ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 16, 2008.

1. -RAUL Member

כבר היה לי דז'ה וו ממשחק המטפחות עם לושמבורגו שניצחנו 1-0 מאוד מאוד לא משכנע, הייתי ממש בטוח שזה הולך לקרות, אבל כנראה ששוסטר יקבל עוד משחק או שתיים.
    האמת שהתפללתי שזה יקרה, אבל אחרי השער של סניידר היה נראה שכל העניין לא הולך לקרות.

להביא את קרספו זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות, עדיף לשחק עם רוד כשהוא עם גבס..

אני לא יודע מה מיאטוביץ' חושב או שהוא בעצם צופה הדוק של 5 + גולד אבל קרספו ממש ממש לא אותו שחקן של פעם ואפילו לא אותו שחקן מלפני שנתיים שלוש.

עדיף כבר לתת לבואנו להיות על תקן חלוץ רביעי בהרכב מאשר סתם לבזבז כסף מיותר על קרספו.

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק לי ארשבין לא הוכיח כלום???

הוא נתן עונה שעברה משחק טוב נגד לברקוזן ומשחק גדול (כמו כל הקבוצה שהייתה מדהימה)נגד באיירן.
    ביורו הוא נתן משחק אחד טוב נגד הולנד וזהו!!!

בליגת האלופות הוא היה עוד שחקן ובטח שלא יבוא על תקן כוכב לריאל מדריד הגדולה...

לדעתי בשבילכם הכי טוב זה הונטלאר או שיביאו את דייגו מיליטו שאני לא מבין איך אף קבוצה חוץ מגנואה לא הציעה עליו בקיץ.

3. Raulito Madridista

על פי ההערכות הראשונות של הצוות הרפואי, היגואין יחמיץ את צמד המשחקים הקרובים אך לא יותר מכך.

היו כמה דקות שממש הייתי לחוץ. ממבט ראשון הפציעה נראתה לי דווקא קלה יחסית, אבל כשראיתי את היגואין ממרר בבכי, וכמובן שמעתי מה אמרו שגיא כהן ונדב יעקובי, אז כבר התחלטתי לחשוב על תסריטים נוראיים ממש, כמו פציעה ארוכת טווח של היגואין, בידיוק במצב הכי קריטי מבחינתו שואן ניסטלרוי מושבת. זו בהחלט הייתה הקלה לקרוא שההיעדרות היא מינורית, אנחנו צריכים את היגואין כשיר ורעב לקראת החודש הקשה שבא עלינו. אם לא ננצח את באטה גם עם הנוער, ואני מדגיש זאת, אז זו בושה וחרפה.
    אם המשחק אתמול היה קריטי אז סניידר היה ממשיך לשחק, זה ברור, הוא קיבל בעיקר מנוחה. אתמול הוא היה המצטיין במגרש ללא ספק, אני אופטימי בקשר אליו.
    אני מחכה בקוצר רוח לחזרתם של דה לה רד ורובן, עם כל זה שהוא ייפצע שוב דווקא בטיימינג של משחק עונה.

ובנושא אחר,
    התחלתי להשוות בין ריאל מדריד הנוכחית לזו של שנה שעברה, גם לאחר 12 מחזורים:
    המאזן העונה - 26 נקודות, 8 נצחונות, 2 תוצאות תיקו ו2 הפסדים, הפרש שערים של 29-17;
    המאזן אשתקד - 28 נקודות, 9 נצחונות, תיקו ו2 הפסדים, הפרש שערים של 29-12;

