ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 16, 2008.

1. REAL MADRID Member

בדיוק כאן הבעיה. תמצא שם אחד של שחקן מהטופ לתפקיד הזה שיש סיכוי כלשהו שנוכל לקנות. רוב המגנים מהטופ נעולים בקבוצות שלהם.

2. קסיסאן Member

שחכתם גם שיש לנו שלוש גיבויים לעמדהת המגן השמאלי מרסלו טורס וגם דרנטה יכול לשחק שם כי עוד לא ראינו אותו משחק שם אף פעם,לדעתי צריך לתת לדרנטה הזדמנות להיות מגן שמאלי ולראות אם הוא אופצייה כי מרסלו לא מספיק וטורס טוב אבל בינתיים הוא עוד לא מחליף ראשון והוא גם לא שמאלי טיבעי.
    לגבי היכולת של היינצה, הוא דווקא מגן נהדר הוא לא עושה חורים יש לו משחק ראש נהדר והוא גם יודע להיכנס לאמצע כשצריך.
    אני חושבשריקלמה מגזים עם החורים בהגנה(שאני בחיים לא ראיתי)והצד ההתקפי שגם לא צריך להיות כל כך טוב כי הוא מגן ולא קשר.

3. REAL MADRID Member

במקרה שהיינצה מורחק/נפצע, טורס הוא היחיד שאני סומך עליו כרגע. דרנתה הוכיח לנו בערך אחרי 2 דקות שהוא מגן שמאלי, מרסלו הראה פה ושם יכולות אבל הוא רחוק מלהיות תחליף שאנחנו יכולים לסמוך עליו.

טורס לא שמאלי טבעי, אבל הוא למד לשחק גם בשמאל וגם בימין. בעונתו האחרונה של קאפלו הוא שיחק הרבה כמגן שמאלי ולמעשה עשה זאת מצוין.

4. קסיסאן Member

אז למה לא משתמשים בדרנטה כי מבחינה התקפית הוא טוב ומבחינה הגנתית לפי מה שאתה אומר הוא טוב,אז הוא בעצם אופצייה טובה מאוד

5. REAL MADRID Member

משום מה שחכתי לכתוב את המילה "לא" בין המילה "הוא" לבין המילה "מגן".

דרנתה הוכיח לנו בערך אחרי 2 דקות שהוא לא מגן שמאלי.

דרנתה יקבל את ההזדמנויות שלו העונה כקשר אני מקווה. לא כמגן.

6. JR-Riquelme Member

דרנטה, טורס, מרסלו(איזה שחקן מוזרhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx), היינצה, אחלה מגנים. רק בתור מחליפים.
    אולי בגלל שהוא נלחם אתם חושבים שהוא טוב בהגנה. לא יודע מה ראיתם ממנו חוץ ממלחמה.

7. קסיסאן Member

עכשיו זה הגיוני יותר, אני מקווה מאוד שדרנטה יתפתח כי יש בו פוטנציאל אדיר

Last edited: Aug 7, 2008
  8. beitar4ever Member

בנוגע לעמדת המגן השמאלי ,אני חושב שהיא בהחלט טעונה שיפור , אך העונה אני מאמין שנסתדר עם רוטציות של היינצה ,טורס ומרסלו.
    אנו נצטרך לחכות לעונה הבאה או לינואר כדי להביא מגן שמאלי מהטופ כי כפי שאמר ארז , כל המגנים השמאליים כבר סגרו חוזים.
    בקשר לרוד וראול. אני חושב שהם התבגרו , אך להגיד שהם ירדו ביכולת הכיבוש בגלל שנה אחת שעברה זה לא רציני . אני חושב שראול יכול להבקיע לפחות 15 שערים העונה, כנ"ל לגבי RVN.
    ולגבי כל השמות של החלוצים שעלו באוויר(ויאה, הנטלאר, דרוגבה), אני חושב שאין צורך בהם כיוון שבמידה וראול או רוד ייפצעו יש גיבויים לא רעים על הספסל כמו סביולה והיגוואין.

9. xavi6 Member

אתה רואה חורים שלו ושהוא גרוע באחד על אחד אבל מציג את אלבס כמגן הגנתי טוב מאוד. אני לא אומר שהוא מצוין, אני אומר שהוא שחקן הגנתי טוב מאוד, בהחלט מתאים להיות שחקן ריאל וגם שחקן הרכב לגיטימי בכל קבוצה בעולם.

ומה הקשר עכשיו אוליגר? תמיד אמרתי שהוא שחקן בינוני ביחס לכל הקבוצה, אבל בינוני שמשחק בברסה בזכות ולא בחסד. להבא תגיד "אני לא מצפה מבן אדם שאומר שמנדייטה (!!!!!!!!!!!!!) הוא הקשר הכי טוב שראה העולם יגיד שהיינצה מצוין"

ירדן, או או אוליגר!

10. קסיסאן Member

ניסיתי להעלות נושא מקודם וכנראה שלא הרבה התעניינו אז אני יעלה אותו שוב .
    על פי המארקה ריאל מעוניינת להשק אתה הבלם(עאם אני לא טועה) הארגנטינאי של ריבר פלייט,
    אולי מישהו יודע עליו קצת יותר פרטים ויכול להביא את המידע?
    http://muyriver.com.ar/wp-content/blogs.dir/17/files/2006/12/mussachio06.Xxx

Last edited: Aug 8, 2008
  11. Jose Mourinho Member

זה לא נכון לשים את RVN באותה רשימה יחד עם טורס ואטו. ההולנדי הוא חלוץ מטרה שנמצא ברשימה עם טרזגה, אדבאיור ודרוגבה. ואן ניסטלרוי הוא אחד מ5 חלוצי המטרה הטובים בעולם, לא אחד החלוצים הטובים בעולם באופן כללי.

12. אלי מתחן Member

גול זה גול, זה שאטו עושה את זה עם מהירות ורוד בנגיחה או דחיקה לא עושה אותו פחות טוב.

13. xavi6 Member

לא מסכים. מי שעושה את זה עם היד הוא פשוט יותר טוב.

ירדן, רמאי מדרגה ראשונה.

14. Jose Mourinho Member

מה הקשר?
    חלוצים כמו זלאטן, טורס, רוני ואטו יודעים לעשות הרבה יותר דברים מאשר לחכות ברחבה לכדורים סטייל ואן ניסטלרוי, אדבאיור וטרזגה.

15. xavi6 Member

אבל הם לא יודעים לסיים כמו ואן ניסטלרוי ידידי. את הסיומת שיש לואן ניסטלרוי לא ראיתי אצל אף חלוץ בעולם. זה מה שהופך אותו לווינר.