ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 16, 2008.

1. קטלוני Member

הוא לא סירב להצעה הכל כך מפתה של הסיטי רק לא מזמן?מה כולם כבר החליטו שהוא בריאל מדריד?

2. Raulito Madridista

http://img504.imageshack.us/img504/8015/robbenbs7.Xxx

אריאן רובן חגג היום את יום-הולדת 25, וקיבל מהמועדון מחבט טניס מיוחד עם הסמל של ריאל מדריד. ההולנדי שזו עונתו השנייה בקבוצה, הסביר שהוא אוהב מאוד לשחק טניס ועושה זאת בזמנו הפנוי. עושה רושם שרובן חוגג בטיימינג הטוב ביותר מבחינתו - הוא נמצא בתקופה הטובה ביותר שלו מאז הגיע לריאל מדריד, כאשר הוא כבש בשלושת המשחקים האחרונים ובישל שער במשחק נגד וולנסיה. בנוסף, באתר הרשמי פורסם שרובן הוא השחקן שמאיים הכי הרבה פעמים על שער היריבה - עד עכשיו יש לו 24 ניסיונות הבקעה, ועל פי הממוצע הוא מאיים על השער כל 43 דקות. במבדקי הכושר שנערכו היום למאה מטר, רובן סיים ראשון מבין שחקני הקבוצה עם תוצאה של 10.9 שניות(דרנטה ופפה סיימו במקומות השני והשלישי בהתאמה).
    עוד אמר רובן:"אני מרגיש טוב מאוד עכשיו. גם מהבחינה הפיזית וגם מהצורה שבה אני משחק ואיך שהקבוצה נראית. דברים הולכים מצויין בשבילי. בנוסף, הקבוצה מנצחת כבר מספר משחקים ברצף, אז הכל מצויין. שיפרנו את ההגנה ובהתקפה אנחנו הופכים ליותר ויותר חדים ומפוקסים. בשבועות האחרונים אני מבקיע שערים, ואני שמח, אני אוהב להבקיע, אבל הכי חשוב שהקבוצה תנצח. אני מקווה שהקבוצה תישאר בתמונת האליפות למרות הפער הגדול, ובליגת האלופות הכל פתוח. 'ליגת האלופות בחיים', זה אפשרי".

הונטלאר:"אני שמח כאן"

http://img178.imageshack.us/img178/518/huntelaarenruedadeprenswh2.Xxx

קלאס יאן הונטלאר התראיין היום לאתר הרשמי. בראיון קצרצר(ההולנדי ממש חסכן במילים) הוא מספר קצת על החודש הראשון שלו במדי ריאל מדריד ומפגין איפוק מרשים: הוא בכלל לא לחוץ למרות שעדיין לא הבקיע, ובטוח שהכל ייסתדר בכל הקשור לליגת האלופות. חילופי הנשיאים לא ממש השפיעו עליו. "אני שמח להיות כאן", הוא מדגיש. ראיון קצרצר אבל אופטימי.

איך אתה מתאר את החודש הראשון שלך בקבוצה?
    "ניצחנו שלושה משחקים רצוף, כך שהכל מצויין, לא יכולתי לקוות למשהו טוב יותר. הופעת הבכורה שלי בברנבאו הייתה מאוד מרגשת, קיבלתי הרבה קרדיט מהקהל ומהשחקנים. אני מאוד שמח לשחק כאן. הדבר היחיד שאני חושב עליו עכשיו זה המשחק הקרוב נגד לה קורוניה".

אתה מרגיש לחץ משום שעדיין לא הבקעת שער?
    "לא, אני רגוע לחלוטין. אני חייב תמיד לעשות את המאמץ הכי טוב שלי. היה לי צ'אנס להבקיע אבל הסיומת לא הייתה מספיק טובה. אני צריך להמשיך לעבוד קשה, ואני בטוח שהשער יגיע, אפילו בקרוב".

אתה חושב שתשחק בליגת האלופות?
    "אנחנו נדע מי יישחק רק בסוף החודש. המועדון עובד קשה כדי שגם אני וגם דיארה נוכל לשחק. אני באמת לא מודאג, נראה מה יהיה. התפקיד שלי זה לעבוד קשה באימונים ובמשחקים ולהוכיח למאמן מה אני שווה.

