הונטלאר הוא רכש מצוין , RVN כבר מבוגר וטוב שהביאו שחקן מצוין שיתן לו פייט גם כשיחזור מהפציעה. עכשיו חסר קשר אחורי ברמה במקום גאגו ודיארה כדי שריאל תעלה על הדרך הנכונה , זה וחזרה של כל שחקני ההגנה מפציעות.
הונטלאר:"החלום הפך למציאות" http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/llegada_huntelaar_031208_ES.Xxx קלאס יאן הונטלאר, שחקנה החדש של ריאל מדריד אומנם יוצג כשחקן ריאל מדריד במסיבת העיתונאים המוסרתית מחר בשעה 14:00 שעון ישראל, אך ההתרגשות מבחינתו כבר בשיאה. היום הוא בשדה התעופה של מדריד ועם חיוך גדול אמר על המעבר לקבוצתו החדשה - "זה חלום שהופך למציאות". "היומיים האחרונים היו מאוד מעייפים, אבל מה שחשוב זה שאני מאושר ואני מרגיש מצויין", הוסיף הונטלאר בהקשר זה. החלוץ ההולנדי שלח תודות רבות לאנשי הקבוצה על האמון בו. "אני מודה לריאל מדריד על צ'אנס גדול, ריאל מעניקה לי ביטחון רב. הפעם ריאל לא רק הקדישה לי תשומת לב והביעה עניין, אלא עשתה צעד נוסף ואני שמח להיות כאן". ההולנדי יודע טוב מאוד בשביל מה הביאו אותו וכבר מדבר על העמדה במגרש "אני רוצה לשחק קרוב לרחבה", הוא מדגיש, וכמובן מוסיף:"ולהבקיע המון שערים בעזרת השחקנים שמסביבי, שכמובן הם חשובים לא פחות. אני אוהב להבקיע שערים וזה ממש לא חשוב לי אם בראש או ברגל. לגבי המטרות, הונטלאר לא שונה מהאחרים. "ביומיים האחרונים מה שהעסיק אותי זה רק לסגור את הסאגה, לחתום על החוזה, רק על זה חשבתי", הוא מציין, "אבל ברור שאני רוצה לזכות בהרבה תארים עם החולצה הלבנה וזה בהחלט אפשרי".
הרכש הראשון של ינואר, קלאס יאן הונטלאר, הוצג היום רשמית עם מדי הקבוצה וקיבל את המספר 19: http://up48.siz.co.il/up3/rzjthyjohlmi.Xxx הונטלאר עם קלדרון ודי סטפאנו. מאושר מהגעתו.
רכש מאוד נכון , השחקן שהכי מזכיר את רוד מבחינת המועמדים שהוזכרו. הוא עדיף בהרבה על פני ארשבין שגורלו היה להיות קסאנו 2. בד"כ אחרי ינואר אנחנו נכנסים למשבר , הפעם נקווה שהנטלאאר ישבור את המנחוס ויעזור לקבוצה בהמשך הליגה וכומבן עליית שלב בצ'מפיונס.
ביחד עם השמועות על בעיה כלכלית בולנסיה מגיעה גם השמועה הזאת לגבי סילבה. אם הוא מגיע אז הקבוצה משתדרגת בכמה רמות בינואר, ואולי סוף סוף נראה מערך עם שני קיצונים...
יש פה מישהו שעדיין לא חושב שהבעיה העיקרית שלנו זה עמדת הקשר האחורי? עזבו את זה שדיארה פצוע וחייבים קשר אחורי כי גאגו הוא היחידי.. גאגו פשוט לא מתאים להיות קשר אחורי לבד.. הוא לא מהנגרים האלה שמקצצים כל דבר שזז ולא נותנים להתקרב לרחבה.. חייבים להביא קשר אחורי ברמה גבוהה שיעשה לנו קצת סדר בהגנה כי ההגנה שלנו היא תוהו ובוהו.. קבוצות נכנסות לנו לרחבה 30 פעם במשחק וזה בלתי אפשרי להמשיך ככה. לדעתי הפתרון זה דה רוסי שיכול לשדרג אותנו בכמה רמות או אפילו ולוסו הצעיר שיוכל לעזור להגנה שלנו הרבה יותר ממה שגאגו עוזר.
