ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 16, 2008.

1. REAL MADRID Member

2 עכשיו ו-2 אחר כך

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/calderon_radiomarca_ES.Xxx

נשיא ריאל מדריד, רמון קאלדרון התראיין היום ל'רדיו מארקה' והתייחס לרכש שהמועדון יבצע גם בקיץ וגם בינואר הקרוב. "בקיץ יהיו 2 או 3 החתמות של כדורגלנים ש'ירגשו' את האוהדים שלנו, לא תהיה לנו בעיה להציג אותם כבר ביוני". אמר הנשיא שאוהדי הקבוצה כבר לוקחים את הבטחותיו בערבון מוגבל. גם על חלון העברות הקרוב וכה חשוב בינואר דיבר קלדרון שאמר "יהיו כמה פנים חדשות שיחתמו תוך שבעה עד עשרה ימים. הם יהיו שני צעירים, מבטיחים, עם אופי התקפי שיעזור לקבוצה ויוכלו לעזור לנו בליגת האלופות.

2. Ohad_Glr Member

אני אישית חושב שבינואר יגיעו זראטה וארשאבין. נכון שמהדברים של קלדרון אנחנו מבינים שיגיעו שני שחקנים שיכולים לשחק בצ'מפיונס אבל בכל זאת אני מאמין שארשאבין יגיע.
    עם הרכש הזה בהחלט נוכל לסחוב עונה ובקיץ צריך להתבצע שינוי עמוק בסגל. מגן שמאלי, קיצוני (אלא אם כן באמת יגיע ארשאבין ואז יש מקום לחשוב על זה) וגם קשר אחורי. כל זה בנוסף לגראי שיצטרף למדריד יפתרו את הבעיות שבסגל הנוכחי. בנוסף לזה כמובן שצריכים גם למכור כמה שחקנים, אבל לגבי זה ניהיה הרבה יותר חכמים בסוף השנה, כשנראה את היכולת של כולם לכל אורך העונה.

Last edited: Nov 28, 2008
  3. XabiAlonso Member

אנחל די מאריה, הקשר הארגנטינאי הצעיר של בנפיקה יחתום בריאל. תזכרו.

4. Sergio Ramos Member

הדברים של קלדרון מעלים אצלי את סף האופטימיות, אם כי כמו שאמרו, יש לקחת הכל בעירבון מוגבל כי זה בכל זאת, קלדרון.

בינואר רכש מהסוג של ארשבין\זארטה אמור כמו שאמר אוהד לסחוב לפות עד הקיץ שם יגיע החיזוק המעמיק של הסגל הלא שלם.

5. REAL MADRID Member

אתם מחשיבים את ארשבין בן ה-27 (תקנו אותי אם אני טועה) לצעיר מבטיח?
    הוא אמנם לא מבוגר אבל גם לא צעיר.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו לב מה הוא אומר "הם יהיה שחקנים צעירים ומבטיחים שיעזרו לנו בליגת האלופות" ארשבין לא אחד כזה שיכול לעזור לריאל העונה בליגת האלופות.

7. slagoo Member

ההבטחה הזאת של קלדרון מעלה אופטימיות, אם כי לא יותר מדי, שחקנים צעירים זה לא בהכרח מה שיעזור לנו עכשיו והייתי יותר שמח לקראק אחד, אם כי אני מבין שבמצב הנוכחי, זה כמעט ובלתי אפשרי.

8. Ohad_Glr Member

אני אגב מקווה מאוד שהשחקנים הצעירים יגיעו מאירופה ולא כישרונות מדרום אמריקה. למרותצ שאני מכיר את רוב הדרום אמריקאים (שמשחקים בדרום אמריקה) שמקושרים לריאל אני לא חושב שזה הזמן המתאים להביא אותם (למרות ההצלחה עם היגואין) . שחקן שמגיע מדרום אמריקה צריך זמן להסתגל וריאל צריכה שחקנים שיכולים לתרום עכשיו. אתה מביא שחקנים בינואר מברזיל כשהקבוצה במצב טוב ואתה רוצה לבנות אותם לטווח ארוך, לא כשהקבוצה צריכה שחקנים שיתרמו מיידית.
    כמובן שאני לא אתנגד להבאה של איזה כישרון מברזיל, אם יחד איתו יגיעו עוד שחקנים שיכולים לתרום בטווח הקרוב.

