ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. אלי מתחן Member

לא רק סיומת, גם מיקום וחוכמת משחק.
    הם יודעים לעשות דברים שהוא לא, הם יותר מועילים לקבוצה שלהם מאשר רוד? הקבוצות שלהן לא הגיעו להישגים גדולים יותר, הם לא כבשו יותר וגם השחקנים שלידם לא כבשו יותר.

2. xavi6 Member

חוכמת משחק? לא ממש. הוא טיפש. חוכמת משחק יש לחלוצים כמו ראול לדוגמא. אבל ואן ניסטלרוי? נעל. אני חושב שאטו יותר מתוחכם ממנו. יש לו סיומת מעולה ומיקום, חוץ מזה אני לא רואה בו משהו מיוחד. אבל הדברים שיש לו-זה ברמות שלא ראיתי אצל אף חלוץ בעולם.

אם תשים לב, רוב הגולים שלו הם לא מחוכמת משחק, או מיכולת אישית נדירה וטכניקה כמו שיש להנרי, אלא מיקום נכון והסיומת. מצב אחד-גול אחד. שתי מצבים-שתי גולים.

3. אלי מתחן Member

מיקום זה הניצול הכי טוב של חוכמת משחק שקיים.
    והרבה פעמים רואים אותו שובר מלכודות נבדל בתיזמון מושלם או אפילו מושך שחקני הגנה כדי לפנות מקום לשחקנים אחרים.

4. xavi6 Member

מיקום לא הופך אותך לשחקן חכם יותר או פחות. כי לפי זה-אינזאגי הוא גאון כדורגל. הוא פשוט יודע איפה לעמוד, זה משהו שאו שיש לך או שאין לך.

5. אלי מתחן Member

מה שאנחנו קוראים לו חוכמת משחק זה שילוב של הרבה יכולות, מיקום זאת אחת מהן.
    איך תגדיר את זה? מזל? אתה יודע שבד"כ המזל הולך עם הטובים.

6. Mr.Eko Member

מיקום הוא חלק מחוכמת משחק,מה שאתה אומר זה שהשחקן פשוט עומד בעמדה מסויימת בהתקפה ומחכה שהכדור יגיע אליו. מיקום דורש לא מעט חשיבה,כמו שמיסטר קול אמר לדוגמה על ואן ניסטלרוי שהוא יודע לשבור מלכודות נבדל בתזמון מושלם.

7. xavi6 Member

לא ממש, לא צריך להיות חכם כדי לדעת לאן ללכת בכל מצב, זה משהו שעובדים עם חלוצים אימון אחרי אימון. חלק מצליחים וחלק לא, אבל זה לא מעיד שהם חכמים. כי כמו שאמרתי אז-זה הופך את אינזאגי לחלוץ החכם ביותר. הוא פשוט יודע איפה להיות בכל מצב נתון, זה כמו שעובדים עם מגן\בלם\שוער איפה להיות בכל מצב נתון. זה לא חוכמה-זה פשוט תרגול נכון ויישום התרגול כל 90 דקות.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/08
  8. FelaKaT Member

אולי בשבילך זה לא חוכמה, אבל בשביל אינזאגי ודומיו ה"לא חוכמה" הזה שווה מיליונים. כמה החוכמה שלך שווה?

9. xavi6 Member

זה עדיין לא חוכמת משחק, ולא משנה כמה הם מרוויחים על זה. זה תירגול וישום של הדברים, לא חוכמה. אינזאגי עושה את שלו והוא תמיד בעיני יחשב בתור חלוץ ענק כי הוא כמו ואן ניסטלרוי-ווינר. תמיד במקום הנכון בזמן הנכון, מנצל חצי מצב עד תומו. מה גם שהוא שחקן תיאטרון, אבל יאמר לזכותו שהוא עושה את זה בחן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אוווווווו, אתה יודע גם לעקוץ.

ירדן, עייף מכדי להיתווכח עם אוהד יובה עוקצני...

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/08
  10. גלאקטיקו Member

Finally somebody said it !

מי אמר שטורס לא שווה כלום ? למה הוא שותק עכשיו ? ויותר נכון למה האנשים הללו לא דיברו כאשר הוא (wazza) הכפיש את שמו ?

פפה נולד בברזיל, מחזיק בשני האזרחויות.