דה רוסי הוא לא הפתרון מכיוון שאין לו מחיר. הבאתו של ואלסו יכולה להיות השקעה טובה לעתיד אך כרגע הוא לא מתאים לקבוצה כמו ריאל מדריד. לדעתי דיארה קשר אחורי מספיק טוב וגם גאגו בתור המחליף שלו. הבעיה מתחילה כששאר שחקני הקישור לא עוזרים להם מספיק וכל התקפה של היריבה מתבצעת ביתרון מספרי.
אם נשים בצד את מה שקרה אתמול מול סיביליה ... קשה להבין איך מאמן של קבוצה כה מפוארת קובע בתבוסתנות והססנות שאין סיכוי לנצח בברצלונה. איך מאמן לאחר הצהרה כזו (גם אם היא אולי תרגיל פסיכולוגי) ממשיך לאמן שם? adamy7 מה עושה אצלך חתימה כל כך קדושה? ואם אתה אוהד שלנו,למה אין זכר לתגובות שלך בדיון של הסיטי?
גאגו הוא לא האידיאל מסיבות שצויינו כבר בדפי הדיון הזה עשרות אלי פעמיים, וכך גם דיארה שעם כל הכבוד לו הוא לא קשר אחורי ראוי לריאל מדריד ובינתייםן הוא אירןא רובן 2 של הקבוצה מבחינת הפציעות. עוד מהקיץ טענתי שחובה על הקבוצה להתחזק בקשר אחורי ברמה עולמית שייתן את הטון וידחוף קדימה, אבל כחלק מאי ההתחזקות אנחנו ממשיכים להיפגע ללא סוף.
מהמדו דיארה גמר את העונה http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/12/08/diarra370x200.Xxx הקשר ממאלי עבר היום ניתוח וייעדר כחצי שנה עד שבעה חודשים, ובכך סיים את העונה. ראול:"אנחנו מאמינים ביכולת שלנו לנצח בקאמפ-נואו" http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/raul_pipa_sevilla_ES.Xxx אולי הדבר היחיד שנשאר מקבוצת הכדורגל שלנו, וכמובן שהוא לא משדר לוזריות כמו המאמן שלנו, שהתבטא אמש לתקשורת:"במצב כזה אי-אפשר לנצח בסופר-קלאסיקו". "הצוות לעולם לא ייאבד את האמונה שלו", מדגיש ראול לקראת המשחק ומבטל את דבריי שוסטר. "אנחנו יודעים שברצלונה קבוצה נהדרת במומנטום מצויין, עם אמונה גדולה וזה יהיה מאוד קשה, אבל אנחנו בהחלט יכולים לקחת את שלוש הנקודות בקאמפ-נואו, אנחנו בטוחים ביכולת שלנו לנצח שם. יש לנו עוד הרבה מה לעשות העונה". ראול גילה לעיתונאים ששוסטר אמר לשחקנים בחדר ההלבשה משהו אחר לגמריי:"שוסטר אמר לנו בחדר ההלבשה שאנחנו יכולים לנצח את המשחק אם נתחבר. אנחנו יכולים לעשות הרבה נזק לברצלונה במשחק ביום שבת" עוד מראול: "גם אם לא ננצח בקאמפ-נואו יש לנו עוד הרבה מה להגיד ולעשות העונה, שום דבר לא גמור, נותרו עוד המון משחקים. ננסה להציג משחק טוב ולהשיג תוצאה טובה. נשתדל גם לפצות את הקהל במשחקים נגד זניט ווולנסיה בבית, ולסיים את השנה בטעם טוב, הדבר הכי חשוב זהו כבוד המועדון. "המשחק נגד סביליה היה קשה לכולם, כבר הרגשנו שאנחנו עומדים לנצח