קדימה, בואו נראה מי מגיע ראשון, הכתבים פה והם רושמים הכל לעיתון". פאביו קנבארו ראה את דיארה נמרץ גם בסוף האימון והצהיר בו:" מהמדו, עכשיו הולכים, נגמר האימון".
ובנתיים מאחורי הקלעים ריאל עומלת על שירותיו של רפאל ואן דר ווארט. אלא שפתאום ריאל החליטה להיות שקולה במחיר, או אולי זה רק משא ומתן או אסטרטגיה נגד המבורג, מאחר וריאל יודעת שרפאל רוצה לעזוב ושלהמבורג לא ישארו הרבה ברירות. בכל אופן אתמול הגיע פקס ממדריד, ריאל הציעה 6 מיליון יורו, הצעה שכמובן נדחתה על הסוף. הסאגה אבל כך מדווחים בגרמניה רחוקה מלהסתיים.
אני מניח שבסופו של דבר 10-15 מיליון יורו ירצו את המבורג שתמכור את ואן דר וארט. אני מקווה שלא, אבל ככל הנראה ואן דר וארט ילבש את הלבן של ריאל בעונה הבאה. המארקה מפרסם היום על הצעה של 40 מיליון יורו של ריאל על וויה. האמת שאני אדיש בעניין - אם הוא יבוא זה יהיה מצוין, אם לא הוא יבוא זה לא נורא.
רוד "5 משחקים על הספסל ביונייטד ואני עף מפה" ו"6 מיליון יורו לעונה" ואן ניסטלרוי לא ישב על הספסל כשהוא כשיר. לא הייתה חיה כזו 7 שנים והחיה לא תתקיים גם בשנה השמינית שלו בטופ. ראול גם בשנות הבצורת שלו שיחק בהרכב ברוב המוחלט של המשחקים, ובטח ובטח שהוא לא יזוז משם אחרי העונה הכי טובה שלו מזה הרבה זמן. במצב העניינים הנוכחי, לריאל מדריד אין שום סיבה הגיונית לשפוך 40 מיליון יורו על וייה, ולוייה אין סיבה להגיע לריאל כשהוא ימצא בעדיפות שלישית. בקיצור, למארקה משעמם. בקשר לVDV - אם הנסיבות הכלכליות מתאימות, יש שחקנים מסויימים שפשוט לא דוחים אפשרות שלהם, בלי קשר להיגיון מקצועי. במקרה של ואן דר ווארט, יש היגיון מקצועי - הוא יותר טוב מכל מה שיש לריאל להציע בעמדת הפליימייקר, ויש גם היגיון כלכלי (בשוק שבו שחקנים כמו אמאורי נמכרים ב22 מיליון יורו ורובי קין ב30 מיליון יורו, 15 מיליון עבור ואן דר ואארט זה על גבול השוד). מה שכן, לדעתי הגעה שלו תסמן באופן סופי שבריאל השלימו עם העובדה שרונאלדו לא יגיע העונה.
שון, 1. גוטי פליימקר הרבה יותר טוב מואן דר והארט לפי דעתי ואותו דבר לגבי סניידר. ההיתרון של סניידר זו העבודה ההגנתית, הוא יותר מתאים למעריך של שוסטר. לשחק עם סניידר וקשר אחורי במרכז המגרש זה הרבה יותר יציב והגיוני מאשר לשחק עם קשר אחורי וואן דר והארט, שהיכולת ההגנתית שלו שואפת לאפס. גם במליון יורו לא הייתי מביא את השחקן הזה. לא שיש לי משהו נגדו, הוא פשוט לא נחוץ לנו והוא גם נפצע כל יומיים, ויש לנו כבר הולנדי אחד כזה - רובן. כל-כך מרגיז אותי לשמוע את השם שלו בתקשורת, זה כמו עם דייגו שכל-כך רציתי שהוא לא יבוא. 2. רכישה של דויד ויאה לא תיהיה עד כדי כך מוזרה והיא כן תועיל לריאל מדריד. ואן ניסטלרוי מתחיל להיפצע בתדירות דיי גבוהה, חצי מהעונה הקודמת הוא החמיץ, ובנוסף, ברור לכולם שראול לא יעביר עוד עונה מדהימה כזו ללא פציעות(הוא אשכרה היה כשיר לכל המשחקים, 3113 דקות הוא רשם במשחקי הליגה. הוא לא שיחק במשחק חסר החשיבות נגד לבאנטה והיו עוד פעמים מעטות בהן הוא לא סיים 90 דקות, אבל בגדול המספרים האלו מדהימים לגילו). ויאה בהחלט יוכל למצוא את מקומו בהרכב, לא משנה אם זה במקום ראול(שבכלל דובר בתחילת העונה שעברה על להוריד משמעותית את מספר הדקות שלו), או במקום ואן ניסטלרוי שזו אופצייה יותר ריאלית. ויאה חלוץ יותר טוב משניהם. זה יהיה מאכזב לראות את ראול משחק פחות, אבל אולי זה יועיל לו וגם הקבוצה תיהיה יותר חדה(אין לי טענות לראול על העונה החולפת, ממש לא, אבל ויאה פשוט יותר טוב, אין מה לעשות). אם זה יהיה על חשבון רוד זה ממש לא אכפת לי. אם לא יתאים לו והוא יירצה לעזוב, זה בסדר. אני בכלל לא בטוח שהוא יעשה בעיות, אבל גם אם כן, אז במידה וויאה בא ורוד הולך אז השתדרגנו. העיקר שאתה מחליט שלמארקה משעמם.