ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. Sergio Ramos Member

2. Bensh Member

אתה מדבר על אאוזביו
    אוסביו הוא מישהו אחר

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

0-3 לריאל מול מאיורקה

אז אחרי היצחנות הקטנים-גדולים על ולנסיה וויאריאל בבירנביאו ריאל חוזרת לנצח גם בחוץ והפעם מול מאיורקה 0-3 , להזכירכם הניצחון האחרון בחוץ היה בקלדרון מול אתלטיקו משער של היגוואין בדקה ה-96 בפנדל , לפני המשחקים מול יובה ותחילת המשבר.
    עם דודו אוואט בהופעת בכורה בשער מאיורקה ניסתה לעצור את ריאל אבל ללא בצלחה וכבר אחרי 3 דקות רובן כבש בקלילות , ואז בדקה ה-17 ראול מקבל כדור מצוין מגונזלו היגוואין ועם העקב מבקיע במשחקו ה-500 בליגה , שער ענק של שחקן ענק.
    בהמשך זה נראה קל מדי למרות שמאיורקה הגיעה לכמה מצבים מצוינים אבל החמצות איומות במיוחד זאת של אראנגו , איזו החמצה מדהימה.
    השלישי היה כבר משפיל לאוואט ומאיורקה כאשר ראמוס מקבל כדור גדול מגאגו ובועט בוולה כדור בין הרגליים של השוער הישראלי שנתן כמה הצלות נחמדות אבל ירצה לשכוח את המשחק הזה.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg850379.Xxx

רובן מבקיע את הראשון

http://images.one.co.il/images/d/gg850385.Xxx

ראמוס חוגג את השלישי

http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg850375.Xxx

אוואט מאוכזב

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/8/111978.Xxx

השער הענק של ראול

4. Riki Member

5. Raulito Madridista

http://img152.imageshack.us/img152/2665/1112kn1.Xxx

שער המארקה היום - "ככה צריך לשחק"

http://www.as.com/recorte/20090112dasdaiftb_17/C280/Ies/Terapia_victorias.Xxx

המשחק אתמול כידוע היה ציון דרך משמעותי בקריירה של ראול, שערך את ההופעה ה-500 שלו במדי ריאל מדריד, והשער שכבש היה מספר 212 שלו בליגה. לראול חסרים עוד חמישה כדי להפוף לכבוש הטוב ביותר של ריאל מדריד בליגה הספרדית בכל הזמנים.
    כרגיל, בראיון לאחר המשחק, העדיף ראול להתמקד בקבוצה עצמה ולא באירוע המרגש מבחינתו. ראול הדגיש לאחר המשחק שלדעתו האליפות בהישג יד. "יש עוד הרבה משחקים והם יכולים לאבד נקודות", אמר ראול, אבל החלוץ גם ציין:"אבל, אם ברצלונה תמשיך בכושר הנוכחי שלה, זו משימה בלתי-אפשרית". "האליפות בהישג יד, יש עוד הרבה משחקי ליגה, יכול להיות שברצלונה תיכנס לתקופה פחות טובה כמו שהייתה לנו. אבל, אם היא תמשיך בכושר הנוכחי שלה, זו תיהיה משימה בלתי-אפשרית עבורינו למרות שניתן את הכל", אמר ראול. הקפטן לא היסס להחמיא לברצלונה:"המאמן עושה שם עבודה טובה ויש לו חלק גדול בהצלחה. יש לברצלונה סגל השחקנים איכותי ורחב, הערכים אצלהם זה דבר חשוב. בינתיים הם מאושרים ובצדק".
    אחר-כך התפנה ראול לדבר על ההופעה החגיגית מבחינתו:"אני כבר המון זמן בריאל מדריד, 14 שנים ליתר דיוק. אני מעולם לא חשבתי שאגיע למספרים מדהימים כאלו. אין ספק שזה היה אירוע מרגש ואני גאה". ראול היה כמובן חייב להזכיר שהקבוצה מעל הכל ואמר:"הדבר החשוב באמת זה שניצחנו היום. אנחנו כבר עם הפנים למשחק הבא".