וההרחקה שיבשה לנו הכל, השחקנים נתנו מאמץ אדיר וזה לא הספיק. ראול על התפטרותו של מיצ'ל:"זה יום עצוב עבור ריאל מדריד והאוהדים, זה לא קל עבורינו שמישהו טוב הולך, אבל צריכים לכבד את דעתו". השופט על הרחקתו של אריאן רובן: http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/12/07/arbitro370x200.Xxx דברי השופט גונזאלס ואסקז:"רובן קיבל את הצהוב הראשון בדקה ה-50 אחרי עבירה על רנאטו. בדקה ה-76 הוצאתי לו צהוב שני משום שמחא באופן דרמטי על ההחלטה שלי". הוא קילל את השופט אחרי שזה הוציא לו את האדום - "אני אזיין אותך", ואמר צרח עליו אחרי המשחק:"היה פנדל". ------------------------------------------------------------ על הפציעה של דיארה: מבחינתי לא מדובר בבשורה קשה כל-כך, אפילו רחוקה מאוד מההלם על ההודעה בקשר לואן ניסטלרוי, משום שגם אם דיארה היה נעדר שלושה חודשים, ספק אם הוא היה מצליח לחזור לכושר שאפיין אותו בפתיחת העונה ואני גם ככה חשבתי שהקבוצה צריכה רכש בינואר בעמדת הקשר האחורי. הפציעה המצערת של דיארה ממשיכה את הקו שלי, חייבים לחזק את הקבוצה בקשר אחורי ראוי וגאגו הוא ממש לא כזה. חאבי גארסיה יותר מתאים ממנו כרגע אבל שוסטר לא נותן לו קרדיט משום מה. אני מחכה לשובו של רובן דה לה רד, כשהוא שיחק הקבוצה נראתה הכי מאוזנת, אבל השאלה באיזה כושר הוא יחזור. קשה לחשוב על אופציות טובות לחיזוק הקישור האחורי בינואר וחבל. מה שכן זה מתסכל שהפציעה של דיארה נבעה מסתם משחק נטול כל ערך מבחינת נבחרת מאלי. על אריאן רובן: אני חושב שיש מקום לערער על הכרטיס הצהוב השני, הרי ברור שהגיע לנו פנדל וזה היה משנה את כל התמונה, אבל אני חושב שהעובדה שרובן אכן קילל את השופט ומן הסתם הוא נתפס על כך והמצלמות קלטו את זה, העובדה הזו מנמיכה מאוד את הסיכויים שהערעור ייתקבל. לפי הרושם שלי כרגע הקבוצה בכלל לא מתכוונת לערער על הכרטיס וחבל, אין מה להפסיד.
נראה לי שהוא התכוון יותר לאיזה שחקנים יהיו זמינים לקלאסיקו. יותר קל עכשיו במדריד לרשום את רשימת הנעדרים וזה הולך ככה: היינצה,פפה,ואן ניסטלרוי,דיארה,דה לה רד(שלא ידוע מצבו ולא ידוע מתי יחזור),רובן,מרסלו,מיגל טורס,שניידר. והיום אפשר להוסיף להם את דרנטה שנטש את האימון היום ועדיין לא ידוע חומרת פציעתו.
דה לה רד יחזור ככל הנראה לאחר פגרת חג המולד. רשמת את סניידר כאחד הנעדרים, דווקא הוא חוזר לאימונים השבוע וישחק בקלאסיקו. אני מקווה שנערער על האדום של רובן. אם אלא זה ההרכב האופטימלי: קסיאס אנטון מצלדר קנאברו ראמוס גאגו גוטי סניידר ואן דר וארט ראול היגוואין