ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. REAL MADRID Member

1. אין הרכב צפוי. רק לאחר כמה משחקי ידידות נוכל לגבש הרכב צפוי. כל מה שקיים כרגע אלו רק ספקולציות להרכב ממנו נפיק את הטוב ביותר וההרכב הזה משתנה בין אדם לאדם.

2. רובן וסניידר לא יישארו בגלל המשכורת היפה (כלומר לא רק בגלל) אלא כי הם מאמינים ביכולת שלהם להישאר ולהשפיע. זאת שנת מונדיאל, אף שחקן שלא ייקח סיכון לבלות חודשים שלמים על הספסל/יציע, לפחות לא שחקן אשר שואף לשחק במונדיאל. ריאל מדריד של העונה הבאה תהיה קבוצה מלאה בשחקנים עם אגו בין כה וכה, האגו של סניידר ורובן לא יעשה הרבה הבדל. מבחינה כלכלית ריאל מדריד יודעת שמכירה של שניהם מאלצת אותה להביא לפחות שחקן אחד לספסל, אני מקווה לפחות שהיא יודעת. לפי דעתי חובה להשאיר לפחות אחד מהם, אם אפשר את שניהם - נהדר.

3. כל מה שיש לנו עכשיו אלא ציטוטים של הסוכן של מאייקון שמאמין שריאל מדריד רוצה להביאו וציטוטים של פרז שאומר שיהיו עוד שתי רכישות. הכסף שפרז הקציב לקיץ הזה אינו בלתי מוגבל, הוצאה של 40 מיליון על עמדה שאין לנו צורך בחיזוק בה היא מטופשת. אם תשאל אותי אני אעדיף להביא את אלונסו ומגן שמאלי/ארבולאה ואז לסגור את החלק של הרכש.

2. Fabio Junior Member

ובכל זאת, גם סניידר וגם רובן שחקנים שעל פי יכולת מקצועית נטו מסוגלים לפתוח בהרכב של רוב הקבוצות בעולם אם לא בשל כולם.
    שניהם נתנו רגעים יפים במדי ריאל.
    תיהיה להם בעיה למצוא קבוצה?
    בריאל לא מחזיק מליארדר מהמזרח (או עד כמה שידוע לי) והם הוציאו סכום אסטרונומי בפגרה הנכוחית.
    מכירת החולצות אכן תכניס כסף, אבל עד כמה? הונטלאר יימכר תמורת סכום נאה, ואן דר ווארט יימכר תמורת סכום נאה, וכך בוודאי גם דיארה ודרנטה (אם אני לא מעודכן אני אשמח לשמוע אינפורמצייה). גם ואן-ניסטלרוי יימכר, אך סביר להניח שתמורת סכום נמוך מהשאר, עקב גילו.
    אך המכירות הללו לא יכסו רבע מההוצאות של המועדון בימים האחרונים, רובן וסניידר מחזיקים בחוזים בעלי סכומים נאים וגם מכירתם תכניס כסף רב לקופה. לא שלאחר מכירתם החוב יכוסה, אך זה יכול להועיל.
    תסכים איתי שניתן למצוא מחליפים ראויים מספיק בסכומים קטנים יותר, מה גם ששוב, שניהם כוכבים, ובהרכב ישנם כוכבים רבים, ועלולה להיווצר בעיית אגו.

3. REAL MADRID Member

תצטט בבקשה רק חלקים רלוונטים, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

הצעות? לא חסרות להם הצעות. השאלה המעניינת היא המקור של אותן הצעות. לא רובן ולא סניידר מעוניינים לעבור לשחק בקבוצה כמו טוטנהאם ומטה (אל תעלבו אוהדי טוטנהאם אבל זאת המציאות). בפועל המציאות היא אינה שאין להם הצעות או אלא שההצעות עד כה לא מספיק אטרקטיביות שישכנעו אותן לעזוב את הרוטציה בריאל מדריד.

אל תנסה להבין את מקור הכספים של ריאל מדריד. כל עוד אין לך תואר בכלכלה - תתקשה מאוד להבין מה הולך. נסכם את זה ככה, לריאל מדריד לא חסר כסף. מהרבה מאוד בחינות מדיניות כמו של ריאל מדריד (וברצלונה) היא עדיפה כלכלית על מדיניות כמו של מנצ'סטר סיטי.

ריאל מדריד לא שואפת להכניס כסף רב ממכירות אלא בעיקר לחסוך את החוזים אשר מחזיקים שחקים.

אגו משחק פה תפקיד מהרגע בה הבנו שראול כנראה לא יהיה בהרכב ושרונאלדו הגיע. אגו של שחקנים כמו רובן, בנזמה, סניידר או דודק לא משנה הרבה.

