ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 16, 2008.

1. SkiMan Member

איזה יופי, מחקו תגובה שלי כי היא לא היתה כנראה לרוחו של אחד מהמנהלים אוהד מדריד.
    תענוג לרשום פה בפורום, אין ספק שאתם מושכים את כל הכותבים לבוא לרשום בפורום הספרדי.
    כנסו לפורום האנגלי ותראו כמעט בכל ת'רד של כל קבוצה תגובות עוקצניות של אוהדים מקבוצות אחרות. תלמדו.
    עכשיו נזכרתי למה אני רושם רק באנגלי ובאוף טופיק. סלמאת.

Last edited: Jul 7, 2009
  2. david silva Member

כאילו הפסטיבל באשמתו.
    אשמתו שהוא נראה כמו דוגמן? אשמתו שהוא שחקן כ"כ איכותי ופופולרי?
    זה הכדורגלן שניצח על התזמורת של היונייטד אולי הכי טובה בכל הזמנים. אתה כנראה האוהד הכי גדול שלהם בארץ ואני לא מאשים אותך ספציפית אבל יש כמה ליצנים שהם בכאילו אוהדי יונייטד, שמכנים אותו עכשיו "קוקסינל " ושאר מחמאות. זה פתטי וזה עלוב, כי זה שחקן שנתן את כל כולו בשביל הקבוצה הזאת.

3. REAL MADRID Member

SkiMan, ביי.

סתם לפרוטוקול, לא אני מחקתי לך את ההודעה.

הביקורת שלי כלפי רונאלדו תמיד הייתה על כל מה שלא קשור ליכולת על המגרש. על אופי בעייתי, אגו וכדומה. עניין הצלילות אף פעם לא הפריע לי יותר מידי. התדמית שהייתה לי בראש על רונאלדו כבנאדם קצת נופצה אתמול, האם זה אומר שהוא קדוש כמו קאקה? בכלל לא. האם זה אומר שאני אוהב אותו כמו קאקה? בכלל לא.

תגיד לי את האמת - ראול על הפנים שרונאלדו שהוא מתרגש כמו ילדה קטנה, זה עשה לך משהו?.

אל תגן על רונאלדו. חלק גדול מהפטסיבל הזה הוא עקב תדמיות שהוא יצר לעצמו.. אם הוא לא היה נהנה מההערצה הזאת ומהפסטיבלים שעושים לו - הוא היה מסוגל להפסיק אותם, אבל לרוב הוא נהנה בדיוק כמו התקשורת והילדות בנות ה-12.

4. THE STRETFORD END Member

david silva,REAL MADRID

רונאלדו לא טיפש והוא בחר לעצמו את דרך וסגנון החיים מאחורי המצלמה מחוץ לדשא,
    הרי וכמו בקהאם,הוא ידע שעוקבים אחרי כל צעד שלו גם מחוץ למגרש
    אבל זה לא מנע ממנו להתלבש כמו שהוא מתלבש,ללכת למקומות כאלה ואחרים,לבלות עם בחורות מסוג מסויים וכל שאר הדברים שלצערי מאפיינים לא מעט מהכדורגלן המודרני,
    זה העלה את הפרופיל שלו עוד יותר ולא רק בגלל הדברים הגדולים שעשה על הדשא ועדיין,ריאל מדריד ופרז בחרו לדעתי לחטוא עוד יותר
    בטקס הצגת השחקן ובכלל בסגנון העבודה בריאל מדריד,
    גאלאקטיקוס מהדורה 2,
    כאילו לא למדו לקח מהפעם הקודמת,
    מעבר לזה,אחד הדברים הכי טובים שיש לכדורגל באירופה זה שהוא לא כמו הספורט האמריקאי,עם הרבה רעש וקיטש שלא מתאימים אני חושב לאירופה ולכדורגל,תרבות אהדה,תרבות ספורט שונה לחלוטין
    ומה שראינו אתמול זה היה הוליווד במיטבה ואפילו שזה היה במדריד,
    פרז גם מדבר שוב על ליגה אירופאית,שבו הגדולות ורק הגדולות יפגשו
    ולכן ולא רק בגלל אתמול,אלא בגלל הכל,
    פרז,לא טוב לכדורגל,פרז לא טוב לריאל מדריד
    ואני בטוח שותיקי ריאל מדריד,אם האוהדים ואם השחקנים ראו את מה שראו אתמול ושוב את ההתנהלות של פרז ונחת אין להם מזה.

