אני חושב שגם עייפות החומר תשפיע רבות על העונה של ריאל. אפשר להגיד שריאל הכניסה לסגל שלה שני שחקנים חדשים העונה. דה לא רד וVDV.שניהם לא יפתחו בכל המשחקים והם משחקים פחות או יותר על אותה משבצת. אני לא נביא, ואני לא מתיימר להיות כזה, אבל הנחישות שפפ יכניס בבארסה השנה וההתרעננות שלהם, לדעתי תמנע מריאל להיאבק איתם על האליפות.
רוד לא מחורר הרשתות המפחיד שהיה? לפי מה בדיוק קבעת את זה? לי הוא דווקא כן נראה מחורר רשתות. ואני בניגוד אליך יכול להסתמך על יורו טוב ועל עונה שעברה שבה למרות שהוא סבל מפציעה טורדנית הוא הבקיע 16 גולים בליגה. במקרה שראול לא ישחק טוב יש על הספסל שני ארגנטינאים שאחד מהם (גונזו) הראה בעונה שעברה שהוא חלוץ מחליף מצויין. ביחד עם סביולה מדובר בגיבוי מעולה. נ.ב: עייפות החומר?! אם שנה שעברה היה לך סגל שעייפות בכלל לא השפיעה עליו ורק הוספת לו שחקנים סימן שגם השנה עייפות לא תשפיע על הסגל. תחשוב קצת לפני שאתה זורק משפטים כאלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
מצטער לבשר לך אבל זה לא שקשה לשכנע אותנו, זה שאין לך סיבה רציונאלית לדברים שאתה זורק לאוויר. בעצם, אין שוב סיבה רציונאלית לקלישאה הזו. זו הנחה זולה וחוכמה בדיעבד לדעתי. הרבה מתייסים לכך כמובן מאליו ומבטלים את רוד וראול בקלות יתרה מדי. כמובן שנתון כאן סיכון מסוים בהתחשב בגילם המופלג, אך אנחנו עדיין לא במצב שאם לא נרכוש חלוץ אז נחנק ו\או נתקע.
תגיד מנשה, על מה אתה מדבר? אתה לא רואה את ראול מסיים עם 20 שערים? הוא עשה את זה הרבה בקריירה שלו. סביר להניח שהוא יסיים עם 15+ שערים גם העונה, אני לא ירים גבה.
היינצה שחקן בינוני, לא יודע ממה התלהבתם ממנו. גרוע ב- 1 על 1, עושה חורים, שלא נדבר על ה"תמיכה" שלו בהתקפה. שחקן מאוד פושר לקבוצה כמו ריאל, צריך להיות לא יותר מגיבוי בספסל.
רוד היה מצוין? הוא היה פצוע כמעט כל העונה, איזה מצוין. מנשה, הטענות שלך חסרות בסיס ומגוכחות. ראול ורוד זה צמד מצוין. אמנם הוא צמד מבוגר ואולי פחות טוב מהתקפות אחרות ביבשת, אבל השילוב בינהם נהדר, שניהם חלוצים שכמעט בכל עונה נותנים לפחות 15-20 שערים, מה רע? הבעיות היחידות שאני רואה בסגל של ריאל הם: 1. מגן שמאלי - בלי שום קשר לשנאה להיינצה, הוא בהדרדרות. זה התחיל בעונה האחרונה שלו באולד טראפורד. קודם כל הוא לא יודע להרים (כל הרמה שלו הלכה ליציעי הסטרטפורד אנד), הוא לא תומך בהתקפה ואפילו בפאן ההגנתי שבעבר היה הצד הכי חזק שלו יש בעיות. 2. קשר אחורי - גם גאגו וגם דיארה לא מספיק טובים. בעבר החזקתי מדיארה קשר אחורי מצוין, אבל העונה האחרונה שלו בריאל היתה חלשה מאוד.
בגישה הזאת אני יכול להגיד לך-פויול הולך לכבוש 30 שערים העונה, וזה רק בגביע הליגה. אתה צריך משהו לבסס את הטענות שלך, לא להגיד "נחכה ונראה". רוסונרי (מה השם?) אמר כבר-אף אחד לא יכול לנבא את העתיד, אבל אפשר לבסס אותו על משהו. לדוגמא-אפשר לבסס שלצ'אבי תהיה עונה לא רעה בכלל כי ביורו הוא היה ענק. אתה זורק משפטים אבל לא מבסס אותם על כלום. go away!!!
ובקשר להיותו בסגל הארגנטינאי... אני מתאפק לא לצחוק. עם הבעיה שיש לארגנטינה בעמדה הזאת גם אתה יכול להיות מועמד לסגל.
עם כמה שיש מחלוקות רבות לגבי עמדת המגן השאמלי, למרות הכל אני רואה אותנו מסתדרים. אני לא רואה את שוסטר והצוות המקצועי מבזבז כסף מיותר על עוד מגן שמאלי. ואם כבר יביאו אחד כזה, אז רצוי שיהיה זה מגן שמאלי מהטופ ולא עוד יהלום לא מלוטש בדוגמת מרסלו(=משמע שמרסלו יכול לשכוח מחלום להיות פקטור משמעותי מתישהו בריאל מדריד). בכל אופן, היינצה שלדעתי בסדר גמור מבחינה הגנתית ומבחינה התקפית אכן חלש, יספיק כאשר טורס ומרסלו הם הגיבוים וכשהאחרון זוכה להערצה רבה יותר מצד המשופם וצפוי להיות המחליף ראשון לארגנטינאי.
ראיתי איך הוא גרוע באחד על אחד, איזה חורים הוא עושה, את ההרמות לעזה ואת התמיכה שלו בהתקפה. בהחלט ראיתי. חוץ ממלחמה אין לו כלום שמספיק למועדון כמו ריאל. אבל מאחד שתופס מאולגר(!!!!!)אני לא מצפה שיגיד על מישהו כמו היינצה שהוא פחות ממצוין.
לא חייבת להיות ירידה דרסטית, אבל אם תסתכל על זה, בלי פנדלים, ראול כבש 15 ורוד 13 (בליגה). מספרים לא רעים, אבל לא מדהימים. פציעה רצינית של אחד מהם, ואפילו אם הגיוואין באמת ראוי להרכב (שלא תבינו אותי לא נכון - הוא שחקן טוב, אבל לא מספיק בשביל להיות מחליף ראשון לשני חלוצים מבוגרים בקבוצה שנאבקת על כל תואר), זה משאיר רק את סביולה על הספסל. אחרי הכל, יש סיבה שמזכירים שמות כמו בנזמה, הונטלאר, וויאה. אחד מהם - והשפיץ של ריאל מושלם. מגן שמאלי - גם היינצה וגם מרסלו טובים, אבל רק מספיק בשביל להיות שחקני ספסל. היינצה טוב בהגנה, ורע בהתקפה, מרסלו גרוע בהגנה וסביר בהתקפה. טורס עוד מילא בתור מחליף שלישי (ושני לראמוס), אבל לא היינצה ולא מרסלו מתאימים להרכב הראשון. קשר אחורי - להמר שדיארה יחזור לעצמו אטו שגאגו יתן פריצה פתאום זה הימור כבד מדי. בליגת האלופות זה יכול לגרום לעוד הדחה מוקדמת.