ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. Sergio Ramos Member

ומנגד, לייחס חשיבות לכל ידיעה שנוגעת בין היתר באמירות כאלו ואחרות שנוגעות במאמנים, לא מתאים לפורום שלנו.

ואני לא ראיתי ברצון של רונאלדו לעזוב כעניין כספי בלבד, אלא יותר כחיפוש אחר אתגר ומיצוי עצמי ביונייטד איתה גרף כבר הכל.

2. Pipe Member

אחח האירוניה... אתה קורא להתנהגות של סיר אלכס ילדותית ולא מתאימה לרמות האלה כשאתה בעצמך מזהם את הדיון בזיוני שכל ילדותיים שקשורים לרמות של וואן ולא של איסוקר. לקרוא לאחד מהמאמנים הגדולים בתולדות המשחק אם לא הגדול שבהן ילדותי אתה יודע, אבל כנראה שהבנת הנקרא זה גדול עליך.
    תבין, ההתבטאויות האלה לא קיימות. המארקה כתבו ש"בפגישה בין רונאלדו ופרגוסון בליסבון לפני שבועיים" נאמר כך וכך - בלי ציטוטים, בלי מקורות, בלי כלום. 5 פסקאות של ספקולציה זולה - זה אמין בערך כמו החזה של מירי בוהדנה.

ואם כבר אתה מביא את השטויות מהכתבה ההיא לכאן, לפחות תביא את כולן. פסקה אחרי זה הם עצמם כתבו שרונאלדו סרב לעבור לברצלונה (שנציגיה כמובן נפגשו עם הסוכן שלו) כי הוא רוצה לשחק רק בריאל מדריד - הנה הטיעון הראשון שלך הולך לפח. יש לך עוד שטויות בשרוול? bring it on.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/8/08
  3. Raulito Madridista

אני כבר לא רוצה שיגיע אליינו אף אחד, מה שאני בסה"כ מבקש זה שהקבוצה תתחיל להראות קצת כדורגל במשחקי ההכנה, היום זה זמן טוב מאוד להוריד חלודה, הרי ביום ראשון אנחנו כבר מתארחים במאסטייה למשחק הראשון של הסופר-קופה. לחלק האחורי אין לי טענות, זה ברור שההגנה תורכב משחקנים אחרים בעונה הנוכחית(אולי גם היינצה יישחק כמגן שמאלי ואז החלק האחורי אמור להיות יותר יציב מאשר בעונה החולפת, אני רק מקווה שהארגנטינאי ייתרום משהו גם לחלק ההתקפי), אך ההתקפה מאכזבת. העיקריים שבולטים ביכולת חלשה במשחקים עד עתה הם ראול, רוד וגוטי.
    אני חושש לראות את היגואין נפגע במידה ומגיע עוד חלוץ. אני רוצה לראות את הארגנטינאי משחק יותר מאשר בעונה החולפת. שוסטר הטיפש עצר את ההתקדמות שלו. אם הוא היה מנצל יותר נכון את סגל השחקנים הרחב שלנו, אולי היינו מתקדמים יותר בליגת האלופות. לדעתי אם ויאה יבוא זה צריך להיות על חשבון ואן ניסטלרוי, ואני לא אומר את המשפט הזה בקלות.

4. Ohad_Glr Member

מעניין אותי מאוד איך גילית שרונאלדו הוא זונת כסף. אני ישמח מאוד אם תיתן איזה משהו שיראה לנו למה בדיוק הוא זונת כסף.

אני אישית מאמין שרונאלדו באמת רוצה מגיל קטן לשחק בריאל מדריד. האהדה לריאל בפורטוגל היא גדולה וזה לא מופרך כל כך לחשוב ככה.
    אני גם חושב שעם התנהגות נכונה הוא היה יכול להוציא ממנצ'סטר חוזה יותר גדול מזה שהוא היה מקבל במדריד. הרי במדריד יש את השכר "הגלקטי" שאותו הוא כנראה היה מקבל (כמו ראול). די בטוח שממנצ'סטר הוא היה יכול להוציא חוזה יותר גדול (אם אין לו כזה כבר עכשיו).