כשהציגו את זידאן למשל אחרי שעבר מריאל מדריד,אני לא זוכר פסיטבל שכזה ו 80 אלף אוהדים ביציע,
    זה לא מנע ממנו ומריאל מדריד להפוך להיות הטובים ביותר באירופה על הדשא לתקופה מסויימת,
    זה גם לא מנע מאוהדים לקנות הרבה אבל הרבה מרצנדייז שלו ושל ריאל מדריד,
    והמבין יבין.

5. Champions league Member

הסאן מדווח:
    מנצ'סטר יונייטד מוכנה להציע 20 מיליון יורו עבור הונטלאאר

6. Mr.Eko Member

שחקן ענק,שחצן לא קטן.

הוא יחגוג על הדשא,הוא יחגוג מחוץ לדשא,הוא יתעצבן על פלגריני כשזה יחליט להושיב אותו על הספסל ואז הוא יגיד שהחלום שלו אחרי מדריד זה לשחק בגאלאקסי.

בכל מקרה,הסופר קלאסיקו יהיה חם חם חם,במיוחד אחרי שפויול נתן לו לאכול הרבה דשא במפגש האחרון ביניהם.

7. REAL MADRID Member

בדיוק. וזאת הסיבה שיש לי סלידה ממנו.

פשוט שטות. במה שונה (מלבד מספר האנשים) ממהצגה של רונאלדיניו במילאן לדוגמא או אפילו מזאת של אלביול בשבוע שעבר?. ריאל מדריד החליטה שהקיץ ככה היא מציגה את השחקנים שלה, ברור שעצם זה שרונאלדו וקאקה הגיעו רק מעודד את ההחלטה הזאת אבל ככה יוצגו כל השחקנים אשר יגיעו הקיץ. תפרט טיפה על 'סגנון העבודה בריאל מדריד'...

אתה רוצה להסביר לי מה היה כ"כ רע במהדורה הראשונה? לפי מה שידוע לי היה כללה זכייה בליגת האלופות. הרכישה של שחקנים כמו רונאלדו וקאקה היא בראש ובראשונה מקצועית, אין כאן ויכוח על כך שהם שניים מהשחקנים הטובים ביותר בעולם. מה הבעיה? שהם יקרים, יקרים מאוד, ריאל מדריד צריכה להחזיר את הכסף אשר הוציאה ואין דרך טובה יותר מאשר מכירות. טקסים ופסטיבלים כאלה מעודדים ומעלים את המכירות בעשרות אחוזים לפי דעתי. הלקחים שצריכים להפיק הם אך ורק לגבי מדיניות הרכש ומעמדו של המאמן - עד כה הרכש הוא הרבה יותר מצויין ולגבי המאמן, הזמן יגיד האם הלקחים הופקו לגביו.

ליגה אירופאית זה סתם קשקושים. תסביר לי בדיוק מה זה 'בגלל הכל'..
    על סמך מה אתה אומר שפרז לא טוב לריאל מדריד?. בשביל הפרוטוקול, הדעה שלי על פרז היא אולי מהנחרצות ביותר בקרב אוהדי ריאל מדריד וכצם העובדה שהוא זכה בנשיאות ללא בחירות ולא אופוזיציה ראויה זה דבר מדאיג מאוד. ריאל מדריד הייתה לפני ותהיה אחרי פרז, כרגע הוא על כס השילטון ועושה כרצונו, אבל הוא יודע שאם ייכשל הוא יאלץ לעזוב בדיוק כמו שקרה לכל נשיא אשר נכשל ולא היה מסוגל לשקם.

8. Raulito Madridista

רונאלדו:"לא ציפתי שהאיצטדיון יה מלא וצפוף כל-כף. זה יום בלתי-נשכח"

http://img8.imageshack.us/img8/7053/94564124.Xxx

לפני כשבוע הוצג קאקא כשחקן ריאל מדריד באירגון ענק של המועדון. אבל בהשוואה למה שקרה אתמול בברנבאו, הטירוף של 85 אלף המדרידיסטאס והסיקור של התקשורת - מה שעשו לקאקא נראה צנוע וקטן למדיי. רונאלדו נחת בספרד בבוקר במטוס פרטי וקיבל אבטחה כאילו מדובר ביותר מהמלך של ספרד. המארקה, האס ושאר כלי התקשורת לא הפסיקו לעקוב אחריו, ומייד העלו כתבות שעידכנו בכל רגע ורגע את צעדיו של רונאלדו בספרד.

