החל מהמשחק הבא (למיטב ידיעתי פרנקפורט ביום שלישי) נחזור לראות את קסיאס וראמוס משתלבים בהרכב אחרי המנוחה המאוד מאוד מפנקת שקיבלו אחרי הזכיה ביורו.
הגיע הזמן. היה נחמד מאוד לראות את טורס קפטן אתמול אבל הגיע הזמן שקסיאס וראמוס יחזקו לשחק עם יתר השחקנים, התיאום של הקבוצה זה אחד המרכיבים החשובים.
לא מרכיב כזה חשוב אם בלעדיו הקבוצה טיילה לאליפות בעונה שעברה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx וברצינות, היינצה שיחק כבלם ברוב משחקי ההכנה פרט לאתמול ולא בעמדה בה הוא אמור לשחק במהלך העונה, קנאבארו במילא עדין פצוע ושחקנים מחליפים כמו מיצ'ל סלגאדו, חאבי גארסיה ועוד קנטראנוס שיחקו כמעט בכל משחק. המנוחה שאיקר וראמוס (ומצלדר) קיבלו תועיל להם הרבה יותר במהלך השנה מאשר עוד כמה משחקי אימון עם המחליפים + פפה שתפקד כמבוגר האחראי בין כל המרכיבים בסלט המוזר הזה.
הפרימדונות האלה נחו בערך 6 שבועות, שזה פחות או יותר אותו זמן מנוחה שקיבלו שאר שחקני הסגל. ההבדל הוא שהם שיחקו ביורו והביאו גביע לספרד בזמן שאחרים כבר היו בים ושהם אמורים להיות שניים מהשחקנים שיעלו על הדשא הכי הרבה פעמים. ונעזוב את זה שגם בלי אימון אחד בקדם עונה הם ימשיכו להיות פנומנליים. מצידי הייתי נותן להם לנוח עד שימאס להם.
מחזק את שון בנוגע לחופש של השחקנים. השחקנים האלה כל הזמן מיתרוצצים בין המחויבות של הנבחרת לקבוצה שלהם, אם אתם שואלים אותי זה הדבר שהכי הוריד את היכולת של רונלדיניו. כל ההיתרוצצויות האלה בשדי התעופה, הטורנירים הבלתי פוסקים האלה-לאנשים האלה יש משפחות, יש להם חיים, הם למרות מה שאנחנו חושבים בני אדם. שיקבלו מנוחה רצינית יותר, לא איזה חודש וחצי עלוב.
אני לא אומר שהם נחים יותר מידי, פשוט עכשיו הגיע הזמן להפסיק לנוח ולהתחיל לשחק כדורגל. עוד שבועיים בערך יש את הסופר-קאפ והם צריכים להיות מוכנים. כמו גם יתר שחקני הקבוצה. זה הזמן שהקבוצה תפסיק לתרגל בהרכב את באפטיסטה וסגלאדו ותתחיל לשחק עם השחקנים שבאמת בונים עליהם להרכב לעונה הקרובה.
גם אנחנו לא אומרים שהם נחים יותר מידי, אנחנו אומרים שהם צריכים לנוח יותר! אני מאמין שריאל תוכל להיסתדר בלי קסיאס וראמוס בסופר קאפ. תן להם עוד שבוע שבועיים. הם לא נחים מספיק.
הסופר קאפ הוא בכלל תעלומה לגבי מה שאנחנו צריכים. אם נקבל את הולנסיה הנכונה (של שנה שעברה) נוכל להסתדר גם עם ההרכב שעלה במשחקי הידידות.
איקר גם יכול לעשות מתח בלי ידיים. וואי, בואו נתחיל עם הדיון על הדברים שאיקר יכול לעשות, עוד נוכל לתת קונטרה לעובדות על צ'אק נוריס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx וכשאני חושב על זה, בעיקרון קדושים לא נחשבו שונים מבני האדם והם גם כן היו בני אלמוות, הם פשוט אנשים שהיו חסידים של ישו. אז זה אומר שאיקר הוא חסיד של... ראול?
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/vaart_alegria_ES.Xxx "זו הפרמיירה המושלמת, זה היה משהו מאוד מיוחד", כך תיאר רפאל ואן דר וארט את ההופעה הראשונה שלו במדיה של ריאל מדריד, כאשר אמש הוא עלה מהספסל במהלך המחצית השנייה, הבקיע את השיוויון ובישל את שער הניצחון לפפה. ההולנדי הוסיף:"כל הלילה ההוא היה נהדר, הייתה אווירה טובה מאוד והיה כיף לי מאוד לשחק במדי הצוות החדש שלי, אין ספר שהתרגשתי. הגול והבישול היו הדובדבן שבקצפת". רפאל דיבר גם על המשחק מהבחינה הקבוצתית:"פתחנו את המשחק לא טוב עם ההרחקה בשלב מוקדם מאוד והקבוצה הייתה עייפה מכל המסע הזה והאימונים, אבל הכי חשוב שניצחנו בסופו של דבר". ------------------------------------------------------------------ אני מאוד מרוצה מהיכולת של ההולנדי שלנו, הוא היה פשוט נקודת האור הבולטת בקבוצה מבחינה התקפית. האמת שזה מזכיר לי את הבכורה של רוביניו נגד קאדיז, כל פדלאדה הצליחה, כל מסירה הלכה ליעד, כל מהלך היה מרשים, הכל פשוט היה כל-כך טוב. כמה חבל שהוא לא המשיך באותה הדרך. מהמאדו דיארה היה המצטיין בחלק ההגנתי, הוא הציל שער בוירטואוזיות וגם בכלל מציג יכולת לא רעה בכלל בקיץ הנוכחי, כנראה שהוא רוצה להוכיח שמגיע לו להישאר בקבוצה, והוא גם רואה שהתחרות על מקום בהרכב לא תיהיה פשוטה עבורו. פרט לזאת הקבוצה לא משכנעת. אני מבין את הבעיות בהגנה, אבל החלק ההתקפי פשוט איום, ואנחנו עוד בהרכב דיי חזק. בניגוד לקיץ שעבר רואים על ראול שהוא לא בפוקוס. אני מקווה שנגד וולנסיה ביום חמישי נראה יותר טוב.
