ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

דו-קרב בעיטות עונשין בגמר המונדיאל. תעביר ל-0:26 ותגיד לי אם שחקן שבועט ככה במעמד כזה לא יודע לבעוט פנדלים. היו לו איזה שני החמצות רצופות לפני שנתיים שהם יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. או איך שלא אומרים את זה...

2. REAL MADRID Member

בין כה וכה אחד מהשניים (מצלדר וגאראי) אינו עתיד להמשיך. רכישה של מאייקון הינה מיותרת וכמו במקרה של ריברי/סילבה - זה פשוט בזבוז של כסף על העמדה שאין לנו צורך להתחזק בה.

קשה לי להאמין שכל ההולנדים יעזבו, אני חושב שסניידר או רובן יישארו ואולי אף שניהם. הספסל של ריאל מדריד מבחינה התקפית יראה בסדר גמור בעונה הבאה בתנאי שלא מוכרים את כל ההולנדים. ההתעקשות של סניידר ורובן להישאר היא נהדרת עבורנו. הרוטציה בהגנה מספיק עמוקה (במיוחד עם גם ארבלואה יגיע), כמו גם בקישור האחורי ובטח שבהתקפה.

פיסקה מושלמת.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי ה50 אלף איש שבאו לראות בתחילת השבוע את קאקה , אתמול הגיעו "רק" 9 אלף לראות את מספר 18 החדש , ראול אלביול.
    http://www.as.com/recorte/20090703dasdaiftb_4/XLCO/Ies/20090703dasdaiftb_4.Xxx
    http://www.as.com/recorte/20090702dasdasftb_37/LCO/Ies/nuevo_dorsal.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/09
  4. xavi6 Member

הוא בועט פנדלים מסוכן, תשים לב הוא תמיד בועט גבוה. הוא יחמיץ עוד הרבה, ולא רק מול מנצ'סטר.

5. George Best Member

אה, עכשיו אין ספק שהטיעון שלך רציני - ראית אותו בועט פעם אחת...

6. xavi6 Member

כמו שציינתי-האליל שלי הוא מנדייטה, השחקן שלא החמיץ פנדל אחד בחיים שלו. מספיק לי לראות פעם אחת בחור עושה במכנסיים...

לא הכל חייב להיות רציני, ההודעה הייתה צינית. תמצא חיים ותפסיק לנסות לעקוץ בכוח כשאין על מה. לך עם תחושות הבטן שלך לאיזה מזללה...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ירדן, מועאהאהאה...

7. Beitar Member

קשה להגיד על מייקון "בזבוז". הוא נתן עונה מצויינת באינטר, היה דומיננטי, יציב, והוא נחשב מבחינתי ל"מניה בטוחה" בהגנה. רכישה שלו, שתהיה גם יותר זולה לדעתי מרכישה אפשרית של ריברי למשל, יכולה להוסיף הרבה לביטחון של ההגנה. לא רק מבחינה הגנתית, גם מבחינת העזרה שלו להתקפה, הוא בולט ויצור כוח הרתעה. מבין רוב השמות שעלו ועולים, אני מאוד אשמח אם מייקון יצטרף אלינו.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון אבל כשצריך אלונסו יודע לבעוט פנדלים ולבעוט אותם טוב. נגד צ'לסי העונה בשיא הלחץ בסטמפורד ברידג' הוא הכניע את צ'ך (ב4:4). ואת האמת, ציפית משחקן שמשחק עונה אחת בליברפול ובועט את הפנדל הראשון שלו בקבוצה לא להיות לחוץ?

למען האמת ההחלטה שהוא יבעט הייתה מטומטמת, אבל להאשים אותו שהוא היה לחוץ...
    עם הזמן גם הקור רוח הגיע.

9. REAL MADRID Member

להשוות בין המחיר של ריברי ומאייקון זה לא לעניין, אך בוא נתמכר את ריברי בכ-70 מיליון יורו ואת מאייקון בכ-35 מיליון, מי לדעתך יחזיר את שווי ההשקעה בו (מבחינה כלכלית) מהר יותר?.

רכישה של שחקן ב30-40 מיליון יורו לעמדה שיש לנו כרגע מספיק שחקנים בה (ראמוס, טורס, במידת הצורך גם לאס ולא שחכנו את ארבלואה שעתיד להצטרף לשורותינו) זה "בזבוז" - גם אם זה אומר שאותו השחקן הוא הטוב בעולם בתפקידו. בירכתי את ההעברה הזאת וקיוותי שתצא לפועל אבל אז אלביול חתם ובעצם סגר את האפשרות שראמוס יוסט לעמדת הבלם.

אנחנו לא צריכים את מאייקון בקבוצה, הוא יהיה תוספת כוח משמעותית, בדיוק כמו ריברי, אבל זה בזבוז של כסף שיכול ללכת לעמדות חשובות יותר (קשר 50/50.. מגן שמאלי..). הקאדר ההגנתי שלנו מספיק עמוק ואיכותי על מנת שנוכל לסרב למאייקון.

10. REAL MADRID Member

בספרד מדווחים על כך שגליאני נמצא בספרד ולאחר שסביליה דחתה את ההצעה של מילאן עבור פביאנו, הונטלאר הוא היעד הבא וגליאני ייפדש בקרוב עם פלורנטינו.

11. Fabio Junior Member

שאלה או שתיים:
    1. מה צפוי להיות הרכב הקבוצה לעונה הבאה?
    2. איך מתקדמות מכירתם של ההולנדים ומי צפוי לעזוב?
    3. למה לעזאזל להביא את מייקון שיש את ראמוס, ומה בקשר לעמדת המגן השמאלי?