אתה ידעת שישנו סיכוי שלא תשחק בליגת האלופות כאשר הגעת לכאן?
    "באתי מייד כאשר המועדון קרא לי ורצה אותי. הנושא הזה לא כל-כך עניין אותי, זה פחות חשוב. יש עדיין זמן ונראה מה יחליטו.

האם וכיצד השפיע עלייך חילופי הנשיאים?
    "אני לא יודע יותר מידי על מה שקרה שם, אני הרי לא יודע ספרדית ולכן לא קורא עיתונים. אני חושב אך ורק על כדורגל - עבודה קשה והמשחק הקרוב נגד דפורטיבו לה קורוניה.

ואן ניסטלרוי נתן לך עצה כלשהיא?
    "ואן ניסטלרוי חבר טוב. הוא אמר לי להיות מפוקס ומרוכז לאורך כל המשחק. זה הסוד".

מה ההבדל בין הליגה הספרדית לליגה ההולנדית?
    "הליגות מאוד שונות. הלחץ למשל...אין מה להשוות בכלל".

* לאחרונה פורסם בכלי התקשורת שפלורנטינו פרז מתכונן להתמודד בבחירות שייערכו בקיץ, והוא מתכוון לשלב את זינדין זידאן בצוות המקצועי. בין ההבטחות של פלורנטינו פרז נמצא קאקא.
    * דני פארחו חוזר בהדרגה לאימונים ואמור להיות כשיר למשחק הליגה נגד ראסינג סנטאנדר.
    * גוטי כמובן פצוע וייעדר כשלושה שבועות.

Last edited: Jan 24, 2009
  3. Raulito Madridista

סביולה:"המצב שלי בריאל מדריד בלתי נסבל"

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/01/24/futbol/equipos/real_madrid/1232791468_0.Xxx

התמונה של סביולה אומרת הכל. הארגנטינאי לא מאושר וכנראה אם היה יכול לעזוב כעת, הוא היה עושה זאת. נראה שהסוכן שלו ייבדוק עבורו אפשרויות נוספות בשבוע שנותר לחלון ההעברות. במארקה דווח שסביולה ביקש מריאל מדריד לעזוב והציג בפני ההנהלה הצעות מאנגליה ואיטליה(בתחילת חודש ינואר), אבל בקשתו לעזוב נדחתה. מאז שהונטלאר הגיע הוא נחוש ללכת. אולי בפעם הראשונה הוא מדבר בקול רם על מעמדו בריאל מדריד - אפילו לא שחקן ספסל. "המצב שלי בריאל מדריד בלתי-נסבל", אמר היום סביולה לאתר המארקה. "אני מאוד מאוכזב ממה שקורה איתי, לא נותנים לי צ'אנס, אני רוצה לחזור לשחק כבר". ואכן, עם 166 דקות בלבד בליגה, כאשר רובם כמחליף(סביולה פתח בהרכב פעם אחת בלבד העונה, במשחק נגד חטאפה בקולוסיאום), בהחלט אפשר להבין אותו.

הלוואי שסביולה יימצא קבוצה שבאמת תיתן לו צ'אנס. הוא מסוגל להיות שחקן מוביל בקבוצה דרג ב'. אין עוד הרבה זמן לחלון ההעברות, אבל עדיין יש תקווה. אם ריאל תקבל עליו כמה גרושים, מה רע?; שוסטר לא היה הוגן עם סביולה, ממש לא.
    אבל, אני מסכים איתך ארז שהנושא מאוד בעייתי בכל הקשור לליגת האלופות, וטובת המועדון חשובה יותר.
    אני מקווה שבעונה הבאה המצב ייסתדר ושני הצדדים יהיו מרוצים, למרות שקשה לי להאמין שרוד יחזור כמו שצריך מהפציעה הזאת.
    בסוף סביולה יבקיע עבורינו את השער שיביא את גביע אירופה העשירי לברנבאו. משהו קצת דומה לרייס, שרוב העונה היה שחקן מאוד מעצבן, אבל הבקיע צמד במשחק האליפות.
    הכדורגל הוא אירוני ולא צפוי.

Last edited: Jan 24, 2009
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכשרון הכי מבוזבז שקיים נראה לי.
    שיעבור כבר קבוצה בינונית שתיתן לו לשחז ר את ימיו הגדולים.

5. REAL MADRID Member

דור, אם כמה שעצוב לי על סביולה. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמו למכור אותו במידה והונטלאר לא נרשם לליגת האלופות. להישר עם ראול, היגוואין ובואנו כחלוצים היחידים שיכולים לשחק בליגת האלופות זה מצב מסוכן מאוד.