9. real-chelsea Member

לפי דעתי ההחתמה המושלמת תיהיה ודאד איביסביץ` השחקן שמככב העונה בהופנהיים הקטנה עם 17 שערים ב 15 משחקים.

10. Raulito Madridista

דה לה רד צפוי לשוב בשבוע הבא

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/delared300808ok_ES.Xxx

אתר המארקה מדווח שרובן דה לה רד, שלא התאמן במשך חודש וחצי מאז התמוטט באמצע משחק גביע המלך נגד ריאל אוניון, ישוב לאימונים קלים בשבוע הבא, בשני או שלישי, למרות שטרם התבררה הסיבה להתמוטטות. למעשה, אף רופא עדיין לא קבע שדה לה רד בריא כדי לחזור להתאמן ותוצאות הבדיקות שעבר עדיין בבדיקה. בריאל מדריד מתייעצים עם הרופאים הכי טובים בעולם כדי להבטיח שחייו של דה לה רד לא יהיה בסכנה חלילה.
    ישנן בשורות טובות אך גם שליליות בקשר לסגל לקראת המשחק נגד סביליה בעוד כשבוע. היגואין, דיארה קנבארו ורובן השלימו אימון מלא היום(השניים האחרונים החלו להתאמן כבר בסוף השבוע שעבר אך לא נכללו בסגל למשחק נגד חטאפה כדי לא לסכנם), הם קרובים מאוד לכשירות מלאה וצפויים לעמוד לרשותו של ברנד שוסטר. מצד שני - ווסלי סניידר ופפה נמצאים בספק רציני למשחק. ההולנדי נפצע והוחלף אמש בדקה ה-15 על ידי ואן דר וארט, והוא סובל מחתך ארוך בירך השמאלית, מה שככל הנראה יימנע ממנו להשתתף במשחק. פפה סובל מהתכווצות שרירים ויעבור מבחן כשירות. מיגל טורס שהוחלף על ידי סאלגדו, ספג מכה חזקה אבל הוא יתאושש עד המשחק.
    פאביו קנבארו גילה אופטימיות לקראת המשך העונה כשאמר:"זכינו בשנה שעברה באליפות עם אותו סגל, הליגה עוד ארוכה".

----------------------------------------------------
    לא ברור לי עדיין מי החליט על כך ולמה, אבל לדעתי זה לא בסדר, עדיין לא התברר אם השחקן בריא או לא. עם כל מכת הפציעות הקשה והעובדה שאני באמת מתגעגע לשקט שהוא העניק למרכז השדה ולמסירות הקצרות, אסור לסכן אותו.

בקשר לארבעת האחרים שחוזרים לכשירות מלאה - על רובן אני עדיין לא סומך כי אצלו תמיד יכולות להיות תקלות ובדקה התשעים. בכל מקרה, אני מאוד אופטימי, עם ארבעת השחקנים האלו בהרכב הקבוצה אמורה להיראות הרבה יותר טוב ואולי יהיה לנו מה למכור נגד סביליה בברנבאו.
    על הפציעה של סניידר לא מצאתי מידע בשום מקום, הוא שחקן שמוסיף לנו המון איזון לקבוצה ואני מקווה מאוד שהוא לא יחמיץ מעבר למשחק הקרוב(קשה להאמין שנגד סביליה הוא יישחק).