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/09
  12. Raulito Madridista

בנזמה:"דחיתי הצעות אחרות. ריאל מדריד זה מועדון מיוחד"

http://www.as.com/recorte/20090704dasdasftb_9/C280/Ies/Benzema.Xxx

קארים בנזמה התראיין לסקיי ספורט ודיבר בשיבחו של המועדון. הוא סיפר שתיכנן להישאר בליון עד מונדיאל 2010 ודחה המון הצעות מקבוצות גדולות אחרות, אך כששמע על ההצעה מריאל מדריד הוא לא יכל לסרב כי מדובר בחלום עבורו.
    "בהתחלה חשבתי להישאר בליון עד אחרי המונדיאל. היו לי הצעות מיונייטד, ברצלונה ואינטר, אך דחיתי אותן. אבל כאשר ריאל מדריד נכנסה לתמונה הכל השתנה, כי מדובר במועדון מיוחד והחלום שלי כילד היה לשחק בליגה הצרפתית ואז להגיע לריאל מדריד", סיפר החלוץ הצרפתי. בנזמה הוסיף ואמר - ''לא יכולתי לבזבז את ההזדמנות לשחק עם שחקנים מיוחדים כמו קאקא ורונאלדו''. כמוכן הוא סיפר על הביקור של פלורנטינו אצלו בבית - "פרז הגיע אליי הביתה בצרפת וזה היה חשוב. הוא דיבר איתי צרפתית וגרם לי להבין שאני באמת רוצה להגיע לריאל מדריד, שאני יכול לעזוב את ליון רק לקבוצה הזאת". וכמובן שהוא מחכה בקוצר רוח לעונה שבפתח - "אני להוט להתחיל כבר באימונים, ללבוש את החולצה הלבנה ולשחק את המשחק הראשון", הוא אומר.

* כריסטיאנו רונאלדו:"אני רוצה להיות הטוב ביותר בהיסטוריה של ריאל מדריד". רונאלדו גם כיכב על שער המארקה

*הגאזטה דלה-ספורט מפרסם היום שסוכנו של מאייקון הצהיר כי הוא מעריך שבזמן הקרוב יהיו התפתחויות והשחקן כן יגיע לריאל מדריד. "נכון לעכשיו אין שום התפתחות, אבל אני בטוח שאם תגיע הצעה נכונה, כל המכשולים יפתרו. בדרך-כלל שריאל מדריד רוצה שחקן היא מביאה אותו. ופרז רוצה את מאייקון בקבוצה", הצהיר אנטוניו סאלינדו. "למאייקון אומנם יש חוזה באינטר עד 2013 והוא נהנה כאן, אבל לשחק בריאל מדריד זו גאווה אמיתית וזה משהו אחר". העיתון מצויין שלפי אינטר, רק מנצ'סטר סיטי הגישה הצעה עבור המגן הברזילאי.

* פראנק ריברי לא הגיע אמש לאימון של באיירן מינכן ובתקשורת הספרדית כבר חגגו וטענו שהשחקן עשה חרם על הקבוצה עד אשר זו תאפשר לו לעזוב לריאל מדריד. הגרמנים ממשיכים בשלהם והוציאו היום הודעה רשמית בתקשורת - "השחקנים צריכים לדעת שיש גבולות ברורים במועדון, זו לא התנהגות ראויה ויש דברים שאסור להגיד בפומבי בתקשורת, זו לא הדרך הנכונה". ריברי אמר השבוע 'אני עוזב לריאל מדריד או כלום', והתאכזב לשמוע שתשובת המועדון כלפיו הייתה - כלום.

* גם המארקה וגם האס גורסים שאלברו נגרדו עשוי להיכלל בעיסקת העברתו של דוד סילבה למדריד. המאמן אוני אמארי הצהיר בפני הנשיא יורנטה שהוא מעוניין בחלוץ, והוא מבין שאי-אפשר להשאיר את סילבה בכוח.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אני מת על הראיונות האלה אחרי ההחתמה , דחיתי את X T ו Z כי ריאל מועדון גדול. לכל מועדון שהוא היה הולך הוא היה אומר את אותו דבר וגם כל שחקן עושה את זה.

הלוואי והוא יאבד את המקום בסגל המונדיאל אך ורק בגלל שבחר להיות שחקן רוטציה בסגל של ריאל.

14. REAL MADRID Member

1. הסגל עוד לא הסתיים להיבנות והקבוצה עוד לא עשתה אימון אחד, מאיפה אנחנו אמורים לדעת מה הולך להיות ההרכב?.

2. אין חדש לגבי ההולנדים. דרנתה יעבור לפיורנטינה בימים/שבועות הקרובים. סניידר ורובן מסרבים להימכר. הונטלאר יימכר. ואן דר וארט יימכר. רוד יימכר.

3. מי אמר אמר שמנסים להביא את מאייקון?. מגן השמאלי? ארבלואה עשוי לשחק שם, אם לא - מיגל טורס, מרסלו או היינצה יעשו זאת.

15. Fabio Junior Member

1. בגלל זה כתבתי צפוי.
    2. לדעתי מבחינה מקצועית השארתם של רובן וסניידר היא מהלך טוב, אבל מבחינת אגו ומבחינה כלכלית זה לא יכול להזיק? המאמן החדש יוכל לעמוד בכמות כזו של סטארים שרוצים לשחק?
    3. מי אמר שרוצים להביא את מייקון? זה מה שהבנתי מהדיון שהתנהל מעליי.
    ויש הבדל בין רוצים, למביאים, אתה יודע..