ועל זה נאמר - אין שכל אין דאגות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

VDV כבר מתחיל לפרוע שטרות. אחרי שסלגאדו הורחק על קללות (20') ולקראת סוף המחצית הראשונה אינדפנדיינטה סנטה פה הקולומביאנית עלתה ל 0-1, הרכש הטרי נכנס במחצית השניה עם מספר 18 על הגב ובשתי בעיטות חופשיות הפך את התוצאה- שער עקב חומה ביזיונית שהזכירה קצת את נבחרת ישראל (74') ובישול לפפה שלא התקשה מ-5 מטרים מול השוער (77').

12. Pipe Member

ואן דר ואארט עם הופעת בכורה חלומית וב44 דקות על המגרש כובש את שער השיוויון ומבשל לפפה את שער בניצחון ב2-1 על סנטאפה. השחקן קיבל את המספר 18, אגב.
    הקבוצה שיחקה ב10 שחקנים מהדקקה ה20 הודות למיצ'ל.
    רגע ראוי לציון - מיגל טורס לובש את סרט הקפטן אחרי שראול מוחלף.

הרכב: דודק (קודינה 46), טורס, היינצה (אנטון, 70), חאביה גארסייה , סלגאדו (אדום 20), רוביניו (רובן 46), דיארה, בפטיסטה (פפה 30), גוטי (ואן דר ואארט 46), רוד (סאביולה 70), ראול (קאייחון 70).

גלאקטיקו,

Wazza אמר שמיגל טורס נטול יכולות התקפיות. אם Wazza יגיד שגוטי שחקן איטי, גם אז הוא יכפיש אותו? אני יודע שאולי קשה לך לקבל את זה, כי אני לא אתפלא אם אתה בטח חושב שלשחקני ריאל מדריד לא היו ולא היו מגרעות כלשהן והם לא פחות מאלים יווניים, אבל תנסה.
    Wazza אגב, מאוד מחבב את טורס ולא בא בתלונות ליכולות ההגנתיות שלו וחושב שבהחלט יש לו מקום בריאל מדריד.

13. ראול Member

מזה פחדתי. עוד "בכורה חלומית". כמו שהיתה לבאפטיסטה. כמו שהיתה לרוביניו. כמו שהיתה לשניידר.
    הלוואי ורפי יילך בעקבון האחרון. שייפרע את השטרות באמת ולא את מחיר ההייפ.

ארתור, ילד יוטיוב.

14. Pipe Member

הופעת הבכורה של רוביניו הייתה אחד המשחקים הטובים שלו במדים של ריאל. כל פלדאדה עבדה, אפילו הסומבררו היה מושלם, כל מסירה שלו הייתה מדוייקת, הוא הרס הרבה פחות מצבים מאשר הוא יצר ואפילו הלגרה בעט למשקוף אחרי מסירה שלו... זה רק מאיר את שלוש השנים שחלפו באור פתטי יותר.

אם כבר רוביניו, אני בטוח שכולכם שמעתם על ההצעה הרשמית של צ'לסי הבוקר - 25 מיליון יורו, הצעה שסביר להניח תדחה. התקשורת באנגליה מגעגעת כל כך שרוביניו בסופו של דבר יכפה את המעבר על ריאל ושצ'לסי מוכנה לשלם עד ל35 מיליון יורו.

כעת כשרונאלדו כבר לא על הפרק באופן רשמי, אני לא מאמין שריאל תסכים להצעה שהיא לא בגבול האסטרונומית (קרי כל דבר מתחת ל40 מיליון יורו) כל עוד אין אלטרנטיבה מוכנה.

15. REAL MADRID Member

רוביניו איבד את מקומו בהרכב לרובן בגלל שוסטר והמערך האי סימטרי שלו. אנחנו חייבים עוד שחקן שיהיה גיבוי לחצי שנה שבה רובן פצוע או סתם עייף, רוביניו עם כל האגו שלו - לא יסכים להיות הגיבוי הזה. דרנתה עוד לא מסוגל לפי דעתי להיות הגיבוי הזה.

בעיקרון רוביניו יכול להיות גיבוי מצוין אך הוא מעריך את עצמו יותר מידי ולא בדיוק מודע ליכולת האמיתית שלו.

אני רק רוצה להגיד שלמרות שהדעה שלי על רוביניו השתנתה לגמרי ועם הזמן אני חושב שהוא צריך לעזוב, כרגע אני עדיין רוצה שהוא ישאר - אלא אם כן יש לנו אלטרנטיבה חתומה יותר טובה.