ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. xavi6 Member

אז גם הטעויות של קנבארו היו "לגיטימיות", וגם ההחמצות של הנרי היו "לגיטימיות" וגם ההחמצות של פולאן במנצ'סטר היו "לגיטימיות" והחורים של אבידאל הם "לגטימים". די כבר עם התירוצים האלה, אף אחד לא אמר שיהיה לו קל, זה שלא יהיה קל לא הופך את היכולת הזאת לבסדר. תירוצים כאלה של "ליגה קשה" ו"הוא חדש" לא אוכלים ברמות האלה. הטעויות שהוא עשה הוא היה צריך ללמוד לא לעשות אותם עוד בימיו בברזיל כשהיה בן 15-16, אלה טעויות של טירון, שקשורים בעמידה נכונה. שלא נדבר שאני בטוח שבפורטו הסבירו לו איך לעמוד, ומתי לא לעשות פאול ולהשאיר לשחקן השני שיחטוף. אלא כבר לא טעויות של חוסר ניסיון, אלא טעויות של טימטום נטו. מה שתראה בד"כ מאבידאל ופפה, אבל לא תראה מקול או פרדיננד. הוא יכול לשפר את זה, אין ספק, הוא רק צריך להפעיל את הדבר הזה שמעל הכתפיים, אבל עד אז-הוא עדיין לא בלם דרג ראשון, לא ב-5 וגם לא ב-10 אם תשאל אותי. הטעויות שלו לא לגיטימיות, אין דבר כזה, ואלה לא תירוצים. אין תירוצים לטעויות שלו.

השנה זאת שנת מבחן לפפה, בחצי השני הוא היה סבבה אז יש לכם תקווה, נאחל לו...לא בהצלחה.

2. קסיסאן Member

לפי המרקה אנחנו מעוניינים בשחקן בשם מוסקצ'יו מריבר פלייט מישהו יודע מזה ויכול להביא עליו קצת מידע?http://muyriver.com.ar/wp-content/blogs.dir/17/files/2006/12/mussachio06.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/08
  3. George Best Member

לא להאמין שאלו שחקנים שמשחקים עבור מועדון כמו ריאל מדריד...

4. Mr.Eko Member

מה כל כך רע בהיינצה?

5. xavi6 Member

אני לא מבין אריאל, מאיפה הזלזול הזה? הם שחקנים שהביאו אליפות לריאל מדריד. פפה נתן חצי עונה לא רעה בכלל וביורו היה פנטסטי, סלגאדו אומנם זקן אבל יש לו במה להיתגאות, כשהוא יפרוש-יהיה לו מה לספר לנכדים. טורס שחקן שעלה מהנוער ואני לא חושב שיש אוהדי ריאל מדריד שלא יגידו לך שהוא העתיד, והאמת הוא לא רע בכלל. בפטיסטה זכה בקופה אמריקה, כשהוא שיחק בעיקר בסביליה היה אחד מהחלוצים הטובים בעולם. דיארה שחקן אחורי אומנם בקושר ירוד, אולי לא אחד מהטובים בעולם אבל בהחלט מחליף לא רע בכלל, ואם הוא יחזור לכושר שלא בעונה הראשונה-יכול גם להיות לגיטימי בהרכב ראשון במידה וגאגו נהפך לכוסית. היינצה שחקן נבחרת ארגנטינה וגם במנצ'סטר הייתה לו תקופה טובה עד לפני הפציעה, שחקן הגנה מהדרג הראשון לדעתי, בטח לבטח בריאל מדריד.

סה"כ אם אני מסתכל על הרשימה הזאת, הם בהחלט יודעים לשחק והשמות שלהם לא מעלים בי גיחוך. מה גם שרובם מחליפים.

6. ראול Member

טורס אנדרייטד. הוא מדהים חוץ ממשחק נוראי שלו מול בארסה ב: 3-3... שם מסי עשה ממנו צחוק (אפשר להאשים אותו?). היינצה מדהים אבל אתה שונא אותו כי אתה אוהד מנצ'סטר.

השאר. בדיחה. בדיחה לא מצחיקה בכלל.

ארתור, מחצית בבייג'ינג.

7. George Best Member

היינצה היה מדהים עד הפציעה.
    מאז הוא חלש,
    בלי שום קשר לעובדה שאני שונא אותו(מאוד).