יש כאלו שמפקפקים ביכולת של פפה. אני מסרב לתת דעה מקצועית מפורטת כלפי פפה כרגע(בגדול - יש משחקים שהוא מושלם כמו בקלאסיקו אשתקד או נגד אתלטיקו בדרבי הנוכחי, ויש משחקים שאני פשוט לא מבין מה הוא רוצה לעשות, לדעתי הוא עדיין צעיר ויכול להתפתח וללמוד מקנבארו), מה שכן, עם כל הכבוד לנתונים הפיזים המרשימים, הוא נפצע מכל דבר, זה לא יאומן.

11. Sergio Ramos Member

אם בריאל מדריד באמת יכוונו למטרות כאלו, לפיהן כל חלוץ אלמוני(לא מזלזל בו חלילה)שכובש בליגת הלהלה לנד שלו מספר דו-ספרתי של שערים יובא לקבוצה, אזיי נגיע לאבדון.

בינואר אני מקווה לראות שחקן בסגנון של זארטה, שלמרות שגם הוא לא מוכח ברמות הגבוהות, דובר עליו עוד הרבה לפני שהגשנו עליו הצעה ושחקן מסוגו זה המקסימום שפדג'ה וקלדרון יוכלו לפנק את שוסטר.

12. Raulito Madridista

דו"ח פציעות - פפה ייעדר מהקלאסיקו; לפחות סניידר יהיה כשיר

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/12/01/Pepe_370x200.Xxx

האתר הרשמי דיווח על הפציעות של שלושתם השחקנים שנפצעו נגד חטאפה, והמצב לא כל-כך מעודד.
    מצד אחד, ווסלי סניידר אמור להיות כשיר לסופר-קלאסיקו בעוד 12 ימים, שכן הוא נפגע בשריר ומשך ההתאוששות הוא בין עשרה ימים לשבועיים, הוא יעשה את המאמצים לשחק וסביר להניח שנראה אותו.
    לעומתו, פפה ומיגל טורס לא יוכלו לעזור לנו. הבלם הפורטוגלי נפצע בשריר הארבע-ראשי וייעדר כחודש, כלומר יחמיץ את כל החודש הקשה העומד בפנינו. מיגל טורס יחסר גם הוא מפציעה בשריר כמו סניידר, אך משך היעדרותו יותר ארוך בשבוע אחד - שלושה שבועות, והוא לא יספיק לחזור בזמן ונראה שבמועדון יעדיפו לא לסכן אותו. תוסיפו לכך את הפציעה של היינצה שנפצע נגד באטה לשלושה שבועות, ותקבלו מערך הגנתי מזעזע.

13. Sergio Ramos Member

קשה לאכול את זה, קשה לקלוט שבקלאסיקו מרסלו(!!!!)ומיצ'ל סאלגדו(!!!!) ישחקו בעמדות המגנים, בעוד מצלדר השלומיאלי שלא דשא כבר עונה וחצי במרכז ההגנה. זה לא רק ברצלונה ב13 לדצמבר, זאת גם סביליה, ויאריאל, ולנסיה אחת אחרי השנייה. יחזרו כמה פצועים עד אז(דיארה רובן, קאנברו..), אבל זה ממש לא מנחם אותי... אני כבר מפחד לפתוח את האינטרנט ולהתעדכן במצב הפצועים..

14. -RAUL Member

כמו שהיה אמור לקרות, בריאל יצאו בהודעה בשעה האחרונה שהחלוץ שנרכש הוא הונטלאר ונשארו רק כמה פרטים אחרונים בחוזה שלו...

מה שעצוב זה שהונטלאר פצוע לחודש וחצי לפחות ואני לא מבין מה המטרה בלקנות שחקן פצוע כשהקניה שלו נעשת בגלל בעיית פצועים!

נקווה שהוא יבריא ויחזור לכושר מהר ושיהיה לו בהצלחה..

אה ועוד הולנדי :-0

15. guyholl Member

הפציעה שלו אינה משמעותית מכוון שגם ככה מועד ההעברות מתחיל רק בחודש הבא. הכל בהנחה שזה באמת נכון.