ה"מארקה" מדווח שריאל ירדה ככל הנראה מצ'אבי אלונסו עקב הדרישות המוגזמות ועוברת ל- Plan B : דניאלה דה-רוסי! http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2...aniele-de-rossi
דה-רוסי אופצייה מעניינית מאוד, מאז האו פרץ חיבבתי אותו ואני אהיה שמח עם הוא ייצטרף לשורותינו. אולם, תג המחיר צפוי להיות זהה לזה של צ'אבי אלונסו. קרוב לוודאי שברומא לא ששים על האפשרות למכור אותו, דה רוסי מהווה בורג חשוב ברומא שלא תעשה לנו הקלות במכירתו, אם בכלל. מדיניות שוק העברות השתנתה אחרי הסכומים ששפכו ע"י פרז, 40 מיליון יורו כבר לא נראה מצטייר לנו כמחיר מופרז מידי וזה פחות או יותר המחיר שרומא תדרוש עליו במידה ותעשה פנייה רשמית מצדנו.
דה רוסי שחקן יותר טוב מצ'אבי אלונסו לדעתי, אבל פחות מתאים למערך (כי הוא יותר מתאים לעמדה של לאס ולא לעמדה שאנחנו מייעדים לו). בכל מקרה לדעתי הוא ממש לא ריאלי וכדאי שינסו אופציות אחרות.
רומא לא תדרוש שום מחיר מכיוון שלדה רוסי אין מחיר. דבר אחר שכן מטריד אותי בתור אוהד רומא זאת הידיעה שקראתי היום על התעניינות של ריאל באקווילני. רציתי לשאול איפה עומדת העסקה עם אלונסו והאם יש סיכוי שהיא תצא לפועל ולא אצטרך לראות את שחקניי האהובים בלבן?
איך אני כבר רואה ששנה הבאה יהיה עוד פעם רגש מסיבי. בסופו של דבר פרז רוצה את השחקנים שהוא רוצה בקבוצה ואם דה רוסי ימכר לריאל מדריד שנה הבאה נראה שוב מרדף אחר אלונסו כי פרז לא נרגע.
קובי, רומא נמצאת לפני החלפת בעלות ולפי מה שהבנתי הסיכויים שההחלפה הזאת לא תצא לפועל בסופו של דבר הם ריאליים לחלוטין. תקן אותי אם אני טועה, אך רומא נמצאת בחובות ומכירה של דה רוסי בהחלט עשויה לעזור. צא רגע מנקודת השיפוט שלך כאוהד רומא ותנסה להיכנס באובייקטיביות - מה הסיכוי שדה רוסי יעבור למדריד?. לגבי אלונסו, ליברפול מכירה ברצון של השחקן לעבור ומוכנה למכור אותו (ככל הנראה) בתמורה ל-47 מיליון יורו (זה המחיר העדכני ביותר..). ריאל מדריד אינה מתכוונת להציע את הסכום הזה עבור אלונסו מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לא שווה את זה. אלונסו כבר התבטא בעבר ואמר שלא יפריע לו להישאר בליברפול ולכן איני מצפה ממנו להילחם על ההעברה לריאל מדריד. המחיר אותו ליברפול דורשת הוא מוגזם לכל הדעות, אך הוא אינו גבוה בהרכב (אם בכלל) מהמחיר אותו תדרוש רומא (אם בכלל). אתה יכול לנדב לי קצת יותר פרטים על אקווילני? לגבי ריברי, ולאדנו אמר שזה יהיה קשה מאוד להביא אותו בקיץ הזה ולכן אני חושב שאנחנו עומדים בפני שיחזור של עסקת רונאלדו מהקיץ שעבר. הקבוצות יגיעו להסכם על מכירה בקיץ הבא.
דווקא דניאלה פארדה מנכ''ל רומא חושב אחרת, ואמר שעם לא יהיה ברירה הם ימכרו את דה רוסי, לרומא יש בעיות כלכלית, ואף אחד לא יתפלא עם דה רוסי יעבור לריאל, מבחינת מקצועית זה תיהיה מבחינתו התקדמות גדולה, הוא ישחק בליגת האלופות וישחק עם שחקנים כמו קאקא ורונאלדו, תפסיק לפסול את העברה הזאת על הסף.
