ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 16, 2008.

1. John Arne Riise Member

אתה פשוט אוהד ריאל ממורמר.
    זה הכדורגל..אין מה לעשות ואני חייב להגיד שדיאבי הלך רק ורק לכדור.
    ובתור אוהד ארסנל(גם רומא)אז דיאבי שחקן שלפעמים נותן גליצים חזקים..

2. JR-Riquelme Member

פשוט יש להולנדים רגליים כל כך שברירות... רובן, סניידר, ואן דר וארט... צריך לעשות על זה מחקר.

באמת ציפיתם שסניידר יכול לשרוד גליץ' מכושי כמו דיאבי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. yonmu Member

בריאל אין 4-4-2 קלאסי. יש 4-3-3 בערך. רביעית הגנה, קשר אחורי (דיארה\גאגו), קשר מרכזי (סניידר\דה לה רד), וקשר התקפי (VDV\גוטי), בנוסף לקיצוני אחד (רוביניו\רובן), וצמד חלוצים (RVN\ראול\היגוואין\סביולה).

4. Raulito Madridista

ואן דר וארט אישר את עזיבתו לריאל מדריד

http://www.as.com/recorte/20080804dasdasftb_5/C280/Ies/Rafael_Van_der_Vaart.Xxx

רפאל ואן דר וארט, הקפטן ההולנדי של המבורג, הודיע היום רשמית שהוא עוזב לריאל מדריד, ועשה זאת דרך האתר הרשמי שלו. "כמו שכולם יודעים, תמיד רציתי לשחק בספרד משום שיש לי קשרים חזקים לארץ הזאת ורמת הכדורגל שם הכי גבוהה שיש. עכשיו, כאשר אהיה שחקן של ריאל מדריד, החלום הופך למציאות", כתב השחקן. ההולנדי הודיע שהוא יהפוך רשמית לשחקן ריאל מדריד מחר, כאשר יוצג לתקשורת.
    "אני אפתח מחר פרק חדש בחיים שלי. אני אעשה את כל מה שביכולתי כדי לעזור לריאל מדריד לזכות בכל התארים", הוסיף ההולנדי.
    הדובר של המבורג, גו'רן וולף, לא רצה להתבטא נחרצות בקשר לסוף הסאגה, אבל גם לא הסתיר את העובדה שזה ייקרה תוך מספר שעות:"אנחנו לא רוצים להודיע רשמית על סוף הסאגה כי עדיין יש מספר פרטים נוספים לסכם, אבל אנחנו מקווים שהכל ייגמר ויהיה לנו מה להודיע כבר היום אחר הצהריים". המבורג תקבל עבור השחקן כ15 מליון יורו ככל הנראה. כעת הסגל של ריאל מדריד יכיל חמישה הולנדים: רוד ואן ניסטלרוי, אריאן רובן, ווסלי סניידר, רויסטון דרנטה ורפאל ואן דר וארט.

לינקים:

* ואן דר וארט מודיע על עזיבתו באתר הרשמי שלו

* הודעה רשמית מהאתר הרשמי של המבורג

Last edited: Aug 4, 2008
  5. Sergio Ramos Member

לא ראיתי את המשחק אתמול בשל אילוצים, אלא רק התעדכנתי בתוצאה הסופית. רק עכשיו כאשר נכנסתי לפורום, ראיתי את הידיעה המרה והרגשתי כאילו חרב עלינו עולמינו. כל כך מעציב, לראות את המנוע, האיש שנהפך לסוג של קראק בקבוצה, הביא עימו ערך מוסף פשוט אדיר ומיוחד במינו למשחק של ריאל מדריד, וללא ספק יש אף שיגידו עמוד תווך בקבוצה... נפצע לנו בצורה כזאת אכזרית... לבכות, פשוט לבכות...

נקווה להתפתחויות אך ורק חיובית באשר לפציעתו. החלמה מהירה ווסלי שלנו!

אין הגדרה מסיומת למערך בו דוגל שוסטר. זה מערך לא סימטרי שנע בין 4-4-2 ל-4-3-3, כאשר ישנו קשר אחורי אחד(גאגו), סניידר שמשחק על הנייר באגף ימין, אך בפועל משחק כמעין 50\50 ותומך בגוטי שאמור לסיים את המלכים ממרכז השדה, ורוביניו שמשחק ללא תפקיד מוגדר ובאופן חופשי על המגרש.

במידה ויובא ואן דר וארט, קרוב לוודאי שישחק על המשבצת של סניידר.

6. Santiago Bernabeu Member

* ווסלי יעדר בסופו של דבר כשלושה חודשים בלבד לאחר שהתברר שלא קרע את רצועות הברך.

7. Ohad_Glr Member

שימו לב שדיאבי פוגע עם אחת הרגליים בחלק האחורי של הרגל, מאחורי הברך. מדובר במקום רגיש, מכה שם כואבת מאוד ויכולה לגרום לפציעות די בקלות.

אם הגליץ הזה היה מגיע לחלק הקדמי של הרגל של שניידר זה היה נראה אחרת.

לגבי ואן דר וארט במקום שניידר. ביחד עם שניידר זה ציוות טוב אבל לא יודע אם כדאי במקומו. רמת ההגנה של ואן דר וארט שואפת לאפס. נכון שהוא רץ הרבה ומתאמץ אבל הוא לא האיש המתאים לשחק במקום ווסלי, רק לידו.

8. AmitHBS Member

ריאל מדריד השאילה את דניאל פארחו לק.פ.ר לעונה אחת.