אם הערעור של ריאל יעבור וגם לאס וגם הונלטאר יוכלו לשחק, אז לא תהיה לי בעיה להיפרד מסביולה.

6. Sergio Ramos Member

האמ היא שאני כבר הרבה זמן מייחל שהבחור יעזוב, לטובתו, ועכשיו כשהוא מבקש את זה, מבחינתנו זה טיפשי לשחרר אותו עכשיו עקב הסיבה שארז ציין - סיכויים סבירים שהונטלאר לא יירשם לליגת האלופות(לא מאמין שהעירעור התקבל, אך הלוואי ואתוודה), מה שאומר שאנחנו נשראים עם גונזו וראול, כאשר בואנו הוא הקלף היחיד מהספסל. מצד שני, הסגל דינמי, במיוחד בקישור ואני מאמין שגם פציעה של אחד מהשניים לא תחסל אותנו לגמרי ונוכל להסתדר, אבל אין ספ שאסור להתלות על זה ואני נגד המכירה שלו בשלב זה.

לגבי סביולה כשלעצמו, קראתי את כל הראינות שלו מאז הגעתו לקבוצה, וזו הפעם הראשונה שוהא מביע האכזבה וצער. בכולם הוא הדגיש שהוא עובד קששה באימונים ולמרות הספסול המתמשך לא מוותר על מקומו. נעשה לו עוול גדול שבא לי לבכות עליו מרוב רחמים.

7. xavi6 Member

נגד המכירה שלו? מה יש לכם להיות נגד, ממילא גם אם ראול והיגוואין יפצעו המאמן הסרוח שלכם ישים את היינצה ומרסלו בחוד. אתם פשוט יכולים לעשות קורסים מזורזים לקבוצות לאיך להרוס שחקן. למרות שבמקרה הזה אנחנו התחלנו את הקורס, אתם פשוט עשיתם את המתכונת והבגרות.

Last edited: Jan 25, 2009
  8. Sergio Ramos Member

כשאתה אומר המאמן הסרוח שלכם, אני מניח שאתה מתכוון לשוסטר(?), כי על חואנדה באמת שקשה לגבש דעה. למרות הכל יש לפניו 3 חלוצים בסגל ואחרי עונה שלמה על הספסל אף אחד לא מצפה שראמוס יתחיל לתת לו פתאום דקות משחק. ההבאה של הונטלאר עקב הפציעה של ואן ניסטלרוי היא הקש האחרון מבחינתו, לא ייתנו בו אמון בריאל מדריד גם עוד מאה שנה. לטובתו אני רוצה שיעזוב, לטובתנו שהיא בראש ובראשונה אני נגד המחירה שלו מהסיבה שציינתי...

הוא את הטעות שלה עשה בקיץ, דאז היו לו הצעות לא רעות מקבוצות כמו פורטסמות למשל בהן הוא היה משתלב מצויין לדעתי או לחלופין מרגיש את הטעם של הדשא שאצלו אבד כבר מזמן, אבל הוא החליט להישאר מקובע ו"להלחם" על המקום שלעולם לא ייקבל.(כשאני אומר לקבל מקום אני מתכוון כמובן לדקות משחק נכבדות, שכן לפתוח בהרכב לא היה לו סיכוי בעונה שעברה עקה היכולת המצויינת של ראול)

9. REAL MADRID Member

סביולה מבחינתו עשה את הפעולה הנכונה כשיצא לתקשורת בתלונות. לריאל מדריד לא תהיה אמנם בעיה לדחות את ההצעות שסביולה יגיע איתן, מבחינת סביולה אין לו מה להפסיד.
    בכל מקרה, אחת הסיבות שסביולה לא עזב בקיץ האחרון לא הייתה עם כל הכבוד "רצון להילחם על המקום בהרכב", הסיבה הייתה שסביולה מחזיק חוזה מצוין בריאל מדריד (2.5-3 מיליון יורו בעונה) והוא לא מצא אף קבוצה שמסכימה לשלם לו את אותם סכומים.

10. xavi6 Member

צודק, הבחור פשוט רעב ללחם שכסף זה הדבר שהכי חשוב לו. אלוהים, איך הוא יאכיל את ילדיו ויממן להורים שלו עוף בשבת?