פפה מחמיא לכולם, ראמוס חושב שרובן השחקן הכי טוב בעולם. השחקנים שבעי רצון מהניצחון ורוצים המשכיות. גם המאמן אומר את דבריו לגבי המצב.
    עוד תגובות מאתמול:

חואנדה ראמוס:"אני מאוד מרוצה מאיך שהקבוצה שיחקה. הפכנו משחק לא פשוט על הנייר למשחק קליל. עשינו מתפרצת קטלנית כבר בדקה השנייה וזה כיף להתחיל את המשחק עם יתרון. לריאל מדריד יש שחקנים טובים מאוד שמסוגלים לשלוט בקצב המשחק ואני שמח. גם אחרי שהבקענו את השער הראשון והשני המשכנו לחפש שערים נוספים, זו הדרך שלנו. הקבוצה עשתה לחץ בלתי-פוסק על מאיורקה ולכן הרוויחה כדורים. ההגנה עשתה עבודה טובה מאוד ורובן מהצד השני".
    אריאן רובן:"אני רוצה להמשיך בכושר הטוב שבו אני נמצא. השער שלי היה חשוב, הוא הביא לנו הרבה ביטחון, תמיד כיף להוביל בדקות הראשונות. אבל מה שחשוב זה שהקבוצה ניצחה, וזה גם טוב להבקיע עוד שערים. הניצחון מביא לנו ביטחון כי לא ניצחנו בחוץ כבר הרבה זמן. יצרנו רצף לא רע עד עכשיו ואנחנו רוצים להמשיך בקצב צבירת הנקודות, אנחנו עדיין מאמינים שאפשר לזכות באליפות".
    סרחיו ראמוס:"אני מאוד שמח שניצחנו, זה היה חשוב. שיחקנו מצויין. היו לנו מצבים ומאיורקה לעומת זאת בכלל לא סיכנה את השער. אנחנו חייבים להמשיך לעבוד קשה בתקווה לצמצם פערים מהמוליכה ברצלונה. אני שמח כעת ומרגיש טוב מאוד מבחינה פיזית ומקווה עוד להשתפר. השער המהיר של רובן עזר לנו. רובן הוא השחקן הטוב בעולם".
    פפה:"ראול הוא מנהיג ואנחנו חייבים לברך אותו. הוא שחקן מצויין ואדם ענק. חואנדה ראמוס שינה אצלינו הרבה דברים, אנחנו נראים הרבה יותר טוב. אנחנו חייבים להמשיך ככה. יש לנו סגל מצויין. דיארה למשל כבר במשחק השני שלו הפך לבעל בית באמצע. אני בטוח שהוא יצליח. חייבים להמשיך לנצח עם אותה מנטאליות. ככה נגיע רחוק".

* זהו ניצחון החוץ הראשון של ריאל מדריד מאז הדרבי נגד אתלטיקו בויסנטה קאלדרון במחזור השביעי.
    * איקר קסיאס ערך אמש את ההופעה ה-450 שלו במדי ריאל מדריד, וסגר משחק שלישי ברציפות ללא ספיגה בפעם הראשונה העונה.
    * סרחיו ראמוס כבש אתמול את השער הראשון שלו העונה בליגה.

גלריית התמונות של המארקה מהמשחק אתמול

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/09
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/01/15/futbol/equipos/real_madrid/1232052968_extras_portada_3.Xxx

קלדרון יגיש מחר את מכתב ההתפטרות שלו אחרי כל הלחצים שהופעלו עליובימים האחרונים. ויסנטה בלודה סגן הנשיא יחליפו .

7. קטלוני Member

אם יש קבוצה שמפרקת את ריאל אז זו ריאל עצמה.
    עד שמשהו מתחיל להסתדר והנה עוד מכה.

8. REAL MADRID Member

אני בהחלט לא בטוח שזה דבר כ"כ רע. זה לא מצב אופטימלי להחליף נשיא באמצע העונה אבל זה לא שהוא ייתפטר בגלל היכולת של הקבוצה - הוא יעשה זאת כיוון שהוא מושחט.

במידה והוא ייתפטר הבחירות יוקדמו, במידה ופרז מחליט לרוץ - אני צופה לו ניצחון קליל.
    ישנה אופציה שהבחירות יישארו במועדן בעוד כשנה וחצי אך לקראת העונה הבאה, כשהברנבאו מארח את גמר ליגת האלופות וריאל חייבת להתחזק משמעותית - אני לא רואה את זה קורה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/09
  9. קטלוני Member

אם הוא יבחר,אני מקווה בשבילכם שהוא לא יתחיל קדנציה נוספת של הגלקטיקוס.