לא רק הנשיא פרז ונשיא הכבוד, אלפרדו די-סטפאנו, נכחו על הבמה בזמן הצגתו של הפורטוגלי, אלא גם אאוזביו, השחקן שנחשב לפורטוגלי הטוב ביותר בכל הזמנים. רונאלדו בחר בחולצה מספר 9, זו של רונאלדו הקודם, ועם אותו כיתוב בידיוק. גם שחקנים גדולים כמו אלפרדו די-סטפאנו וקרלוס סנטיאנה, לבשו את החולצה הזאת במהלך ההיסטוריה של ריאל מדריד.

פלורנטינו פרז אמר לסובבים:"אנחנו מודים לכם על כך שהגעתם לכאן היום. אתם מייצגים את הסמל הגדול ביותר של המדרידיסימו, שהיא תשוקה רבה לזכות בתארים ובהערכה ואהבה מכל חובבי הכדורגל בעולם. מה שקורה היום אין לו תקדים. אנחנו מתרגשים להביא לכאן את אחד השחקנים הטובים ביותר בעולם, שחקן שכל קבוצה הייתה רוצה שיישחק למענה. "

אחר-כך רונאלדו יצא מתוך חדר ההלבשה לקריאות האהדה של הקהל, והנשיא אמר לו:"כריסטיאנו רונאלדו היקר, הקהל האדיר הזה בא לראות אותך. זה אותו קהל אשר הוביל את ריאל מדריד לשיאה בכדורגל. הכישרון שלך נותן לנו את האמונה שאפשר להגשים את החלום. כדורגל בשבילך זה ברכה ואתה מודע לעובדה שאנחנו רוצים כאן את הצלחת הצוות. רונאלדו, ברוך הבא לסנטיאגו ברנבאו".

רונאלדו שהיה מאוד נרגש, אמר: "אני מאוד שמח להיות כאן. חלמתי לשחק בריאל מדריד כשהייתי ילד, והנה, החלום שלי מתגשם. לא ציפיתי שהאיצטדיון יהיה מלא וצפוף כל-כך, אין לי מילים וזה לא יאומן. זה היום היפה בקריירה שלי, יום בלתי-נשכח. לעולם לא הרגשתי כל-כך שמח ומבסוט כמו מה שעשו לי בברנבאו". אחר-כך ספר רונאלדו מאחד עד שלוש ובייחד עם הקהל שאג 'האללה מדריד!'. עוד הוסיף רונאלדו:"אני יודע שאני משחק בצוות ולא שחקן יחיד. אני אעשה הכל כדי לזכות בליגת האלופות. ידעתי תמיד שאשחק בריאל מדריד, לשם כיוונתי. ברצלונה קבוצה חזקה, אבל ריאל מדריד קבוצה מיוחדת.

* גלריית תמונות מהמארקה - רונאלדו מוצג בריאל מדריד

9. THE STRETFORD END Member

REAL MADRID

גם ההצגה של רונאלדינו היתה בטעם רע,
    שוב,חיקוי לתרבות הספורט האמריקאי,לטעמי יש לזה טעם נפגם כשמערבבים זאת עם כדורגל אירופאי.

סגנון העבודה בריאל מדריד...שהנשיא שאין לו שום סמכות מקצועית בוחר איזה שחקנים להביא,מפה זה מתחיל ומסתיים.

10. REAL MADRID Member

אה.. פשוט פלגריני היה אומר 'לא' אם היו שאלים אותו האם הוא רוצה את קאקה ורונאלדו בקבוצה שלו..

הרכש של ריאל מדריד נכון לעכשיו הוא הרבה יותר ממצויין.

11. THE STRETFORD END Member

אם אני זוכר נכון החלק ההגנתי של ריאל מדריד היה קטסטרופה,מה לגבי זה?

12. REAL MADRID Member

הרביעייה האחורית של ריאל מדריד הייתה טובה בעונה שעברה. לא כמו של מנצ'סטר יונייטד או צ'לסי אך בהחלט לא נופלת מזו של ברצלונה ורוב הקבוצות באירופה. היינצה-פפה-קאנאברו-ראמוס לא היה הבעיה שלנו, הבעיה הייתה בקישור אחורי שעם פציעתו של דיארה (וגם לפני) ועד הדעתו של לאס (וגם אחרי) היה פרוץ למדי. הרביעייה האחורית כרביעייה אחורית היה בסדר גמור.

קנאברו סיים את החוזה ועזב, גאראי (בלם נבחרת ארגנטינה הצעירה) חוזר מהשאלה ואלביול נרכש. כל מה שחסר לריאל מדריד על מנת לסגור את החלק ההגנתי (ואת כל ההרכב למעשה) זה שדרוג בעמדת הקשר לצידו של לאס (למרות שלפי דעתי ציוות שלי צמד הדיארות בהחלט יספיק) ואולי בעמדת המגן השמאלי (היינצה היה בסדר אבל היה החולייה החלשה לאורך כל העונה).