אני חושב שריאל מדריד של העונה שעברה הייתה עדיפה על ריאל מדריד של העונה גם בשלב הנוכחי, כלומר 12 מחזורים. לגבי ההתקפה אפשר לבוא בטענות למעשה גם בשנה שעברה, אני בהחלט זוכר זוועתון נגד חטאפה, משחק מרדים ומתסכל נגד לה קורוניה בברנבאו, ניצחון לא מרשים על רקראטיבו ואותו דבר נגד אלמרייה. אבל לגבי החלק ההגנתי אין לי ספק - בעונה שעברה זה עבד יותר טוב, ואני לא מתכוון למשחק אתמול כי רקראטיבו מציגה משחק התקפה ששואף לאפס. גם בחלק ההתקפי אני עדיין טוען שהיינו טובים יותר, הקבוצה יצרה יותר מצבי הבקעה. גם האופי של הקבוצה היה חזק יותר, היה קשה לנצח אותנו, לריאל מדריד היה כח הרתעה, בוודאי שבברנבאו, ובשבועיים האחרונים זה לא קיים, השחקנים משחקים בלי ביטחון, יש היגיון בדבר, אבל עדיין זה לא מצדיק יכולת כזאת. ברור שהקבוצה לחוצה, אבל מי שלא יודע לעמוד בלחץ אז שלא יתעסק בכדורגל.
    שימו לב שבשנה שעברה בשלב כזה של העונה הקבוצה כבר שיחקה נגד ארבע קבוצות צמרת: אתלטיקו(מח' 1, ב), ויאריאל(מח' 2, ח), וולנסיה(מח' 10, ח') וסביליה(מח' 11, ח'). מה שאני מנסה להראות כאן זה ששיחקו במגרשים לא פשוטים בכלל(לא צריך להזכיר את החמישייה נגד ויאריאל) והיה סביר שנאבד נקודות במשחקים האלו, גם את אספניול במונז'ואיק פגשנו והיא הייתה בכושר מטורף. השנה איבדנו נקודות נגד יריבות חלשות כמו ויאדוליד ואלמרייה שנחלשו משנה שעברה, אותו דבר לגבי אספניול. על נאסח הריאזור לא נגבור מעולם.

* ברנד שוסטר השלים אתמול את משחקו ה-50 במדי ריאל מדריד, והמאזן:
    35 נצחונות, 5 תוצאות תיקו ו 10 הפסדים - 110 נקודות מתוך 150, הפרש שערים: 113 - 52

4. XabiAlonso Member

אני היחידי שממש היה שמח להחזיר לשורותינו את קסאנו בינואר? (אם זה היה אפשרי)

Last edited by a moderator: Nov 24, 2008
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20081115/heinze1511086.Xxx
    בנוסף ךפציעות יש גם את הכרטיסים הצהובים שעלולים לגרום להעדרות ממשחקים של ריאל וכשהקלאסיקו קרב ובא הנה הרשימה המלאה של המוצהבים:

מרסלו והיינצה 4
    ואן דר וארט וסרחיו ראמוס 3
    גוטי,היגוואין,גאגו,פפה,סניידר וקאסיאס 2
    סלגאדו,קאנאברו,דיארה,דלה רד וחאבי גארסיה 1

6. XabiAlonso Member

ה-as והמארקה מדווחים על התעניינות הולכת וגוברת של ריאל מדריד בבסטיאן שוויינשטיגר, בקשר הגרמני הבינלאומי של באיירן מינכן.

7. -RAUL Member

חשוב להזכיר שלשווינשטייגר נגמר החוזה ב31.6 בסוף העונה הנוכחית לכן אם זה יקרה זה יהיה העברה בחינם.

לדעתי אבל זה הסוכן שלו מנסה להשיג לו חוזה משופצר.

אם כבר מישהו שלדעתי אולי יעשה את הדרך מבאיירן אלינו זה פודולסקי שלא מרוצה מהמעמד שלו בבאיירן ונחשו מה? ריאל מחפשת חלוץ!

8. Engel Del Madrid Member

אין בי אמונה שפודולסקי ישתלב ..
    מותר לחלום על ארשבין ?

9. kaz Member

באמת על סמך מה אתם תופסים כל כך מארשבין?

באמת שאם היו נותנים לי לבחור בין פודולסקי או ארשבין הייתי בוחר בפודולסקי.