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/08
  5. Pipe Member

הוא לא גילה כלום. he is just full of shit. הלאה לנושאים ריאליים ואמיתיים שבאמת שווים התייחסות.

הוא מרוויח ביונייטד את המשכורת הגדולה ביותר בקבוצה (120 אלף ליש"ט לשבוע=8.7 מיליון יורו לשנה) שזה שכר שווה ערך למשכורת הגלקטית של ריאל. המטרה שלו לא הייתה להוציא יותר כסף, ואם כן אז פרגי היה מעלה לו את השכר בעוד כמה אלפים לשבוע וסוגר ענין עוד ביוני. הענין הוא הרבה מעבר לזה, והוא נטו הרצון שלו לשחק בריאל מדריד, להגשים חלום ילדות ולהיות קרוב למשפחה שלו.
    לדעתי הוא תוך שנתיים בברנבאו. ואם הייתי צריך להמר על זה, הייתי שם את הכסף על כך שכבר במחנה האימון הבא באוסטריה הוא יהיה שחקן ריאל מדריד. הסיבה העיקרית - זוכרים איפה יתקיים גמר ליגת האלופות בשנה הבאה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/8/08
  6. Raulito Madridista

צ'לסי שיפרה את הצעתה לגבי רוביניו

http://www.marca.com/primeras/08/08/g0813.Xxx

ברנד שוסטר ממשיך בניסיונות לשכנע את רוביניו להישאר בריאל מדריד. בתקשורת הספרדית טוענים שהגרמני מודאג מאוד מחוסר הוודאות לגבי הקשר, שביקש מהנהלת הקבוצה לעזוב את המועדון על פי הפירסומים, אך שוסטר דוחה את הדיבורים ואומר:"רוביניו שחקן שלנו ואנחנו לא מוכנים לשחרר אותו, הוא שמח בריאל מדריד מאוד שמח". רוביניו יוכל להרוויח בצ'לסי חמישה מליון יורו לעונה, יותר מכפול ממשכורתו כרגע. מה ששוסטר לא יודע זה שצ'לסי שיפרה היום את הצעתה בקשר לקשר הברזילאי. ההצעה הקודמת של צ'לסי עבור השחקן הייתה 25 מליון יורו, סכום שהוגדר על ידי אנשי ריאל מדריד כבדיחה, אך הפעם צ'לסי שידרגה את ההצעה - 32 מליון יורו.

ריאל מדריד - פרנקפורט 1:1

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/robinho_354_120808_ES.Xxx

בשיחזור של גמר ליגת האלופות משנת 1960, נפגשו אתמול ריאל מדריד ופרנקפורט, וסיימו ביניהן בתיקו 1-1. ריאל מדריד, שבשורותיה שיחקו לראשונה הפינאליסטים של גמר היורו האחרון, קסיאס, ראמוס, דה לה רד ומצלדר(השניים האחרונים נכנסו כמחליפים), לא הרשימה גם הפעם והתחילה לשחק כדורגל רק במחצית השנייה. בדקה השביעית עלתה פרנקפורט שנראתה נחושה הרבה יותר, להיתרון: פפה לא הסתדר עם כדור חופשי שהוגבה טוב לרחבה, נגח אחורה למשקוף של השער שלו, ומי שעט על הריבאונד כדי לכבוש היה בלייד. ריאל ניסתה בעיקר מבעיטות מרחוק(דיארה) אבל גם הגיע למצב ממשי לכיבוש: ואן ניסטלרוי קיבל כדור ברחבה, עשה חצי סיבוב ובעט למשקוף. היינצה מסר את הריבאונד לראמוס וזה החמיץ. במחצית שינה שוסטר את המערך של הקבוצה ועבר למערך של חלוץ אחד בלבד, כאשר רוביניו החליף את ואן ניסטלרוי. גם דה לה רד(החליף את דיארה שהיה דווקא טוב), מצלדר(היינצה) ובפטיסטה אולי בהופעתו האחרונה בלבן(גוטי), עלו לשחק. בדקה ה-70 השוותה ריאל מדריד. היגואין שנכנס חמש דקות לפניכן במקום ואן דר וארט, מסר כדור עומק טוב לסביולה שהחליף את ראול המנומנם, זה חלף על פני השוער ומסר לרוביניו שגילגל לרשת.