שון, לרוב אני חלש בקטעים האלה אבל אני אנסה את מזלי. בקטע בסרט סופרמן בו הוא עוצר כדור של אקדח, זה למעשה קסיאס בתור הכפיל לקטעים המסוכנים.... (כשחשבתי על הרעיון הזה הוא היה נראה לי יותר מצחיק, לא נורא) ---- ראיתי באתר goal כתבה שמדברת על כך שריאל "תחטוף" לאינטר את קווארסמה. אני לא יודע עד כמה הידיעה רצינית אבל אני כולי תקווה שכן. במידה וקווארסמה חותם אפשר למכור את רוביניו לאינטר בשקט.
להביא את קווארסמה ולהשאיר את רוביניו. צריך לתת לילד להתבגר. אם הוא יעבור לצ'לסי הוא ימות שם. השחקן הזה לא עומד בלחץ, נגמר הסיפור. במשחק הראשון שלו בריאל הוא דפק הופעה הוליוודית ולאחר מכן אף אחד לא יודע באמת מה קרה... אולי הוא בעצם שם לעצמו רגל בהופעה הפנטסטית הזו. מי יודע. לצ'לסי הוא יגיע על תקן מושיע או מה שזה לא יהיה, בטח השחקן הכי טכני שם בהתחשב בסגל שיש לסקולארי. לפי דעתי הוא יקרוס שם תחת הלחץ הזה, בריאל התאימו את עצמם לציפיות ממנו כבר, הוא צריך לשמוח מזה.
גלאקטיקו, אני חושב שאתה לא ממש מבין את כל הסיפור עם רוביניו. לא שוסטר, לא מיטאוביץ' ולא קלדרון - אף אחד מהם לא פועל במטרה למכור רוביניו בזמן שרוביניו המסכן מתחנן בפניהם שהוא רוצה להישאר. אם זה תלוי בשלושה הנ"ל אז אני מאמין שהם מעוניינים שרוביניו יישאר. בעוד שבריאל מודעים ליכולת של רוביניו ולכך שהוא לא יהיה השחקן הטוב בעולם, רוביניו לא מודע לכך. המטרה היחידה של רוביניו היא להפוך לשחקן הטוב בריאל והוא מאמין שבריאל מדריד זה כבר לא יקרה, בצ'לסי מציאים לו את הבמה ומאמינים בו. רוביניו רוצה להרוויח יותר כסף, בריאל מדריד כרגע לא מעוניינים לשלם לו יותר כסף. בצ'לסי מציעים לו את הכסף הזה, רוביניו פגוע מהיחס של ריאל מדריד ורוצה לעזוב. במקרה כזה, אפשר או להיות כמו מנצ'סטר יונייטד וללכת ראש בראש עם רוביניו ועם צ'לסי ובסופו של דבר להשאיר אותו - אך ההבדל הוא שרונאלדו הוא השחקן הטוב בעולם ואפשר להבין את היונייטד שתסרב להצעה של 80 מיליון יורו, רוביניו רחוק מלהיות השחקן הטוב בעולם והצעה של 40 מיליון יורו זה בערך כמו שקבוצה תבוא ותציע היום 10 מיליון יורו על סלגאדו. רוביניו לא מודע לעצמו. אם הוא מעוניין להישאר ולהיות מחליף לרובן אז אני אהיה יותר משמח.
אם אתר goal הוא התקוות שאולי יתבצע רכש רצוי לקבוצה הקיץ הזה, אזיי אני מוציא את המילה 'תקווה' מהלקסיקון שלי לכל החיים. רכישה של הפורטוגלי תחפר רבות על האכזבה שלי מהקיץ הזה על עתה, ומי יודע כמו שאמרתי, הקבוצה תשכיל להתחזק בעמדה אליה נחוץ שחקן יותר מכל ותצליח להביא את השחקן היחיד שנמצא בסטטוס של ריאל מדריד מבחינת רמתו. ואם להתייחס לזה בנימה יותר מציאותית, אני לא באמת חושב שלאחר ואן דר וארט, הקבוצה תרכוש בנוסף את קווארסמה. בוא נגיד שאין קבוצה שלא תרצה קישור התקפי כל-כך שופע בשחקנים יצירתיים ומועלים, אך ואן דר וארט הוא בעצם הרכש 'קראק' שהגיע על מנת ליצור את קפיצת המדרגה ולכאורה לשדרג אותנו, ורכישתו למעשה כמו שכבר אמרתי בעבר, על אף שלא ממש נחוץ לקבוצה מבחינה טקטית, נעשתה מעצם העובדה שאין ממש קיצוניים ברמה גבוהה בשוק. מלבד זאת, אם וירכש הפורטוגלי, צפוי להיות שוסטר כאב ראש חזק מתמיד, ולאו דווקא באופן חיובי.