ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שון עובדים עלייך זה בכלל לא אותו מרסלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Raulito Madridista

סופית: בפטיסטה יהיה שחקן רומא

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/12/23/071223realmadrid.Xxx

התקשורת הספרדית מפרסמת שמחר יהפוך רשמית ג'וליו בפטיסטה לשחקן רומא. שתי הקבוצות סיכמו ביניהן על פרטי העיסקה, וריאל מדריד תקבל עבור השחקן תשעה מליון יורו+ שני מליון יורו נוספים בהתאם למספר המשחקים בהם ישתתף השחקן במדי רומא. בפטיסטה יחתום מחר רשמית לארבע עונות במידה ולא יהיו בעיות בלתי-צפויות, ואולי אף יוצג לתקשורת כבר בערב. השחקן סיכם את תנאיו ברומא כבר ממזמן, ויישתכר כ2.5 מליון יורו לעונה, כשעם בונוסים השכר יוכל להגיע אפילו לשלושה מליון יורו. רכישתו של ואן דר וארט הייתה הגורם העיקרי בהחלטתו של בפטיסטה לעזוב, ולפי הדיווחים לולא ההחתמה הזו, בפטיסטה היה רוצה להמשיך בלבן. מכירתו של בפטיסטה תוכל להביא לידי ביטוי את השאיפות של שוסטר – סגל מאוזן של לא יותר מ25 שחקנים.

---------------------------------

מאחל לבפטיסטה בהצלחה מכל הלב. הוא נתן מעצמו מאה אחוז בכל דקה בה לבש את המדים הלבנים. הוא פשוט לא מספיק טוב כדי להיות בהרכב הפותח של הקבוצה, וזה מובן מאליו שהוא יירצה לעזוב אחרי הגעתו של ואן דר וארט. לדעתי יכלנו להרוויח עליו קצת יותר, אבל זה לא כל-כך משנה. אני חושב שהליגה האיטלקית דיי מתאימה לו. הוא שחקן עם כוח עצום וגם כזה שמתקשה לעמוד בקצב מהיר. לדעתי הוא יוסיף הרבה דברים לרומא. לדעתי במרכז השדה הוא לא צריך לשחק ואני מקווה שהוא יתופקד בשפיץ, למרות שבפעמים הבודדות בהן הוא שיחק בהתקפה לצידו של ראול, בפטיסטה היה חלש. אני תמיד אזכור לו את השער בקאמפ-נואו. גם המספרת נגד בטיס הייתה חביבה מאוד, ויש לו גם שער גדול נגד ויאריאל במשחק הפרידה מזיזו, בוולה מהאוויר.

3. ראול Member

בגלל הכישרון של דור להרחיב כל כך על כל נושא והתמציתיות בהודעות שלי, לדעתי משפט המפתח שלו הוא המשפט הזה. כן, הוא ניסה. כן, הוא נלחם. הוא אפילו תרם פה ושם (בעיקר שם... בקאמפ). הוא אפילו יכול להיות שחקן לא רע בקבוצות כמו... כמו... כמו רומא! אז באמת שיהיה לו בהצלחה כי מכל השחקנים שאני רוצה להעיף לי מהקבוצה, הוא עיצבן אותי הכי פחות.

ארתור, ברוך שפטרנו

4. REAL MADRID Member

המטרה לעונה הבאה הייתה להעמיד סגל של 25 שחקנים. לאחר עזיבתו של באפטיסטה (למרות שהיא עוד לא רשמית) יש לנו סגל כזה:

קסיאס, דודק, קודינה, ראמוס, סלגאדו, טורס, מרסלו, היינצה, פפה, מצלדר, קנאברו, דיארה, גאגו, חאבי גארסיה, דה לה רד, גוטי, סניידר, ואן דר וארט, דרנתה, רובן, רוביניו, היגוואין, סביולה, רוד וראול.

היום מדובר במארקה על כך ששוסטר מעוניין להביא חלוץ 9 נוסף שיאפשר לרוד ולראול עוד מנוחה. השמות המדוברים הם הונטלאר ודויד וויה. במקרה שאחד מהם מגיע יש לנו 26 שחקנים בסגל. בנוסף, בימים האחרונים דובר על כך ששוסטר מעוניין בגאראי כבר לעונה הקרובה. למרות שאין לה זכות לעשות זאת, סנטאנדר רוצה בתמורה את חאבי גארסיה או מיגל טורס בהשאלה. אני לא רואה את טורס עוזב והאופציה של חאבי גארסיה יותר ריאלית.