10. Sergio Ramos Member

אני נמנע מלהביע דעה אישית על היכול של ארשבין מכיוון שלמעט משחקי היורו של נבחרתו רוסיה לא הזדמן לי לצפות בו, אבל אין ספק לגבי דבר אחד והוא שיש לבחור מה למכור, והרבה. אמנם מרבית האוהדים סוגדים לו ורוצים לראות אותו בקבוצה על סמך לא הרבה דקות צפייה בו, אבל היות וריאל מדריד זקוקה בינואר לחיזוק בדמות ארשסין כמו אוויר לנשימה, אני אישית חושב שחייב לנצל את ההזדמנות להביא אותו. הרי מגוון האפשרויות בינואר אינו גדול במיוחד והסיכוי להביא שחקן ברמה עולמית שמוכח ברמות הגבוהות הוא סיכוי כמעט אפסי.

אנחנו זקוקים לו כמו אוויר לנשימה כאמור ואניאני אשמח לראות אותו בריאל מדריד, שחקן מעניין מאוד שמי יודע עוד עשוי לשרת אותנו לכמה שנים טובות.

11. REAL MADRID Member

היינצה בחוץ לשלושה שבועות

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/heinze261108_ES.Xxx

מגנה השמאלי של ריאל מדריד, גבריאל היינצה נפצע בניצחונה של ריאל מדריד 1-0 על באטה בוריסוב ביום שלישי בליגת האלופות ויעדר כ-3 שבועות. הארגנטינאי הפגוע ברגלו השמאלית יעדר כאמור כשלושה שבועות וצפוי להחמיץ את המשחקים בליגה נגד חטאפה, סביליה וברצלונה. המגן יעדר גם ממשחקה האחרון של הקבוצה בשלב הבתים בליגת האלופות כשיחמיץ את הגעתה של זניט לסנטיאגו ברנבאו.

בשורות מעודדות מגיעות מכיוונם של פאביו קנאברו שהחמיץ את צמד המשחקים האחרונים ואריאן רובן, השניים ערכו אימון מלא עם יתר שחקני הקבוצה וצפויים להיות כשירים למשחק נגד חטאפה ביום שבת הקרוב. מהאימון נעדרו כמובן היינצה הפצוע ורובן דה לה רד שעדיין נח לאחר התעלפותו במשחק הגביע נגד ריאל אוניון. היגוואין ודיארה שמתאוששים מפציעותיהם לא צפויים לשחק נגד חטאפה בשבת ועבדו בחדר הכושר. אלברטו בואנו הצעיר התאמן גם היום עם סגל הקבוצה הבוגרת.

12. Raulito Madridista

מדהים איך עד שיש לנו חדשות טובות מגיזרת הפצועים, הן מלוות גם בפציעות חדשות. אנחנו הקבוצה הכי פצועה באירופה פרט לצ'לסי. אני באמת לא זוכר דבר כזה בריאל מדריד כבר הרבה זמן. היו פציעות בעונת 06\2005, למשל הפציעה הארוכה של ראול, רונאלדו גם הוא נפצע שלוש פעמים למשך היעדרות של חודש, גם זידאן נעדר חודשיים(בנפרד) מהמגרשים וכמובן ג'ונתן ווודגייט, אבל מבחינת מספר שחקני סגל מושבתים, לא היה דבר כזה.
    חבל מאוד שעד שגבריאל היינצה הציג משחק אחד נורמאלי, אז הוא נפצע. למרות שהיינצה רוב העונה הזאת נראה רע מאוד, אני מעדיף לראות אותו משחק בחודש הקשה הצפוי לנו מאשר את מרסלו למשל. וזו הזדמנות לתת את הבמה למיגל טורס - מדרידיסטה, שקט ואחראי. אפילו השחקנים התחילו לגעור במרסלו על השטויות שלו.
    אני הייתי מעדיף לחכות עם אריאן רובן, למרות שצפוי לנו משחק מאוד קשה בחטאפה והקבוצה מבחינה התקפית נראית חלשה מאוד(לא שבהגנה המצב מצויין, כן...) אולי להכניס אותו למספר דקות לקראת הסיום. רק חסר שהוא ייפצע לנו שוב. בקשר לקנבארו אני בדיעה שונה, שיחזור להרכב אם זה אפשרי. אני רוצה שמיגל טורס יישחק בצד שמאל וראמוס בימין, שלא נפסיד את ראמוס כמגן.