ריאל מדריד בהחלט יכולה לסגור את הרכישות כבר עכשיו ולהעמיד הרכב מספיק חזק שיתמודד על כל התארים.

קסיאס
    היינצה פפה אלביול ראמוס
    לאס דיארה
    *רובן קאקה רונאלדו
    בנזמה

/היגוואין/סניידר.

13. riquelme1 Member

ה' ישמור, איך אתה שם את הינצה בהרכב של ריאל בעונה הבאה, זה אשכרה מינוס 2 שחקנים, עד מתי תבינו שהוא היה הבעיה הכי גדולה של ריאל בעונה שעברה? שהבן אדם הזה, הוא אסון לכל הגנה, ולא סתם מנצ'סטר התפטרה מימנו, העבירה הטיפשית שלו במשחק נגד ליברפול בגול של בניון, הכיסוחים המגעילים שלו נגד יובנטוס(ובעצם בכל משחק), היכולת העלובה שלו בנבחר ארגנטינה, מדובר בבלם בינוני ולא אחראי, וגם כמגן שמאלי הוא לא יותר טוב שכן הוא לא עושה בכלל התקפה.

ההגנה של ריאל מדריד בעונה שעברה לא הית טובה ארז, קאנברו בירידה עצומה(ראינו אתזה בקונפרדיציות), ראמוס היה בעונה חלשה, והיינצה...עדיף שלא נדבר, הבעיה לא הית רק בקישור, חוץ מפפה שגם הוא עדיין לא בין 3 הבלמים הטובים בעולם, ההגנה של ריאל הית קטסטרופה. הגנה שחטפה שלישיות מנומנסיה בברנבאו היא לא הגנה טובה.

ורובן, רונאלדו, וקאקא לא נירא לך מוגזם קצת? אין פה שום איזון, 3 שחקנים שחיים עם הכדור, עם כבר סניידר שהוא הרבה פחת אגואיסט.

14. REAL MADRID Member

ואכן ה' שמר. אתה נוקשה מידי עם היינצה, הוא לא מגן שמאלי מהטופ העולמי אבל הוא עדיף בכל בחינה הגנתית על מרסלו. אני כמובן מעדיף לראות את מיגל טורס בעמדה הזאת בעונה הבאה (/ארבלואה) אבל אני לא אהיה מאוכזב מידי אם היינצה ימשיך. הוא אמנם הנקודה החלשה שלנו אבל עושה את העבודה פחות או יותר. כפי שכתבתי, העמדה הזו היא אחת מצמד העמדות שרצוי לחזק.

ההגנה לא הייתה טובה קודם כל בגלל משחק הגנתי נוראי - עד להגעתו של ראמוס השחקנים עשו מה שהם רוצים והגנו על קו החצי. חואנדה ראמוס ייצב את זה פחות או יותר אך לקראת הסוף גם הוא אפשר להגנה לשחק כרצונה (התמונה של הבלמים עושים הגנה על קו החצי מול ברצלונה עדיין בראש שלי. קנאברו אכן היה בירידה ולכן גם ריאל מדריד לא מיהרה לסגור איתו על חוזה חדש (זה היה הרצון שלו לפי דעתי) והיה ברור לכולנו שבעונה הבאה ישחק שם מישהו אחר. השאלה היחידה הייתה האם זה יהיה רכש (אלביול, אחד מויאריאל, ברונו אלבש) או סרחיו ראמוס.

הבעייה לא הייתה רק בקישור אבל עיקרה היה שם. הרביעייה האחורית אמנם סבלה מעונה חלשה (מלבד פפה שהיה מצוין לאורך כל העונה - חוץ מליברפול..) אבל בסה"כ אפשר לסכם את העונה שלה כטובה.

מגן שמאלי--אלביול--פפה--ראמוס זאת רביעייה אחורית שאפשר לרוץ איתה לכל התארים. ברצלונה זכתה בטריבל עם אלבס שלא יכול לחלץ כדור בלי לעשות פאול, פויול בעונה חלשה ואבידל שמאז ומתמיד לא הרשים.

15. XabiAlonso Member

איקר
    ראמוס פפה אלביול קול/קלישי
    לאס אלונסו
    קאקה
    היגואין בנזמה רונאלדו

מקווה לראות הרכב כזה פותח את העונה בריאל מדריד.