4. Fabio Junior Member

אני לא יודע אם לך יש בתואר בכלכלה, אבל אני באמת לא מצליח איך המועדון הזה פועל.
    ממה ששמעתי פרז לקח הלוואות ענק מבנקים מסוימים, כך שאני לא מבין איך המועדון חזק בצורה כלכלית ממועדון כמו מנצ'סטר סיטי.
    ואם לא הבנקים, אז האוהדים עצמם ישלמו. צריכים את הכסף ממכירתם, ואפשר למצוא מחליפים ראויים, בפחות כסף, עם פחות אגו ואולי אף יותר צעירים עם פוטנציאל לעתיד. מה אמר פרז שמינה את המאמן? אמיץ כדי לשתף צעירים? מה?
    למה לרובן/סיינדר להישאר על הספסל בברנבאו שהם יכולים למצוא את עצמם בקבוצות כמו מנצ'סטר סיטי (יחד עם טבז ורובניו יכולה להיבנות שם קבוצת צמרת, איך צ'לסי הגיע לשם?) או אפילו ארסנל, מילאן ,צ'לסי.. (באמת שלא בדקתי אם המועדונים הללו, כולל סיטי, זקוקים לשחקנים בעמדות שמשחקים רובן וסניידר, סתם זרקתי שמות של מועדונים ששני השחקנים הללו יכולים לשחק בהם במעמד טוב יותר).
    לא חסרים מועדונים בעלי שם שרובן וסניידר יכולים לשחק בהרכב, מועדונים מצליחים מעט יותר מטוטנהאם.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/09
  5. REAL MADRID Member

ריאל מדריד מקבלת לא מעט הלוואות מבנקים שונים אך אלה הלוואות אשר המועדון מסוגל להחזיר אותם. המועדון חזק כלכלית ממנצ'סטר סיטי לטווח הארוך, ריאל מדריד אינה תלויה במצב הרוח של נשיא כזה או אחר. אין תסריט בו הנשיא (פה ההבדל המשמעותי, הנשיא הוא לא הבעלים) עוזב והמועדון קורס כלכלית.

ריאל מדריד מקווה להכניס מהקיץ הקרוב בסביבות ה-100 מיליון יורו ממכירת שחקנים, בפועל נראה לי שזה יהיה פחות מכך אבל אין זה משנה. המטרה העיקרית במכירה של שחקן כמו רוד ואן ניסטלרוי היא להיפטר מהחוזה השמן שלו. מכירה של שחקן כמו הונטלאר, דרנתה או סניידר אשר המשכורת שלהם אינה גבוהה מהבסיס היא להכניס כמה שיותר כסף - וזה למה דרנתה עדיין לא בפיורנטינה, הונטלאר עוד לא במילאן.

אם רובן או סניידר יקבלו הצעה ממועדון כמו צ'לסי, ליברפול, מילאן או ארסנל - הם יקפצו על הצעה. בפועל אף אחד מהקבוצות האלה לא הגישה הצעה וההצעות שכן הוגשו אינן סיפקו את הקבוצה (זול מידי) ו/או את השחקן (משכורת נמוכה מידי, קבוצה לא מספיק אטרקטיבית). אני משוכנע שהם מסוגלים להצליח במועדון בסדר גודל כזה, אני אגיד לך יותר מכך - אני משוכנע שהם מסוגלים להצליח בריאל מדריד.

ברור שאפשר למצוא להם מחליפים אבל מחליפים עולים כסף .המטרה של ריאל מדריד היא לא להחליף חצי סגל אלא לחזק אותו בשישה שחקנים בערך. השארה של שחקן כמו סניידר או רובן היא נהדרת. אין מבחינתי שום הגיון בלהחליף את אחד מהם בריברי למשל..

6. Raulito Madridista

פרז דחה הצעה נמוכה של מילאן עבור הונטלאר

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/07/05/futbol/equipos/real_madrid/1246786195_0.Xxx

פלורנטינו פרז דחה את הצעתו של גליאני בנוגע להונטלאר, כך מפרסמת התקשורת האיטלקית. מילאן שנמצאת במצב כלכלי לא פשוט, הציעה לשלם בין 7 ל-14 מיליון יורו עבור החלוץ, בעוד פלורנטינו פרז לא מוכן לרדת מ20 מיליון יורו, הסכום בוא נרכש החלוץ מאייקס. במידה ומילאן תקבל הלוואה מהבנקים, היא תוכל להציע 14 מיליון יורו, אך במידה ולא - ההצעה הכי אטרקטיבית מבחינתה כרגע עומדת על שבעה מיליון יורו. האיטלקי ינסה לנצל את יחסיו הטובים עם פרז וייפגש איתו פעם נוספת בהמשך השבוע, בניסיון לשכנע את פרז להוריד את דרישותיו. גאליאני אף ביקש תחילה להשאיל את השחקן עם אפשרות לרכישתו בתום עונה אחת, אך פרז דחה את ההצעה על הסף.

-----------------------------------
    טוב מאוד פלורנטינו! הוצאו סכומים עצומים על רכש וזה עדיין לא נגמר ככל הנראה, ואסור להיות פראיירים ולמכור שחקנים בגרושים. הונטלאר כן שווה 20 מיליון יורו בשוק של היום, ובכלל - יכול להיות שהוא כן יהיה הצלחה מסחררת במקום אחר. מילאן לא יכולה לצפות שנלך לקראתה עם הצעות מצחיקות שכאלו.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/09
  7. xavi6 Member

הונטלאר שווה 20? וואי אתם במדריד חיים בסרטים...