11. REAL MADRID Member

כסף זה לא הדבר שהכי חשוב לו, תקרא את מה שכתבתי כמו שצריך. אך למרות זאת, האמונה שהוא יקבל דקות משחק כשיש בסגל חלוצים כמו ראול, רוד והיגוואין זה לא מה שהשאיר אותו בקבוצה בקיץ האחרון.

12. REAL MADRID Member

המארקה מדווח כפי שצפינו שלאסנה דיארה נבחר ע"י חואנדה ראמוס לשחק בליגת האלופות. בריאל מדריד עדיין מקווים שהערעור ייתקבל וגם הונטלאר יוכל לשחק, אך בקבוצה מודעים לסיכויים הנמוכים שזה יקרה.

13. Pipe Member

סאביולה אידיוט. ישב על הספסל של קבוצה גדולה והתייבש. מה הוא עושה כשנגמר לו החוזה? עובר לספסל של קבוצה גדולה אחרת. אני מניח שהמשכורת הייתה שיקול עיקרי, אבל שלא יבוא בטענות לאחרים. זה שהשימוש בו היה נמוך מהצפוי, ממש על גבול העלבון, זה עניין אחר, אם כי אני מניח שגם הוא לא ציפה קלבל הרכב בריאל.
    אם דרישות השכר שלו היו נמוכות יותר (ובמחשבה שנייה גם אם לא, ראיתי הרבה מאוד שמועות לגביו בהקשר של אנגליה) אני מניח שהיו עומדות בתור כמה קבוצות דרג ב' מאמצע-תחתית הליגות הבכירות שהיו נותנות לו מקום בהרכב. כעת אין לו ברירה והוא יהיה חייב להתפשר על השכר.

14. xavi6 Member

אז זהו שון, שהוא לא אידיוט, והוא כן ציפה לקבל הרכב. שאיזה מאמן מקרקר סביב החור של התחת שלו עוד לפני שהוא מונה למאמן, מה הוא אמור לחשוב? שהוא יביא אותו בשביל לייבש לו את התחת? תאמין לי, אם הוא היה יודע שהוא עוזב את ברסה לריאל תמורת זה, אין לי כל ספק שהוא לעולם לא היה עובר.

Last edited: Jan 26, 2009
  15. Raulito Madridista

לאס הוא הבחירה המתאימה לליגת האלופות, אנחנו לא יכולים להתפשר על קישור אחורי רך כל-כך. בנוגע להתקפה, סביולה ייצטרך לקבל יותר דקות ונקווה שחלילה לא יהיו שום פציעות. היו כבר קבוצות שזכו בליגת האלופות בלי חלוץ רציני - ליברפול למשל וגם מילאן באופן מסויים. האיש הכי חשוב הוא אריאן רובן. אבל יש לי תחושה שברגע האמת הוא שוב יאכזב אותנו עם עוד פציעה מרגיזה. ואם זה ייקרה, אז אולי חואנדה ראמוס יהיה חייב להסיט את היגואין לקישור, כדי להוסיף יצירתיות. על דרנטה ווואן דר וארט קשה לסמוך כרגע.

ירדן,
    יכול להיות שסביולה האמין שהוא יהיה שחקן הרכב בריאל מדריד, אבל זו הייתה משימה קשה מאוד כבר מההתחלה. על ראול ומעמדו לא צריך לפרט יותר מידי(מה גם שבעונת קאפלו הוא חזר קצת לשחק כדורגל אחרי שנתיים וחצי רעות של שוטטות ללא כתובת), ואן ניסטלרוי היה מלך השערים של ריאל באליפות קאפלו והשחקן המצטיין, כך שהוא היה באנקר. היגואין גם היה בתמונה ולא מעט אוהדים חשבו שבשנה שעברה הוא ייפרוץ. סביר להניח שסביולה האמין שהוא ייקבל יותר דקות בריאל מדריד.
    בכל אופן, יש כאלו שטוענים שאולי משהו לא בסדר עם סביולה, משהו מסתורי שם. הרי חואנדה ראמוס הוא המאמן השלישי כבר שלא מאמין בו - רייקארד היה הראשון, שוסטר השני, ועכשיו חואנדה ראמוס. אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים. בכל הקשור להשקעה אני לא חושב שיש בעייה. אני גם לא חושב שבאימונים הוא רע. לא יודע. סוגייה מעניינת.