צ'אבי,
    מה זה קשור במה באפטיסטה זכה בקריירה ומה יהיה לסלגאדו לספר?
    סלגאדו הוא עגלון,
    באפטיסטה הוא בדיחה,
    פפה?חסר אחריות.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/08
  8. REAL MADRID Member

אני לא יודע עד כמה או האם בכלל עקבת אחרי היינצה בעונה שעברה אבל הוא היה טוב מאוד. אתה שונא אותו בגלל הקטע המסריח שהוא עשה לכם עם ליברפול וזאת זכותך. אבל לקרוע לו בדיחה, נו באמת..

פפה נתן יורו מצוין ואתה כנראה הושפעת יותר מידי מהפרשנים הבזיונים של ערוץ הספורט ששפטו אותו רק ע"פ 2-3 הופעות. פפה הרוויח בעונה החולפת את מקומו בריאל מדריד עם עונה טובה. לפחות ע"פ היורו, בתקווה שהוא לא יפתע, הוא הולך לתת עונה יותר טובה מהעונה שעברה.

סלגאדו באמת בדיחה כמו שהוא נראה היום אבל הוא משחק רק מהסיבה הפשוטה שראמוס נח. סלגאדו לא מיועד להיות אפילו מחליף שני לראמוס בעונה הקרובה. משחקי הידידות הם הכבוד האחרון שנשאר לריאל מדריד לתת לשחקן כזה שתרם רבות למועדון. ראיתי היום את השידור החוזר של גמר הצ'מפיונס 2000, סלגאדו במשחק מצוין שהזכיר לי כמה גדול הוא היה לפני השטויות שהוא עושה היום.

טורס. תעשה טובה וכמו שאני לא שופט את שחקני מנצ'סטר יונייטד שאני לא מכיר. אז אתה בתור אחד שאני בספק אם ראית משחק אחד שלו במדי ריאל מדריד, אל תשפוט אותו. מגן מצוין, צעיר שבתור מחליף ראשון גם לעמדת המגן הימני וגם לעמדת המגן השמאלי הוא יתור ממתאים, מה גם שהוא שחקן בית.

באפטיסטה, ככל הנראה משחק פרידה לפני שהוא עובר לרומא.

דיארה, עבר עונה איומה. גאגו נמצא בסין ולכן הוא משחק כקשר אחורי. אם הוא יציג את אותה יכולת מעונה שעברה אז הוא יישאר כמחליף וימכר בהקדם.

ההרכב ה'אמיתי' של ריאל מדריד לעונה הקרובה צפוי להיות מטרכב מקסיאס, ראמוס, פפה, קנאברו, היינצה, גאגו/דיארה, VDV/גוטי, סניידר, רובן/רוביניו, רוד וראול.

9. Lupo Member

אם ככה אז המצב של ריאל לא משהו לדעתי.
    קנבארו מזדקן, דיארה או גאגו לא יכולים לסחוב קבוצה שרוצה גמר בצמפיונס.
    גוטי לא צפוי, רוד וראול לא יספיקו לצערי השנה לחוד קטלני.

10. Sergio Ramos Member

בנוגע לשתי הנגרים שבמרכז השדה אני מסכים איתך ואף מחזק את דבריך, ובאשר לעמדות ההגנה הזלזול מצידך נעשה שלא בצדק - ראשית, מובן זה שזהו מערך ההגנה האופטימלי במלואו, נכון? שנית - סאלגאדו מקבל את הדקות הראשונות והאחרונות שלו העונה כך סביר להניח ואני מקווה שלא נאלץ לראותו שוב בהרכב בשל פציעות וכדומה..; טורס כמו כן לא שחקן הרכב, אלא אלנטרנטיבה לשעת הצורך ולשם כך הוא די מספיק ואף מצוין; היינצה? אמנם מזדקן ומאז הפציעות כבר לא אותו שחקן ואיבד מהמהירות שלו במעט, ועדיין.. לוחם אדיר שתמיד כיף לראות; פפה - חסר אחריות? זהו, זה הטיעון החלש והיחיד שיש לך? גם אתה מאלו שנהנים לברוח מהעובדות?

11. REAL MADRID Member

קנאברו זקן ולמרות זאת טוב יותר מרוב הבלמים בעולם. קנאברו נתן עונה מצויינת אשתקד ואין שום סיבה שהוא לא ייתן אותה גם העונה. בכל אופן, זאת תהיה עונתו האחרונה של קנאברו בריאל מדריד, לאחריה הוא יחזור לאיטליה וגאראיי ימלא את מקומו.

גאגו נמצא בתהליך של עלייה מתמדת, במידה והוא ימשיך העונה את קו העלייה אז הוא בהלחט מספיק. דיארה עבר עונה רעה, אבל לפחות ע"פ מחנה האימונים הוא אחד המצטיינים ולא מן הנמנע שהוא יציג העונה את היכולת שהביאה אותו לריאל מדריד. והיכולת הזאת, בהחלט מספיקה בשביל להוביל קבוצה בליגת האלופות.