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה פלורנטינו חושב שכולם משוגעים כמוהו .
    בסוף אתם תתקוע עם חבורה ארוכה של שחקנים שלא תדעו איך לצאת מזה .

9. אלי מתחן Member

אם ולנסיה עלה 16 מיליון פאונד הונטלאר שווה 20 מיליון יורו.

10. REAL MADRID Member

נכון, כי לא הגיוני לדרוש על שחקן אשר שילמנו עליו 20 מיליון את אותו הסכום. מילא אם היה מדובר על 30 מיליון יורו, אבל 20? כשהסכום המדובר בתקשורת בחודשיים האחרונים הוא פחות או יותר הסכום הזה, מה הבעיה לדרוש את הסכום הזה?. פלורנטינו מבחינתי משוגע, מטורף, אבל זה קשור ל-50 סיבות שאף אחת מהן אינה קשורה למחיר אותו הוא דורש על הונטלאר.

אנחנו עדיין בתחילת יולי וכרגע הסגל כבר התקצר עם העזיבה של קנאברו, פאובר, סביולה, עם ההחלטה על דה לה רד ובקרוב מאוד הוא יקוצר עוד יותר עם העזיבות של דרנתה והונטלאר. זה לא הגיוני שלא נדע מה לעשות איתם כי במידה והסגל ימנה יותר מ-25 שחקנים וחלון ההעברות ייסגר ישנו רק פיתרון אחד - להקפיא שחקנים. ברור לכולנו שאף שחקן אשר שואף לשחק במונדיאל הקרוב לא ייקח סיכון להיות מוקפא..

הראל, אחת ההודעות היותר מגוחכות שלך.

11. xavi6 Member

ולנסיה נתן תצוגות והיה שחקן הרכב. הונטלאר הוא שחקן ספסל עם פוטנציאל. לא משלמים לפי פוטנציאל, כי אם זה ככה גיא אסולין שווה 50 מליון.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/09
  12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובגלל שאף שחקן לא ירצה להיות מוקפא בגלל המונדיאל ארז הוא יעשה את כל המאמצים להשתחרר מריאל ואם הם ימשיכו להגזים במחירים השחקנים יעשו הכל כדי להשתחרר מהקבוצה.

13. REAL MADRID Member

מי מגזים במחירים?. ריאל מדריד יודעת מה השווים השחקנים שלה. הונטלאר למרות שלא השתלב בדיוק בריאל מדריד הוא חלוץ הרכב בנבחרת הולנד ואחד מהכשרונות המבטיחים של הכדורגל העולמי. יש לו מה לתרום והוא בהחלט יוכל לעשות זאת בקבוצה אשר תיתן לו הזדמנות. 20 מיליון יורו זה בהחלט מחיר הוגן.

כנ"ל לגבי רובן, סניידר, ואן דר וארט ויתר השחקנים. ריאל מדריד לא פרייארית, היא לא תשחרר שחקנים תמורת שקית אגוזים וגבינה והיא כלל לא דורשת מקבוצות מחירים גבוהים.

הסיבה היחידה ששחקנים כמו רובן, הונטלאר, סניידר, רוד וVDV אינם נמצאים בקבוצה אחרת עכשיו זה כי הם אינם מעוניינים לעזוב.

רוצה ציטוטים מדוייקים?
    אבא של רובן: "Arjen wants to stay".

סניידר: I do not have any intentions to leave Real Madrid. I want to succeed with" this club".

סוכנו של הונטלאר: "My client is more than happy to stay at the Santiago"

רוד: I have a strong motivation to succeed at Real. I believe I have plenty to offer" Real".

ואן דר וארט: "It is a great honour for me to play together with the best players in the world. I can also learn a great deal from them."

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם עבודה בעיניים , גם אתה מאמין לציטוטים האלה ?

הרי זו שנת מונדיאל ושחקנים ירצו לשחק כדי להיות במונדיאל כי הוא לא נערך כל שנה.

15. REAL MADRID Member

זאת הנקודה. השחקנים יבינו (אולי לאחר כמה אימונים ומשחקי ידידות) שלא בדיוק בונים עליהם ויחפשו קבוצה. אם לא לשחקן ולא למדריד יש את האינטרס להמשיך את ההתקשרות אז השחקן יימכר תמורת המחיר הראוי. עכשיו תחילת יולי, הקבוצה עוד לא ערכה אימון אחד וכל מה שנכתב (מלבד ציטוטים) אלא ספקולציות בלבד, יש לי את כל הסיבות להאמין שכל עוד השחקנים עוד לא נפגשו עם המאמן הם יירצו להישאר.

מדריד לא תתקע עם שחקנים כ:י א. למדריד אין אינטרס להיתקע איתם. ב. לשחקן אין אינטרס לא לשחק עונה שלמה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/09