ריקלמה, פראדה אמר שרומא מוכנה לשקול הצעות על כל אחד משחקני הקבוצה. פרט לדה-רוסי. שכחו מזה. אם לריאל אין כסף לאלונסו, אין לה כסף לדה-רוסי. מקסס, ז'ואן, אקווילאני, ווצ'יניץ', בריגי - כולם ימכרו אם תגיעה הצעה גבוהה מתאימה. לא דה-רוסי. רומא לא נואשת לכסף. היא לא עומדת בפני פירוק. היא רוצה כסף לרכש - מה שאומר שהיא מוכנה למכור שחקן אחד בכסף גדול כדי לקנות כמה אחרים שיעבו את הסגל.
לריאל יש מספיק כסף, תאמין לי. לא זאת הבעיה, הבעיה זה המחיר הגבוהה שדורשת ליברפול והמאמצים של בניטז העקשן להשאיר אותו. האידיאל מבחינת ריאל הוא צ'אבי אלונסו, הוא ספרדי, והוא טוב יותר לטעמי מדה רוסי, אבל על זה אפשר להתכווח. כרגע נירא שליברפול לא ממש רוצה למכור, ובניטז לא יתן לאלונסו ללכת. דה רוסי צריך להתקדם, רומא כיום היא לא קבוצה בסדר גודל של ריאל\בארסה\אינטר\מילאן. היא לא תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות אחרי הרבה שנים, הסגל שלה לא מספיק חזק כדאי לרוץ על אליפות איטליה, רוסי צריך קבוצה עם שאיפות שתתאים לרמה שלו, ועם כל הכבוד רומא לא כזאת, עם לא ריאל אז לפחות קבוצה גדולה אחרת באיטליה, הוא סתם מתבזבז לטעמי.
תקרא לזה איך שבא לך. לריאל מדריד אין את הכסף כדי לשלם לליברפול על אלונסו. לא משנה אם זה מבחינת נזילות או שזה עיקרון אידאולוגי/כלכלי. ריאל תצטרך להציע לרומא סכומים שמתקרבים לסכום שאותו שילמה על רונאלדו, וזה יספיק רק כדי לגרום לרומא להרהר בהצעה למשך 20 שניות לפני שהם יגידו את ה-"לא!" שלהם.
ואם ניהיה ריאלים, אז רוסי לא שווה יותר מ-30 מיליון יורו, אין ספק שהוא שחקן מצויין ואני כלל לא מזלזל בו, אבל הוא לא שווה יותר מהסכום שריאל מציעה, הוא לא זכה ביותר מדי תארים ועשה יותר מדי בכדורגל שמצדיק סכום כזה, עם כל הכבוד. אגב, לפי ויקפדיה, רוסי כבר שחקן ריאל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אין להיות ריאלים. אנחנו מדברים פה על ריאל מדריד שמנסה לקנות סמל של רומא. כמו שטוטי דחה אותה, כך יהיה גם עם דה-רוסי. זה שחקן שנכנס לרשימה הקצרה של ראול, פויול, מאלדיני, דל-פיירו וטוטי כשזה נוגע לקשר עם מועדון. אני לא מבין למה צריך בכלל להמשיך ולדבר על זה. אין יותר פאנטאקאלצ'ו מזה.
מה הקשר? ואלדס שווה 150 מליון בגלל התארים שלו? זה סעיף השחרור שלו. רגע, תן לי להבין, בגלל שהוא לא זכה בהרבה תארים (גביע העולם, חה חה) הוא לא שווה 30 מליון? הוא שחקן מושלם לקישור האחורי של ריאל, לדעתי פי 5 יותר מתאים מאלונסו. הוא מתאים לריאל כמו כפפה, גם מבחינת האופי וגם מבחינת המשחק שלו. תצאו מהסרט-לריאל יש את הכסף, גם לברצלונה יש את הכסף, השאלה מי תהיה מוכנה לבזבז יותר. ריאל לא מוכנה לבזבז יותר כמו על קאקה ורונלדו.