ככה שאנחנו נשארים עדיין עם סגל של 26 שחקנים:

קסיאס, דודק, קודינה, ראמוס, סלגאדו, טורס, מרסלו, היינצה, פפה, גאראי, מצלדר, קנאברו, דיארה, גאגו, דה לה רד, גוטי, סניידר, ואן דר וארט, דרנתה, רובן, רוביניו, היגוואין, סביולה, רוד, ראול וחלוץ 9 (הונטלאר/וויה).

לטעמי סגל שכולל את רוד, ראול, סביולה, היגוואין וחלוץ 9 הוא סגל עמוס מידי. רוד וראול לא יעזבו וכך גם היגוואין. מה שמשאיר את סביולה. לפי דעתי אם הונטלאר/וויה מגיע אז סביולה יבקש לעזוב.

5. Sergio Ramos Member

למרות שאני לא בעד זאת, במידה ויובא חלוץ ה'9' המדובר, אין לדעת עם סביולה שידוע בשל היותו שחקן די עקשני. ממנו אני ציפיתי לעזוב גם בנמצב הנוכחי, כאשר היו לו הצעות די טובות מהליגה האנגלית, אך הארנבון גם לאחר עונת ייבוש מצד שוסטר החליט להישאר ולהיאבק על מקומו במפתיע. אני מקווה שאם וכאשר מכסת החלוצים תתרחב, למען הקריירה הדעוכה והמבוזבת של הארגנטינאי והחיבה שלי אליו, יבקש לעזוב לקבוצה בסדר גודל קטן יותר(משהו בסגנון של סביליה בה שיחק דאז והפגין יכולת מצוינת. לדעתי קבוצה מהקליבר הזה היא האידיאל בשבילו) משלנו בה תינתן לו הבמה לשקם את עצמו.

להעזיב את טורס יהיה מהלך שגוי לדעתי שיוריד משמעותית מהערך האלטרנטיבי של הפן ההגנתי. למרות היותו שחקן ספסל, יש לטורס חשיבות עצומה ואין קבוצה שלא הייתה רוצה שחקן גיבוי כמותו. שחקן שקט ואחראי באופיו, אחד שמודע למוגבליות במשחק שלו ולפיהם מנווט את היכולת שלו כראוי, ובקיצור גיבוי למופת. לא הייתי מוותר עליו בשום אופן.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/08
  6. REAL MADRID Member

ריאל מדריד תשחק מחר כאמור במשחק ידידות נגד פרנקפורט.
    באופן מפתיע שוסטר לוקח איתו לגרמניה גם את באפטיסטה.

הסגל המלא:

קסיאס, דודק, קודינה.
    סלגאדו ,היינצה ,טורס, מצלדר, פפה, ראמוס
    דיארה, דה לה רד, VDV, גוטי, באפטיסטה, חאבי גארסיה, רובן, רוביניו.
    ראול , רוד , היגואין , סביולה .

קנאברו וסניידר הפצועים כמו גם מרסלו, גאגו דרנתה שנמצאים באולימפיאדה לא נמצאים כמובן.

7. ראול Member

סביולה עדין בקבוצה?!

ארתור, ויפה שעה אחת קודם.

8. Pipe Member

יש כאן בדיוק 25 שחקנים. מרסלו לא באמת שחקן - הוא אזרח ברזילאי עם כרטיס VIP לברנבאו.

ואם סאביולה היה נאבק על מקום בהרכב בצורה שיוויונית עוד מילא הייתה לו סיבה להשאר בקבוצה, הוא צריך להבין שלא סופרים אותו וללכת לחפש קבוצה שתציל את הקריירה שלו כדי שבעוד שנה הוא לא יגמור כמו פטריק קלוייברט.

9. Pipe Member

אני לא מצליח להרדם וכנראה ששוב אני אשן רק 6 שעות בגלל הסינים המזורגגים, אז הנה קצת קליפים לערב:
    http://www.youtube.com/watch?v=QlOn7wcCBYk&feature=related
    THE LAST KING OF Spain, VOL 1
    "This is a video of one of the best players spain has ever produced. He is one of the best strikers in the world and one of the best strikers ever."

http://www.youtube.com/watch?v=tHP9pDGIm2I
    THE LAST KING OF Spain, VOL 2

http://www.youtube.com/watch?v=Yd2zVXtFmkk&feature=related
    A Tribute to The Best
    "This is A Tribute to The Best Captain and Player of The Whole Universe"

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/8/08
  10. Raulito Madridista