בכל הקשור לחלון ההעברות,
    אני לא אתפלא אם לוקאס פודולסקי יגיע אליינו כחיזוק לשפיץ. באיירן מינכן לא תחזיק אותו בכוח לאורך זמן, ולדעתי המחיר גם לא יהיה כל-כך יקר. במדי הנבחרת הוא מאוד מרשים, אבל בבאיירן זה סיפור אחר לגמריי, למרות שיש לו סיבות מקלות, אני אגדיר את זה ככה. דווקא לא מעט אוהדי באיירן לא מעריכים אותו יותר מידי, אני חושב שהוא יכול להיות חיזוק לא רע, השאלה מה לגביי העתיד. הוא והיגואין הם אותו סגנון, אף אחד מהם לא חלוץ שפיץ.
    בקשר לחבר השני שלו מבאיירן מינכן, בסטיאן שוושטיינגר, לדעתי הוא לא יבוא, הוא ימשיך בבאיירן. למרות שאין לנו הרבה מה למכור כרגע ואין קיצוניים פנויים אחרים בשוק, אני לא כל-כך מתלהב ממנו. הוא לא "קיצוני אמיתי" וגם הוא לא עושה מספיק מהלכים אישיים בבאיירן, יש משחקים שהוא לא תורם כלום להתקפה. הוא נלחם, שורף שטחים, שחקן חכם עם בעיטה טובה, אבל הוא משחק הרבה באמצע ויש לנו מספיק שחקנים עם נוכחות באמצע.
    אולי הרכש שהכי הייתי רוצה לראות בינואר - הונטלאר. חשיבה גם לשנים הבאות, מה גם שהוא יוכל לשחק בצ'מפיונס-ליג השנה. הסיפור הזה יקר, אבל שווה.

13. kaz Member

המחיר של פודולסקי הוא 15 מיליון יורו.

לפי דעתי אתם צריכים אותו כמו אוויר לנשימה.

14. REAL MADRID Member

דור, ציינת את הונטלאר כחשקן שתרצה לראות בקבוצה, אני מסכים איתך , כבר שנתיים שאני מחכה לראותו מגיע לסנטיאגו ברנבאו אבל הסיכוי שנראה את זה קורה בינואר קטן מאוד. הונטלאר הוא אחד החלוצים החמים באירופה ואייאקס תבחון לא מעט הצעות לפני שתמכור אותו, מה גם שכרגע הוא פצוע ויחזור לפי מה שידוע לי בעוד כחודש-חודש וחצי. אנחנו צריכים חלוץ חם ולא חלוץ שנצטרך לשקם לאחר פציעה ארוכה. חיזוקים בינואר צריכים להיות של שחקנים שייתנו את התפוקה כבר מההתחלה.

אני לא מת על פודולסקי ולא מתלהב לקרוא עליו אבל אם זה הוא או כלום - ללא כל של ספק אנחנו צריכים להביאו. לגבי הגרמני השני, שווינשטיינגר, התרשמתי ממנו מאוד ביורו האחרון ולמרות שמבחינת כישרון הוא לא מתקרב לא לרובן ולא לרוביניו - אני חושב שהוא יכול להשתלב יופי בשיטת של הקבוצה (לא כמו פרנק ריברי שפשוט תפור על ריאל מדריד של שוסטר).

יהיה בסדר.

15. XabiAlonso Member

אני לא מתלהב בכלל מלוקאס פודולסקי. שחקן שהייתי מאוד רוצה לראות בריאל זה מאורו זראטה מלאציו.
    שחקן כשרוני בטירוף, וגם יכול לשחק בליגת האלופות.