ריאל מדריד: קסיאס; ראמוס(סאלגדו, 65), פפה(חאבי גארסיה, 79), היינצה(מצלדר, 46), טורס; דיארה(דה לה רד, 46), גוטי(בפטיסטה, 46), ואן דר וארט(היגואין, 65), רובן; ראול(סביולה, 65) וואן ניסטלרוי(רוביניו, 46)

* תמונות מהמשחק למעוניינים

ברנד שוסטר:"אני אהבתי את המשחק שלנו. היו דברים מעניינים וחיוביים ואני שמח".
    רפאל ואן דר וארט:"שיחקנו לא רע, אבל חייבים להשתפר לקראת הסופר-קאפ וזה מה שנעשה".

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/08
  7. Raulito Madridista

רוביניו היה בביתו של קאלדרון ושמע:"אתה לא למכירה"

http://www.as.com/recorte/20080814dasdaiftb_20/C280/Ies/Calderon_Robinho_venderemos.Xxx

התקשורת הספרדית מפרסמת שרוביניו הלך אמש לביתו של ראמון קאלדרון, נשיא ריאל מדריד, ושוב ביקש לעזוב את הקבוצה. "תבין אותי, צ'לסי מציעה לי חוזה של שישה מליון יורו, וזה לא רק זה, הרגשתי כמה פעמים שלא מאמינים בי בקבוצה, אני בטוח שאני שחקן יותר חשוב", אמר רוביניו לנשיא. קאלדרון שמע את בקשת הברזילאי והגיב לו:"אתה לא למכירה. שוסטר רוצה אותך בפרוייקט שלו לקראת השנה הבאה, ואתה צריך להבין שאתה שווה הרבה יותר ממה שצ'לסי הציעה". נראה שהשחקן יינהל עוד שיחה עם שוסטר כדי לשמוע לגבי מעמדו בקבוצה.

* 'האס' מפרסם שהיום ככל הנראה תיסגר סופית מכירתו של ג'וליו בפטיסטה לרומא. נציגים מהקבוצה האיטלקית הגיעו אמש לספרד כדי להגיע לסיכום לגבי המשכורת שירוויח השחקן, זה הפרט האחרון למעשה שלא סגור. רומא מציעה שני מליון יורו ובפטיסטה דורש שלושה מליון יורו, שכר זהה למה שהרוויח השנה בריאל מדריד. מרומא נמסר על העניין:"אנחנו בטוחים שהכל ייגמר כמו שצריך, זה עניין של שעות בודדות". ככל הנראה רומא תציע לבפטיסטה מענקים שמנים וזה מה שיוביל לסוף העיסקה.
    עריכה:האתר הרשמי מאשר - ג'וליו בפטיסטה שחקן רומא

* "אני לא יודע מה העתיד שלי, אין לי תשובות", כך אמר אמש לתקשורת אזקייל גאראי, בלמה הארגנטינאי של ריאל מדריד. עד מחר יש לקבוצה אפשרות לבטל את השאלתו לראסינג סנטאנדר ולצרף אותו לשורותיה כבר העונה. "אף אחד לא דיבר איתי מריאל מדריד, כל מה שמעניין אותי כרגע זה לחזור לספרד עם מדליית הזהב", הוסיף גאראי שמשתתף עם נבחרת ארגנטינה במשחקים האולימפים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/08
  8. Raulito Madridista

רוביניו מסרב לשחק נגד וולנסיה

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/08/1218771625.Xxx

למרות ניסיונות השכנוע של שוסטר וקאלדרון, הברזילאי החליט סופית לעזוב את ריאל מדריד לצ'לסי, ולפי התקשורת הספרדית גם עשה 'צעד קדימה' בעניין זה. רוביניו לא רוצה ליסוע לוולנסיה לקראת המשחק הראשון של הסופר-קאפ הספרדי, ומסרב להיכלל בסגל למשחק. המארקה מדווח שנראה שריאל מדריד שינתה את דעתה ותיהיה מוכנה למכור את השחקן לצ'לסי, אך בתמורה ל-40 מליון יורו, והיא לא מתכוונת להתפשר אפילו לא ביורו אחד.
    'באס' לעומת זאת פורסם שהיום ייפגש פדג'ה מיאטוביץ עם רוביניו וסוכנו, במטרה להציע לו חוזה ארוך טווח עד 2013 עם משכורת של חמישה מליון יורו לשנה, כפי שדרש רוביניו בהתחלה.