9. Santiago Bernabeu Member

רשמית: ואן דר וארט מדרידיסטה בחמש השנים הבאות.
    השחקן יוצג כשחקן ריאל מדריד מחר ב-14:00, שעון ישראל.

Last edited by a moderator: Aug 4, 2008
  10. REAL MADRID Member

נו, עכשיו שVDV הגיע אנחנו ממשיכים להרחיב את המושבה ההולנדית שלנו בקבוצה.

http://www.independent.ie/multimedia/archive/00184/vannes_184277t.Xxx

http://www.football.co.uk/shared/images/news/resized/400x400_WesleySneijderNew2.Xxx

http://www.worldcup365.com/Images/ArjenRobbenHollandITV.Xxx

http://pt.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/under21/550891_mediumsquare.Xxx

http://kr.goal.com/images/25807_hp.Xxx

11. Pipe Member

נהדר.
    עכשיו נשאר רק לסלק את המושבה ברזילאית (יותר מושבת מצורעים).

12. Sergio Ramos Member

אני ממהתחלה גרסתי על אי נחיצותו של ההולנדי והייתי מהמתנגדים להבאתו. אולם, בהיעדר קיצוניים(המודל 'קראק' לא נזקקנו)מן השורה הראשונה(רונאלדו אני משער כבר לא ונהפך ל-לא ריאלי, כנ"ל קווארסמה), רפאל הוא האלטרנטיבה היחידה וכרגע ניתן להסיק מחבינה טקטית שהמערך שליווה אותנו בעונה שעברה, אותו אי סימטרי, נלקח צעד אחד קדימה על-ידי שוסטר.

אני רוצה להעלות לדיון נושא שדי מעניין אותי כאשר התוודתי לפציעה המרה של ווסלי,

בהיעדרו של ההולנדי, כיצד לדעתכם ינווט שוסטר את שלישיית מרכז השדה שלו - האם צפויים גוטי ורפאל לצוות יחדיו כצמד פליימייקרים(החסרון הוא שרפאל בניגוד לסניידר, תורם פחות להגנה, ובהנחה שגוטי לא יודע עבודת הגנה מהי, אנחנו עלולים לסבול ממרכז שדה חדיר למדי), או שמא המשופם הגרמני יהיה 'זהיר' יותר ויעלה עם גאגו ודיארה כצמד דפנסיבי שמלפניהם אחד מגוטי\רפאל?

13. גלאקטיקו Member

צ'אבי 6 מכיר את האנשים האלה שצוחקים על תמונות של אנשים אחרים ובעצם לא מעזים להראות את הפרצוף שלהם ? גם ארתור לנדה גיחך על התמונה שלי, ות'אמת... כשראיתי את שלו הבנתי מאיפה כל הביעוס והקנאה מגיעים. חבל... תתעסק בכדורגל , עדיף לך, גם בזה אתה מתקשה.

אל תשווה בין ההנהלה של ריאל מדריד לברצלונה כי סלח לי.. ההבדלים עצומים, אתם לא מגיעים לקרסוליים של ריאל מדריד מבחינת ההשגים לאורך כל ההיסטוריה אז תנוח.
    אין לי בעיה שדה לה רד ישאר בסגל בתור ה"גוטי" התורן של הדור שלו. ממש אין לי בעיה, שישב ביציע ויחכה לנורא מכל שיכול לקרות לשחקנים על כר הדשא, ואז אם בגיל 28-29 הוא יהיה שווה משהו אז שישחק.

ובוא אני אסביר לך דבר אחרון, למרות שלא נראה לי שהIQ שלך יאפשר הבנה בצורה כזו...
    יש להבין בכדורגל ויש להבין בריאל מדריד.
    מבחינת כדורגל יכול להיות שאתה צודק, אבל זה לא מעניין אותי. כי אם את ריאל מדריד היה מעניין רק הכדורגל הם היו יכולים למצוא את עצמם במעמד של הפועל באר שבע בקלות.
    בריאל מדריד מחפשים את האקסטרה, את הערך המוסף, מעבר לכדורגל... יש בהם משהו אחר.
    אין לך מושג בזה כי אתה לא אוהד שלהם, אבל ככה הם התנהלו לאורך כל ההיסטוריה.
    אני אתן לך טיפ קטן, כשתהיה מספיק גדול בשביל לדעת מה אתה רוצה לעשות בחיים, באיזה מקצוע לבחור, כשתחליט ותשאף להיות מספר 1 בתחום שלך, אתה תבין איך בריאל מדריד עובדים הדברים.
    אתה רחוק מזה כרגע לכן הויכוח עקר. חיים נפלאים שיהיו לך, תמיד תזכור ללמוד מהגדולים באמת.

14. Bensh Member

ירדן חלאס
    אתה גורם לו לכתוב הודעות שסתם מעצבנות גם אותך וגם אותי ואין לי כוח להגיב לו

15. ראול Member

ענית לעצמך בפיסקה למעלה.
    הגרמני המסומם חסר שום כיוון עם המערך שלו עכשיו. דיארע\דה לה רד\גאגו\גוטי\ואן דר וארט\שניידר(לכשיחזור). אתה תנסה לבנות לי משהו הגיוני מהמשוואה הזאת. כל מערךך ששוסטר יציג כנראה יהיה ראוי אבל שום מערך לא יהיה יציב לענוה שלמה\תקופה ארוכה בשביל להצדיק כושר טוב והתחברות. ניאלץ לסמוך על חוליית ההגנה וההתקפה שיצליחו לנהל את עצמן עם קישור הזוי ולא מחוייב המציאות.

ארתור, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

Last edited: Aug 5, 2008