גוטי לא צפוי ולכן יש גם את VDV. אם גוטי יהיה רע אז VDV ישחק. אין לנו שום בעיה בעמדה הזאת. כל קבוצת צ'מפיונס הייתה רוצה קישור התקפי שכולל שחקנים כמו VDV, גוטי, סניידר ודה לה רד אצלה.

המשפט האחרון שלך הוא בדיחה. למעשה כל ההודעה שלך היא בדיחה. אתה כותב שרוד וראול לא יספיקו בלי להסביר כלום. לזרוק משפטים לאוויר זה קל, נו, בוא עכשיו תשכנע אותי שראול ורוד לא יספיקו. לא תמצא היום צמד חלוצים באירופה בעל ניסיון עשיר כ"כ שעדייף מספקים את הסחורה. ראול עבר עונה חלומית וחזר לעצמו (למרות שאני שונא להגיד "חזר לעצמו", ביטוי מעצבן) ורוד עבר יורו מצוין עם הולנד והפרישה עכשיו מהנבחרת תעשה לו רק טוב.
    היגוואין נתן סיום עונה מצוין ורק משתפר ככל שעובר הזמן, מה שסביולה יודע כולנו ראינו. במידה והוא יקבל את הדקות שלו הוא גם יחזיר בגולים.

12. Lupo Member

לשכנע אוהד ריאל דבר כזה זה כמעט בלתי אפשרי, אז אני לא בונה על זה שתשתכנע.
    אתם(אוהדי ריאל), סומכים על ראול בעיניים עצומות. גם אם הוא יהיה גרוע, לא תעבירו עליו ביקורת ותרצו שישב על הספסל. בדיוק כמו במקרה של אוהד רומא עם טוטי.
    בכל מקרה, מהעין האובייקטיבית שלי, אני לא מצליח לראות את ראול נותן שוב עונה של 20 שערים בליגה.
    רוד גם כבר מזדקן, ולמרות היורו הנהדר שנתן, הוא בכל זאת לא מחורר הרשתות המפחיד שהיה.

זאת דעתי, וזכותם לחשוב אחרת.
    רק לא להרוג אותי בגלל שלכלכתי קצת על ראול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. The Rossoneri Member

אני לא אוהד של ריאל מדריד. אובייקטיבי לחלוטין.
    רוד היה מצוין בעונה שעברה, ראול היה מעולה בעונה שעברה.
    אתה חושב ששנה אחת אשר תתווסף למונה הגיל של רוד וראול יהפכו אותם לחלוצים לא פורים? ירידה ביכולת באה, בדר"כ, בהדרגה ואתה לא באמת מצפה שבעונה אחת, לאחר אליפות בספרד ומומנום טוב, השניים הללו, כך פתאום, יפלו.

14. xavi6 Member

אריאל, קוראים לי ירדן. נעים מאוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

סה"כ לקחת שחקנים שלא משחקים\עברו את השיא. סלגאדו עבר את השיא, בפטיסטה לא משחק.

15. REAL MADRID Member

אין לי בעיה עם תוכן ההודעה שלך. יש לי בעיה הם הקלות שאתה זורק לאוויר משפטים בלי להסביר אותם בכלל.

אני גם בדעה ואמרתי את זה מספר פעמים, אם ראול לא יהיה טוב הוא ירד לספסל, גם ראול בעצמו יודע את זה. אני לא מעוניין לראות את ראול משחק כל כך הרבה משחקים כמו בעונה החולפת, שוסטר שהדבר הראשון שאמר לאחר שמונה למאמן זה שראול ישחק פחות - פשוט גמר את ראול מבחינת משחקים והעמיס עליו יותר מידי. העונה אני מקווה שזה לא יקרה, אם ראול לא יהיה טוב הוא לא ישחק - פשוט.

גם היום רוד נכנס לטופ 5 של החלוצים באירופה יחד עם טורס, דרגובה, אדאביור ואטו.
    רוד לא מפחיד? לא מעניין אותי. כל עוד הוא עושה את שלו עם מעל 20 שערים בעונה - מצוין.

כמו שכבר אמרתי, סביולה והיגוואין מצויינים כגיבויים מהספסל. מה גם שלפחות ע"פ המארקה, לאחר שרונאלדו הודיע שהוא נשאר במנצ'סטר יונייטד מדברים plan b כאשר מוזכרים בה בנזמה, הונטלאר ודוויד וויה.