* ריאל מדריד צריכה להחליט היום סופית בנוגע לעתידו של הבלם הארגנטינאי, אזקייל גאראי. השחקן ששוהה כרגע עם נבחרתו ארגנטינה במשחקים האולימפים ומתכונן לקראת רבע הגמר נגד הולנד, מצהיר שהמדלייה היא הדבר היחיד שבאמת מטריד אותי כרגע, אבל גם מצהיר שהוא מקווה לשחק כבר בעונה הנפתחת במדי ריאל. "אני רוצה לחזור עם המדלייה האולימפית ולהתחיל את העונה בריאל מדריד, זה יהיה חלום", אמר גאראי שהוסיף:"אני לא רוצה לחכות עוד שנה, אני מקווה לקבל את הצ'אנס כבר עכשיו ולהוכיח מה אני שווה".

* שער המארקה הבוקר: אייקס הציבה להונטלאר תג מחיר - 30 מליון יורו(25 מליון במיידית+ חמישה עבור הישגים, משחקים ועוד)

* רפאל ואן דר וארט ייקבל את חולצה מספר 19 שהשאיר ג'וליו בפטיסטה שעזב לרומא.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/08
  9. REAL MADRID Member

גונזאלו היגוואין: "הסגל הזה איכותי בשביל להתמודד על כל 4 התארים"

חלוצה הארגנטינאי של ריאל מדריד, גונזאלו היגוואין התראיין לאתר הרשמי וענה על מספר שאלות

לקראת המשחק נגד ולנסיה אמר החלוץ "אנחנו עובדים לקראת המשחק הזה. הייתה לנו הרגשה טובה נגד פרנקפורט ביום שלישי, אנחנו מקווים לשחק טוב יותר נגד ולנסיה". עבור היגוואין זאת תהיה עונתו השלישית בריאל מדריד לאחר שהצטרף בינואר 2007, היגוואין שנפצע בתום עונת האליפות עם קאפלו ולא ערך כראוי את הקדם עונה אמר על ההכנה בקיץ הנוכחי "אני שמח ומרוצה מעצמי ומאיך שהקבוצה עובדת, יש 4 טורנירים רשמיים העונה והתוכנית שלנו היא לזכות בכולם".

היגוואין שמקווה להשתלב בהרכב ריאל מדריד בעונה הקרובה התייחס לתחרות עם רוד וראול על המקום בחוד ואמר "למזלנו, לריאל מדריד יש 4 חלוצים מצויינים וכולנו נתחרה על העמדה או 2 העמדות בהרכב. זאת תחרות בריאה. 4 שחקנים מצויינים. זה רק גורם לי לרצות להוציא ממני את הטוב ביותר בשביל לזכות בעמדה".
    על רוביניו שע"פ הדיווחים מסרב לצאת עם הקבוצה לולנסיה ומעוניין לעזוב לצ'לסי אמר הארגנטינאי "הוא נראה בסדר. אנחנו מקווים שהוא ישאר ויעשה את הבחירה הטובה ביותר. הוא נראה שמח, כרגיל".

היגוואין שנשאר מחוץ לסגל נבחרת ארגנטינה לקראת לאולימפיאדה נשמע מאוכזב ואמר "אני חושב שזאת בושה שאני לא שם. אני לא מגיש קנאה כיוון שהשחקנים ששם הרוויחו את מקומם. אני משח עבור ריאל מדריד כרגע, אבל אני לחלוטין עוקב אחרי הנבחרת שלי". כמו שכל חלוץ נשאל בשנים האחרונות, היגוואין נשאר על כמה שערים הוא חושב שיכבוש בעונה הקרובה "כמה שצריך" ענה היגוואין. "כל חלוץ רוצה לכבוש הרבה גולים. בעונה שעברה כבשתי 8. אני מקווהשהעונה אני אכבוש יותר".
    על החיזוק עליו מדברים בתקשורת אמר היגוואין "אני חושב שהכל בסדר, אבל זה תלוי בראשי המועדון. אם יגיע חיזוק, מצוין. אם לא, הסגל הנוכחי מספיק איכותי בשביל להילחם על כל 4 התארים".