עתידו של גאראי יוכרע עד יום חמישי; ראסינג רוצה את חאבי גארסיה בהשאלה

http://realmadrid200708.files.wordpress.com/2008/05/ezequiel-garay.Xxx

עתידו של הבלם הארגנטינאי אזקייל גאראי ייקבע ביום רביעי או חמישי, כך טוענת התקשורת הספרדית. הנשיא ראמון קאלדרון דחה היום את ההחלטה הסופית בעניינו. כזכור, השחקן נמכר לריאל מדריד אך לפי הסיכום שהושג עם נשיא סנטאנדר, הוא ייצטרף לשורותיה רק עוד שנה, ואת העונה הנוכחית הוא ייבלה בראסינג סנטאנדר על תקן מושאל. בהסכם בין שני המועדונים לריאל מדריד יש אפשרות להודיע לנשיא סנטאנדר, פרנסיסקו פרנייה, על שינוי בתוכניות ועל הצטרפותו של גאראיי באופן מיידי לקבוצה, עד ה-15 באוגוסט. הנשיא צפוי להתייעץ עם שוסטר בעניין לאחר המשחק נגד פרנקפורט הגרמנית. מייד לאחר שתיפול ההחלטה ייפגשו שני הנשיאים, וככל הנראה עוד שם יעמוד על הפרק.
    ראסינג סנטאנדר מעוניינת לקבל בהשאלה לעונה אחת(עם אופצייה לרכישה) את הקשר הצעיר של ריאל מדריד, חאבי גארסיה, שסיכוייו לקבל דקות במדי ריאל מדריד לא גבוהים במיוחד, והניסוי שלו בעמדת הבלם נכשל. השחקן עצמו הבהיר כבר שהוא רוצה להישאר בריאל מדריד וצפוי לפסול את ההצעה על הסף.

11. xavi6 Member

תזהר...

אל תדאג, כשאחד מהצמד שלכם בחוד יפצע, הוא כבר יתן את שלו, אני לא דואג לארנבון שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

ירדן, שומר אמונים.

12. -RAUL Member

ריאל תנסה לקנות את דוד וייה תוך 48 שעות.

על פי המארקה ריאל תנסה לרכוש את השחקן עד יום שלישי בלילה.

נקווה שהמהלך יסתיים בהצלחה, ונגיד שלום יפה לארנבון גם אחרי זה.

דרך אגב פרגוסון אמר שהוא מוכן למכור את רונאלדו לברצלונה תמורת המחיר שריאל הציעה.
    הבנאדם הזה פשוט נהיה בדיחה, כאילו הוא לא עושה תרגילים מלוכלכלים לקבוצות כשהוא מנסה לקנות שחקנים.

13. ראול Member

עניין רונאלדו סוכם אצלי ככה.
    לא היינו צריכים אותו, הקבוצה שלנו גם ככה הטובה בעולם.
    מצד שני אם היה מגיע הייתי שמח כי הוא השחקן הטוב בעולם והיה משפר כל קבוצה.
    הדבר היחיד שהשתנה אצלי זאת ההערכה שלי לסר אלכס שכבר היתה גדולה אבל רק גדלה מההתפתחויות של הקיץ.

ארתור, cheers.

14. Pipe Member

הבדיחה האמיתית כאן הוא אתה שמאמין לכל השטויות שאתה קורא באתרים סוג ז' במקום להסתכל על העובדות. אתה בטח לא יודע מה הן, אז אני אעזור לך - רונאלדו לא עוזב השנה, לא לריאל ובטח שלא לברצלונה, זה חתום וגמור ורק אנשים שחיים בעולם הפנטזיות, במנג'ר או סתם לא מודעים למה מתרחש בעולם הכדורגל יכולים לחשוב שהוא יעזוב את יונייטד השנה, ועוד לטובת ברצלונה. רונאלדו נשאר ביונייטד, נקודה.

ואגב, נראה שאתה גם לא יודע למה הוא רצה לעזוב מלכתחילה - לא בשביל כסף, לא כי נמאס לו ממנצ'סטר ולא בשביל סתם קבוצה מהליגה הספרדית, אלא בשביל ריאל מדריד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/8/08
  15. -RAUL Member

אל תהיה כזה בטוח שאם ברצלונה הייתה מציעה לרונאלדו את אותם סכומים שריאל הייתה מציעה שהוא לא היה אומר שברצלונה זה החלום שלו..

רונאלדו הוא זונת כסף בדיוק כמו השמן ובדיוק כמו רוביניו האפס.

וכן רונאלדו לא יעזוב השנה אבל עצם זה שפרגוסון עדיין מתבטא בקשר לנושא ומתנהג כמו ילד קטן ממש לא מתאים לו וממש לא לרמה שלו הדברים האלה.