10. REAL MADRID Member

הדעות שלי כלפי פלורנטינו מאוד לא חד משמעויות. שניו האחרונות כנשיא ריאל מדריד היו שנים של סבל טוטאלי עבור שחקני ואוהדי הקבוצה והעובדה שהוא סיים את תפקידו לפני סיום הקדנציה אומרת הכל. אך מצד שני צריך לזכור שבהתחלה (לפני שהשתן עלה לו לראש כנראה) הוא היה הצלחה מסחררת. היום המושג "גלאקטיקוס" הוא מושג רע, הערך שלו הוא שכסף לא קונה הצלחה - אך בשנים הראשונות של פרז כנשיא, הערך של אותו מושג היה גאונות והצלחה. מה גם שפרז בנה בסיס כלכלי כה רחב שנשיאי ריאל מדריד בעשור הקרוב יהנו ממנו.

פרז בן אדם הרבה יותר אמין מקלדרון שהבטיח אך לא ידע לקיים. אך מנגד פרז התערב בהחלטותיו של המאמן ודווקא מפה קלדרון הוא דוגמא טובה לאיך נותנים לאנשי המקצוע (מיאטוביץ' ושוסטר בשנתיים האחרונות, ועכשיו מיאטוביץ' וראמוס) לעשות את העבודה - ובעובדה שקלדרון זכה בשתי אליפויות מחזקת את הטענה שנשיא צריך לעקוב מהצד ולהשאיר לאנשים שמבינים בכדורגל לנהל את מדיניות הרכש וההרכב.
    החיוך של פרז הוא חיוך שאפשר לראות שהוא לא 100% יושר ואמינות, אני מפחד שבחירתו של פרז תחזיר את התקופה הברזילאית שקלדרון עמל כ"כ קשה בשביל להיפטר ממנה ורק לאחרונה ראמוס סיים את המאלכה כאשר שלח ליציע את מרסלו. אני מפחד ששחקנים כמו היגוואין ייפגעו מבחירתו של פרז שרוצה להראות שהוא בונה את הסגל שלו מחדש.

יש בי אמונה שפרז למד מטעויות עבר ובמידה וייבחר הוא יהפוך את ריאל מדריד לקבוצה עם הכדורגל הטוב בעולם כמו שכבר ראינו שהוא יודע לעשות. אך יש בי גם פחד מבחירה של פרז שתחזיר את ריאל מדריד למקומות שאנחנו לא רוצים להיות בהם שוב.

11. Engel Del Madrid Member

מן הפח אל וואחד פחת .
    פרז ? אין נשיא בריא יותר בשטח ? לעולם לא אשכח את הנשיא הזה שבנה אימפרייה והרס קבוצה . לא תודה .
    מצידי , להמשיך עם מיאטוביץ' בתור נשיא . רכישות נבונות , 2 אליפויות ..

12. REAL MADRID Member

מיאטוביץ'? הבחור מסוכסך עם חצי מהקבוצות באירופה.
    אני לא רואה אותו נשאר בריאל מדריד אחרי הבחירות הקרובות.

13. Engel Del Madrid Member

שיביאו את קורנפיין !

14. Cup of Tea Liverpool, UK

מה?!
    מילא אם זה היה מצחיק...

15. REAL MADRID Member

הבחירות אמנם נערכות בקיץ אך מעניין מאוד לעקוב אחרי הידיעות שסובבות רובן ככולן סביב המועמד הראשי לנשיאות, פלורנטינו פרז שבינתיים שומר על שתיקה. איך אפשר שלא, ריאל מדריד נכנסה גם לסאגה שהסעירה את עולם הכדורגל בשבוע האחרון - קאקה. אמרסון ששיחק במועדון לפני כשנתיים תחת קאפלו משוכנע שבמידה וריאל מדריד תציע, קאקה יעבור לשורותיה בקיץ הקרוב. הדיווחים האחרונים מדברים שפרז כולל את הקשר הברזילאי כחלק מרכזי בתעמולת הבחירות שלו כשתגיע ויחד איתו יכלול גם את ארסן ונגר מאמן ארסנל, וססק פאבגרס. גם הדיבורים על כריסטיאנו רונאלדו עולים מחדש ורק ימשיכו לעלות ככל שהימים יעברו. האם הדיווחים רצינים? בשלב כזה של העונה די ברור שלא, אבל זאת נהדרת להשתעשע במהלך השבוע..