10. RubberSoul Member

באיזו עונה ובאיזה מחזור היה המשחק בברנבאו מול סוסידאד,שהופסק בגלל התראה על פצצה?
    ואז רונאלדו הבקיע ב7 הדקות שנותרו בהשלמה.

11. ראול Member

בעונת 2004-2005. תור הזהב של ריאל מדריד!

ארתור, בוכה.

12. גלאקטיקו Member

רונאלדו הוכשל ברחבה אחרי שקיבל מסירה ארוכה מגוטי. זידאן כבש את הפנדל.
    אחד הרגעים המשמחים בחיי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. Raulito Madridista

קסיאס:"אנחנו צריכים לתמוך ברוביניו"

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/casillas110108_ES.Xxx

בניגוד לשאר השחקנים ששומרים על שתיקה בכל הקשור לסאגת רוביניו, איקר קסיאס לא מתבייש לדבר על כך עם התקשורת ולשתף אותה בתחושות שלו. "אנחנו צריכים לתמוך ברוביניו ולהרגיע אותו, לעזור לו לצאת מהמצב שבו הוא נמצא כדי שהוא יוכל להציג את הכדורגל הטוב שלו", אמר השוער שלא הופתע מהיכולת החלשה שגילה הברזילאי אמש:"זה היה דיי צפוי שרוביניו לא ייתן יום גדול ולא יראה את המקסימום שלו, משום ששחקני כדורגל הם לא מכונות וקשה לשים את הרגשות בצד". קסיאס דיבר על הנושא עם מספר שחקנים וביקש מהם לעודד גם הוא את הברזילאי.
    גם לגבי המשחק אמש היה לקסיאס מה להגיד:"לא יכול להיות שנספוג בכזאת קלות שלושה שערים במחצית אחת", הצהיר איקר, שבכלל לא נהנה מהמשחק של הקבוצה אמש. "וולנסיה הייתה הקבוצה הטובה יותר על המגרש והם הגיעו לעוד מצבים. רק במחצית השנייה הצלחנו להראות כמה דקות טובות. אחרי שהבקענו את השער השני והשוונו את התוצאה כבר חשבנו שהמשחק שלנו. אולי היינו צריכים לשחק על תוצאה ולא ללכת קדימה בכל הכוח", אמר איקר, שהוסיף שאת השער השני של וולנסיה הוא בהחלט חושב שיכל למנוע.
    קסיאס מאוד אופטימי לגבי משחק הגומלין:"אנחנו ניתן את הכל בברנבאו ואני מאמין שנהפוך את התוצאה, בניגוד לשנה שעברה אז הגענו אחרי הפסד מינימלי וכשלנו. התוצאה שהשגנו נגד וולנסיה עם שני שערי החוץ הרבה יותר טובה, בסה"כ צריך 1-0 קטן ואנחנו זוכים בגביע".

* ברנד שוסטר בראיון לאתר האס- "זו יכולה להיות השנה של רובן"

--------------------------------

אני מבסוט מהמילים של איקר. פשוט מלך.
    בקשר לרובן, מסכים עם שוסטר. הוא פשוט מבריק בינתיים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/08
  14. xavi6 Member

מה יש להיות מבסוט שהשוער שלך מלקק לגמד ברזילאי שרק מתלונן כל הזמן ולא נותן לך עונה אחת טובה? אף מועדון בעולם בטח לא ריאל צריכה להיתכופף לשחקן. רונלדו רוצה לעזוב את מנצ'סטר? פרגסון היה צריך לבעוט בו. רוביניו רוצה לעזוב את ריאל? אני מופתע שהוא עדיין שם.

15. גלאקטיקו Member

ברצלונה לעומת שני המועדונים הללו באמת בעטו בכוכב שלהם, שממש לא עבר את גיל 30 ולא הגיע לשיא שלו עדיין לטעמי. נראה השנה איך הם יראו ואולי תהיה לך תשובה לשאלה למה רוביניו בריאל ורונאלדו ביונייטד.